Värinää HC Kuusankosken mukana 2008–2011

  • 45 728
  • 73

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Hups. :-)

Eilen virheät miehet kaatuivat ykköskenttään: Teppo Liukkonen 2+1, J-P Lahti 1+1 ja maestro Keppo itse 1+4. Pelihän päättyi siis lukemiin 4-2 (0-0, 3-0, 1-2). .

Anyway Keppo se vaan tehtailee vieläkin pisteitä. Ens kaudeksi Kotkaan, hyvinhän se Räisänenkin on pärjännyt.(=> Jokiraita viltissä ;-) )
 

Fast Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Uusi kausi uudet kujeet...

Otetaas ketjua esille. Huhujen mukaan porukka on jo reenaillut ja siirtyy jäille toisen Kouvolalaisen joukkueen vanavedessä. Ilmeisesti porukkaan on uusina liittynyt vanhoja tuttuja kookoon paidasta. Kovimpien värittelijöiden huhujen mukaan mukana nähty myös eräs valmennuspäällikkö...
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Kyselen

Onkohan sitten vielä tietoa yhdestä joukkueesta? ValKi(LiTi) ei ole II-div alustavassa lohkossa. PePohan nousi sinne. Jos ei pelaa, eikös sielläkin ollut kohtuu hyviä pelimiehiä, kelpais varmaan sinne kuusaallekin.
 

Fordél

Jäsen
Kyllähän HC Kuusankoski saa kovan nipun jalkeille mikäli nämä huhut pitävät paikkansa. Hyökkäykseen on tarjolla Karhulaa ja tukku KooKootaustausia nuoria pelaajia kuten Sompi, Viantie, Nykänen, Kainulainen jne. Puolustukseen taas Tarkiainen.

Ja jos vähän spekuloidaan niin olisikohan maalille saatavissa E-T Palmu ja missä Teemu Somppi pelaa ensi kaudella?
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Onko tietoa kuinka syvää yhteistyötä KooKoon ja Kuusankosken välillä on ensi kaudella vai onko mitään?
KooKoon kannalta ideaalitilannehan olisi suomi-sarjan kärkipäässä heiluva farmi, jossa voisi kierrättää 4-5. ketjujen kavereita suuremman jääajan ja vastuun perässä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko tietoa kuinka syvää yhteistyötä KooKoon ja Kuusankosken välillä on ensi kaudella vai onko mitään?
KooKoon kannalta ideaalitilannehan olisi suomi-sarjan kärkipäässä heiluva farmi, jossa voisi kierrättää 4-5. ketjujen kavereita suuremman jääajan ja vastuun perässä.

Yhteistyötä piti olla jo viime kaudella, mutta aika hiljaiseksi jäi. Tai A-junnujen ja HC Kuusankosken välillä oli ihan tervettä liikehdintää kyllä, mutta edustus ei hyödyntänyt mahdollisuuksia mitenkään.

Alkavalle kaudelle yhteistyötä olisi jopa helpotettu säännöin. Nyt nimittäin pelaajaa voidaan käyttää lainalla Suomi-sarjassa, mutta kutsua myös milloin tahansa takaisin Mestikseen ilman kolmen päivän siirtymäaikaa. Ja tämä siis voimassa muillakin kuin farmiyhteistyön tehneillä seuroilla.

Sitä en sitten tiedä, olisiko varsinaisesta farmisopparista ihan oikeasti hyötyä. Tärkein siinä taitaa olla se, että siirroista ei tartte maksaa kirjautumismaksua - eli tulee halvemmaksi jos liikennettä on enemmänkin. Ja sitten on vielä se, että siirtotakarajaa pystyy venyttämään vähän pidemmäksi, kun kevään pelipaikka määräytyy sen mukaan missä pelaa ekan pelinsä siirtoajan umpeuduttua.


The Rock harrasti tutkivaa journalismia Kuusankosken värinäkammiossa ja postasi toiseen ketjuun Kuusankosken kentälliset eilisessä kauden avanneessa harkkapelissä Titaaneita vastaan. Pelihän päättyi lukemiin 3-3.

I. Antti Huuhka-Jukka Sompi-Joni Kainulainen
Harri Silvonen-Niko Koskinen

II.Timo Keppo-Antti Karhula-Heikki Kettunen
Simo Miettinen-Atte Rajajärvi

III.Lauri Viantie-Juha Lahti-Mikko Koivistoinen
Teppo Liukkonen-Antti Taavila

IV.Ville Räsänen-Marko Mäkinen-Joni Porhonen + Joona Kaksonen & Jaakko Mölsä

mv. Tuukka Matilainen (Lauri Seppälä)


Jonkun verran pelaajia tuosta kokoonpanosta oli varmasti poissa, mutta tästäkin listasta selviää jo jotain.

Uudet:
H: Jukka Sompi (KooKoo), Joni Kainulainen (KooKoo-A), Antti Karhula (legenda), Heikki Kettunen (?), Lauri Viantie (KooKoo-A), Joni Purhonen (KooKoo-A), Joona Kaksonen (ValKi)
P: Harri Silvonen (KOO-VEE), Simo Miettinen (Jeppis), Antti Taavila (KooKoo-A)
MV: Lauri Seppälä (KooKoo-A)

Uusia miehiä joukkueessa on siis ainakin parin kentällisen verran. Kaikki muut ovat KooKoosta tuttuja nimiä, mutta Heikki Kettunen vähän vieraampi. Kyse voisi olla hyvinkin tästä aikoinaan Jokipojissa Mestistäkin pelanneesta 1981-syntyneestä hyökkääjästä? Ei kyllä mitään tietoa siitä, missä on viime vuosina edes pelannut - mikäli kyse edes hänestä on. Tehoille oli kuitenkin Titaaneita vastaan päässyt.

Hyökkäykseen on tullut joka tapauksessa reilusti lisää leveyttä. En tiedä, millä panoksella Karhula aikoo olla mukana, mutta olisi kyllä koko sarjan parhaita pelaajia. Viantie, Sompi ja Kainulainen pärjäävät kanssa taatusti Suomi-sarjassa. Veikkaan, että tuosta kolmikosta joku pomppaa vielä takaisin Mestikseenkin - jos ei jo kauden aikana, niin sitten ensi kaudeksi. Lisäksi saman kastin kavereista Nykäsen Mattikin on ilmeisesti Kuusaan miehiä ensi kaudella.

Silvosen paluu pakistoon on hyvä homma, kuten Miettisenkin paluu Suur-Kouvolaan. Molemmat pääsivät viime kaudella pelaamaan Suomi-sarjaa isoissa rooleissa ja ovat ihan ehdottomia runkopelaajia Kuusankoskellakin. Maalille tullut Lauri Seppälä on kanssa mielenkiintoinen, mahdollinen tulevaisuuden nimi, joka kävi aikoinaan Jari Kaarelankin opissa.

Jatkajat:
H: Antti Huuhka, Timo Keppo, J-P Lahti, Mikko Koivistoinen, Teppo Liukkonen (p), Ville Räsänen, Marko Mäkinen, Jaakko Mölsä
P: Niko Koskinen, Atte Rajajärvi
MV: Tuukka Matilainen

Huhuja ehti olla vähän suuremmastakin vaihtuvuudesta, mutta löytyyhän noita jatkajiakin noin puolen joukkueen verran. Erityisen mukava huomata, että vanha mestari Keppokin jaksaa vielä. Tärkeitä jatkajia ovat myös Huuhka, Liukkonen, Lahti, Koivistoinen ja Matilainen.

Poissa:
H: Eemeli Arola (Titaanit), Joni Kalliokuusi (?), Petri Anttila (?)
P: Juha Narinen (Titaanit), Jyri Paavola (Titaanit), Tommi Torvinen (?), Juhani Iiskola (?), Olli Ravi (?), Henri Saukkonen (?), Jyrki Jurva (?)
MV: Henri Turtiainen (?)

Lopuksi sitten lähteneiden ja kysymysmerkkien listaa. Varmoja lähtijöitä ovat siis Kotkan pojiksi loikanneet Arola, Narinen ja Paavola - joista etenkin kaksi ensin mainittua olivat tosi isossa roolissa viime kaudella. Turtiaisen Henkka ilmeisesti jatkaa porukassa.

Hyökkääjistä myös Kalliokuusi ja Anttila kuuluivat vakiokalustoon. Tosin malttaisiko tuo Anttila lopettaa, jos kerran Liukkonen ja Huuhkakin jatkavat? Eli voi hyvinkin olla, etteivät vaan pelanneet tässä matsissa. Hyökkääjiä joka tapauksessa riittää.

Sen sijaan pakiston tilanteesta ei ole mitään varmuutta. Titaaneita vastaan Liukkonen pelasi pakkina toisen ex-hyökkääjä Antti Taavilan kanssa, jotta kasaan saatiin kolme paria. Eli uusia tai vanhoja pakkeja tarttetaan ihan lukumäärällisestikin mukaan ehdottomasti.


Näillä tiedoillakin joukkue näyttää ihan kiinnostavalta ja varmasti kilpailukykyiseltäkin. Puolustus tosin kaipaa syvyyttä ja sen lisäksi ykköspakkia. Miettinen ja Silvonen ovat tälle tasolle hyviä pelureita, mutta ei heistä Narisen korvaajaksi ole kummastakaan. Tarkiaisen Mikolle olisi siis tilausta... Syvyyteen voisi tosin auttaa sekin, jos KooKoo peluuttaisi kokoonpanonsa ulkopuolelle jääviä pakkeja Kuusaalla (Sierman, Hammar, Lehtonen...).

Maalivahtiosasto on kunnossa, vaikkei ehkä lohkon kovinta veskaria tasaisesta kolmikosta löydykään. Hyökkäyksessä sen sijaan riittää etenkin jaaluutta niin, että tuohon voi olla muiden paha vastata. Uskoisin myös että joukosta löytyy jokunen kova pelimieskin.

Suorsan Jarru on kuulemma myös treenannut joukkueen kanssa, mutta saa nyt nähdä löytyykö pesti ulkomailta tänä vuonna jo ennen kauden alkua. Tod.näk. löytyy, sillä viime kausi Itävallassa meni sen verran maireasti. Mutta jos ei löydy, niin siinä saa alkaa jo vastustajien leireissä puntit tutisemaan...
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Hyökkäykseen on tullut joka tapauksessa reilusti lisää leveyttä. En tiedä, millä panoksella Karhula aikoo olla mukana, mutta olisi kyllä koko sarjan parhaita pelaajia.
Viime kauden Oulun visiitin perusteella mies on todella kaukana sarjan eliitistä. Ehkä kymmenisen vuotta sitten olisi dominoinut sarjaa. Luistin kulki melko verkkaisesti ja muutenkin suoritukset olivat aika kaukana miehen statuksesta. Äkkiseltään ajateltuna K-Laserin viime kauden suurin huti hankintojen suhteen. Tosin en tiedä pelasiko toipilaana vai terveenä, mutta sai kuitenkin pelata paljon. Ehkä mies on nyt paremmassa kunnossa ja paremmalla asenteella mukana..?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Muutama uusi tieto kokoonpanosta eilisen Titaanit-pelin tiimoilta.

Viime kauden joukkueesta jatkavat myös Petri Anttila ja Joni Kalliokuusi. Täten hyökkääjistä on menetetty vain Arola - js leveyttä pitäisi riittää, kun kerran uusi on tullut tuohon päälle kolmen ketjun verran! Mukana näyttäisivät olleen myös ValKin viekkaat virolaiset Aleksander Polozov ja Vadim Virjassov. Etenkin ensin mainittu saattaa olla kova luu myös tällä tasolla.

Viime kaudella pakitelleista puolestaan ringissä ovat myös Henri Saukkonen ja Jyrki Jurva (sekä Teemu Puhjo ValKista), mutta osasto on siltikin hyvin kapea ja kaipaisi kärkiosaamista.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän nihkeästi on tietoa edelleenkin noilla yllämainituilla sivuilla, mutta hitaasti hyvä tulee... Kokoonpanosta olisi nyt vahvistettua tietoa. Uudet pelaajat lihavoituina ja suluissa viime kauden seura, kaikki muut ovat siis jatkajia. Uusia tietoja ovat Mikko Tarkiaisen paluu sekä Karhulan pelaan/enpelaa-vaihtelut.


MAALIVAHDIT:
Henri Turtiainen
Tuukka Matilainen
Lauri Seppälä (KooKoo-A)

PUOLUSTAJAT:
Jyrki Jurva
Henri Saukkonen
Atte Rajajärvi
Niko Koskinen
Simo-Pekka Miettinen (Jeppis)
Mikko Tarkiainen (KooKoo)
Antti Taavila (KooKoo-A)
Harri Silvonen (KOO-VEE)
Teemu Puhjo (ValKi)


HYÖKKÄÄJÄT:
Joni Kalliokuusi
Timo Keppo
Antti Huuhka
Ville Räsänen
Petri Anttila
Teppo Liukkonen
Marko Mäkinen
Mikko Koivistoinen
Juha-Pekka Lahti
Heikki Kettunen (?)
Jukka Sompi (KooKoo)
Joni Purhonen (KooKoo-A)
Lauri Viantie (KooKoo-A)
Joni Kainulainen (KooKoo-A)
Matti Nykänen (KooKoo-A)
Joona Kaksonen (ValKi)
Alexandr Polozov (ValKi)
Vadim Virjassov (ValKi)


"EI KOKOONPANOSSA"
Jaakko Mölsä
Antti Karhula
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
HeKin ringissä ollut Juhani Ijäs näyttää siirtyneen Kuusankosken puolustukseen. En tosin tiedä, onko kyseessä laina, vai onko enää missään suhteessa HeKiin.

Muutoin kausi näyttää käynnistyneen suhteellisen samalla lailla kuin viime syksynäkin. Joukkue pystyy tasaisiin vääntöihin, mutta kynnys voittamiseen on korkea. Toivottavasti pisteitä kertyisi kuitenkin sen verran, ettei syksy mene ihan pelkässä statistin roolissa.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
HeKin ringissä ollut Juhani Ijäs näyttää siirtyneen Kuusankosken puolustukseen. En tosin tiedä, onko kyseessä laina, vai onko enää missään suhteessa HeKiin.

Jääkiekkoliiton siirtolistan mukaan kyseessä on ihan pysyvä siirto Ketterästä Kuusankoskelle, joten näemmä välissä ollut try-out HeKissä ei vienyt edustusoikeuksia Heinolaan asti.
 

Jamppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viraskorven Pojat
:D Eipä tule Ijästä ikävä... Pitäkää hyvänä, toivottavasti ei enää tulevalla kaudella telo itseään pahemmin yrittäessään pelata voimiinsa nähden liian fyysistä peliä.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
HC Kuusankoski voitti tänään paikallispelissä Kotkan Titaanit 6-2 (1-0)(4-2)(1-0). Itse tosin olin KooKoon pelissä enkä siis ollut paikalla katsamassa tätä Suomisarjan mittelöä. Ottelun tilastoista voi ainakin todeta Tuukka Matilaisen onnistuneen tänään HC KSNK:n maalilla 37 torjunnallaan.
 

Fast Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Joukkueen nettisivuilta löytyy ensikauden pelaajarinkiä.
Ilmeisesti vanhempia pelimiehiä siirtynyt sivuun ja uusina naamoina KK:n A-junnuista muutama kaveri+ pari entistä HeKi-taustaista peluria.
 

Dragan

Jäsen
Noniin! Kuuluuhan sieltä Kuusaltakin jotain.

Uusille nettisivuille ehdottomasti peukkua! Vanhat olivat todella kuolleet ja hiljaiset, toivottavasti uudet ovat edes vähemmän elossa.

Tommi Lipasti ehdottomasti kova nimi Suomi-Sarja tasolle jos vain pelaa tällä tasolla koko kauden. Esimerkiksi Juhani Iiskola on itselleni ainakin vieraampi nimi, onko pelannut menneellä kaudella missään? Cihangir, Kainulainen, Harju, Honkanen, Nykänen.. siellähän on paljon vanhoja KooKoon junnu ''staroja'' jotka hekin varmasti todella kovia nimiä tulevalla kaudella.

Todella kovaa kokoonpanoa ollaan sielläkin onnistuttu haalimaan kasaan, vaikka esim alasarjalegenda Timo Keppo ei olekkaan enää maisemissa vaan vaihtoi valmennus puolelle. Lipasti arvelisin korvaavaan Sompin jättämän aukon helposti ollessaan ehjänä. Tuo teidän veskariosastonne vaan vähän ihmetyttää, kaksi kassaria jotka eivät ilmeisesti ole edes männä kausilla hirveästi päässeet torjumaan.

No yhteenvetona kaiken onnistuessa KSNK on varmasti musta hevonen varsinaiseen Suomi-Sarjaan pääsyssä. Viime kauden Raahe-Kiekko/Red Ducks ilmiö voi olla lähellä?
 

Fast Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Itse en usko että joukkue kaatuu maalivahteihin. molemmat ovat kumminkin ihan hyvää SS-tasoa. Puolustus näyttää selvän kärjen( Miettinen, Honkanen) jälkeen hieman kapealta, mutta ehkä siihen saadaan jotain vahvistuksia ennen ensi lumia. Hyökkääjistä nimellä Toni Inkinen esiintyvä kaveri on kumminkin ilmeisesti tämä kaveri http://www.eliteprospects.com/player.php?player=12353. Ihan hyvä vahvistus varmaankin jos kyseinen veikko on kyseessä.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kouvolan kakkosjoukkue HC Kuusankoski näyttää menettävän parhaista viime kauden pelaajistaan Jukka Sompin ja Timo Kepon. Sompin ja Kepon jättämää aukkoa tulee paikkaamaan KooKoon A-junnuista Mikko Honkanen, Ville Kola, Kalle Harju, Kalle Cihangir ja Tomi Niskanen sekä Tommi Lipasti HeKistä ja Toni Inkinen Ranskasta. Loppujen lopuksi aika pieni vaihtuvuus HC KSNK:n joukkueessa tulee olemaan. Lähes kaikilla HC KSNK:n pelaajilla näyttäisi olevan pelaajataustaa KooKoon junnuista. Muutamien KooKoon junnujen viime kauden seuroista minulla ei ole tietoa. Onko kellään tietoa missä Mauno Meiseri, Joona Kaksonen ja Lauri Ronimus viime kaudella pelasivat?

Ihan kilpailukykyisen ryhmän HC KSNK näyttää saavan kasaan, onkohan KooKoolla ja HC KSNK:lla ensi kaudella farmisopimusta? Joka tapauksessa varmasti enemmänkin KooKoon pelaajia tultanee näkemään HC KSNK:n paidassa ensi kaudella.

HC Kuusankosken kokoonpano tällä hetkellä (suluissa viime kauden seura):

Maalivahdit:
Lauri Seppälä (HC KSNK)
Henri Turtiainen (HC KSNK)

Puolustajat:
Mikko Honkanen (KooKoo A)
Ville Kola (KooKoo A)
Juhani Iiskola (HC KSNK)
Antti Taavila (HC KSNK)
Janne Toivanen (LiTi)
Niko Koskinen (HC KSNK)
Simo-Pekka Miettinen (HC KSNK)
Mauno Meiseri

Hyökkääjät:
Teppo Liukkonen (HC KSNK)
Lauri Viantie (HC KSNK)
Matti Nykänen (HC KSNK)
Tommi Lipasti (HeKi)
Joni Kainulainen (HC KSNK)
Kalle Harju (KooKoo A)
Kalle Cihangir (KooKoo A)
Antti Huuhka (HC KSNK)
Juha-Pekka Lahti (HC KSNK)
Mikko Koivistoinen(HC KSNK)
Joni Purhonen (HC KSNK)
Ville Räsänen (HC KSNK)
Marko Mäkinen (HC KSNK)
Joona Kaksonen
Lauri Ronimus
Tomi Niskanen (KooKoo A)
Toni Inkinen (Cholet, France3)
 

The Rock

Jäsen
Muutamien KooKoon junnujen viime kauden seuroista minulla ei ole tietoa. Onko kellään tietoa missä Mauno Meiseri, Joona Kaksonen ja Lauri Ronimus viime kaudella pelasivat?

Meiseri aloitti viime kauden EHC:n riveissä, mutta mies siirtyi tammikuun loppupuolella Kuusaalle ja pelasi kevään loput Suomi-sarjamatsit HC KSNK:n paidassa. Ronimus puolestaan edusti alkukauden ValKia ja loppukauden HC KSNK:ta. Kaksonen sen sijaan pelasi koko kauden HC KSNK:n miehistössä, vaikka pelimäärä jäikin "Dynyn" pikkuveljellä varsin vähäiseksi.

Kuten tuossa ylempänä jo todettiin, tuo Ranskan II-divarista Suomeen palaava kaveri on tosiaankin Tomi Inkinen. Ei siis Toni, kuten Kuusankosken kotisivut virheellisesti ilmoittavat.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Inkinen on kyllä kova vahvistus Kuusaalle. Mailavirtuoosi saisi kyllä ennemmin pelata Mestistä Heinolassa... Taitava temppuilija kiekon kanssa. Tästä hepusta irtoaa vielä paljon iloa ja riemua HC:lle.
 

Fast Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Marski Cup

Perjantai-Lauantai 6.-7.8.2010 – Marski -turnaus, Kouvola


Perjantai 6.8.2010
klo. 17:30 HC Kuusankoski* – Junost Minsk (Valko-Venäjä)
klo. 20:30 KooKoo – HeKi

Lauantai 7.8.2010
klo. 13:00 Pronssiottelu
klo. 16:00 Finaali

*HC Kuusankoski + vahvistukset (KooKoon try-out, A-jun. + ulk.)
 

emz1

Jäsen
http://79.125.21.88/statistics/hock...E=8&SEASON=2011&nomenu=1&TIG=1000033032&BIND=

Onko tuo HC KSNK:n kokoonpano joku harkkapelin rosteri vai kenties ihan paikkaansa pitävä tulevalle kaudelle? Onko Mika Norja ja Ogawa Katsuya HC KSNK:n alkavan kauden vahvistukset?
Kookossa ovat tryoutilla ja pelasivat Marski Cupissa HC Kuusankosken riveissä. Voi toki olla mahdollista että jos pelipaikka ei Kookoosta aukea niin kausi voisi jatkua HC Kuusankosken riveissä ja sieltä on ovet sitten mahdollisesti auki ylöspäin.

PS. ja lisätään tuosta japanilaisesta että mies on ilmeisesti enemminkin tutustumassa Kouvolassa ammattimaisempaan harjoitteluun kun KooKoo teki Ojin kanssa yhteistyösopimuksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös