Värinää HC Kuusankosken mukana 2008–2011

  • 45 737
  • 73

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaikki Kuusaan hallissa käyneet ymmärtävät varmasti otsikon. Mutta toivotaan, että värinää tulee myös joukkueen peliesityksistä. Kuusankoskella on alkamassa kaikkien aikojen ensimmäinen Suomi-sarjakausi.

Ennakkospekulaatioissa nousijajengiä on povattu jopa heittopussiksi, mutta ei tuo kokoonpano nyt ihan heikolta näytä, vaikka vastustajatkin ovat kovia ja vahvistuneet viime kaudesta. Viime keväänähän HC KSNK tappeli ihan tasaväkisesti TuusKin ja LeKi-75:n kanssa noususarjassa ja vain Ketterä oli selvästi parempi.

Valmentajana jatkaa entinen KooKoo-veskari Veli-Pekka Reijasalo ja joukkuekin on pitkälti ennallaan. Käydään vähän pelaajistoa läpi osa-alueittain:

Maalivahdit:

Jatkaneet:
Tuukka Matilainen HC KSNK: 23/28 14-7 3,24 88,25%
Allan Mäkinen HC KSNK: 2/8 1-0 4,20 84,44%
Tulleet:
Henri Turtiainen KooKoo-A / HC Kerava
Janne Montonen KooKoo-A
Lähteneet:
Ville Malm HC KSNK: 8/26 6-2 3,13 87,83%


Maalivahtiosasto on käytännössä ennallaan. Jo pitkään Kuusaalla pelannut Tuukka Matilainen (-82) jatkaa ykkösenä ja on varmasti ihan kelvollista Suomi-sarjatasoa. KooKoo-kasvatti pelasi aikoinaan jonkun Mestiksen harkkapelinkin. Ville Malm oli kokenut kakkonen, mutta nyt Matilaiselle löytyy ehkä pätevämpikin haastaja: Henri Turtiainen (-87). Henkka on pelannut lähinnä KooKoon junnuissa, mutta tilastoista löytyy Mestis-pelejä (ja tehty maalikin!) sekä viime kevään reissu HC Keravan kakkosvahdiksi.

Luukkuvahdin paikkaa kyttäävät sitten KooKoon junnuissa pelanneet Mäkinen (-88) ja Montonen (-89). Kokonaisuudessaan maalivahtiosasto ei ehkä ole lohkon parhaimmistoa, eikä Kuusaankaan suurin vahvuus. Mutta ei myöskään mikään huolen aihe. Niin Matilainen kuin Turtiainenkin voidaan heittää huoletta tuleen.

Puolustus:

Jatkaneet:
Juha Narinen HC KSNK: 30. 15+21=36, 48 min
Harri Silvonen LiTi / HC KSNK: 27. 9+17=26, 44 min
Olli Ravi HC KSNK: 29. 4+14=18, 36 min
Juhani Iiskola HC KSNK: 25. 7+8=15, 26 min
Tommi Torvinen HC KSNK: 17. 4+3=7, 6 min
Tulleet:
Petri Rahkala YJK: -
Henri Saukkonen KooKoo-B:
Lähteneet:
Vesa Kokko HC KSNK: 23. 4+3=7, 6 min
Juha Mauno HC KSNK: 11. 3+1=4, 8 min


Puolustus on ainakin toistaiseksi aika kapea ja lisämiehiä varmaankin kaivataan jossain vaiheessa. Juha Narinen (-80) on nipun mielenkiintoisin nimi ja alakerran kiekollinen liideri. Hurjat tehot kakkosessa ja täytti aikoinaan paikkansa Suomi-sarjan AaKoossakin. Yksi tärkeimpiä pelaajia koko joukkueessa myös tällä kaudella.

Harri Silvonen (-86) toimi pari kautta sitten paikkaajana Mestis-KooKoossakin ja on varmasti hyvä peruspakki Suomi-sarjaankin, kuten myös kokenut Olli Ravi (-74). Myös Tommi Torvinen (-80) ja Juhani Iiskola (-80) ovat pelanneet pitkään joukkueessa ja kuuluvat vakiokalustoon.

Uusista pakeista Petri Rahkala (-86) on pelannut aiemmin Suomi-sarjaa Ylivieskassa, mutta viime kaudelta en miehen tilastoja löytänyt. Pitikö välivuoden? Henri Saukkonen (-89) tulee puolestaan KooKoon junnuista. Lähtijät olivat kakkosdivarissakin lähinnä rivipakkeja, eli pakisto vähintäänkin entisellään. haaste on kuitenkin nyt aiempaa kovempi, kun vastaan tulee Mestis-jyriä ja muita pelimiehiä.

Hyökkäys:

Jatkaneet:
Timo Keppo HC KSNK: 29. 6+52=58, 12 min
Juha-Pekka Lahti HC KSNK: 31. 20+23=43, 30 min
Antti Huuhka HC KSNK: 23. 17+11=28, 34 min
Jyri Paavola HC KSNK: 29. 12+16=28, 26 min
Petri Anttila HC KSNK: 27. 11+16=27, 12 min
Teppo Liukkonen HC KSNK: 24. 5+18=23, 55 min
Mikko Koivistoinen HC KSNK: 27. 10+12=22, 92 min
Ville Räsänen HC KSNK: 27. 12+7=19, 8 min
Joni Kalliokuusi HC KSNK: 15. 4+6=10, 24 min
Sami Nöjd HC KSNK: 13. 2+1=3, 4 min
Jaakko Mölsä HC KSNK: 6. 0+0=0, 8 min
Tulleet:
Eemeli Arola KooKoo (Mestis): 26. 3+2=5, 16 min
Tommi Koskela HeKi (Mestis): 8. 1+0=1, 0 min
Marko Mäkinen LiTi: 18. 7+19=26, 12 min
Ville Sipari LiTi: 25. 4+9=13, 43 min
Lähteneet:
Marko Levänen HC KSNK: 18. 10+13=23, 16 min
Ismo Mannonen HC KSNK: 31. 8+11=19, 6 min
Risto Tuunanen HC KSNK: 30. 7+7=14, 24 min


Nyt päästiinkin joukkueen suurimpaan vahvuuteen, eli hyökkäyskalustoon. Riveistä löytyy nimittäin helposti kolmekin oivaa ketjua Suomi-sarjaan, vaikka rivejä ei ole vielä edes vahvistettu kauheasti.

Kaikista mielenkiintoisin nimi on tietenkin alasarjojen oma Raipe: legendaarinen Timo Keppo (-74), joka on tosi hauska nähdä Suomi-sarjassa. Saattoi syötellä kakkosdivarissa parhaimmillaan jonkun seitsemänkin maalia per peli. Oli kova luu vuosituhannen vaihteessa sitten Suomi-sarjassakin, mutta miten luistin kulkee nykyään?

Kenties kovin hyökkääjä porukassa on kuitenkin Antti Huuhka (-80), jota monet toivovat edelleenkin takaisin KooKooseen. Pelasi aikoinaan Petri Anttilan (-80) ja Teppo Liukkosen (-80) tavoin Mestistä usean kauden ajan ja oli parhaimmillaan kymmenen maalin mies. Mestis-ura jäi kuitenkin loukkaantumisten myötä, mutta potentiaalia riittää. Myös Anttila ja Liukkonen pärjäävät vertailuissa muiden joukkueiden hyökkääjiin.

Tehohyökkääjiä ovat myös Kepon monivuotinen tutkapari Juha-Pekka Lahti (-81) sekä Titaaneissa kaudella 2003-2004 pistepörssin voittanut Jyri Paavola (-78). Mikko Koivistoinen (-83) pelasi puolestaan aikoinaan parillakin kaudella Mestistä KooKoossa.

Uusista hyökkääjistä nimekkäin on Eemeli Arola (-86), joka debytoi viime kaudella ihan mallikkaasti voimahyökkääjän roolissa KooKoossa ja pelasi vielä tänäkin kesänä yhden harkkamatsin mustapaidoissa. Käväisi lainalla Kuusaalla jo viime kaudella ja on varmasti profiilihyökkääjiä tällä kaudella, ellei sitten saa kutsua takaisin Kouvolaan jossain vaiheessa?

Muista tulokkaista Tommi Koskela (-87) aloitti viime kauden Pelicansin A-nuorista, josta hänet lainattiin HeKiin loppukaudeksi. Ei ihan Mestis-tason mies, mutta voi yllättää porrasta alempana. Mäkinen (-86) ja Sipari (-84) ovat puolestaan hekin entisiä KooKoo-junnuja, joista jälkimmäinen pelasi aikoinaan jokusen Mestis-pelinkin.

Lähteneistä (lopettaneista?) menetykseksi voitaneen laskea vain kokenut Marko Levänen, joka ehti mätkiä maaleja kuusaalaisten riveissä jo useamman kauden ajan.


Tällä miehistöllä lähdetään kauteen, mutta muutoksia tulee varmasti vielä. KooKoolla rinki ei niin hirveän leveä ole, että sieltä uskoisi pahemmin apuja ainakaan syksyn aikana Kuusaalle löytyvän. Ehkä joku Jukka Sompi saattaa jossain vaiheessa pelin tai pari käydä kuitenkin pelaamassa? Mutta saa nähdä, josko Teemu Somppi kyllästyisi jossain vaiheessa dominoimaan kakkosessa ja siirtyisi HC KSNK:n riveihin Valkealasta…


Kausi käynnistyy tänään varmaankin pahimmasta mahdollisesta paikasta, eli Keravalta. Myös ensi viikolla ohjelmassa on vieraspelit Leppävirralla ja Imatralla. Kotiavaus sitten TuusKia vastaan 4.10.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
HC K - HC K 7-4 (3-1, 1-3, 3-0)

Avauskierroksella ihan positiivinen tulos, vaikka turpiin tulikin. HC Keskiuusimaata pidetään jopa kuumimpana suosikkina koko sarjassa, joten tappio ei sinänsä ole häpeä. Etenkin, kun Kuusaa on pysynyt hyvin pelissä mukana, ennen kuin isännät ratkaisivat ylivoimillaan päätöserässä.

Anttila, Narinen ja Arola kukin 1+1. Maalinteossa onnistui myös Koivistoinen.

Seuraavista vieraspeleistä olisi hyvä päästä jo pisteidenkin makuun.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
HC Kuusankoski oli hyvä ja härski vieras. Toisessa erässä ajeltiin puolin&toisin ja pidettiin torikokouksia niinkuin oikeassa lätkässä pitääkin.Kolmannessa Kuusankoski ei jaksanut paikallisen HC:n peliä enää horjuttaa.Kaikki kunnia vieraille, tämmöistä sykettä tällä sarjatasolla ei pitkään aikaan ole nähty.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pistetili avattu!

Jee. Imatralla kyyti oli perjantaina kylmää (8-2), mutta Leppävirroilta oli tuomisina yksi piste (6-5ja).

Ensi lauantaina olisi sitten vuorossa kotiavaus TuusKia vastaan. Alkaa mukavasti kello 14.00, joten sehän sopii hyvin alkulämmittelystä illan KooKoo-Sport-matsiin...

Kolmen pelin jälkeen pistekärkenä joukkueessa on Petri Anttila (3+1). Kolmessa pisteessä ovat lisäksi Arola, Narinen ja Koivistoinen. Timo Kepolla yllättäen vasta yksi syöttöpinna kahdesta matsistaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
HC K - TuusKi 5-6 (0-4, 5-1, 0-1)

Kotiavaus takana, mutta pistili ei karttunut. Oli kyllä yksi erikoisimmista matseista mitä olen vähään aikaan nähnyt.

Avauserä oli isännille tosi kylmää kyytiä. Eivät saaneet juuri olenkaan laukauksia ja TuusKi jyräsi pahemman kerran. Vielä kun Turtiaisellekaan ei tarttunut oikein mikään kiinni, niin neljän maalin vierasjohto tuntui jopa armeliaalta tulokselta. Puolustus läpäistiin tosi helposti ja jatkuvasti oli vieraat ylivoimahyökkäyksissä.

Sama tahti näytti jatkuvan tokassakin erässä, mutta sitten 0-5-tilanteessa tapahtui jotain. Varmaan vastustajakin vähän hölläsi, mutta samalla Kuusaa sai ihan uutta yritystä peliin. Pelasivat agressiivisesti hyökkäyspäässä ja jopa laukoivatkin. Marko From ei myöskään pettänyt, vaan otti pari jäähyä, joista kotijoukkue kuittasi. Alle kymmenessä minuutissa peli olikin sitten jo 5-5.

Vikassa erässä TuusKi pelasi fiksusti; tekaisi maalin heti alkuun ja puolusti hyvin. Kotijoukkue hallitsi, mutta ei päässyt kovin lähelle tasoitusta. Harmittava juttu tuon komean nousun jälkeen.

Kolmikko Huuhka-Liukkonen-Anttila oli hyvä läpi pelin. Olivat avauserässä ainoita, joilla oli jotain järkeä ja isossa roolissa sitten tuossa takaa-ajossa. Ykköskenttäkin innostui tokassa erässä väläyttelemään, mutta aika nihkeää heiltä oli. Keppo ei meinannut saada jalkojaan käyntiin millään ja Lahti tuhlaili paikkoja.

Eemeli Arola loukkasi toisessa erässä polvensa pahasti ja kannettiin paareilla pois. Paikan ykköskentässä otti Kalliokuusi. TuusKilta loukkaantui puolestaan tehomies Jukka Kallio (2+2). Timo Ahonen oli kentän parhaimmistoa, niinkuin tuolla kokemuksella pitääkin olla.

Sarjajumboksi jääneen Kuusankosken seuraava peli on ensi lauantaina kotona HC Keski-Uusimaata vastaan. Petri Anttila näyttää muuten johtavan tehoilla 4+4 koko sarjan pistepörssiä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yksinpuheluksi menee, mutta menkööt. Viime kaudella KooKoossa hyökännyt Jaakko Räty on lainalla HeKistä ainakin tämän kuun loppuun, ja mahdollisesti koko syyskauden. Ihan mahdotonta ei olisi kai sekään, että vierelle tulisi lainalle vanha tutkapari Jukka Sompi. Sompi on tällä hetkellä loukkaantuneena, mutta voisi ehkä toivuttuaan hakea peliaikaa jos ja kun KooKoolla on kilpailua pelipaikoista.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Antti Karhulasta tuli sitten PoKLin uusi valmennuspäällikkö. Kauden Kiekko-Laserissa aloittanut Upi on tiettävästi lopettelemassa, mutta kun kerran tulee Kuusankosken hallilla pyörimään, niin eikö voisi muka samalla vetää jonkun matsin tässäkin jengissä?

Rätyä tarvittiinkin sitten taas HeKissä, joten keikka jäi lyhyeksi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikeaa on ollut sarjatulokkaalla. Periaatteessa jengi on ollut pelissä mukana kaikissa matseissa, mutta voittamisen kynnys (tai täyden 60 minuutin jaksaminen?) on ollut liian korkealla.

Antti Huuhkalle arveltiin pidempääkin pelikieltoa tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta. Onko kellään tästä tietoa?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Koutsi vaihtoon

Monologini jatkuu. Kuusankoskella vaihdettiin tappioputkesta huolimatta mielestäni hieman yllättäenkin valmentajaa. Veli-Pekka Reijasalo joutui väistymään ja tilalle astelee Jari Pentikäinen. 32-vuotias Pentikäinen on ekaa kertaa päävalmentajan hommissa. Aiemmin hän on ollut mukana Kuusankosken lisäksi KooKoon A-nuorten valmennuksessa.
 

Näsinneula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HuPs ja RoPs
Monologini jatkuu. Kuusankoskella vaihdettiin tappioputkesta huolimatta mielestäni hieman yllättäenkin valmentajaa. Veli-Pekka Reijasalo joutui väistymään ja tilalle astelee Jari Pentikäinen. 32-vuotias Pentikäinen on ekaa kertaa päävalmentajan hommissa. Aiemmin hän on ollut mukana Kuusankosken lisäksi KooKoon A-nuorten valmennuksessa.

Yksinpuhelua tai monologia, olet silti kiinnostunut "kuusan" peleistä ja informoit joukkueesta mukavasti. Se on hyvä asia ja minä ainakin olen lukenut jokaisen kommenttisi, joten jatkahan raportointia sieltä suunnalta.

Teillä vissiin on vielä teoreettiset mahdollisuudet lohkossanne kolmen sakkiin. Tosin se vaatii onnistumisia teiltä ja epäonnistumisia (lue apuja) muilta.

Tsemppiä sinne.
 

Tikitalk#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Tieto lisää tuskaa :-)

Luen myös nämä jutut koska kiinnostaa alueen joukkueiden pelit. Huonosti on valitettavasti mennyt, kuten myös HB:llä nousun myötä. Eikö rahkeet pelaajilla riitä vai onko liikaa "harrastelijoita" joukkueessa, ettei saada parasta porukkaa suurimpaan osaan peleistä.

Olisi mukavaa jos Kuusaa saisi pidettyä itsensä ns. vakio joukkueena sarjassa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei kautta ilman voittoa :-)

Eipä ole ollut hirveästi kirjoitettavaa tähän ketjuun viime aikoina, kun tappio on seurannut toistaan. Toisessa ketjussa joku ihmettelikin jo Kuusankosken surkeuden syitä, mutta ei kai siihen yksiselitteisiä vastauksia ole.

Käytännössä joukkue on pelissä kuin pelissä ollut ainakin ajoittain ihan hyvin mukana. Kepon kenttä on heräillyt ja maestro itse on korkealla koko sarjankin pistepörssissä. Lisäksi Anttila, Huuhka ja Liukkonen ovat kovia pelimiehiä tälle tasolle.

Periaatteessa puolustuksenkin pitäisi pärjätä, kun nimilistoja vertailee. Eikä maalivahtipeliinkään pitäisi kaatua. Mutta aina se on johonkin kaatunut. Useimmiten siihen, että peliin tulee joku heikompi jakso. Joko helppojen virheiden tai sitten jäähyjen suma ja vastustaja rankoo useamman maalin lyhyen ajan sisään.

Kohti karsintojahan askel on käynyt jo pidemmän aikaa, mutta ennen niitä olisi tärkeää saada vähän onnistumisiakin. Ja eilenhän jo eka voittokin irtosi. En valitettavasti ehtinyt peliä katsomaan, mutta TuusKi kaatui siis 5-3. Paikallaolleiden mukaan vieläpä varsin ansaitusti ja eheän suorituksen jälkeen. Se on kiva kuulla. Kiva olisi ollut myös nähdä syöttökone Kepon (1+2) maali, sillä niitä ei kovin usein näe...

Jäljellä tässä sarjassa on vielä kuusi peliä, joista neljä kotona. Muutama lisävoitto tekisi hyvää itseluottamukselle.

Muutama uusi mieskin on mukaan tarttunut. Atte Rajajärvi (-90) tuli jo aiemmin KooKoon junnuista täydentämään vajausta kärsinyttä puolustusta ja nyt seuraan on liittynyt myös Niko Koskinen (-89) samasta osoitteesta. Kouvolasta on tullut myös hyökkääjä Ilmari Siren (-89) ja merkittävämpänä vahvistuksena Hermeksessä kauden aloittanut Jukka Korhonen, jolla on ihan mukavasti Mestis-kokemustakin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voittoputki, jii-haa!

22.11.2008 HC KSNK - KJT TuusKi 5-3
29.11.2008 HC KSNK - HC KeskiU 7-3
30.11.2008 KJT TuusKi - HC KSNK 3-4

Valmentaja Pentikäinen on kertoillut parantuneiden otteiden syyksi sen, että puolustus on saatu pitävämmäksi ja erikoistilannepelaaminen parantunut. Siihen on helppo uskoa, sillä tehtyjen maalien määrissähän Kuusaa ei muille lohkolaisille häviä. Myös Turtiaisen Henri on kopannut kiekkoja hyvin näissä voittopeleissä.

Kohtalohan on jo kirjoitettu paljon aiemmin, mutta merkittäviä nämä voitot ovat ainakin itseluottamuksen kannalta. Sekin on jatkopelejä ajatellen tärkeä seikka, että materiaali vaikuttaa aika laajalta. Monessa pelissä voi olla etua siitä, että hyökkääjiä riittää aina neljään ketjuun ja pakkejakin kolmeen pariin, vaikka muutama olisikin sivussa.

Timo Keppo (2+18) johtaa lohkon syöttöpörssiä ja on pistepörssissäkin kuudentena. Tommi Torvinen (8+10) on pykälän verran perässä ja pakkien pörssissä selvänä ykkösenä.

Alkusarjaa on jäljellä vielä neljä peliä. Ensin LeKi vieraissa ensi lauantaina ja sitten putkeen kotona Hunters (9.12), Ketterä (12.12) ja vielä kerran LeKi (14.12.). Siinä on kuusaalaisilla aika iso rooli sen suhteen, että ketkä vastustajista menevät kevääksi ylös ja ketkä jäävät pelailemaan samaan porukkaan. Kiusantekijän roolikin voi olla ihan kiva.
 
Viimeksi muokattu:

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alkusarjaa on jäljellä vielä neljä peliä. Ensin LeKi vieraissa ensi lauantaina ja sitten putkeen kotona Hunters (9.12), Ketterä (12.12) ja vielä kerran LeKi (14.4).

Kohtuu pitkä tauko noiden kotimatsien välillä? Eikait tuo huhtikuu voi kutiaan pitää? Joo no joulukussahan tuo vikakin matsi on, 14.12.

Muuten asiaa että Kuusaan pelikin on ruvennut toimimaan ja mukavaa että olet jaksanut tänne päivitellä edesottamuksia.
 
Viimeksi muokattu:

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Eipä olis uskonut pari viikkoa sitten että HC KSNK:lla tulee olemaan vielä iso rooli ratkottaessa Lohko 4:n kärkisijoja. Peli kulkee ja joukkue pystyy varmaankin pelaamaan vapautuneesti ainakin alkusarjan loput ottelut.
Kerjäämistähän tää on mutta eikö Ketterälle irtoais 3 pojoa Kuusankoskelta, maalin voittokin riittäis :)?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kevään lohko:

HC Eagles Kangasala
HC Kuusankoski
FPS Forssa
GrIFK Kauniainen
OKK Helsinki
NoPy Nokia

Neljä parasta jatkaa siis seuraavallakin kaudella Suomi-sarjassa. Tai sanotaan, että ainakin neljä, sillä monestihan on takaportteja ilmaantunut.

FPS lienee lohkon suurin suosikki, sillä olihan se lähellä paikkaa ylhäällä. Erityistä maantieteellistä logiikkaa ei jaoista löydy, kun esim. Kauniainen on täällä, mutta Porvoo toisaalla. GrIFK oli joka tapauksessa kolmoslohkossa toiseksi viimeinen. FPS oli saman lohkon kolmas.

Loput kolme ovatkin sitten nousijaehdokkaita. NoPy ja HC Eagles olivat hämeen kakkosdivarin kärkiseurat ja molemmilla on kokeneita pelimiehiä. Pistekärkinä kunnostautuivat Antti Räikkönen ja Tomi Pylvänäinen. HC Eagles ja etelän kakkonen OKK selvisivät mukaan karsintasarjan kautta, jossa molemmat voittivat Salo HT:n.

Aika tuntemattomia jengejä mulle, mutta pitää yrittää ehtiä jossain vaiheessa ihmettelemään kylmään halliin millaisia vastuksia on kyseessä. Mikään mahdoton ei pitäisi lohkon kyllä Kuusankoskelle olla.
 

Fordél

Jäsen
Mitäs asiantuntijat ovat mieltä pakki Torvisesta, että olisiko mitään saumoja Mestikseen ensi kaudella?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitäs asiantuntijat ovat mieltä pakki Torvisesta, että olisiko mitään saumoja Mestikseen ensi kaudella?

Kyllä tasoero on sellainen, että esimerkiksi Tarkiainen menisi heittämällä Kuusankoskella ykköspakiksi. Jos tuo ei vielä vastannut kysymykseesi, niin lisätään vielä että ehkä Torvinen menisi pienessä roolissa siinä missä joku muukin, mutta ei vahvistaisi yhtäkään Mestis-puolustusta. Joku enemmän nähnyt voi olla tietty eri mieltä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKooseen tryoutilla yrittänyt Mike Tuomi pelaa siis loppukauden Kuusaalla. Voipi olla tälle tasolle aika kovakin pelimanni niin halutessaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täähän alkaa jo sujua. Tänään yhdeksän maalia GrIFKin verkkoon, olkoonkin että omiinkin meni kuusi. Melkoista hurlumheitä on kai peli ollut, kun tilanteet ovat vaihdelleet 3-1, 4-5 jne...

Tehomiehiä Narinen 2+1, Liukkonen 2+1, Anttila 0+3, Paavola 0+3, Räsänen 2+0 ja tuorein vahvistus Tuomikin 2+0. Erikoisbonarit hauskasta nimestä vastustajan Max Töttermanille!

Tasaisessa karsintasarjassa ollaan nyt viivan päällä 1,5 pinnan keskiarvolla. Seuraava matsi kotona sarjakärki Nokian Pyryä vastaan 1.2.
 

nufc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä,Newcastle United
Melko hyviä tehoja värkännyt Juha Narinen, onko kenties mitään yhteistä SaiPassa 1970-luvulla pelanneen Martti Narisen kanssa?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Melko hyviä tehoja värkännyt Juha Narinen, onko kenties mitään yhteistä SaiPassa 1970-luvulla pelanneen Martti Narisen kanssa?

Poika. Marttihan luuti aikoinaan myös KooKoossa, kuten myös veljensä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään 6-2-voitto Nokian Pyrystä. Tilillä on on 9 pinnaa viidestä matsista, eli pullat ihan kohtuullisesti uunissa. Siirtorjana umpeutumisella ei tainnut olla mitään vaikutuksia kokoonpanoon. Pari jannua KooKoon A:sta tuli jo aiemmin mukaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt valui vierasvoitto käsistä. Kuusaa johti HC Eaglesia jo 0-3, mutta taipui lopulta rankuissa 5-4. Aika värikäs matsi ollut. Kotijoukkueelta lensi tokassa erässä Mika Paananen ulos korkeasta mailasta ja KSNK:lta Atte Rajajärvi selästä taklaamisesta plus vielä Niko Koskinen kolmannessa erässä väkivaltaisuudesta. Siihen vielä yksi vieraiden tuhrima rankku ja kaksi vikaa maalia toiseksi vikalla minuutilla...

Asetelmat sarjassa ovat kuitenkin edelleenkin ihan mukavat. Huomenna kotivoitto OKK:sta tekisi joka tapauksessa nannaa. Pitää yrittää ehtiä paikalle.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt uskaltanee jo sanoa, että Kuusankoski pelaa ensi kaudellakin Suomi-sarjaa. Jos eivät sitten vaihda nimeään HC Kouvolaksi :-)

KSNK hävisi kaksi ekaa peliään, mutta on sitten saanut pisteitä kaikista seitsemästä seuraavasta pelistä. Ja eilen FPSin kotonaan ja tänään GriFKin vieraissa voittanut joukkue on nimittäin juuri nyt sarjakärjessä ja matkaa sijan viisi Eaglesiin on 10 pinnaa. Pelejä on tosin jäljellä vielä 6-7, mutta millään sieltä ei voi neljää jengiä tulla ohi.

Eilen virheät miehet kaatuivat ykköskenttään: Teppo Liukkonen 2+1, J-P Lahti 1+1 ja maestro Keppo itse 1+4. Pelihän päättyi siis lukemiin 4-2 (0-0, 3-0, 1-2). Jarno Kantelus vähän säikäytti kavennusmaaleillaan, mutta Tuukka Matilainen oli ollut maalillaan erinomainen.

GrIFKiä vastaan lukemat oli 2-6 (0-1, 1-2, 1-3) ja tehot jakautuivat tasaisemmin. Liukkonen ja Mikko Koivistoinen maalasivat molemmat kahdesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös