Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Uusi sarjajärjestelmä pääsarjoihin

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Isopappa, 02.03.2014 klo 19.50.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Jos verrataan Liigaan noussutta Jukureita ja nykyistä Tutoa.

  - Jukureilla velkaa miljoona nousun tapahtuessa. Tutolla tällä hetkellä 400 000 ja määrä laskussa jo parin vuoden ajan.

  - Halliolosuhteissa ei paljoa eroa. Jukureilla hiukan isompi jäähalli.

  - Tuton junnut pärjää paremmin ja on tälläkin hetkellä hiukan edellä A-junnuissa.

  - Menestyksessä onkin sitten iso ero Jukureiden eduksi.

  Ja en todellakaan pidä Tutoa valmiina Liigaan. Muutaman vuoden päästä voi olla toisin, mutta nykymestiksen mielenkiinnon takia toiminnan kehittäminen on todella vaikeaa. Liigassa taloutta on helpompaa tervehdyttää kuin Mestiksessä jo pelkästään TV-sopimuksen myötä. Siksi en ymmärrä talousasioiden painottamista aina ykkösprioriteettinä nousumahdollisuuksilla. Eikä sillä Jukureiden tapauksessa ollutkaan merkitystä.
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  EI siitä oikein mitään hyötyä kyllä ole. Lisää farmiseuroja, kuten jo kirjoititkin. Nähtävästi saadaan odotella järjestelmän remonttia vielä jonkin aikaa. Kohtuullisen vakaumuksellisena kiekkoihmisenä alkaa kyllä usko tähän lajiin loppua pikkuhiljaa.

  Lainaus:
  Ehkäpä - ja toivottavasti - muut ovat sen verran fiksuja, että keskittyvät keskustelussa faktoihin, eivätkä viestihistoriaan ja omiin harhoihinsa. Kiitos panoksestasi tässä ketjussa ja näkemiin.
   
 3. -Jonne- Jäsen

 4. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Vähän pitää kyllä olla ymmärrystä näitä julkisia hommia kohtaan.

  Tämä salainen numero lienee ihan hyvä käytäntö, ettei tarvitse selitellä kovin monelle samoja asioita ja saa lauantai-iltana saunoa rauhassa.

  Toki, media haluaa tavoittaa nämä henkilöt, mutta monessa paikassa käytetään tälläistä soittopyyntökäytäntöä. Sitten jos ei siihen vastata, voi alkaa kirjoittelemaan uutista aiheista pimittely, salailu, kähmintä ja pakoilu.

  Edit. Vähän samaan sarjaan menee tuo tuomareiden numerointi. Ihan hyvä, ei kai se nimellä homottelu sitä hommaa ole varsinaisesti kehittänyt.
   
 5. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Just selailin vanhaa JoKP:n kausijulkaisua. Sinne oli painettu jopa pelaajien osoitteet valmiiksi, jos haluaa käydä soittamassa kelloa ja antamassa palautetta otteista kaukalossa. Hah!
   
 6. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Onko parempi homotella numerolla? Minusta kylläkin on vähän outoa, jos tuomarit eivät omalla nimellään kehtaa pelejä viheltää. Seuraavaksi nimet varmaankin julistetaan salaisiksi myös ottelupöytäkirjoissa.
   
 7. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Uusi visio vanhan täystyrmäyksen saaneen tilalle. Kotimaisen jääkiekon kärki jaetaan liigan ja mestiksen kesken 12+12 ja normaaliin tapaan molemmat pelaavat runkosarjan. Mestiksen mestaruus määräytyy runkosarjan perusteella ja playoffeissa taistellaan 6 parhaan sekä liigan 2 huonoimman kesken seuraavan kauden viimeisistä paikoista. Näin vältytään siltä että mestiksen mestari on pelannut itsensä jo loppuun ennen karsintoja ja kohtaa levänneen liiga joukkueen karsinnoissa.
   
 8. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  No, otetaan Liigasta kaksi viimeistä Mestiksen poffeihin ja sitten taistellaan Mestiksen mestaruudesta. Mestari ja kakkonen, eli finaalijoukkueet pelaavat seuraavalla kaudella Liigassa. Sarjat rytmitetään niin, että Liigassa pelataan säälejä samaan aikaan kuin Mestiksessä poffien vastaavia ekoja kierroksia. E. Täsmennetty.
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
 10. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Vaikka olenkin aika väsynyt koko keskusteluun, kun mitään ei tapahdu eikä henkilökohtaisella liigaboikotillakaan ole mitään vaikutusta, heitän kuitenkin pari kommenttia alasammuttavaksi:
  1. A ja B liiga, jossa kukaan ei tipahda liigasta vaan sinne nousee noin viisi joukkuetta. Jo pelkkä tippumisesta puhuminen on arvolatautunut ja sisältää ajatuksen jonkin menettämisestä. Uuden rakenteen pitää olla niin vahva, että talous ei B sarjassakaan tipu vs nykyinen liigan pienten joukkueiden budjetti nyt. Tuotteen pitää olla kunnossa koko liigan osalta. Lisääntynyt mielenkiinto = enemmän tuloja.
  2. Yhden kauden aikana pelataan sarja kaksiosaisena, jolloin kesken kauden, puolessa välissä, vaihdetaan kaksi joukkuetta sarjojen välillä. Tämä lisää merkittävästi pelien merkitystä vs nykyinen 60 pelin runkkari.
  3. Runkosarjan lopussa B:n ykkönen pääsee mukaan playoffiin seitsemän A:n parhaan kanssa.
  4. Jokin playoff hässäkkä tarvittaneen myös B:n loppuun, vai tarvitaanko?

  Oma tuntumani on, että Espoo, Turku, Vantaa, Nottajoki ja Rovaniemi pystyisivät ainakin talousalueena kannattelemaan laajennetun liigan joukkueita, jos vaan ohjaksissa on ammattilaisia.