Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Uusi sarjajärjestelmä pääsarjoihin

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Isopappa, 02.03.2014 klo 19.50.

 1. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Itse en laske farmiksi seuraa, joka lainaa tarpeeseen lyhyeksi ajaksi pelaajan liigasta. Esimerkkinä tästä EU:n Rinne. Tirronen oli loukkaantuneena ja joukkue tarvitsi maalivahdin. Ikävä asia oli, että Rinne oli huonompi kuin EU:lla kakkosena ollut Rasilainen. Sen sijaan joukkeet, joihin liigajoukkueet lähettävät pelaajia hakemaan pelituntumaa ovat farmeja. Ratkaisevaa on se kumman aloitteesta laina tehdään.
   
 2. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  Niin...

  Kait näitä tilanteita tulee esiin liigassakin, että esim. molemmat maalivahdit loukkaantuu. Jos poissaolo ei ole pitkä niin seura lainaa/vuokraa jostain tuuraajan. Tällainen toiminta ei mielestäni ole farmijoukkueen merkki, vaan normaalia pelaajaliikennettä. Osa lyhytaikaisista sopimuksista kuuluu tähän hommaan ja tuskin ne ketään varsinaisesti ärsyttää.

  Kiekko-Vantaan toiminta oli mielestäni positiivinen yllätys Mestiksessä. Kaikkien Korea-sekoiluiden ja uskomattoman lainaruletin jälkeen joukkue sai identiteettiään takaisin ja näytti pitkästä aikaa joukkueelta eikä laina-armeijalta, jonka tarkoituksena on palvella pääkaunkiseudun liigajoukkueita. Hienoa KiVa!!

  KeuPan tilanne varmasti herättää vastustusta Mestistä seuraavissa. Kahden liigajoukkueen yhteistyöseura ja varmasti kokoonpano heittelee riippuen siitä ketä Lukko tai JYP peluuttaa "alhaalla". Tilanne kuitenkin on varmasti vähän pakon sanelema. Pieni kaupunki ja edellytykset toimia omillaan Mestiksessä lienee kehnonlaiset. Yleisömääräkään ei suhteutettuna asukaslukuun ole surkea. Mestistä vaan pitäisi viedä enemmän siihen suuntaan, että sarjassa pelaamisen edellytyksenä ei ole liigayhteistyö.
   
 3. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Inkerinkadun Palloseura (IKPS)
  Lainaus:
  Päättäjistähän tämä on kiinni. Jos sallitaan nykyinen pelaajaliikenne kauden aikana, niin homma ei muutu. Keuruun kokoisen paikan säilyttäminen mestistasolla ei taida onnistua ilman näitä "yhteistyösopimuksia". Jos tähän tehtäisiin jotain rajoituksia, niin routa korjaisi pois tällaiset seurat alemmille tasoille, joilla ei ole resursseja (tukijoita, yleisöä) toimia itsenäisesti mestisseurana. Minulla ei ole mitään itsessään KeuPaa vastaan, mutta paljonkin vastaan seuroja, jotka eivät tuolle tasolle itsenäisesti kuuluisi.

  Sarjajärjestelmistä kerran otsikko kertoo, niin A-nuorista jos jossain vaiheessa kopsattaisiin heidän tuleva sarjasysteeminsä aikuistenkin sarjoihin, niin tällaiset farmaukset varmasti vähenisivät oleellisesti, koska ei ligaseura haluaisi tukea enää seuroja, joita vastaan voidaan joutua pelaamaan.
   
 4. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Yhteystyösopimuksille kielto. Pelaajien seuroissa pelaamisen edellytyksenä väh. kauden mittaiset sopimukset. Mikäli sopimuksen haluaisi purkaa, niin paluu alkuperäiseen seuraan kyseisellä kaudella ei olisi mahdollista. Lisäksi väh. kentällinen seuran omia kasvatteja. jne., jne., jne.

  Kyllähän tämä liigaseurahuoraus saataisiin loppumaan, jos vaan haluttaisiin. Tehtäisiin vaan sellaiset pykälät, ettei siirrot olsi mitenkään mahdollisia tai ainakaan taloudellisesti kanattavia. Nykyisellään tilanne on kertakaikkisen ikävää katsottavaa. Se, että seuraa haalii takataskut täyteen sopimuksia eri liigaseurojen kanssa....ei palvele pääosin muuta, kuin ylemällä sarjatasolla pelaavaa joukkuetta.

  Se, että rajoitteet tekisivät mahdottomaksi jonkin joukkueen pelaamisen sarjassa...sama se! Kaikilla kuitenkin olisi mahdollisuus pitää itsenäinen seurastatus ja jos lisäksi urheilullisesti ajatellaan....niin kyllä niitä nk. "oman" kylän poikiakin joukkueeseen takuulla ajan kanssa löytyisi...se on varma se! Tosin nykyiselläänhän siihen ei ole oikein edes tarvettakaan, kun sopimusten myötä oma juniritoiminta voi olla mitä tahansa, kun liigajoukkueet työntää junioreitaan peliajalla omaan pikku farmiinsa!

  Ei mitään! Mikäli seura urheilullisesti ja itsenäisesti kykenee toimimaan ihan missä sarjassa tahansa, niin tervetuloa vaan...vaikka sitten Kittilän Pallo!