Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Uusi sarjajärjestelmä pääsarjoihin

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Isopappa, 02.03.2014 klo 19.50.

 1. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Itse en laske farmiksi seuraa, joka lainaa tarpeeseen lyhyeksi ajaksi pelaajan liigasta. Esimerkkinä tästä EU:n Rinne. Tirronen oli loukkaantuneena ja joukkue tarvitsi maalivahdin. Ikävä asia oli, että Rinne oli huonompi kuin EU:lla kakkosena ollut Rasilainen. Sen sijaan joukkeet, joihin liigajoukkueet lähettävät pelaajia hakemaan pelituntumaa ovat farmeja. Ratkaisevaa on se kumman aloitteesta laina tehdään.
   
 2. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  Niin...

  Kait näitä tilanteita tulee esiin liigassakin, että esim. molemmat maalivahdit loukkaantuu. Jos poissaolo ei ole pitkä niin seura lainaa/vuokraa jostain tuuraajan. Tällainen toiminta ei mielestäni ole farmijoukkueen merkki, vaan normaalia pelaajaliikennettä. Osa lyhytaikaisista sopimuksista kuuluu tähän hommaan ja tuskin ne ketään varsinaisesti ärsyttää.

  Kiekko-Vantaan toiminta oli mielestäni positiivinen yllätys Mestiksessä. Kaikkien Korea-sekoiluiden ja uskomattoman lainaruletin jälkeen joukkue sai identiteettiään takaisin ja näytti pitkästä aikaa joukkueelta eikä laina-armeijalta, jonka tarkoituksena on palvella pääkaunkiseudun liigajoukkueita. Hienoa KiVa!!

  KeuPan tilanne varmasti herättää vastustusta Mestistä seuraavissa. Kahden liigajoukkueen yhteistyöseura ja varmasti kokoonpano heittelee riippuen siitä ketä Lukko tai JYP peluuttaa "alhaalla". Tilanne kuitenkin on varmasti vähän pakon sanelema. Pieni kaupunki ja edellytykset toimia omillaan Mestiksessä lienee kehnonlaiset. Yleisömääräkään ei suhteutettuna asukaslukuun ole surkea. Mestistä vaan pitäisi viedä enemmän siihen suuntaan, että sarjassa pelaamisen edellytyksenä ei ole liigayhteistyö.
   
 3. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Inkerinkadun Palloseura (IKPS)
  Lainaus:
  Päättäjistähän tämä on kiinni. Jos sallitaan nykyinen pelaajaliikenne kauden aikana, niin homma ei muutu. Keuruun kokoisen paikan säilyttäminen mestistasolla ei taida onnistua ilman näitä "yhteistyösopimuksia". Jos tähän tehtäisiin jotain rajoituksia, niin routa korjaisi pois tällaiset seurat alemmille tasoille, joilla ei ole resursseja (tukijoita, yleisöä) toimia itsenäisesti mestisseurana. Minulla ei ole mitään itsessään KeuPaa vastaan, mutta paljonkin vastaan seuroja, jotka eivät tuolle tasolle itsenäisesti kuuluisi.

  Sarjajärjestelmistä kerran otsikko kertoo, niin A-nuorista jos jossain vaiheessa kopsattaisiin heidän tuleva sarjasysteeminsä aikuistenkin sarjoihin, niin tällaiset farmaukset varmasti vähenisivät oleellisesti, koska ei ligaseura haluaisi tukea enää seuroja, joita vastaan voidaan joutua pelaamaan.
   
 4. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Yhteystyösopimuksille kielto. Pelaajien seuroissa pelaamisen edellytyksenä väh. kauden mittaiset sopimukset. Mikäli sopimuksen haluaisi purkaa, niin paluu alkuperäiseen seuraan kyseisellä kaudella ei olisi mahdollista. Lisäksi väh. kentällinen seuran omia kasvatteja. jne., jne., jne.

  Kyllähän tämä liigaseurahuoraus saataisiin loppumaan, jos vaan haluttaisiin. Tehtäisiin vaan sellaiset pykälät, ettei siirrot olsi mitenkään mahdollisia tai ainakaan taloudellisesti kanattavia. Nykyisellään tilanne on kertakaikkisen ikävää katsottavaa. Se, että seuraa haalii takataskut täyteen sopimuksia eri liigaseurojen kanssa....ei palvele pääosin muuta, kuin ylemällä sarjatasolla pelaavaa joukkuetta.

  Se, että rajoitteet tekisivät mahdottomaksi jonkin joukkueen pelaamisen sarjassa...sama se! Kaikilla kuitenkin olisi mahdollisuus pitää itsenäinen seurastatus ja jos lisäksi urheilullisesti ajatellaan....niin kyllä niitä nk. "oman" kylän poikiakin joukkueeseen takuulla ajan kanssa löytyisi...se on varma se! Tosin nykyiselläänhän siihen ei ole oikein edes tarvettakaan, kun sopimusten myötä oma juniritoiminta voi olla mitä tahansa, kun liigajoukkueet työntää junioreitaan peliajalla omaan pikku farmiinsa!

  Ei mitään! Mikäli seura urheilullisesti ja itsenäisesti kykenee toimimaan ihan missä sarjassa tahansa, niin tervetuloa vaan...vaikka sitten Kittilän Pallo!
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  No, niin.

  On tämäkin paska saatu taas ruotuun ja homma on sitä synkkää itseään kuin aikaisemmin.

  Pirkalla on pitänyt kiirettä ja nyt löytyi ne alkuperäisestä puuttuvat lisäykset:

  Kaksi viimeistä jatkaa Nuorten Mestikseen kaudelle 18-19 huomioiden SM-Liigaseurojen mandaattipaikat.


  Ja jotta ei olisi liian helppoa ja selkeää, niin:

  Mikäli jollakin kaudella SM-Liigaseuran joukkue on kolmatta perättäistä kertaa alemmassa jatkosarjassa kahden viimeisen joukossa (aikaisintaan kaudella 19-20), putoaa se Nuorten SM-Liigasta.


  Ja lopulta kysymme, että ketkäs ne aloittaakaan seuraavan kautensa Nuorten Liigassa ja Mestiksessä, jos joku Mestis-joukkue porhaltaa vaikkapa Sm-mitalleille?

  Tämän harjoittelun jälkeen odotan erittäin mielenkiinnolla, kuinka järisyttäviä muutoksia onkaan tulossa pääsarjojen sarjajärjestelmiin ja miten avoimet ne voikaan olla?
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Onko A-junioreiden Liiga jotenkin Liigan alla vai miksi sitä suositaan jääkiekkoliiton toimesta?
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Piti ihan tarkistaa uudelleen ja näyttäisi olevan Jääkiekkoliiton sarja. Ovat ihan brändänneet hiljattain sarjojensa logotkin yhtenäiseksi. Tuo suosimiskysymys onkin sitten mielenkiintoinen kun mietitään jääkiekkoliiton kantilta. Kovasti ovat tukemassa kilpailun rajoittamista omissa sarjoissaan. Miksi? Voi kun sen joku joskus rehellisesti kertoisi. Oma villiarvaus on, että taustalta löytyy uhkailua ja kiristystä esim. liigaseurojen junnuille perustettavasta itsenäisestä sarjasta jos jääkiekkoliitto ei pompi kuin käsky käy.

  Sen verran nöyriä miehiä sarjajärjestelmiä kohtaan löytyy jääkiekkoliitosta, eli ei mitään halua puolustaa kilpaurheilua, että herää myös kysymys mitä näille päättäjille onkaan lupailtu kiitokseksi?
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2017 klo 01.01