Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Uuden espoolaisen joukkueen nimi

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana The Nikkari, 13.05.2016 klo 10.49.

?

Mikä pitäisi olla uuden joukkueen nimi?

Poll closed 12.06.2016.
 1. Blues

  24,7%
 2. Kiekko-Espoo

  58,6%
 3. Espoo United

  6,5%
 4. Muu

  10,2%
 1. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Taannoisen EPS/EKS-tiedotustilaisuuden perusteella Blues on BJR:llä ja Kiekko-Espoo EU:n alla. Ostotarjous Kiekko-Espoon immateriaalioikeuksista oli jätetty, mutta tavaramerkkitietokannan perusteella siirtoa ei ole tapahtunut.
   
 2. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Espooseen mahtuisi parikin edustustason seuraa kun homma hoidettaisiin oikein, mutta sitä varten pitäisi rakentaa uusi halli Viherlaakso-Karakallio-akselille (tai sitten sinne Laaksolahteen; tai sitten Leppävaaraan, mutta siellähän on jo halli!).

  Nimeksi ehdottomasti Blues, mutta tämä on vain oma näkemykseni. Junnut pelaavat edelleen tälle logolle, joten kaikkea ei ole menetetty. Kannattajat ja muut sidosryhmät on tärkeää saada heti mukaan, jotta saadaan yhdessätekemisen fiilis vahvaksi. Ilman yhteisön tukea nämä hommat eivät onnistu.