Ultra Bra

  • 40 704
  • 278
Minkä ihmeen takia käytät konjunktiota "vaikka"? Juuri hyvien perheiden lapsille suunnattua musaahan Ultra Bra oli. Kun minä olin nuori, meillä päin juotiin sitä kaljaa, jota kaupasta halvimmalla sai. Sitä ei myyty pitkäkaulaisissa puolen litran pulloissa. Eikä kenellekään olisi todellakaan tullut mieleen käydä jossain tanssitunneilla.
Sen muijan faija on/oli maanviljelijä ja mutsi rehtori. Yleensä tuosta kombosta tulee tolkun lapsia. Ilman ideologiaakin se "musiikki" kuulostaa lähinnä joltain kidutuksen ja kissankuristelun väimuodolta.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ultra Bra oli hieno yhtye. Oliko se poliittinen, onkin sitten toinen juttu. Yhtyehän perustettiin alunperin Suomen demokraattisen nuorisoliiton, eli nykyisten vasemmistonuorten järjestämää laulukilpailua varten. Tuolloin yhtye oli minusta varsin poliittinen. Kilpailukappale taisi olla "Ampukaa komissaarit, nuo hullut koirat", ja se oli varsin kaukana yhtyeen myöhemmästä materiaalista. Yhtyeen oli tarkoitus elää vain tuon kilpailun ajan, mutta kun se meni voittamaan sen, se päättikin jatkaa, joskin jäsenistö vaihtui jonkin verran. Kilpailun voiton johdosta yhtye sai julkaista EP:n, joka kantoi nimeä Houkutusten kiihottava maku. Se sisältää myös tuon komissaari-kappaleen, joskin muut biisit ovat muistikuvieni mukaan jo huomattavasti vähemmän poliittisia.

Jos unohdetaan tekstit, ja keskitytään vain musiikkiin, niin vaikutteet 70-luvun laululiikkeestä ovat varsin selviä. Mutta vaikutteita on monesta muustakin suunnasta, kuten jazzista, iskelmästä ja rockista. Ultra Bran musiikki on tässä suhteessa huomattavasti monipuolisempaa, kuin esimerkiksi Agit Propin. Ja Agit Propillakin on hienoja melodioita ja sovituksellisia juttuja, joita kaltaiseni kokoomusäänestäjänkin on ilo kuunnella. Sen tekstit ovat sitten toinen juttu, mutta niihin voi suhtautua nykyään pilke silmäkulmassa. Ehkä 70-luvulla nuoruuteni viettäneenä saattaisin suhtautua toisin, mutta synnyin kuitenkin hieman liian myöhään.

Jos Ultra Bran musiikkia pitäisi liittää johonkin poliittiseen suuntaukseen, niin minulle tulee siitä mieleen ehdottomasti city-vihreät, mikä selittynee luonnollisesti Anni Sinnemäen sanoituksilla. Toki Ultra Bralla oli muitakin sanoittajia, mutta Sinnemäki sanoitti levyillä vähintään noin puolet kappaleista. City-vihreyden lisäksi musiikista on aistittavissa häivähdyksiä vasemmistoliiton (tai pikemminkin ehkä vasemmistonuorten) suunnalta. Tämän lisäksi joistain kappaleista voi löytää etäisiä kaikuja myös liberaalista kokoomuslaisuudesta, mutta se vaatii kuitenkin enemmän mielikuvitusta. Poliittisia puolueita tai niiden nuorisojärjestöjä paremmin yhtyettä voisi mielestäni kuvata termillä "kaupunkilainen". Ja ehkä tarkemmin määriteltynä "akateeminen kaupunkilainen".

Noh, minusta Ultra Bran heikoin lenkki on juuri teksteissä. Joukossa on paljon hyvää, mutta myös paljon huonoakin. Osa biiseistä tökkii jo ihan puhtaasti tuosta syystä. Parasta antia ovat taas Kerkko Koskisen mahtavat sävellykset sekä todella huikeat sovitukset. Puhaltimilla on sellainen ihmeellinen taipumus, että ne saavat melkein bändistä kuin bändistä mahtavasti soivan, ja etenkin livenä todella huikean. Näin se oli Ultra Brankin kohdalla. Livemeininki oli todella tyylikästä.

Itse sain ensimmäisen kosketukseni Ultra Bran musiikkiin muistaakseni jonkun Bonus-CD:n myötä. Sieltä taisi löytyä Sinä lähdit pois. Ensimmäisillä kuuntelukerroilla pidin musiikkia liian iskelmällisenä, mutta sitten eräs musiikista paljon ymmärtävä kaverini suositteli tutustumaan yhtyeeseen tarkemmin. Pikku hiljaa se aukeni, ja ostinkin tuon Kroketin itselleni. Se on minusta edelleen hyvä levy, mutta sen edelle lasken Ultra Bran esikoisen, eli Vapaaherran elämää. Siellä bändi soi paikoin todella komeasti, kirkkaimpina helminä Ken Saro-Wiva on kuollut sekä Kahdeksanvuotiaana. Kalifornia oli myös ihan kohtuullinen levy, ja Vesireiteiltäkin löytyy muutama komea raita.

Bändin ehdin nähdä livenä muistaakseni kahdesti. Näistä ensimmäinen oli Hämeenlinnan Verkatehtaalla, keväällä 1998. Olin juuri saanut ajokortin, joten sain kunnian toimia kuskina tuolloin. Tuo oli myös ensimmäinen isomman artistin keikka, minkä näin. Ehkä juuri tuosta syystä tuo keikka on jäänyt mieleeni loistavana. Avauskappale oli Lähetystyö, eli "Panama, Panama, ihana maa". Jälkimmäinen Ultra Bran keikka, jonka näin, oli vuotta myöhemmin Heinolassa Jyrää -ilmaiskonsertissa. Tuo keikka ei jäänyt mitenkään erityisemmin mieleen, mikä ehkä selittyy sillä, että Ultra Bran jälkeen esiintyi Ismo Alanko Säätiö, ja veti aivan maagisen keikan. Tuo oli taas ensimmäinen kerta kun näin Ismon livenä...
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
En tarkoittanut sinua. Mielestäni kirjoituksesi oli asiallinen ja toi keskusteluun asiaa vaikka omalaatuinen näkemys olikin.
Asia kunnossa siis. Jonkun muun mahdollisesti kokemiin henkilökohtaisuuksiin saa tämä joku muu ottaa kantaa, jos huvittaa.

Ei taistolaisia mutta Ultra Bran jäsenistölle ja kuulijakunnalle tyypillisiä arvoja.
Edellä toistetut arvot ovat mielestäni aika yleisesti hyväksyttyjä ja tunnustettuja, riippuen vähän siitäkin, kuinka ketunhäntä kainalossa näiden arvojen perään vannotaan. Rauhasta, rakkaudesta ja varsinkin oikeudenmukaisuudesta puhuminen taistolaiskommunistien yhteydessä sisältää väistämättä poliittisen kontekstin, ja on myös irvokasta.

Minusta tuo on todella outo näkökulma - olihan laululiikkeellä aikoinaan paljonkin todella kauniita ja onnistuneita melodioita, jotka sitten pilattiin totalitarismia palvelevilla sanoilla. Mutta tuskinpa sanoitukset voivat melodiaa pilata tai leimata sen jotenkin ideologiseksi? Jos ajatellaan vaikka "Säkeitä Erwin Rommelille" tai lukuisia Stalinin vainoaman Anna Ahmatovan runojen sovituksia niin Ultra Bra oli todella kaukana 70-lukulaisuudesta - ja ylivoimainen enemmistö lauluista oli korostetun yksityisiä, yksityiselämään liittyviä, epäpoliittisia.
Voi olla, että aika paskoo muistot 70-luvun poliittisen laululiikkeen osalta. Eivät poliittisten lauluyhtyeiden kaikki laulut poliittisia olleet, vaikka esimerkiksi ns. kommariversio laulusta Kalliolle kukkulalle kuulosti kaikessa epäpoliittisuudessaankin kommarimaiselta!

Kuitenkin laululiikkeen edustama tyylisuunta on syöpynyt mieleeni ensisijaisesti poliittisiin lauluihin liittyvänä esitystapana. Tuon esitystavan versiominen Ultra Bran toimesta toi alun alkaenkin voimakkaasti mieleeni yhtymäkohdat taistolaisviisuihin, liittymättä lyriikoihin millään tavalla. Ultra Bran tapauksessa mm. muutamat sovitukselliset ratkaisut ja etenkin lauluharmoniat kumarsivat minun korvissani 70-luvun suuntaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Isänmaan Toivot- tunnari. Siinä sopivassa määrin kyseistä bändiä.
Samaa mieltä. Ja Isänmaan toivoissakin kuullaan sitä biisiä sopivan lyhyt pätkä, joten ei aiheuta välitöntä tarvetta vahingoittaa itseä tai muita.

Joo en pidä yhtyeestä, enkä saa biiseistä niin yhtään mitään irti. Jos joku saa niin ei siinä mitään, ei ole minulta pois.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
No joo, ei se tausta nyt Sinnemäkeen rajoittunut, kun kuitenkin bändissä oli SDNL:n aktiiveja useampikin ja mm. kitaristivelhon vanhemmat Kristiina Halkola ja Joel Melasniemi. Ja kyllähän UB veivasi keikoillaankin mm. biisejä kuten Peruskivi, Vallankumouksellisen ylistys jne. alkuaikoina ja vähän myöhemminkin. Silti suuri osa tuotannosta oli aivan muuta kuin poliittista laulukuviota, vaikka koko bändin historiahan on poliittisessa laululiikkeessä. Ensimmäinen EP (jonka eka painos on kai aika arvossaan nykyään) tehtiin kuitenkin nimenomaan SDNL:n laulukilpailuun.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
mm. kitaristivelhon vanhemmat Kristiina Halkola ja Joel Melasniemi.

Niin, Joel Melasniemi oli siis toki tämä kitaristivelho, ja hänen isänsä taas on näyttelijä Eero Melasniemi. Joelin sisko Vilma (KOM-teatterin näyttelijä muuten) toimi yhtenä laulajista juuri tässä Ultra Bran alkusysäyksessä. Ja Maija Vilkkumaakin taisi olla jotain pätkiä laulelemassa tuolloin. Häntä en kuitenkaan tähän poliittiseen aatteeseen niinkään yhdistä, vaan mainitsin tämän vain mielenkiintoisena yksityiskohtana.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Minkä ihmeen takia käytät konjunktiota "vaikka"? Juuri hyvien perheiden lapsille suunnattua musaahan Ultra Bra oli. Kun minä olin nuori, meillä päin juotiin sitä kaljaa, jota kaupasta halvimmalla sai. Sitä ei myyty pitkäkaulaisissa puolen litran pulloissa. Eikä kenellekään olisi todellakaan tullut mieleen käydä jossain tanssitunneilla.

Kappas, bändin tuotanto on sinulle tuttua. Missäs nuo pitkäkaulaiset olutpullot esiintyivätkään, olisiko ollut tämä pläjäys:

Ultra Bra - Älä soita tänne enää koskaan (Live @ Jyrki) - YouTube Annetaan hammer lynxille anteeksi se, että hän ei ymmärtänyt metaforaasi. Toisaalta voihan sitä Ultra Bra:ta kuunnella Pirkka-olutta särpienkin.

edit. minusta on väärin kutsua Ultra Bran musiikkia jollekin kohderyhmälle suunnatuksi. Käsittääkseni musiikin kokivat omakseen nuoret kaupunkilaiset opiskelijat joilla oli päässä muutakin kuin tukkaa.
 
Viimeksi muokattu:

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Niin, Joel Melasniemi oli siis toki tämä kitaristivelho, ja hänen isänsä taas on näyttelijä Eero Melasniemi. Joelin sisko Vilma (KOM-teatterin näyttelijä muuten) toimi yhtenä laulajista juuri tässä Ultra Bran alkusysäyksessä.

Joo, Eero toki. Ajatuksissani kirjoitin pojan nimen. Ekalla EP:llähän näitä oli muitakin, Pohjanheimon tyttöä jne.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
No joo, ei se tausta nyt Sinnemäkeen rajoittunut, kun kuitenkin bändissä oli SDNL:n aktiiveja useampikin ja mm. kitaristivelhon vanhemmat Kristiina Halkola ja Joel Melasniemi. Ja kyllähän UB veivasi keikoillaankin mm. biisejä kuten Peruskivi, Vallankumouksellisen ylistys jne. alkuaikoina ja vähän myöhemminkin. Silti suuri osa tuotannosta oli aivan muuta kuin poliittista laulukuviota, vaikka koko bändin historiahan on poliittisessa laululiikkeessä. Ensimmäinen EP (jonka eka painos on kai aika arvossaan nykyään) tehtiin kuitenkin nimenomaan SDNL:n laulukilpailuun.

Kyllähän se pohja luotiin tuolla: Kallion lukio – Wikipedia Aika vakuuttava lista kun katsoo ketkä tuota opinahjoa ovat käyneet. Muutenkin tuo poliittinen yhteys saa mielestäni liian suuren huomion siihen nähden kuinka pientä osaa se näyttelee yhtyeen tuotannossa.
 
Sen muijan faija on/oli maanviljelijä ja mutsi rehtori. Yleensä tuosta kombosta tulee tolkun lapsia. Ilman ideologiaakin se "musiikki" kuulostaa lähinnä joltain kidutuksen ja kissankuristelun väimuodolta.

Anni Sinnemäen isoisä oli kokoomuslainen kirkkoherra. Ja kyllähän sen vanhan rahan hänessä huomaa. Siksi pidin aika omituisena tarinaasi naisenalusta, joka luukutti Ultra Brata repeatillä, vaikka oli porvariperheestä. Paljon hämmentävämpää olisi se, jos Ultra Bran kaltaista pumppua fanittaisi joku pitkäaikaistyöttömien sosiaalitapausten tai persaukisten paskaduunarien mukula.

Kappas, bändin tuotanto on sinulle tuttua.

Aika vaikea noilta suurimmilta hiteiltä oli vuosituhannen taitteessa välttyä.

voihan sitä Ultra Bra:ta kuunnella Pirkka-olutta särpienkin.

Ehkä siinä tapauksessa, että juo Pirkka-olutta ironisesti. Noin muuten Ultra Bra kyllä sopii aika paljon paremmin ihmisille, jotka halveksuvat meitä halvan bulkkipaskan kuluttajia ja suosivat hintavia ja ekslusiivisia tuontioluita.

Ultra Bra teki todella erinomaista musiikkia mutta minä en siitä pysty nauttimaan, sillä en kuulu kohderyhmään. Minusta heidän biisinsä ovat ahdistavia. Niitä kuullessani rupean vain harmittelemaan, että olisipa ollut hienoa olla joskus itsekin tuollainen tosi trendikäs ja tiedostava taidelukiolainen, joka reissaa faijan rahoilla ympäri Eurooppaa katselemaan tuomiokirkkoja ja eksymään kaupungin rajalle. Mutta se on haavetta vain. Siksi ei ole kovin mieltä ylentävää kuunnella, kun ne muotitietoiset ja oikeamieliset taidelukiolaiset kertovat elämästään, jossa käydään kahviloissa. Itse olen käynyt vain juottoloissa. Siellä ei tarvitse olla niin henkevä.
 
Viimeksi muokattu:

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se rumpali on muuten kova.

On.Olen myös pitänyt Pethmanin mätkyttelystä, vaikka UB ja Vilkkumaa muuten ohitse menevätkin.

UB:lla on muutama biisi, joista pidän (Heikko Valo ja Minä Suojelen Sinua Kaikelta tulee mieleen). Koskisen osaa säveltää, mutta Sinnemäen lyriikat tweenie-citynaisen angsteista menee ohi kyllä täysin.

Jaa niin ja Terhi Kokkonen on ihku.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Joku tässä bändissä kiehtoi. Olin loppuunmyydyillä Tavastia-keikoillakin kun bändi päätti lopettaa, hyvä fiilis sieltä jäi ja musiikillisesti hyvin hiottuja kipaleita, paljon koukkuja, kelpoa laadukasta poppia. Taitavia muusikkojahan bändi oli täynnä joten ei ihme että kuulosti pirun hyvältä.
Jaa niin ja Terhi Kokkonen on ihku.
Tämä oli iso plussa live-esiintymisissä, mielellään tapittaa Tavastialla pari tuntia Terhiä. Menee melkein samaan kategoriaan kuin Cardigans Tavastialla joskus kymmenen vuotta sitten, en saanut silmiä irti Nina Perssonista, lumoava nainen. Täytyy taas oikein koota ajatukset tämän muistelon jälkeen.

_
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
No joo, ei se tausta nyt Sinnemäkeen rajoittunut, kun kuitenkin bändissä oli SDNL:n aktiiveja useampikin ja mm. kitaristivelhon vanhemmat Kristiina Halkola ja Joel Melasniemi. Ja kyllähän UB veivasi keikoillaankin mm. biisejä kuten Peruskivi, Vallankumouksellisen ylistys jne. alkuaikoina ja vähän myöhemminkin. Silti suuri osa tuotannosta oli aivan muuta kuin poliittista laulukuviota, vaikka koko bändin historiahan on poliittisessa laululiikkeessä. Ensimmäinen EP (jonka eka painos on kai aika arvossaan nykyään) tehtiin kuitenkin nimenomaan SDNL:n laulukilpailuun.

https://www.discogs.com/Ultra-Bra-Houkutusten-Kiihottava-Maku/release/3138463

EP:aa on saatavilla mutta tuskin tuo on ensimmäistä painosta. Ensimmäisen painoksen levy oli väriltään vihreä ja toisen oranssi. @Kirjoittelija , Anni Sinnemäen isoisä kuului Lapuan Liikkeeseen ja IKL:een, myöhemmin sitten kokoomukseen.

edit. ensimmäinen EP oli palkinto tuosta poliittisten laulujen kilpailun voitosta ja se voittokappale oli tuo "Ampukaa komissaarit, nuo hullut koirat. Kerkko Koskinen kertoo haastattelussa että idea kilpailuun lähtemisestä tuli Virtaperkolta joka sanoi että olisi hauskaa tehdä pastissi 70-luvun taistolaisen laululiikkeen laulusta.
 
Viimeksi muokattu:

Hewle

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku tässä bändissä kiehtoi. Olin loppuunmyydyillä Tavastia-keikoillakin kun bändi päätti lopettaa, hyvä fiilis sieltä jäi ja musiikillisesti hyvin hiottuja kipaleita, paljon koukkuja, kelpoa laadukasta poppia. Taitavia muusikkojahan bändi oli täynnä joten ei ihme että kuulosti pirun hyvältä.

Jos joku haluaa vielä fiilistellä niitä viimeisiä Tavastian keikkoja niin allekirjoittanut nauhoitti yhden niistä silloisesta Radiomafiasta ja tuotos löytyy Youtubesta.

Linkki vie Youtubeen:

Ultra Bra live@Tavastia 20.10.2001 - YouTube
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Jos joku haluaa vielä fiilistellä niitä viimeisiä Tavastian keikkoja niin allekirjoittanut nauhoitti yhden niistä silloisesta Radiomafiasta ja tuotos löytyy Youtubesta.

Linkki vie Youtubeen:

Ultra Bra live@Tavastia 20.10.2001 - YouTube

Ilmoittaa että video ei ole käytettävissä. 1990-luvulla suomirock laajeni moneen suuntaan – jopa iskelmään | Elävä arkisto | yle.fi

Linkin takana Kerkko Koskisen haastattelu tammikuulta -99, tekijänä Axa Sorjanen. Mukavan kotikutoinen tunnelma kaikkine nauhan loppumisineen.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jos joku haluaa vielä fiilistellä niitä viimeisiä Tavastian keikkoja
Nyt ainakin linkki toimii, kiitos tästä! Täytyypä kuunnella läpi.

_
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
On jännä juttu että kirjallisesti lahjakas ihminen on hyvin usein huono ilmaisemaan itseään puhuen. Anni ei ole yksittäistapaus.
Jussi Halla-aholla ja Anni Sinnemäellä on jotain yhteistä.

Itse bändistä sen verran, että kuuluu allekirjoittaneen listalla suomalaisiin legendoihin. Tosiaan kuitenkin ne kaksi ensimmäistä albumia iskivät ehdottomasti kovimmin. Popimpi tuotanto ei niin napannut, vaikka sekin uppoaa. Politiikan voi tästä bändistä lopulta heivata suosiolla kauas pois. Musiikki musiikkina. Kerkko Koskinen on kyllä huikea säveltäjä. Miehen tuotanto myöhemminkin on ollut hienoa kuunneltavaa.

Intistä muistaa vieläkin sen, kun meni vapaahetkinä päivisin sodeen munkkikahville ja laittoi jukeboksista soimaan "Minä suojelen sinua kaikelta". Joskus tuli hiukan paheksuvia katseita, niin varusmiehiltä kuin parilta skappariltakin. Mölinät pysyivät kuitenkin mahassa, kuten sopiikin. Tuli aina lievähkö voittajafiilis. :D

Keikkakokemuksista erikoisin on ehkä se, kun -99 Ruisrockissa joutuivat keskeyttämään esiintymisensä, koska Metallican roudareiden piti päästä asentamaan lavalle pyrotekniikkaa illan keikkaa varten.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Jussi Halla-aholla ja Anni Sinnemäellä on jotain yhteistä.

Itse bändistä sen verran, että kuuluu allekirjoittaneen listalla suomalaisiin legendoihin. Tosiaan kuitenkin ne kaksi ensimmäistä albumia iskivät ehdottomasti kovimmin. Popimpi tuotanto ei niin napannut, vaikka sekin uppoaa. Politiikan voi tästä bändistä lopulta heivata suosiolla kauas pois. Musiikki musiikkina. Kerkko Koskinen on kyllä huikea säveltäjä. Miehen tuotanto myöhemminkin on ollut hienoa kuunneltavaa.

Intistä muistaa vieläkin sen, kun meni vapaahetkinä päivisin sodeen munkkikahville ja laittoi jukeboksista soimaan "Minä suojelen sinua kaikelta". Joskus tuli hiukan paheksuvia katseita, niin varusmiehiltä kuin parilta skappariltakin. Mölinät pysyivät kuitenkin mahassa, kuten sopiikin. Tuli aina lievähkö voittajafiilis. :D

Keikkakokemuksista erikoisin on ehkä se, kun -99 Ruisrockissa joutuivat keskeyttämään esiintymisensä, koska Metallican roudareiden piti päästä asentamaan lavalle pyrotekniikkaa illan keikkaa varten.

Sinä onnistuit saamaan Latva-lahon ja Sinnemäen samaan lauseeseen, melkoinen saavutus.
Ultra Bra - Sinä lähdit pois - YouTube
Aika: 27.11.2000 paikka: Tampere-talo. Tunnelma tuolla oli sanoinkuvaamaton, hurmioitunut. Näin Ultra Bran ensimmäisen kerran livenä Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella Kroketin ilmestymisen jälkeen. YLE on näköjään tallentanut tuon Tampere-talon konsertin, täytyykin laittaa sinne palautetta että pistävät konsertin Elävään Arkistoon kaiken kansan ihmeteltäväksi.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
@Pisin Kääpiö 186cm , tarkoitit varmasti tätä hijattain kantaesityksensä saanutta sellokonserttoa. Varsin mainio juttu Hesarilta.
Katsoin ohjelmaa muun tekemisen ohessa, alkuosa jäi vähän puolinaiselle huomiolle. Oletettavasti tuosta oli kyse, ajankohtainen asia. Tosiaan joltakin suomalaiselta tv-kanavalta huomasin Virtaperkon muutama päivä sitten, siinä sivuttiin hänen vakavaa säveltämistään ja Zappa-vaikutteita.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Comebackia pukkaa. Mahtaako bändi lähteä ensi syksynä festarikesän jälkeen promokiertueelle vihreitten pressanvaalikampanjaan? Varsinkin jos Haaviston Peksi on taas ehdolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös