Ilmoitukset

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Tyhmien kysymysten ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana wild wild west, 04.07.2008 klo 21.25.

 1. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  30v & kunnioitus
  Lainaus:
  Oolrait. Nyt ehkä vähän paremmin avautui. Muutenkaan tuo fysiikka ei oo mun vahvin laji ollut koulussa - kuten ei oo vieläkään. Ilmeisesti tuolloinkin on pyörinyt enempi erinäköiset olutpakkaukset enemmän mielessä kuin opettajan höpinät. Ja samaa on havaittavissa vieläkin. Noh, yhtä kaikki, jokaisella omat mielenkiinnon kohteensa.
   
 2. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Lainaus:
  Peltorit on silti parraimmat kuulokojeiden suojaimet.
   
 3. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Ainakin isompien teiden varressa oli ns "Hätäpuhelimia" aika ajoin. Puhelimissa oli suoralinja HäKeen luuria nostamalla ja ne oli osoitettu liikennemerkein.
   
 4. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  30v & kunnioitus
  Lainaus:
  Tästä oon kyl samaa mieltä. Vielä kun ois tajunnut moisia käyttää. Kuulo kyl on ihan oolrait mut ois noita voinut paremminkin joissain tilanteissa käyttää... tai ois saanut aiemmin tulla nää aktiivikuulosuojaimet jotka jotenkin suodattaa sen kovimman melun puheen keskeltä.

  Lainaus:
  Olenkos ihan pöljä mut eikös tää sama metodi oo vielä käytössä joissain tunneleissa? (esim. Karkuvuori tms)

  Nyt kun pienes nousuhumalassa tulee mieleen niin miksi Ruotsissa on rajoitukset 10km/h pienempinä. Esim. jos suomessa tulee 80km/h alue vastaan, niin ruotsissa moinen on 70km/h rajoitus? Joskus kersana oon viimeksi moisia tod.näk mietiskellyt, nyt tuli yhtäkkiä mieleen. Järkeähän näis pohdinnoissa ei oo mutta kysytään nyt "kysymisen ilosta"
   
 5. KingNothing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tästä olen joskus lukenut haastattelun jossa silloinen päätöksistä vastaava henkilö, jonka nimeä en muista, kertoi rajoitusten ja niiden erojen naapureihin olevan puhtaasti sattumaa eikä perustu mihinkään. Ne vaan keksittiin ne rajoitukset.
   
 6. U2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & anyone against russia...
  Lainaus:
  Boldaus oma. THL teetti väärät kyltit, jäi N pois. Mutta onko Karkunvuoren tunnelissa ollut hätäpuhelinta enää sen muutaman vuoden takaisen remontin jälkeen? En ainakaan muista nähneeni.
   
 7. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Irlannissa on motarilla (ainakin jossain) tasaisin välein (1,6km) tämmösiä hätäpuhelimia, ja niissä on aurinkokennot, eli olisivatkohan ihan langattomia, ts kännyköitä pohjimmiltaan. Eli ne eivät sinänsä ole mitään historiallisia jäänteitä, mutta aika vähän niille luulisi nykyaikana käyttöä olevan. Varmaan muissakin maissa näitä on.
   
 8. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Toisaalta taas Ruotsissa on myös 130 km/h rajoituksia, tai oli ainakin viimeksi kun siellä olen ajellut. Joten ainakin joillain pätkillä nuo rajoitukset ovat Suomen vastaavia korkeammat.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Isän kanssa puhuttiinkin että mitä rallikansaa suomalaiset muka on kun Ruotsissa saa ajaa kovempaa.
   
 10. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  @pettter @Ollakseni @pernaveikko @Rocco
  Olen varmaankin lager-oluiden orjuuttama yksilö? Eräs kerta olin Norjassa Mack:in panimolla olutseuramme mukana. Joimme sielläkin edellämainitun taskulämmintä tuoreolutta - ei oikein kolahda. Jos sopivasti liioitellaan, niin pakastinkylmä lager-lager tuntuu rätisevän hyvältä ikeniä myöten. Tarkoitan tuolla lähes mautonta jääkarhuversiota.
  Kaikkihan riippuu henkilöstä, paikasta, tilanteesta ja olut-tyypistä. Olemme kaikki samaan aikaan oikeassa ja väärässä?
  Sikäläinen pikkubaarikin näyttää merkilliseltä. Pelkästään brändejä oli nelisenkymmentä. Olisi ollut tarpeettoman julma kohtalo joutua viettämään yö siellä jumittuneena lukittujen ovien takana?
   
 11. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikö tuo mene niinpäin, että Ruotsissa on kymppi lisää? 60=>70, 80=>90, 100=>110 ja 120=>130.
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Muistelisin ettei ole ihan noin yksinkertaista. Sellaisilla pätkillä jotka Suomessa olisivat varmasti 80 km/h, on käytössä myös 70 km/h rajoituksia.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Bulkkilager on parasta jääkaappikylmänä. Ei maistu kuin humala ja maltaat jää taakse. Sitten jotkut pienpanimolagerit menevät vähän lämpimämpänä. Toki yleensä olen lähellä jääkaappia, joten lyhyt kävelyreissu ei ole ongelma. Tai sitten bisset kylmäkassiin.
   
 14. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Lainaus:
  Et kai viittaa tässä lähes legendaariseen Bear beeriin, mitä raahataan Tallinnasta lavatolkulla?
   
 15. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ns. "kasikympin" tieosuuksilla tapahtuu suurin osa tieliikenteen vakavista onnettomuuksista. Sikäli nopeusrajoitusten lasku niillä on perusteltua vaikka se köröttely kuinka vituttaisi sitä maailman parasta bemarikuskia.
   
 16. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Lainaus:
  No jos tarkkoja ollaan, niin voisitko esittää väitteillesi jotain totuuspohjaa? Minä kun vasta luin jutun, että tilannenopeus pielessä on eri asia kuin ylinopeus ja ylinopeus ei aiheuta onnnettomuuksista kuin marginaalisen osan, tilannenopeus sitten taasen tappaa ihmisiä. Ja sekin on marginaalissa, kaikkien onnettomuuden aiheuttaneiden syiden kesken.
   
 17. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb
  Tuliko tässä nyt tehtyä harkitsemattomia ratkaisuja?
   
 18. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Lainaus:
  Suomessa pitäisi ehdottomasti olla 80- rajoitukset 90. Perustelen tätä sillä että raskas liikenne ajaa rajoitin pohjassa, varsinkin talvisin koska raskaalla kuormalla tulee helposti onglemia mäkisillä osuuksilla jos ei ole "nasta laudassa". Rajoitinhan on säädetty noin 90 km/h kohdalle. Nyt raskas kalusto ajaa 90 kun osa autoilijoista rajoituksen mukaan noin 80. Tämä tekee sitten tukoksia liikenteeseen. Olisi paljon parempi sujuvuudelle jos tuo nosto tehtäisiin.
   
 19. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Miten tämä muuttuisi jos nopeusrajoitus kasvaisi?
   
 20. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Muut ajaisivat yhdeksääkymppiä eikä rekkojen "tarvitsisi hidastella" kahdeksaakymppiä ajavien perässä.

  Rekoillahan on ajoneuvokohtainen enimmäisnopeus 80 km/h, rajoittimet on säädetty vähän korkeimmiksi, että joissain tilanteissa nopeus pitää turvallisuuden vuoksi saada hetkellisesti tuota isommaksi. Tämä idea toki ulosmitataan sillä, kun ajetaan rajoitinta vasten.
   
 21. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kun ajaisivatkin oikeasti sitä kahdeksaakymppiä, eivätkä vain mittarin mukaan. Aika harva ajaa vasten rajoitinta, toki näitäkin sankareita löytyy, mutta illuusio tästä syntyy hlöautojen mittarivirheen takia. Yhdistelmän 83 km/h näyttää takana ajavalle 90 km/h. Tämä tietysti pöyristyttää kanssa-autoilijaa siinä määrin, että ohi on päästävä väkisin ja sitten opetusmielessä jäädään eteen ajamaan mittarin mukaan tasan 80 km/h. Todellinen nopeus on sitten välillä 70-75 km/h. Tästä aiheutuu erinäisiä tilanteita, varsinkin näin liukkaan kelin aikaan. Tälläkin viikolla pariin kertaan osui tällainen kansalaispoliisi kohdalle.
   
 22. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Onko tämä tuttu?
  https://static1.squarespace.com/sta...5e4b04f4bcdf7f4ea/1393448568773/isbjorn01.jpg
  Linkki osoittaa jääkarhuoluen sivulle, jossa on logo ja kokonainen tölkki.
  Suoraan sanoen, ei maistu yhtään millekään.
  Seuraavaksi kenties kokeilen Tukholman homopoikien suurenmoista innovaatiota: votkassa lillutettuja perstamppooneja?
  Älä pidä loukkauksena... Kyseessä vain ketjun jatkumo.

  Kyseinen olut on ehkä huonoin olut, jonka olen juonut.
   
 23. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Lainaus:
  En ottanut loukkauksena, perstamppooni voisi olla erilainen kokemus... Tuosta oluesta en ole kuullut, tämä https://alkostore24.com/media/catal...f5d05c9ffd8137bb878cc84d124/7/0/7013781_1.jpg Viron ihme tuli jääkarhusta mieleen. (linkki kuvaa oluttölkistä)
   
 24. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
 25. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Lainaus:
  Tiedän että kyseessä on tanskalainen olut, mutta Virosta tuota raahataan lava tolkulla kun käyt katsomassa joskus satamassa.