Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Tyhmien kysymysten ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana wild wild west, 04.07.2008 klo 21.25.

 1. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Joo, jos Haloo Helsinki on se joka radion musiikkivirrasta pomppaa esiin jonain epämusiikkina, niin kyl mää vähä ihmettele. Ehkä tässä oli joku muu pointti.
  Se niitten uusi biisi on kyllä ihan paska. Ainoa valonpilkahdus on tämä ihan näppärä riimi ja kielikuva:
  Täydellinen rakkaus me oltiin kai
  toinen vallan kahvana,
  toinen saranapuolen sai

  Mutta muuten tuntuu että tämäkin bändi vaan taantuu, ei nyt ihan niinkuin Sanni jonka kehityskäyrä on varsin hämmentävä, mutta kuitenkin.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Nyt on pakko kysyä täältä, kun tyhmyys ei aukene. Etsin ja löysin hienon urheilusuorituksen YouTubesta, mutta sitten taas kerran, taas kerran, ei alkuperäisselostusta vaan joku vitun teknopaska siinä päällä.

  Jos sinulla on hallussasi kenties jopa harvinaisempaa materiaalia, niin miksi kuvittelet ihmisten haluavan kuunnella teknoa? Jos sinulla on joku tarve julkaista teknoa, niin olisiko mahdotonta tarjota myös se alkuperäinen vaihtoehto mitä joku urheilusta kiinnostunut saattaisi vaikka kaivata.
   
 3. KiVi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Somevastaava Tinni
  Lainaus:
  Joo, lopetan kaikkien urheiluvideoiden katsomisen, jos selostus ja yleisön äänet on peitetty jollain paskamusiikilla.
   
 4. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Ensin mainitut Fonectaa kymmenen kertaa pahempia koijareita ja suurempaa kusetusta.

  Fonectan Finderia sentään oikeasti käytetään tiedonhakuun (löytyy ilmaiseksi yritysten perustiedot taloudesta ja päättäjistä).

  Kaikki nettinumeropalvelut ovat kusetusta jota yksikään yrittäjä ei tarvitse, ei nyt eikä koskaan.
   
 5. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Joo, Finderia joskus töissäni päivittäin käytin, koska tosiaan oli tarve stalkata päättäjien nimiä. Siksi nuo loput mainitsemani särähti korvaan heti pahasti. Mutta apuja löytyi, näin arvelinkin.
   
 6. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Mietiskelin, että haiseeko ripuli juustonaksuille vai juustonaksut ripulille. Tulin lopputulemaan, että juustonaksut haisevat ripulille sillä ensimmäinen ripuli laskettiin maan kamaralle miljoonia vuosia ennen juustonaksuja. Onko logiikka oikeansuuntainen?
   
 7. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole olemassa hyvää nettinumeropalvelua, Fonecta on ainoa lähes legit ja loput ovat halvempaa tai kalliimpaa kusetusta.

  Tämä koskee aivan jokaista nettinumeropalvelua.

  Jos välttämättä haluaa näkyä netissä, niin Facebook ja Google tarjoavat järjeviä palveluita.
   
 8. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Jep, siispä onneksi korvassani särähtää monet muut nimet. Facebookin ja Googlen roolit tiedotuksissani ovat ne suuret ja tärkeät.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Miksi puhelinnumerot ovat pääsääntöisesti 040/050 alkuisia eikä vaikka 010/020/030 alkuisia? Tämä alkoi yhtäkkiä vaivaamaan.
   
 10. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Aikoinaan nuo 040 ja 050 on ollut telen (TeliaSonera) ja radiolinjan (Elisa) hallussa ja ovat sitten jääneet elämään. Tuon jälkeen tulleet toimijat ovat sitten saaneet noita 045 yms. numeroita.

  010 ja 020 on maksullisia yritysnumeroita, joista jälkimmäinen kalliimpi.
   
 11. pepsi Jäsen

  Onko näillä tihupaskakeleillä (loskapaskakelin vaimeampi muoto) autojaan pesettävillä liikaa rahaa vai mikä järki touhussa on? Eihän se auto pysy puhtaana edes kotia asti, jolla saisi naapurin kateelliseksi.
   
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tunsin tai oikeammin tiesin aikoinaan erään maalaisen kuka imuroi autonsa päivittäin. Auto on vain julkisesta liikenteestä ymmärtämättömille niin tärkeä asia mitä pitää hoivata. Kyllähän jotkut silittävät myös kalsareita ja sukkia, mutta ne ovat toisaalta kaiketi kaupunkilaisia.
  --

  Delawaren vankilakapina on saatettu taltutettua ja yksi panttivanki kuollut. Onko yksikään vankilakapina oikeasti joskus onnistunut ja johtanut johonkin pysyviin ja hyviin muutoksiin?
   
 13. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Mistä tietää, että viulu on epävireessä? Jos soittaja on vain paska?
   
 14. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kieltämättä upea kysymys. Viulusta en oikein tiedä, mutta pianonsoitosta erottaa helpostikin pari vähänkään epävireistä kosketinta. Sitä ei voi korjata edes taitavampi ja kokeneempi pianisti keveämpinen/lempeämpine otteineen, eikä havaitsemiseen tarvitse edes atavismia tai isoja korvia. Viulua väitetäänkin aika hyvästä syystä vaikeimmaksi soittimeksi... joskus soittajalle, joskus kuulijalle.
   
 15. Saasta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kiinnitin äsken Eliteprospectsia selatessani huomion erääseen asiaan kun satuin Jonathan Ericssonin profiiliin. Hänen isänsä nimi on Sven Eriksson ja veljiensä nimet Jimmie Ericsson ja Jesper Eriksson. Siis mitähän helvettiä? Eli miten hänen isänsä ja toisen veljensä sukunimi on Eriksson K:lla ja hänen itsensä ja toisen veljensä nimi on Ericsson C:llä? Onko hänen äitinsä mahdollisesti Ericsson jolta tuo nimi on sitten otettu vai onko tässä joku suurempi logiikka taustalla jota en älyä? Vai onko nuo 'murican kielelle käännetty helpottamaan. En ymmärrä sitäkään logiikkaa, koska esim. Loui Eriksson.

  Täysin turha ja mihinkään vaikuttamaton asia, mutta helvetti että jäi vaivaamaan. Tulkaa nyt joku ite kertomaan tänne. Tänne sen voi kertoo.
   
 16. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Onko Matti-Esko Hytönen duck face -poseerauksen alkuperäinen keksijä?
   
 17. Kari Runk Jäsen

  Mä olen viimeisen viikon aikana nähnyt ihan helvetisti unia, parhaimmillaan 4-5 kappaletta yössä, ja olen aina muistanut ne herätessäni. Paras tosiaan oli su-ma yö, kun heräsin tuon 5 kertaa pätkittäin yön aikana ja aina muistin, minkälaista unta olin nähnyt. Ihan poikkeuksetta herännyt nyt pari kertaa yössä, kun uni on "päättynyt" tai päättymässä.

  Todella harvoin olen ennen nähnyt unia, tai en ainakaan ole niitä muistanut. Mistä ihmeestä tuo voi johtua?
   
 18. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Solmu Salminen mainitsee Iltalehden otteluraportissaan Jukka Peltolan puumailalämäristä. Mikä on tämä puumailalämäri, ja miten se eroaa tämän päivän lyöntilaukauksesta?

  "Erän puolessavälissä Tappara-kapteeni Jukka Peltola tälläsi tyylipuhtaan 1990-luvun puumailalämärin b-pisteen kaarelta, eikä Kilpeläinen voinut kudille mitään. Komposiittitikku kesti järkyttävän pommin vaivoin."
   
 19. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Miksi maalin takaa kierrettyä maalia sanotaan "vanhanaikaiseksi"? Ei kai tuollaisia maaleja ole koskaan sen enempää tullut, kuin nykyäänkään.
   
 20. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Koska siinä maalivahti "menee/sortuu vanhanaikaiseen" eli hyvin tunnettuun temppuun tai harhautukseen. Miksi lie aikanaan juuri maalin kiertämiseen vakiintunut kun onhan noita muitakin perusharhautuksia.
   
 21. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Maalivahti ei saanut mennä maihin aikanaan vaan piti seistä koko ajan. Siinä kun pääsi kiertämään maalin nopeasti niin aika varma maali.
   
 22. Velkopopovicky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki
  Miksi aamukusi vaahtoaa, mutta muut päivän kuset ei?
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Koska saasteet poistuvat kehosta yön aikana.
   
 24. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En kait mä ole huomannut, vaikka olen kusen tutkija kun siitä selviää millainen olo on, vaikka kyllähän sen tietty tietää aiemminkin.
   
 25. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  En oikein löytänyt muutakaan ketjua, joten tämä mahtunee tänne.
  Klikkaa oheista linkkiä.
  Katso kuvaa noin 3 sekuntia.
  Sulje lisäsivu/linkki/kuva.
  http://is.mediadelivery.io/img/468/696e4db5993544399ec39e9c0c76c21b.jpg
  Ja kysymys: minkä muotoiset kehykset olivat?
  Näinkö aurinkolaseja myydään? Myönnän olevani miespossu.
  Linkki: lltaskeidiksessä esitellään uusia vuoden 2017 aurinkolaseja.

  Edit: sanajärjestys
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2017 klo 14.36