TV-sarjaketju

  • 2 226 144
  • 9 844

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Löysin syksyllä uuden harrastuksen : DVD-boxien väijyminen, siis sisällön.
Vinkkejä otan vastaan, seuraavassa profiiliani:

Sopranos: Aivan loistava. Todella kylmä lopetus.
Deadwood: Tolkuttoman hyvä.
Rome: Kelpasi.
Shield: Hankin koko paskan. Vaan en jaksa innostua millään. Saman toistoa.
SoA: Loistoaihe, vaan aivan tuubaa.
The Wire: Ykköskausi menossa, paranee koko ajan.
Resque me: Learyn epätoivoista yritystä TV-maailmassa.Copsin tiedän myös.


Suositelkaapa jotain. Ennen luin, mutta nyt parin yllämainitun huippuboxin jälkeen on tämä taiteenlaji alkanut kovasti kiinostaa.
Ai niin, BoB ja Pacific hallussa myös, OK. Canalin Boardwalk Empire hienoa ajankuvaa, vaan vähän tyhjä.
Samalla kanavalla joku Dexter näyttää väijyvän jotain Trinityä. En ihan tajua.

Tässä meni yli 30 vuotta sarjoja katsomatta. Silloinhan niitä oli: Columbo,Canon, Sheriffi McCloud, McMIllan & vaimo. Tuskin ovat aikaa kestäneet.

edit: tämmöiset CSI. ym perussarjat unohdettakoon. Vaimo jaksaa vahdata elokuvan pituisia jaksoja jostain briteistä :morseista, lynleistä,pulmanneista ja muusta tylsästä.
 
Viimeksi muokattu:

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Suositelkaapa jotain.

Boston Legal.

Mielestäni aivan loistavaa huumoria ja loistava sarja muutenkin. Denny Crane on legenda sarjan hahmoista.
Suomessa kai näytettiin kaksi tai kolme ensimmäistä tuotantokautta, mutta sen jälkeen C.S.I.:t yms. ovat vieneet ohjelmapaikat uusintoineen tältä huippusarjalta.

Toinen mitä voisin suositella on Californication.

Oma top5 listani satunnaisessa järjestyksessä on:
Sopranos
Rescue Me
Boston Legal
The Wire
Californication

2006 Nevö Forget
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä näyttää tarjolla olevan. Kyseessä 60-luvun mainostoimisto tms?
Linkkiä en spoilin pelossa avaa.

Jeps. Sijoittuu 60-luvulle kuvaten ajan henkeä ja kuvitteellisen mainostoimiston meininkiä. Erittäin vangitsevaa draamaa. Ja en ole mielipiteineni yksin.

Edit. Sarjan takana on Matthew Weiner, joka tuotti ja käsikirjoitti myös Sopranosia.
 
Viimeksi muokattu:

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Ehdotan USA:n demokraattipresidentistä ja tämän lähipiiristä kertovaa The West Wingiä (1999-2006). Aihepiiri ei napannut yhtään ennen sarjan katsomista mutta alusta asti koukutti. Sarja on nyt tullut katsottua kolmeen kertaan läpi.

Aaron Sorkin kirjoittaa loistavaa dialogia, näyttelijät Martin Sheen etunenässä vetävät roolinsa upeasti, draamaa ja komediaa on sopivassa suhteessa. Ja kaikki seitsemän tuotantokautta sisällään pitävä 44 levyn boksi lähtee britti-Amazonista päivän kurssilla hintaan 56,43€ (sis. kulut). Suomisubeja tosin ei taida tuosta boksista löytyä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Uskomattoman paskaa ja geneeristä kuraa suurin osa noista suosituista rikossarjoista, mitä nykyään puskee tuutista ulos. Kaikki CSI:t ja Havaiji 5-0:t sun muuta. Kliseisiä hahmoja, sama juonikuvio jaksosta toiseen, ketä muka kiinnostaa? Satuin kanavasurffailemaan eilen ja sen sekunnin seurasin tuota Havaijia, että alkoi oksettaa. Sitten jotain Wireä näytettiin niinkin hyvään katseluaikaan kuin yhden ja kahden välissä yöllä. Mutta se ei olekaan niin fantsu sarja.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tulipahan katsottua Ken Follettin roomaanin pohjalta tehty minisarja Taivaan pilarit. Ridley Scott ollut tuottamassa, notta rahaa on ollut käytössä ja se näkyy. Neljä osaa ja puolisentoista tuntia per osa. Ja yksikään sarja, jossa Ian McShane on, ei voi olla huono. Kuten tämäkin. Kahdessa päivässä tuli väijyttyä kaikki neljä osaa ja perkeleen hyvähän se oli.

Kirjaa en ole lukenut, joka haittasi ainoastaan aivan alussa hiukkana sekavuutena, muuten voi suositella kaikille.

Myös toinen minisarja, vain kolmiosainen 1066 kannattaa tsekata. Pienellä budjetilla tehty, eli jos sen osaa antaa anteeksi niin ihan jees viihdettä tarjolla.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eikös tuo Taivaan pilarit sijoitu jonnekin keskiaikaiseen Britanniaan? Löytyykö tuota suomalaisilla teksteillä ja mistä hommasit? Aihepiiri nimittäin kiinnostaa aina.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Eikös tuo Taivaan pilarit sijoitu jonnekin keskiaikaiseen Britanniaan? Löytyykö tuota suomalaisilla teksteillä ja mistä hommasit? Aihepiiri nimittäin kiinnostaa aina.

Juuh, 1100-luvun alkuun ja periaatteessa koko juonikuvio kietoutuu Kingsbridgen katedraalin rakentamisen ympärille. Ihan Discshopista tilasin suomitekstilliset Blu-rayt. Löytyy myös perus-dvd:nä. Kas tässä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kiitos! Tällaiset satsit kiehtovat todella paljon. Kirjaa en ole lukenut minäkään, mutta tiedän tapauksen.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Mielenkiintoisia vihjeitä. Näiden perusteella MadMen ja Taivaan Pilarit menevät ainakin hankintaan samantien.

Wireä jatkoin vielä eilisen postauksen jälkeen. Täytyypi hankkia loputkin kaudet. Samalla oppii hyvää neekerienglantia. Pärjäisin jo diilerinä.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Shield ja Sopranos ovat ajoittain tylsiä ja itseääntoistavia, ajoittain loistavia.
Sons of Anarchy on loistava ehkä hieman kliseistä päähahmoa lukuunottamatta. Sarjan avaus ei ihan täysillä iskenyt, mutta kakkoskaudella meno on huikeaa.
Breaking Bad on myös todella hyvä, mutta ennakkoon varoitetaan että ensimmäinen jakso on hieman muista jaksoista poikkeava joten sitä ei voi ensimmäisen jakson jälkeen tuomita/ylistää. No more spoiling

Tietysti jos scifistä tykkää, niin tietysti uusintaversio V.
Jos ei liian ennakkoluuloinen ole, niin maailmanloppu-zombie-sarja Walking Dead on tutustumisenarvoinen
Tieteen rajoja rikkovat Fringe ja Warehouse 13 uppoavat myös.

Ja tietysti universumin paras sarja eli House.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Onkos kukaan muu katsellut The Lost Room-minisarjaa? Kuusiosainen sarja, ja kai se fantasiaksi täytyy luokitella. On tuota taidettu Suomessakin joskus tv:ssä näyttää.

Jotenkin viehättää tuollainen tyyli, missä tarina tapahtuu ihan realistisessa maailmassa, mutta sekaan heitetään yksi todella scifi elementti hämmentämään soppaa. Myös siitä pidin, että sarjassa ei liikaa selitelty vaan annettiin katsojan mielikuvituksen laukata.

Ensimmäistä kertaa kun sarjaa aloin katsoa, tarkoitus oli vain vilkaista ensimmäinen jakso ennen nukkumaanmenoa. Reilu neljä tuntia myöhemmin huomasin katsoneeni koko sarjan eikä nukkumisesta meinannut tulla vielä silloinkaan mitään, kun sarjan arvoitukset vaan pyöri päässä.

Suosittelen kaikille, jotka pitävät mielensä avoimena.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Katsomisen arvoisia: Lost, OZ, House & Boardwalk Empire. SoA on muuten katsottava, mutta on vähän liian kliseinen ja kärsii huonoista näyttelijöistä.
 

motamoro

Jäsen
Suomi TV:ltä tälläkin hetkellä tuleva Poliisikoulun harvat ja valitut, on hyvin mielenkiintoinen ja hyvä "tosi-tv-dokumentti" Kertoo kanadalaisesta poliisikoulusta ja sen elämästä. Eli torstaisin klo 23-00 Suomi TV.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jos historialliset sarjat uppoavat, voin suositella mainion Damien Lewisin tähdittämää versiota Forsytein tarusta ja vähintään yhtä mainion Paul Giamattin Yhdysvaltain itsenäistymisen aikoihin sijoittuvaa John Adamsia. Molemmat ovat kymmenosaisia minisarjoja, hidastempoisia, mutta juuri siksi minusta niin hienoja. Henkilöhahmot rakentuvat pikkuhiljaa, luonteisiin tulee syvyyttä ja elämässä on erilaisia vivahteita. Itse olen historianörtti, joten ei nämä ehkä kaikkiin uppoa samalla tavalla.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Breaking Bad
Sleeper Cell
The Mentalist ehkä myös, jos Columbot iski.

Vilpertti onnistui pistämään kolme nimeä, joista en ole ikinä kuullutkaan.
Perusteluja? Ai niin, Columbo.
Tässä ketjussa on monesti kehuttu myös Ozia. Mikä se on ?
Sampion historiasarjat täytyy myös tsekata.

Teen näin: 9" kannettava DVD soitin vatsan päälle ja siihen kiinni umpikuulokkeet. Huone pimeäksi. Olo on kuin elokuvissa. Jenkkisarjoissa on todella hyvät äänet. En ollut TV:stä huomannutkaan.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tässä ketjussa on monesti kehuttu myös Ozia. Mikä se on ?

Oz eli Kylmä rinki.
Erittäin hyvä HBO:n vankilasarja. Sarjassa kuvataan vankien ja vartijoidenkin elämää vankilassa, jatkuvaa valtataistelua ja vankien keskinäisiä suhteita. Meno paikoitellen aika rajua mutta jos ei ihan pienestä säikähdä niin vahva suositus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös