TV-sarja: Game of Thrones (ensiesityksen tahtiin, ei sanaakaan kirjoista)

  • 214 894
  • 1 086

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tullyt olisivat muutenkin kuolleet, tai tuo sukunimi ainakin. Edmure ja Blackfish kun tuppaavat tykkäämään naisista enemmän sängyssä kuin sormus nimettömässä, niin ei olisi ikinä syntynyt lasta jonka kautta nimi Tully olisi periytynyt. Catelynin lapset ovat kuitenkin myös Tullyja, joten niin kauan kuin Sansa, Arya, Rickon ja Bran elävät, ovat sekä Starkin että Tullyn suvut vahvasti kartalla. Hauska juttu, että kuollessaan Robb Stark oli sekä Pohjoisen, että Riverlandsin kuningas. Hoster Tullyn armeija tuki Robbia, jolloin hänestä tuli teoriassa Walder Freyn lääninherra.

Näinpä. Ajattelin asiaa enemmän 'mitä yleisesti tiedetään Westerosissa'- kantilta. Starkeista sekä Robb että Catelyn ovat kuolleet, samoin Ned. Sansan tilasta ei tiedetä muuta kuin että 'pakeni'. Aryaa taidetaan pitää yleisesti jo 'kuolleena jossain ojassa' ja eikös tuo Theonin tempaus(missä poltti ne maajussin pojat oikeasti) ole ns. yleistä tietoa, Bran+Rickon on siis heihei.

Tietysti totuus on toinen tällä hetkellä ainakin.

Nykypäivän Red Wedding olisi siis tilanne, jossa epäiloinen vuokralainen tappaa vuokraisäntänsä.

Mulle tuli yhessä vaiheessa mieleen skenaario, missä Walder Frey oli T.Soini, Robb oli Katainen ja Catelyn demareiden Jutta. Boltonin sälli oli taas Paavo A.

Väykkä oli tietysti Grey Wind.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Täytyy sanoa että onneksi Lord Baelish tappoi tuon selkeästi mieleltään epävakaan naisen, olisi muuten voinut olla Sansan henki lähellä lähteä. Nyt vaan olisi sitten Sansan parasta alkaa rakastua Petyriin tai voi käydä huonosti. Katotaan vaan niin eiköhän Littlefinger juoninut Catelyninkin kuoleman kostoksi siitä että hän ei vastannut tunteisiin. (Tässä vaiheessa on hyvä mainita etten ole lukenut kirjoja joten kaikki tämä on puhdasta spekulaatiota).
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Tuo Oberyn on kyllä ihan helvetin eeppinen hahmo. Oikea kaveri valittu näyttelemään häntä, ei jumalauta kun ei malta odottaa taas seuraavaa jaksoa. Tyrionin puolesta tottakai liputan, ja nyt löytyy siihen uskoakin. Toisaalta ois aika GoT-maista jos Gregor upottais Oberynin viidessä sekunnissa. Mutta siitä lähdetään että tuleva kaksintaistelu on eeppinen.

Aryasta on tulossa aika kylmäverinen. Jos Jon Snow kuolee pois niin onko sillä enää ketään jota se rakastaa?

Lysan kuolema oli loppujen lopuksi ihan jees, se oli niin helvetin mielenvikanen. Toivottavasti Robin seuraa perässä, tuota helvetin hemmoteltua kakaraa jaksa enää katsoa. Sansa on selvinnyt tässä vaiheessa niin helvetin monesta pinteestä että se ei varmaan koskaan kuole, ellen nyt jinxannut.

Onneksi se Daenerys Targaryen sentään joskus kuntelee Ser Jorahia, sellanen sopiva kaveri tasapainoittamaan kun toinen käy kuumana.

Ei tässä helvetti malta odottaa seuraavaa jaksoa, joka tuleekin vasta Kesäkuun alussa, luultavasti koska Yhdysvalloissa on menossa Memorial Weekend seuraavana viikonloppuna.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Pahoin pelkään sen olevan nyt todellista, ettei Khaleesin jumalaisia tissejä enää nähdä tässä sarjassa. Sellaista vihjailuahan oli tässä uutisessa. (Linkki Crushable.com -viihdeuutissivustolle). Viimeöisessä jaksossahan implikoitiin selkeästi Daenerysin harrastaneen seksiä, ja yleensä tässä sarjassa seksikohtauksissa näkyy myös tissit. No, toivoa sopii että tämä yksi kohtaus tehtiin "välillä näin päin" -meiningillä ja että se oli poikkeus joka vahvistaa säännön.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Pahoin pelkään sen olevan nyt todellista, ettei Khaleesin jumalaisia tissejä enää nähdä tässä sarjassa. Sellaista vihjailuahan oli tässä uutisessa. (Linkki Crushable.com -viihdeuutissivustolle). Viimeöisessä jaksossahan implikoitiin selkeästi Daenerysin harrastaneen seksiä, ja yleensä tässä sarjassa seksikohtauksissa näkyy myös tissit. No, toivoa sopii että tämä yksi kohtaus tehtiin "välillä näin päin" -meiningillä ja että se oli poikkeus joka vahvistaa säännön.

RUkoilen kaikilta sarjan tekijäiltä ja näyttelijöiltä että kyseessä on Cersei Lannister mutta pahasti pelkään että se on tosiaan Daenerys kyseessä.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Sarjassa on tällä hetkellä kaksi hahmoa, jonka motiiveina on enemmän tai vähemmän kosto. Kyseessähän on siis Arya ja Oberyn ja kummatkin hahmot ovat mielenkiinnoltaan siellä oman Top-listan kärki päässä. Erityisen hienoa nähdä, että Arya on löytänyt tuon pimeän puolensa. Go Arya Go!

CrazyBitch kuoli, hienoa! Seuraavissa jaksoissa kun saadaan vielä Rautasaarelaisten tai Ramsayn toimesta Theon hengiltä ja Janos Slynt joutuu Thennien syömäksi niin minä olen tyytyväinen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Olipas kovaa meininkia heti peraan. Kova kausi menossa. Todella kova.

Tyrion hoitaa ruudun helvetin kovalla prosentilla, niin kuin aina. Jalleen oli todella kovia kohtauksia vankityrmassa. Jaime, Bronn ja varsinkin Oberyn veti siina vieralla myos hyvat setit. Perkele toivottavasti Oberynia nyt ei heti tapeta, koska olisi ainesta todelliseksi pakan sekoittajaksi pitkaksi aikaa. Kaveri ei juonittele kuten ammat, panee kaikkia mika liikkuu miehet mukaanlukien, on helvetin arrogantti ja sanoo mita ajattelee, mutta samalla huomaa, etta on hyvis kaiffari ja ymmarrysta riittaa kaapioille ja aparille. Eikun anteeksi, sanoinko etta on se on hyvis? Just. Eli se tarkoittaa sita, etta kaveri varmasti kuolee ihan kohta, ehka Mountainin syliotteeseen. Mountainin nayttelija on muuten taas vaihtunut. Ei ole kuin vasta kolmas nayttelija. Vaikka onkin pieni rooli, niin silti huonompaan suuntaan on mennyt. Ensimmainen Mountain oli juuri oikean nakoinen kaiffari. Ruma ja ilkean nakoinen ja ennenkaikkea Houndia vanhemman nakoinen. Keskimmainen oli ruma ja vanhan nakoinen ja nyt tama uusin oli suht nallekarhumainen ja myos suht nuoren nakoinen jos vertaa esim. Houndiin. Pisti vain silmaan, mutta kaippa se on se ja sama.

Aryan ja Houndin tarina polkee vahan paikallaan, mutta onneksi Briannen tarinaan saatiin vahan potkua, kun sai tietaa, etta Arya on hengissa.

Jon Snowia edelleen halveksitaan paallikoiden toimesta. You know nothing sanoo paallikotkin. Rupeaa varmaan Jon poikaa pikku hiljaa pannimaan tuo aliarvioiminen.

Aika mielenkiintoiseksi menee Sansan jutut. Kiitos siita Little Fingerin. Tuo Robin poika on myos pikkasen vinksahtanut aitinsa kanssa. Toivottavasti pikku lordi paasee myos kohta lentamaan, kun siita niin tykkaa. Kivasti hoidettu tuo sekopaan akan poistaminen pikkusormelta. Jaatavaa settia. Mutta nyt taytyy vahan alkaa miettimaan pikkusormettajan motiivia. Nyt han ei ole enaa tuon mesta lordi kai? Joten miksi heittaa tuo akka tuosta alas? Mihin tarina sitten vie? No katsellaan.

Niin juu "kaverikortti" Jorahin ilme oli priceless kun vahapukeinen Daario tuli khaleesin kammarista. Khaleesi hoiti homman nimiin ja sai Jorahin uskomaan, etta han on ykkos neuvonantaja. Kaverikortti Jorah tasta riemastui ja menee sitten Daariolle selvittamaan, etta han on oikeasti kovin uros vaikka ei sita ole, silla Daario edelleenkiin saa sita pessukkaa jota Jorah voi vain unelmoida. Mutta onko Khaleesi sitten noin kova pelinainen, vai onko Jorah vain tyhma? Luultavasti molempia. Jorah on TV-historian pahin kaverikortti tyyppi. Kaiffari kuolisikin khaleesin puolesta ja on tuo kaverikortti heilunut jo neljan kauden ajan. Voih Jorah parkaa, menisi edes jatkoajan "Naisasiat" ketjuun niin saisi kuulla totuuden.
 
Viimeksi muokattu:

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Mutta nyt taytyy vahan alkaa miettimaan pikkusormettajan motiivia. Nyt han ei ole enaa tuon mesta lordi kai? Joten miksi heittaa tuo akka tuosta alas? Mihin tarina sitten vie? No katsellaan.

Eiks ne nopeasti Lysan pyynnöstä kuitenkin mennyt naimisiin? Näin ollen Robinista tulisi perillinen lordiksi ja varmaankin Petyr sitten saisi hallita "niin kauan kunnes Robin on siihen kykeneväinen". Tosin pistäisin vasemman kivekseni pantiksi sen suhteen että Petyrin suunnitelmiin ei kuulu sen kakaran hengissä pitäminen, ja ilman äitiään se kyllä kuolee nopeasti. Petyristä lordi, ja pakottaa Sansan naimisiin kanssaan kun se nyt kuitenkin niin muistuttaa äitiään? No, niin kuin sanoit niin nähtäväksi jää.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Oli taas vähän junnaava jakso mutta oli tossa ehdottomasti hyvääkin settiä. Tosissaan ensi jaksossa Oberyn vs Mountain, paree olis myös alkaa muurilla räiskymään, oli taas ihan yhtä tyhjän kanssa siellä piipahdus. Se ukko on edelleen mulkku ja Juunounathin Snowta ei kuunnella edelleen, ei olla valmistauduttu, juujuu se on tiedetty jo jokunen tovi. Äksöniä vähän jos saisi sinne suuntaan.

Tyrionin tyrmäkohtaukset oli jälleen huikeita. Mahtavaa työskentelyä. Arya alkaa kans oppia, tuo sen neula on kuin tehty sydäntähystykseen rinnan läpi.

Tulinoita näyttää kivasti tissejä ja muutenkin en tiijä, ei enää ihan niin paljon ärsytä. Siltikään ei kyllä jaksa kauheasti kiinnostaa mitä mahtavia suunnitelmia sillä tulijumalalla on tuon Stanniksen liskonaamaisen muksun kanssa. Se rosvojengi palavamiekkaisen ukkelinsa ja juopon papin kera saisi tulla mukaan kuvioihin.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Rorgen ja Biterin hyökkäys Houndin kimppuun oli kyllä sarjassamme idioottimaiset käsikirjoittajat vauhdissa. "Mä nyt täs seison ja katon, kun toi toinen psyko yrittää tappaa jättimäisen tyypin puremalla sitä, vaikka voisin käyttää tätä mun miekkaa selkäänpuukottamiseen."

Oberynille sentäs oli löydetty muutakin tekemistä kuin huorien paneskelu, tokihan ne huorat oli pakko mainita tässäkin keskustelussa. Muutenhan joku voisi, vaikka unohtaa, että Oberyn tykkää panna kaikkea mikä liikkuu. Muuten kohtaus Tyrionin ja Oberynin välillä olikin rautaa.

Oliko tää muuten kolmas jakso putkeen, kun oli kylpykohtaus mukana jotta saatiin esitellä tissejä?
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oberynille sentäs oli löydetty muutakin tekemistä kuin huorien paneskelu, tokihan ne huorat oli pakko mainita tässäkin keskustelussa. Muutenhan joku voisi, vaikka unohtaa, että Oberyn tykkää panna kaikkea mikä liikkuu. Muuten kohtaus Tyrionin ja Oberynin välillä olikin rautaa.

Oliko tää muuten kolmas jakso putkeen, kun oli kylpykohtaus mukana jotta saatiin esitellä tissejä?

Tätä valittamista alastomuudesta, huorista ja muista epäsiveellisyyksistä täytyy kyllä ihmetellä. Väkivalta on jees, mutta tissit ei, "huora"-sanasta nyt puhumattakaan.

Taitaa Dany pikkuhiljaa ymmärtää, että hallitseminen ei ole niin mustavalkoista kuin luuli.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Tätä valittamista alastomuudesta, huorista ja muista epäsiveellisyyksistä täytyy kyllä ihmetellä. Väkivalta on jees, mutta tissit ei, "huora"-sanasta nyt puhumattakaan.

Et ilmeisesti halua ymmärtää pointtiani, mutta ei se mitään väännetään rautalangasta sitten.

Alastomuus on ihan jees ja jopa huorat on ihan jees, mutta siinä vaiheessa, kun yksi kauden tärkeimmistä uusista tulokkaista alennettaan lähinnä vain huorissa käyväksi oudolla aksentilla puhuvaksi latinoksi se menee yli. Oberynin hahmoa kuten myös hänen rakastajatartaan olisi voinut käyttää paljon paremminkin hyväksi kauden aikana eikä vain mennä sieltä mistä aita on matalin. Mutta ainakin lukutaidottomat ihmiset muistavat hahmon, se on se joka on aina huorissa höhöhöhö.

Melissandran alastonkohtaus taas ei tuonut jaksolle mitään merkittävää sisältöä. Kohtaus olisi voinut tapahtua ihan hyvin esim. keittiössä, mutta pakko oli saada tissejä ruutuun ja kun jo kahdessa tai kolmessa edellisessä jaksossa on ollut vastaavanlainen kohtaus tuntuu tuo lähinnä järjettömältä toistolta.

Sen sijaan se ainoa oikea paikka alastomuudelle eli Dany&Daario -kohtaus vedetäänkin kovin kovin siveellisesti, vaikka juuri tuossa olisi ollut paikallaan näyttää niitä helvetin tissejä tai edes jotain seksuaalista. Mutta ilmeisesti Emilia Clarke on sitten ensimäisen kauden vaatinut, että häntä ei enää alasti sarjassa nähdä, joten parempi heittää ruutu äkkiä mustaksi, jotta tämä kovin puisesti näyttelevä sluti ei vain joudu edes yrittämään näyttään kiintymystä, intohimoa tai sen sellaista, jos ja kun niitten tissien näyttö on ehdoton no-no.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Melissandran alastonkohtaus taas ei tuonut jaksolle mitään merkittävää sisältöä. Kohtaus olisi voinut tapahtua ihan hyvin esim. keittiössä, mutta pakko oli saada tissejä ruutuun ja kun jo kahdessa tai kolmessa edellisessä jaksossa on ollut vastaavanlainen kohtaus tuntuu tuo lähinnä järjettömältä toistolta.
Eikös Melissandra ollut tässä kohtauksessa Stanniksen vaimon kanssa? Eli siis tulinainen henkisesti pakotti "kuningattaren" katsomaan ja alentumaan "kuninkaan" rakastajan edessä. Mielestäni alastomuus oli tässä kohtauksessa hyvinkin perusteltua kun seurasi kuningattaren taistelua itsensä kanssa.

...Ja Oberyn on helvetin kova hahmo. Vituttaa jos se teurastetaan. Kaiken järjen mukaan Tyrion ja Oberyn selviävät, mutta tämän sarjan kohdalla ei kannata käyttää maalaisjärkeä.

Tosiaan seuraava jakso tulee ulos vasta 1.6. Prkl.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Et ilmeisesti halua ymmärtää pointtiani, mutta ei se mitään väännetään rautalangasta sitten.

Ymmärsin kyllä, mutta huvitti vain kun jo toistamiseen valitit täysin samasta asiasta.

Kuten nimimerkki Tadu kirjoitti, niin Melissandran alastomuus palveli kokonaisuutta, eikä vain parin turhan tissiparin näyttämistä. Katso se kohtaus vaikka uudelleen, ja kiinnitä huomiota siihen miten Stannisin vaimo katsoo tämän alastonta vartaloa.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No vähän oli tylsähkö jakso. Tämä siis pätkääkään haukkumatta ja sana tylsä on kenties hieman väärä. Tuntuu kuin olisi tyyntä ennen myrskyä ja tälläisiä jaksoja tarvitaan. Ei kunnon myrsky olisi yhtä vaikuttava heti toisen myrskyn jatkeeksi...

Oberyn vs Mountain. Viime jaksossa haluttiin taas tuoda esiin vuoren voimia ja sadistisuutta. Jopa Bronn tiesi vuoren olevan paha vastus ja ei pienin perustein suostunut lähtemään onneaan kokeilemaan. Mielestäni Houndin kanssa Bronn kuitenkin oli tavallaan halukas mittelemään ennen Blackwaterin taistelua tai ei ainakaan yhteenottoa mitenkään vältellyt vaikka rahaa tai lääniä pohjoisesta ei ollut tarjolla. Mitkä ovat siis Oberynin mahdollisuudet Gregoria vastaan? Oberynin taidoista, vahvuuksista tai meriiteistä taisteluissa ei ole vielä kauheasti puhuttu. En myöskään usko myrkkyjen olevan osa arsenaalia, kun kyse on kostosta.
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En myöskään usko myrkkyjen olevan osa arsenaalia, kun kyse on kostosta.
Mikseivät olisi, kun ne kerran ovat miehen erikoisalaa? Tuskin Oberyn kostossaan mistään kunniasta välittää, eihän Gregorinkaan tekoja Eliaa ja tämän lapsia kohtaan voi kovin kunniallisina pitää.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikseivät olisi, kun ne kerran ovat miehen erikoisalaa? Tuskin Oberyn kostossaan mistään kunniasta välittää, eihän Gregorinkaan tekoja Eliaa ja tämän lapsia kohtaan voi kovin kunniallisina pitää.

Itselle on välittynyt Oberynista kuva henkilöstä jolle kunnia ja oikeudenmukaisuus merkitsee. Toki tämä ei ehkä sovellu kuvailemaan ihmistä jonka erikoisalaa ovat myrkyt, vähän niinkuin viittasitkin. Tietysti kosto on varmasti päällimmäisenä mielessä ja siksi vähän kyselin Oberynin taitojen perään, että onko kompetenssia lähtemään rehtiin miekkataisteluun? Itselle myrkytetty tikari joka lentää heti kättelyssä Mountainin olkapäähän vähän syö taistelun eeppisyyttä.. Onko tuolla taistelulla muuten sen kummoisempia sääntöjä edes?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Littlefingerillä alkaa suunnitelman palaste loksahdella aika hyvin kohdalleen.

Nyt kaverilla on avioliiton kautta hallussaan Vale, ja Sansan kautta vaateita myös Pohjoisen herruuteen.

Littlefinger varmaan olettaa, että Tyrion kuolee oikeudenkäynnissä, jonka jälkeen Sansa on leski ja tämän voi naida.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Littlefingerillä alkaa suunnitelman palaste loksahdella aika hyvin kohdalleen.

Nyt kaverilla on avioliiton kautta hallussaan Vale, ja Sansan kautta vaateita myös Pohjoisen herruuteen.

Littlefinger varmaan olettaa, että Tyrion kuolee oikeudenkäynnissä, jonka jälkeen Sansa on leski ja tämän voi naida.

Eihän sillä Tullyn ämmällä ollut mitään oikeuksia Valeen, kunhan vain toimi sen sekopää muksunsa sijaishallitsijana. Pikku sekopää on edelleen Valen lordi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Eihän sillä Tullyn ämmällä ollut mitään oikeuksia Valeen, kunhan vain toimi sen sekopäämuksunsa sijaishallitsijana. Pikkusekopää on edelleen Valen lordi.

Kyllä, mutta kuka mahtaa kohota sijaishallitsijaksi (ja laittaa samalla pikku kusipään kuriin)?

Minä veikkaan surevaa aviomiestä.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Minusta taas tuntuu, että Robin "jatkaa" valtaistuimella, mutta eiköhän Littlefinger suhteellisen helposti pysty häntä siinä samalla käsittelemään.

Eiköhän se jotenkin niin mene, että Littlefinger syyttää Lysan kuolemasta Sansaa ja Robin tieytysti uskoo tämän. Robin haluaa Sansan hengiltä, mutta Littlefinger tietysti pelastaa Sansan selittämällä jotain puuta heinää Robinille, koska Littlefinger ymmärtää Sansan arvon ja ehkä on jopa rakastunut tyttöön. Lopuksi Robin saa extra-annoksen jälkiruokaa ja kaikki on taas hyvin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Minusta taas tuntuu, että Robin "jatkaa" valtaistuimella, mutta eiköhän Littlefinger suhteellisen helposti pysty häntä siinä samalla käsittelemään...

No, sama asiahan se on noinkin päin, oli Pikkusormi sitten sijaishallitsija tai ei, niin eiköhän tämän avioliiton motiivit olleet selvät alusta lähtien.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
No, sama asiahan se on noinkin päin, oli Pikkusormi sitten sijaishallitsija tai ei, niin eiköhän tämän avioliiton motiivit olleet selvät alusta lähtien.

Joo, se oli selvää, ettei Littlefinger Lysaa rakkaudesta nainut. Se, että miksi Littlefinger kuitenkin katsoi tuon Arrynien sukuun sekaantumisen olevan tarpeellista on kuitenkin vielä kysymysmerkki. Oliko tarkoitus vain hiljentää Lysa, sillä kuolleethan eivät näitä Lysan suusta kuultuja salaisuuksia paljasta vai onko hänellä ajatuksena saada Robinin kautta koko laakson sotilaat käyttöönsä? Eikö se Varys maininnut, että kun Littlefingerille antaa armeijan on hän Westeroosin vaarallisin tyyppi.

Veikataan, että suvun puolestakaan ei sijaishallitsijaa ole tarjota niin tällöin saattaa olla, että joku Arrynien vasalleista tulee esittämään Robinille oman näkemyksensä asioista. Jos Littlefinger uskoo pystyvänsä käsittelemään poikaa näistä häiriötekijöistä huolimatta, niin Viiden Kuninkaan -sodalta säästynyt Arrynien armeija saattaa olla myöhemmässä vaiheessa kovaa valuuttaa. Kovat ovat kuitenkin panokset kun puhutaan "Moon Door" Robinista, joka saattaa määrätä jopa itse Littlefingerin sinne koloon.

Littlefingerin motiivit käsitellä Sansaa ovat sen sijaan selvät, sillä tällä hetkellä hän on Littlefingerin tietojen mukaan avain pohjoiseen. Tämä tietysti ennen kuin Branin ja Rickonin kohtalo hänelle selviää. Toisaalta saattaahan tuolla oikeasti kyteä se rakkaus Catalynia kohtaan ja Sansa punapäänä ajaa melkein saman asian.

Rickonista puheen ollen, ei häntä ole tällä kaudella vielä näytetty. Umbereiden linnaanhan olivat Oshan kanssa matkalla. Ehkä se pohjoinen sieltä vielä näiden kahden avulla nousee. Toisaalta eikö Umbereidenkin pitäisi tässä vaiheessa totella Brania, joten ei pohjoisen aika ei ehkä ole sittenkään ihan vielä, vaan ensin pitää odotella, että Bran saapuu kotiin.
 
En tiedä onko teiltä jäännyt välistä jotain, mutta eikö se Melissandra juuri selittänyt, että hän on huijari sille Stanniksen muijalle? Kaikki ne haamut ja muut olivat tehty niillä potioneilla, mitä hän esitteli siinä hyllyllä. Eli ei hänellä mitään yliluonnollisia voimia ole, vaan hän vain vedättää täysin Stannista.

Eiköhän Littlefinger halua Valen jo siksi käyttöönsä, että kyseessä on lähes varmin linnake mitä tuosta maailmasta löytyy. Hyökkääminen sinne on käytännössä mahdotonta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös