Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


TUTO Hockey 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 18.04.2017 klo 10.19.

 1. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Mikko Laine on viime kauden joukkueesta ainoa mahdollinen, joka täyttää nuo mainitut eliittipelaajan kriteerit. Keinäsellähän on jo sopimus ja Pulliainen on lopettanut TUTO-uransa.
   
 2. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Näin juuri. Laine, tai uusi kaveri. Kumpikin vaihtoehto on ihan hyvä, mutta kaikissa tapauksissa toivon, että Mikko Laine jatkaa uraansa Kupittaalla. Hän on kahden kärkiketjun laituri, joka teki hienosti pisteitä edellisellä kaudella. Vauhtikone, ikitsemppari.
   
 3. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Arkiomaa suuntaa Heinolasta Turkuun. Kyllä oisin mieluusti miehen nähnyt vielä Peliittojen paidassa, mutta onnea jatkoon.

  Saatte kyllä todella työteliään ja nälkäisen pelimiehen riveihin!
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vai Arkiomaa tulossa? Vastaako hän sitten tuota hehkutusta? Laine olisi kyllä mieluisa jatkaja, jos siis jatkaa. Yksi niistä jotka osaavat ottaa ilon irti jokaisesta tekemästään maalista. Tämä ei siis se tärkein ominaisuus kuitenkaan.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Hieno homma! Kaverilla on vielä isoin steppi ottamatta vakinaiseksi Liiga pelaajaksi. Toivottavasti Tutossa onnistuu.

  Pulliaisen, Toivasen ja Tuohilammen lähdön vuoksi tuli iso pala budjettiin tilaa ja korvaajien pitäisi olla tätä luokkaa. Laineen sopimusta totta kai toivotaan, mutta olisihan se ollut pettymys pelkästään, kun aletaan etsimään isoja korvaajia.
   
 6. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Lainaus:
  Arkiomaan otteita tuli seurattua HPKssa tarkasti ja sitteminkin olen tarkasti häntä seurannut. Todella hyvä pelaaja, heittämällä ykköskorin mies Mestiksessä. Vastaa ehdottomasti hehkutukseen.

  Toivottavasti tulee, onko tälle @Tinonder jonkilaista lähdettä?
   
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Arkiomaa oli Peliittojen paras pelaaja viime kaudella. Ykkösketjun mies, hehkutuksen arvoinen ilman muuta.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vai Arkiomaata TuToon huhutaan? Tilastojen pohjalta vaikuttaisi ainakin erinomaiselta hankinnalta. Pelannut sentterinä ja laiturina, rightin kätisyys ja kokoakin on isompiinkin vääntöihin riittävästi. Pelaajana lähes parhaassa iässä ja voi hyvin vielä ottaa seuraavan askeleen eteenpäin TuTossa.

  Kaudella 2015-2016 pelasi Liigassa 41 ottelua, joissa tehot 5+7=13. Bluesissa pelatessaan (25 ottelussa) oli mm. tehokkaampi joukkueelleen kuin esim. varakapteeni Jussi Makkonen. Viime kaudella Peliitoissa ykkösketjun pelaaja, joka iski tehot 18+21=39. Vertailun vuoksi Tuukka iski TuTossa viime kaudella tehot 5+31=36, joten kyllä hänestä voisi olla näihin saappaisiin. Hyvin jos palaset loksahtaa paikoilleen 50 pinnaakin on täysin realistista.
   
 9. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Niin tyytyväinen kun olenkin mikäli Arkiomaa tulee, niin toivon silti että hän ei vielä täytä noita "huippupelaajan" kriteereitä, vaan tulisi vieläkin kovempi ukko. Taitaa vaan olla tuo tai Laine...
   
 10. MustaHaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Itse kuulin eilen juttua, että jatkaisi vielä ensi kauden, mutta en nyt täysin varmaksi vielä sanoisi.
   
 11. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Noh ei sen kummempaa lähdettä ole kuin, että Peliitoiltakin tarjottiin pahvia mutta rahakkaampi tarjous isommasta Mestis seurasta vei voiton. Ja ihan joukkueen "sisältä" tullut vahvistus että kilpailevaan ja tämän kevään puolivälierävastus seuraan tehnyt sopimuksen. Ja TuTo taitaa noihin kriteereihin vastata. Ilmeisesti 1+1 mallia on sopimus.
   
 12. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Nyt alkoi kyllä harmittamaan, etten duunin vuoksi risteilylle pääse. Laittakaahan tänne juttua, mitä uusista pelaajista kerrottiin, ketä tuli, minkälainen show ja vetäjät, millaisia kommentteja pelaajlta jne.
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tuossa katselin pikaisesti pois lähteneitä ja heidän menneen kauden tilastoja. Yksi asia tuossa osuu silmään ja se on aloitukset, joissa Pulliainen, Toivanen, Heinimäki ja Rutanenkin onnistuneet aika hyvin. Nyt siis jäljelle jääneistä Kuru ja Virtanen myös hyviä tuossa. Yleensä TUTO on tässä asiassa ollut hyvä, niin nyt saattaa pudotusta tulla.
   
 14. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Tänään kuulin kahvipöytähuhuna, että risteilyllä julkistettaisiin kaksi uutta hyökkääjää ja yksi puolustaja.
   
 15. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Tarkoitatko joukkueen ulkopuolelta tulleita? Tuleeko näiden lisäksi siis vielä mahdollisia jatkosopimuksia?
   
 16. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Kyllä, nimenomaan joukkueen ulkopuolelta tulevia. Jatkosoppareista hänellä ei ollut mitään tietoa. Olisikohan tuo Arkiomaa se toinen hyökkääjä? Jos on, niin toinen tuskin ihan yhtä kova nimi on.
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Hahmotetaan omaa fantasiajoukkuetta palstalle. Oma toiveeni olisi tyyliä tämä. Tosin voi olla heti alkukauteen epärealistinen.

  Hyökkäys;

  X/Arkiomaa - X/Arkiomaa - Keinänen
  Wilenius - Virtanen - X/Laine/Juusela
  Juusela /Laine/X - Kuru - Lehtonen
  Lehtimäki - X - X

  Oletan, että Arkiomaa pelaa laidalla, joten toiveissa olisi vielä ykkössentteri tai vaihtoehtoisesti laituri ykköskenttään. Mielestäni pitäisi budjettiin mahtua yksi kova vahvistus Arkiomaan lisäksi, koska kaksi kovapalkkaista poistui ja vasta yksi kova todennäköinen korvaaja tiedossa. Myös yksi kokeneempi laituri kakkos- tai kolmoskenttään, joka olisi pystyvä pelaamaan kaikissa erikoistilanteissa mallia Rutanen. Nelos/vitoskentät roolipelaajia, jotka tarvittaessa voisivat myös olla A-junnuja auttamassa.

  Puolustus:

  Valtola - Suominen
  Virkki - Haaranen
  Karlsson - X
  Helanto - X

  Puolustus alkaa jo näyttämään melko hyvältä. Tuohilampea on mahdotonta korvata yksittäisenä, mutta nuoren puolustuksen pitäisi ottaa askelia ja näin saadaan kovempi peräpää viime kauteen verrattuna. Yhdelle paikalle tarvitaan vielä kokenempaa osastoa. Sellaista peruspakkia, joka pystyy perusvarmaan peliin, siivoaa maalinedustan ja hoitaa alivoimia.
   
 18. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Tuto 2017-2018:
  Maalivahdit:
  Julius Pohjanoksa

  Puolustajat:
  Matias Haaranen
  Antti Helanto
  Jere Karlsson
  Samu Suominen
  Kalle Valtola
  Mikke Levo
  Aleksi Lampi
  Anssi Virkki

  Hyökkääjät:
  Matias Lehtonen
  Hannu Kuru
  Niklas Lehtimäki
  Tomi Wilenius
  Johan Elfvengren (tryout)
  Aki Juusela
  Niklas Näppi
  Juho Virtanen
  Valtteri Virtanen
  Aki Keinänen
  Veeti Vuorio
  Henry Karjalainen
  Eetu-Ville Arkiomaa
  Roope Kallio

  Edit: fiksumman näköiseksi
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2017 klo 14.42
 19. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Niklas Näppi tuli aivan puskista. Maalintekovoimaa Tutosta löytyy ainakin ensi kaudella, vaikka Laine ei jatkaisikaan. Vähintään 18 maalia kauden aikana Mestiksessä tehneitä pelaajia löytyy Wilenius, Näppi, Arkiomaa ja Keinänen. Yhtä kovaa sentteriä jään vielä kaipaamaan, mutta hyvältä näyttää tässä vaiheessa.
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Puolustuksen ehkä tärkein pelaaja Anssi Virkki puuttuu listastasi.
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Laitetaanpa rosterit päivitykseen.

  Hyökkäys;

  Näppi/Arkiomaa - X - Keinänen
  Wilenius - Virtanen - Näppi/Arkiomaa
  Juusela - Kuru - Lehtonen/Karjalainen
  Lehtimäki - X - Karjalainen/Lehtonen
  Virtanen - Kallio -Vuorio + Elfvengren

  Eli hyökkäykseen vielä toiveissa ykköskentän sentteriä. Unelmana isokokoinen ja hyvin peliä tekevä mallia Vainiola. Hyökkäys on erittäin köykäinen, joten voimaa tarvitaan lisää, että saadaan taidolle tilaa.

  Puolustus:

  Valtola - Suominen
  Virkki - Haaranen
  Karlsson - X/Levo
  Helanto - X/Levo
  Lampi

  Puolustukseen mielenkiintoisena vahvistuksena Levo. Tällä jo voisi lähteä kauteen, mutta en pane pahakseni, jos vielä saataisiin yksi vahvistus ennen kauden alkua. Yksi pakki sinänsä olisi hyvä saada lisää, ettei tarvitse Lampea nostella junnuista kolhujen takia heti.
   
 22. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Hyvä pointti!
   
 23. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hyvältä näyttää kyllä. Näppi ja Arkiomaa toivon mukaan pystyvät vähintään samaan kuin aiempina kausina ja Wileniuksen tehot kun osuisivat toisena kautena sille tasolle mitä odotettiin, niin tavoitteet voidaan saavuttaa. Itsekin toivoisin vielä puhutuiden hyökkäyspään kavereiden tai ainakin toisen olevan sentteri joka pärjäisi aloituksissa hyvin.
  Tuo maalivaahtiosasto on vielä nähtävästi auki ja jotenkin tuntuu että Kaarlehto se ei ole. Vai olisiko tuo keskustelu käynnissä naapurin kanssa Kaarlehdosta?
  Kärkikahinoihin tällä porukalla pitäisi taas päästä, vaikka ennakkosuosikkina ei mennä tällä kertaa.
  Laivalla ei puhuttu mitään taloudesta tai A-nuorista?
   
 24. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Taloudesta sen verran että toinen kausi putkeen lähestulkoon nollatulos, ja velkoja saatu kuitattua ihan hyvin.

  Junnuista ei ihan hirveästi ollut. Sinne haetaan myös pelaajia.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Viimeisimmistä tulijoista Näppi ja Arkiomaa ovat TuTolle aivan kärkikorin hankintoja. Arkiomaalla uskoisin olevan eväät ykkössentterin rooliin. Isompana rightin sentterinä hän tuo varmasti täysin uusia mahdollisuuksia rakentaa erinlaisia kuvioita joukkueelle. Näppi pelasi viime kaudella Hokissa kateenina, ollen joukkueensa avainpelaajia. Hokin vaikeasta viime kaudesta huolimatta, Näppi piti osaltaa Hokin näpit kiinni Mestiksessä ollen Mestiskarsintojen tehokkain pelaaja.

  Karjalainen, Levo ja Elfgren ovat kaikki pelanneet hieman Liigassakin, mutta eivät ole oikein onnistuneet vielä vakinnuttamaan paikkaansa. He varmasti hakevat TuTosta uuttaa nostetta uralleen ja toivottavasti pääsevät pelissään nyt seuraavalle tasolle.

  Lainaus:
  Nyt julkistetusta TuTon sopimuspelaajista (23 pelaajaa), osa on myös junioristatuksella mukana ja pelaa varmasti ainakin osan kautta A-nuorten Liigassa. Viime kaudella Liigaan nousseen A-nuorten avainpelaajista jatkavat ainakin Roope Kallio, Veeti Vuorio, Valtteri Virtanen ja Aleksi Lampi. Varmasti näillekin pelaajille on annettu täydet mahdollisuudet nousta edustuksessakin niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Olisi hieman sensaatiomaista, jos joku junioreista onnistuisi kunnolla lunastamaan paikkansa TuTon kärkiketjuista.