Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

TUTO Hockey 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 18.04.2017 klo 10.19.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Edellinen Mestis-kausi päättyi eilen. Katseet käännettävä seuraavaan kauteen. Tämän uuden kauden lopussa varmaan selviää jo mihin päätökseen liitto ja liiga ovat päässeet.

  Tällä hetkellä sopimustilanne on seuraava:
  MV: Julius Pohjanoksa
  Puolustus: Jere Karlsson, Samu Suominen, Kalle Valtolalta, Anssi Virkki
  Hyökkäys: Aki Keinänen, Juho Virtanen

  Nämä siis julkaistu ajoissa. Olisikohan seuraavat uutiset sitten risteilyllä taas. Toivoisin kyllä edellisestä kaudesta jatkajia vielä lisää. Jäämme odottamaan.
   
 2. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
 4. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Uusi kausi ja uudet kujeet jälleen edessä.

  Isoja ruutuja on joukkueessa auki paljon. Lisäksi A-nuorten liigajoukkueen rakentamiseen pitäisi kiinnittää enemmän huomiota ja saada nyt kurottua kuilua edustukseen. Ehkä A-nuorten toimintaa voisi niputtaa vielä paremmin yhteen edustuksen kanssa ja hakea joitain synergia etuja. Muutenkin jos joukkueiden toiminta keskenään on sujuvaa, niin liikkuminen joukkueiden välillä helpottuu.

  Edustukseen voisi kaavailla jopa kahta ketjua A-nuorissa pelaamaan pystyviä pelaajia, joista osalle voisi tarjota mahdollisuuksien rajoissa, jopa jonkunlaista tuplaroolia (pelaamista molemissa joukkueissa, elleivät pelit ole päällekkäin). Siinä voisi olla tarjolla kehittyvälle nuorelle peliaikaa eri tasoilla jopa yli 80 peliä kaudessa, jos vain rahkeet riittää. Kehityspolkuun muutenkin pitäisi kiinnittää lisää huomiota, kun nämä Laineet, Ahot ja Puljut ovat osoittaneet, että jo hyvin nuorena pystyy nousemaan korkealle tasolle pelaajana (vaikka lahjakkuus selittää osan, niin taustalla on luultavasti muutakin).

  Edustukseen kaksi kärkikentää voisivat olla sitä hieman kokeneempaa tähtikaartia, joista löytyisi tarvittaessa sitä tukea nuoremmille. Lisäksi ketjullisen verran voisi taas laskea pelaajalainojen varaan. Yhden väriläiskän joukkue myös vähintään tarvitsee, oli se sitten joku ulkomaanvahvistus, Moision tapainen pommikone, Vehmasen tapainen showmies jne.

  Erätauolla ainakin itse toivoisi enemmän näkevänsä naissolisteja laulamassa. Voisi Badfellaskin kokeilla joitain vierailevia tähtiä. En tiedä onnistuisiko pelaajien sisääntulokin live-musiikilla?

  Suzi Quatro - Can The Can (1973) - YouTube
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eli kuten odotettavissa oli, niin ensikauden joukkue esitellään perinteisellä risteilyllä 20.5. Mahtaako jostain jo vuotaa jotain tietoa sitä ennen vai pysyykö nämä hyvin salassa. Viimekauden joukkueesta siis varmuudella Heinimäki, Pulliainen ja Tuohilampi lähteneet. Iisalmen suunnalta myös jotain juttuja että Toivanen ja Hyvärinen olisi sinne huhuiltu. Rutasen siirtymisestä EU paitaan on myös vahvoja puheita.
  Mahtaako maalivaahtiosastolle tulla Pohjanoksa pariksi joku kokonaan uusi kaveri? Naapurissa kai molemmat jatkavat, niin mikäköhän Kaarlehdon tilanne on? Kristian Järvisen tilanne taitaa myös olla auki.

  Lisätään tähän tänään ilmoitettu Kalle Moision siirtyminen Heinolaan.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017 klo 18.39
 6. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvaappa
  TUTO kertoilee somekanavissaan, että huomenna klo 12 julkaistetaan kaksi sopimusta. Toinen on uusi pelaaja, joka on voittanut 2 mestaruutta 3 vuoteen, ja seuraa veljensä jalanjälkiä.

  Toinen on jatkosopimuksentekijä, joka teki viime kaudella piste-ennätyksensä. Kuru tai Laine?