Trevor Gillies, HIFK

  • 787 744
  • 2 155

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Mikkihiiret on lähinnä lempinimi sille isoegoiselle laumalle joka luulee olevansa jotain, mutta mitään ei tapahdu. Älä ota henkilökohtaisesti. Perjantaina alkaa painit ja silloin toivottavasti katsotaan muutama pari ja tehdään yhteenvetoa erävoitoista. Iso mörkö ei saa kun yhden pisteen jos hakkaa esim. J.Tyrväisen. :) Jokereiden penkillä on ihan riittävästi lihaa jos talkoot alkaa. Myös taklausvoimaa on ihanasti.

No niin nyt en jaksa enää häiritä teitä säikkyjä, palaamme myöhemmin. Uuni on lämpenemässä. ;)

??? Alkuun muutama kysymysmerkki. Viimekaudella asiat oli ehkäpä juuri noin joiltain osin ja siksi joukkue ei tuntunut omalta, sieltä puuttui paljon, ihan Soppaa myöten oltiin paskoja kaikilla osa-alueilla. Tämän kauden HIFK ei minusta näytä eikä täytä mikkihiiri sanaa millään. Lihaa on HIFKillä ihan tarpeeksi myöskin, Jokereilla ainoastaan Ruutu (jos edes tappelee), SBA ja toinen Tyrväisistä voidaan laskea lihaosastoon, lopuista ei siihen ole. Ei Karalahdesta, ei Väänäsestä puhumattakaan jostain Ridasta toki pelikovuutta heilläkin on, sitä en kiellä.

Ja viimekaudella mielestäni juurikin mikkihiireyttä osoitti Ruutu kun ei uskaltanut/halunnut Melartin kanssa lähteä, kyykisteli ja pelleili, mutta ei ota kutsua vastaan ja SBA:n hyökkäys Peltosta takaapäin, eli kannattaa vähän miettiä missä ne mikkihiiret oikeasti asustaa.

HIFKillä ei lihaosatolla kilpparin vetäjiä ole ja tässä keskustelussa ja toivottavasti myös itse laatikossa jätetään taitopelaajat "rauhaan" molemmin puolin.

HIFKin lihaosasto on mielestäni ihan mukava ja ottaisin sekä otan sen ennen Jokereiden "muka" lihaosastoa.

Gillies
Birch
Jokela
Kurvinen
Fata
Öfverström
Partanen

ja näiden lisäksi ainakin Luttinen, Pakarinen, Piiparinen, Kuparinen ja varmaankaan Puustinen ei pelkää heittää hanskoja pihalle jos kentällä alkaa tapahtua.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Kokonaan toinen asia onkin, että onko tappelussa jäällä tärkeämpää se kuinka hyvin sen asian osaa, vai se etäi ylipäätään vastaa puhelimeen kun se soi ja ottaa sen reilusti mitä vastaan tulee ja ansaitsee sitäkautta kunnioitusta peräänantamattomuudellaan.

Mun mielestä tähän kiteytyy koko "suojelusenkelin" hankinta. Naapurin Pirkko kun ei vastaa, jotain on tehtävä. Veikkaan, että nyt vastaa vielä vähemmän.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Wau, taitaa puolessa vuorokaudessa mennä 100 000 hittiä tähän ketjuun rikki!! Kukaan ei voi ainakaan väittää, etteikö goonit kiinnosta hyvässä tai pahassa mielessä...
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Omasta mielestäni on helvetin huolestuttavaa, jos ja kun HIFK:n keskittyminen on jo ennen kautta "työturvallisuuden takaamisessa". Pitääkö vielä toinenkin kausi pilata yhden ottelun tapahtumien takia? Näytti siltä, että fokus olisi jälleen oikeissa asioissa, mutta pitihän se arvata, että tähän aivan helvetin turhaan leikkiin pitää lähteä uudelleen...

...Helvetin sääli vaan, että oman suosikkijengin pitää lähteä tällaiseen pelleilyyn.

Ei kannata huolestua. Nyt se fokus on helpompi siirtää nimenomaan oikeisiin asioihin. Rami halusi vasaran työkalupakkiin, ja Nyba hankki sen, mitä 1-koutsi halusi.

Parempi se, että joukkueessa on yksi tuollainen pelaaja, kun että ei olisi.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ei kannata huolestua. Nyt se fokus on helpompi siirtää nimenomaan oikeisiin asioihin. Rami halusi vasaran työkalupakkiin, ja Nyba hankki sen, mitä 1-koutsi halusi.

Miksi Rami sitten hankki sen vasaran ulkomailta, kun kotimaassakin olisi ollut "vasara" tarjolla? Pasi Reunanen on pelitaidoiltaan varmaa samaa luokkaa kuin Trevor, vaikka hanskaustaidot eivät olekkaan vielä samaa luokkaa.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Voi hyvä tavaton.

Olen tullut vanhaksi.

Sitä ennen rakastamani laji raiskattiin vuosi sitten. Syyllinen on mielestäni rangaistuksensa kärsinyt. Odotin, että nyt voidaan aloittaa uusi kausi puhtaalta pöydältä. Että pelattaisiin taas kunnon lätkää ja mielellään playoffeissa pudotettaisiin narrit Vaalimaan väylälle.

Sitten kuulin syyllisen lähipiiristä, että narrilaumassa tiedetään odottaa kostoa. En voinut uskoa, että HIFK olisi niin tyhmä. Tämä pelaajahankinta puhuu kuitenkin tuon puolesta.

SBA tietää saavansa pataansa, sen vielä hyväksyn joten kuten. Sen jälkeen jos tapahtuu jotain, tämä kilpavarustelu kääntyy itseään vastaan. Hjallis ostaa vielä kovemman (onko saatavilla) ja sitten meidän pitääkin saada pari lisää.

Oi niitä aikoja, kun Sami Helenius oli kansallissankari, pelasi maajoukkueessa ja hänestä tehtiin kirjoja. Enää ei gooneille löydy sijaa.

Vai löytyykö.

Olenko tulossa vanhaksi.

Vitut! Tää on asiallista!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ei näköjään tarvita kuin yksi Tiedote officelta niin maalaiset ja narrit on pois tolaltaan.

Se on vaan sitä, että HIFK on niin kiinnostava joukkue ja kaikki ovat kateellisia. Tosin samankaltaista kuittia tuli Jokerien leiristä meitä maalaisia ja HIFKin faneja kohtaan kun KHL-uutinen julkistettiin. Me maalaiset pudotaan väliin kun ketään ei kiinnosta ja ollaan muutenkin hmv jengiä. No siinä sitten tietty puhutaan tovi kun nostellaan kannua keväisin mut ei se oo sama.
 
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Dale Tallon
Ei voi kyllä käsittää mitä tällä hankinnalla haetaan..tosin mr.Nybondasilla ei jääkiekkojoukkeen rakentamisesta yhtään oikeen hyvää näytettä olekkaan. HIFK hommasi Suomen kansalliseen mestaruussarjaan yhden parhaista kaukalotappelijoista, omassa kokoluokassa todennäköisesti parhaan liigaan jossa tappelusta jaetaan ottelurangaistus? Kaikki kunnia niille jääkiekkoilijoille jotka osaavat sekä pelata ja tapella, mutta hiljaiseksi vetää kun puhtaille tappelijoille ei NHL:ssä löydy käyttöä niin Suomeen hommataan..

Toki Gillies taitaa olla myös jonkin sortin ennätyksen haltija NHL:ssä, kaudella 2010-11 miehen corsi oli 33pelin jälkeen -42,3(Granlundkaan ei aivan yltänyt tähän lukemaan tulokaskaudella). Ainoa kausi jolloin mies on tehnyt yli 2 maalia oli 1998-99, 19-vuotiaana OHL:ssä pelatessaan 17-18 vuotiaita vastaan. Yhteensähän miehen saldo uralta on vajaassa 900 ottelussa 20 maalia, aika surkeasti hyökkääjältä. Toivottavasti ei tee mitään typeryyksiä, tappeluita tuskin tullaan näkemään nimittäin mies on kyllä todella kova iskijä enkä usko kenelläkään olevan haluja kaveria haastaa.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Näen jo painajaisia Alpo Suhosen paheksuvista mielipiteistä ensimmäisen myllyn jälkeen

Ei tarvitse odottaa niin kauan. Tämä punainen täi on jo avautunut pariin otteeseen Facebookissa. Tässä esimerkkiä...

SM-liigan johdon puututtava asiaan,ennenkuin on liian myöhäistä.HIFK:n johdon täydellinen pohjanoteeraus.Sponsoreiltakin on lupa odottaa edes hivenen moraalia.Ehkä nyt saavutettiin piste,jossa myös opetusministeriön ja olympiakomitean kannattaa miettiä suhdettaan jääkiekkoon ja sen rahalliseen avustukseen.Lopultakin viimeisen sanan sanovat vanhemmat,onko jääkekko sopiva laji nuorelle.

No, jokaisella, jopa Suhosen Apella, on oikeus mielipiteeseensä. Ottaisi nyt edes päänsä sieltä perseestä pois, niin näkisi todellisuuden, jossa elämme. Toisaalta hänen tapauksessaan voisi olla viisainta tunkea se entistä syvemmälle. Lisäksi on sanottava, että luulisi intellektuellia esittävän henkilön osaavan jättää väli pisteen jälkeen. Muista virheistä puhumattakaan...

Itse aiheeseen sanon sen, että tervetuloa Trevor! Vakuutus on nyt hankittu. Uskon ja toivon, että tätä "asetta" ei tarvitse käyttää.
 

Ilmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoajan uutisen mukaan "SM-liiga ilmoitti myös aikomuksensa kasata pelaajaturvallisuutta edistävän ryhmän"

Tuon ryhmän itseoikeutettu puheenjohtaja on tietysti Trevor Gillies.
 

Nurmos_888

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Ducks
Parempi se, että joukkueessa on yksi tuollainen pelaaja, kun että ei olisi.
Joukkueen moraalin kannalta ei kyllä ollut välttämätön hankinta, mutta makuasioitahan nämä ovat. Gillies vaan aiheuttanut sellaisia inhotuksen väreitä, että tuntuu erittäin absurdilta nähdä kaveri meillä. Jos ei muuta niin ainakin mediahuomio on taattu.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Aivan liikaa viestejä tuli tähän ketjuun, en nyt vielä ehtinyt lukea kuin vajaat puolet. Muutamia ennustuksia haluan esittää, toivon niiden olevan lähes 20 sivunkin jälkeen vielä originelleja.

- "Gilis" ei tule aloittamaan tappelua tänä viikonloppuna, ja tuskin vastaa puhelimeenkaan.
- Gilis tulee ottamaan ison määrän kakkosia ja pelaamaan todella kovaa, sääntöjen rajamailla. Ei sinänsä sikaa, mutta niin kovaa että väkisin tulee jäähyjä.
- Jokerit ei millään uskalla hiiltyä tästä muille pelaajille, vaan suurin osa pelaajista kärsii ja ottaa mustelmia ja taistelee yrittäen voittaa. Eivät uskalla myöskään hiiltyä Trevorille itselleen.
- Semir sen sijaan yrittää haastaa Trevoria, joka vastaa siihen lyömällä Semirin polvilleen, yhdellä kädellä, hanskat ja tikku edelleen kädessä, ja ottaa estämisestä 2min. Tai tökkää Ben-Amorin poikittaisella jäähän ja sama lopputulos.
- Tuomon veli yrittää kampittaa Trevoria, tai muuten sikailla, johon Trevor vastaa nappaamalla Jarkon kädestä kiinni ja paiskaamalla hänet seinään. 2+2+10min.
- IFK voittaa molemmat matsit, ja jäältä putsataan jossain vaiheessa jokeripelaajan ureaa/ulostetta samalla kun jokeripelaaja käy vaihtamassa varusteita.
- Gillis ei ota 5+20min jäähyä vielä tänä viikonloppuna, eikä 15.9. pelattavassa matsissa Jokerit-HIFK.
 
Viimeksi muokattu:

radwar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Brynäs, Dynamo Mockba
Vai niin. Olisiko jotain perusteluja antaa?
Ei osaa pelata, käyttöä vain Jokerit peleissä ja suurimpana idioottimaisuutena todennäköisimmin ampuu alas koko seuran suunnitelmat uuden hallin suhteen. Kaikki tietävät mitä varten pelaaja hankittiin ja sen tapahduttua yleinen mielipide jääkiekosta painuu alemmas kuin vitsinä pidettävän suomalaisen potkupallon vastaava viimeaikaisten konttausten ja viime vuosien sopupelien jälkeenkin. HIFK tarvitsee kuitenkin kaupungin päätöksen uudelle projektilleen ja sen verran uskon tietäväni päättäjien sielunelämästä että uskoisin ristinmerkin olevan ainoa mitä suunnitellulle paikalle voi sen jälkeen pystyttää.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Trevor Gillies

SM-liigan ainut pelaaja joka on saanut pelikieltoa tappelusta pelaamatta peliäkään.

Eiku.

Mies on niiden kahvaviiksiensä kanssa kyllä melkoisen pelottava ilmestys. Siitä kostamisesta... Kai te ymmärrätte että TE sekä media ovat tehneet johtopäätökset että "nyt hankittiin Trevor kostoa varten". Kaikki vetävät omia johtopäätöksiä kostosta ja ties mistä salaliittoteoriasta ja varmuudella voin sanoa että tästä ei totuutta tiedä kuin ehkä Raimo ja Nyybbäri vai miksikä te sitä kutsutte.

Itse odotan ja pelkään samalla kyseistä herraa. Nostan käteni pystyyn jos kysytään ketä haluaa nähdä J.Ruudun ja Semirin kärsivän. Kärsimisellä tarkoitan rehellistä turpaanvetoa Gilliesin toimesta. En cheap-shotteja. Hallitsevia mestareita vs saattaa hieman pelottaa koska en tosiaan ole yhtään yllättynyt mikäli tämä kilipää pimahtaa ja hakkaa joltain pään irti.

Se on varma että alkava kausi sai entistä enemmän kiinnostavuutta ja sen verran kovasta poliisista on kyse että aion kyllä Ässien matsien ohella katsoa kaikki mahdolliset HIFK pelit mitkä vaan pystyn.
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kova hankinta sanan varsinaisessa merkityksessä. Kyllä itseäni naapuriseuran kannattajana tämän pelaajan hankinta vituttaa. Kirjoittakaa vaikka kuinka paljon tämän pelaajan jäähypenkin kulutuksesta mutta ei taida kukaan tästä liigasta uskaltaa miestä ottelusta pois pelaamaan. J.Virtaselle tosin hyvä tasontestaaja.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Koetko itse kovin miehekkääksi Gilliesin toiminnan tuossa n. 100 kertaa jo linkitetyssä PIT-NYI matsissa? Ensin vastustajan "junioria" numeroihin, samantien hirveä nyrkkisuihku perään, vaikka kaveri on jo kontillaan ja lopuksi kaverin keräillessä itseään huoltajan avustuksella räävitään turpaa vielä kaukalon laidan ulkopuolelta?

Joskus näillä kavereilla läikkyy yli, mutta en todellakaan arvosta mitä siinä ottelussa teki, mutta en ole myöskään oikeutettu enää kaveria tuomitsemaan koska on rangaistuksensa kärsinyt.
En ole ikinä peitellyt sitä, että mun mielestä joka jengillä pitäisi olla yksi tälläinen kaveri reservissä ettei näitä viime syksyn kaltaisia sekoiluita tapahdu.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Trevor Gillies

SM-liigan ainut pelaaja joka on saanut pelikieltoa tappelusta pelaamatta peliäkään.

Eiku.

Mies on niiden kahvaviiksiensä kanssa kyllä melkoisen pelottava ilmestys. Siitä kostamisesta... Kai te ymmärrätte että TE sekä media ovat tehneet johtopäätökset että "nyt hankittiin Trevor kostoa varten". Kaikki vetävät omia johtopäätöksiä kostosta ja ties mistä salaliittoteoriasta ja varmuudella voin sanoa että tästä ei totuutta tiedä kuin ehkä Raimo ja Nyybbäri vai miksikä te sitä kutsutte.

Suosittelen nyt jokaista lukemaan tämän Lätkäjopen pätkän ennenkuin jatkaa tätä samaa paskanjauhantaa kostosta, Ramin sekopäisyydestä tai muusta yhtä varmasta palstatotuudesta. Josko vaikka katsottaisi ensin muutama peli ja tuomitaan sen jälkeen. Tätä samaa on nyt jauhettu jo varmaan kymmenessä ketjussa, niin alkaa varmaan olla silmät ja korvat täynnä niin IFK-, Jokeri- ja erityisesti muiden joukkuiden faneilla.

Kiitos ja anteeksi.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toi jatkoajan kolumni "Tappelijoiden hankkiminen vaatii kurinpitoryhmältä selkeitä toimia" on jotain aivan uskomatontanta ripuliulostetta.

Vai että liigan tulisi vetää jonku uusi linjaveto tappeluiden suhteen ensi kaudeksi. Saako SM-liigassa muka tapella? No ei saa. Siitä rangaistaan 5+20+PRK. Eikö sen pitäisi jo riittää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetuloa. Alkaa olla sitten jengi valmis. Minun(kin) kaipaamani puuttuva palanen saatiin - toki nimi oli enemmän kuin yllättävä.

Aika suuri osa kirjoittajista taitaa unohtaa sen, että lätkä on osaksi viihdettä sen urheilun lisäksi. Ja viihdearvojen osalta tämä hankinta oli mitä loisteliain. Ei tarvitse katsoa kuin tämän ketjun kehittymistä. Jos kaveri pelaa yli puolet kotipeleistä, niin nopeasti laskien veikkaisin hänen maksavan käytännössä itse itsensä kasvaneen kiinnostuksen vuoksi. Hankinta hyödyntää myös muita. Lyön kikkelini vetoa, että todella moni haluaa nähdä tämän kaverin livenä ja tulee olemaan irtolipun ostajille se laukaiseva signaali.

Toinen pointti on (vaikkapa käsitteenä) markkinoinnillinen. Paljon maksaisi se palstatila, jonka pelkästään tämä jannu saa aikaan? En viitsi edes arvioida, mutta summa on aivan älytön. Case Karalahti oli/on aivan vastaava ja osin myös tietoisesti hyvin hoidettu merkkinointivedätys.

____

Veikkaisin myös rohkeasti, että:
a. kaveri ei aiheuta suurempia ylilyöntejä
b. on suurimman osan kirjoittajien odotusarvoa parempi myös jäällä.
 

Ruoppaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pääkaupunkiseutu
SBA tietää saavansa pataansa, sen vielä hyväksyn joten kuten. Sen jälkeen jos tapahtuu jotain, tämä kilpavarustelu kääntyy itseään vastaan. Hjallis ostaa vielä kovemman (onko saatavilla) ja sitten meidän pitääkin saada pari lisää.

Olisiko Jeremy Yablonkista vielä kentälle? Linkit Gilliesin ja Yablonksin kohtaamiseen

Jeremy Yablonski vs. Trevor Gillies 1/23/10 - YouTube

sekä Eliteprospectiin Yablonkista

Eliteprospects.com - Jeremy Yablonski
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Jääkiekkofanitus on kaksinaismoralismin päälava ja ykkösnäyttämö. Samat narrifanit, jotka vuosituhannen alun itkivät IFK:n kovaa pelityyliä, nauttivat vuosi sitten fyysisestä ylivertaisuuden asemasta, jonka jokerit saavutti ylilyönneillään IFK:ta kohtaan. IFK:n puolella taas oltiin vuosi sitten niin pahoillaan ja järkyttyneitä Peltosen mukiloinnista ja väkivallasta, mutta tänään toivotetaan tervetulleeksi kaveri, jolla ei ole moraalia lainkaan. Kostonhimo on niin vahvana esillä, etten uskoisi monenkaan tänne kirjoittavan olevan kristitty lainkaan.

Huvittavaa seurattavaa kaikin puolin. Toisaalta myös maksamisen arvoista. En tunne ensimmäistäkään pelaajaa henkilökohtaisesti, samoja moderneja gladiaattoreita kaikki tyynni. Hakatkoon toisensa vaikka kaikki, itsehän ovat kaukaloon hakeutuneet ja varmasti ovat riskeistä tietoisia. Pari maaliakin pitää tehdä välissä, että saadaan pisteet jaettua. Kiekko jäähän!
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Aika suuri osa kirjoittajista taitaa unohtaa sen, että lätkä on osaksi viihdettä sen urheilun lisäksi. Ja viihdearvojen osalta tämä hankinta oli mitä loisteliain. Ei tarvitse katsoa kuin tämän ketjun kehittymistä. Jos kaveri pelaa yli puolet kotipeleistä, niin nopeasti laskien veikkaisin hänen maksavan käytännössä itse itsensä kasvaneen kiinnostuksen vuoksi. Hankinta hyödyntää myös muita. Lyön kikkelini vetoa, että todella moni haluaa nähdä tämän kaverin livenä ja tulee olemaan irtolipun ostajille se laukaiseva signaali.

Katselin hieman videoita miehen edesottamuksista Atlantin molemmin puolin. Et taida ottaa huomioon, että aika moni katsoja ei todellakaan pidä siitä, että lätkä muuttuu jenkkiläisen showpainin suuntaan. En varmaan ole ainoa, joka teki juuri nyt päätöksen olla katsomatta yhtä ainoaa HIFKin peliä paikan päällä.

Hankinta on puhtaasti markkinointikikka, jolla tuodaan showta kentälle. Mitään pelillistä tuo ei tuo ja mitään pelotteita ei voittava joukkue tarvitse. Olisivat tuoneet mieluummin vaikkapa Uri Gellerin taivuttelemaan lusikoita. Olisi voitu laittaa aina peli poikki shown ajaksi. Minun eurojani ei ainakaan tällaiselle pelleilylle mene yhtään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös