Trevor Gillies, HIFK

  • 788 633
  • 2 155

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Oletko miettinyt, paljonko joku IFK tuo pienille seuroille TV-tuloja - tuloja, jotka jaetaan tasan seurojen välillä?

Ehkä tuo ehkä ei, mutta kun tuon kaverin aiheuttama paska hajoaa käsille niin toivottavasti Liigan johto reagoi ja ottaa HIFK:lta sarjapisteitä pois ja sitä rataa. Tämä kaveri ei ole muuta kuin pelaaja joka tuhoaa lajin nimeltä jääkiekon perusarvoja.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taustalla ilmeisesti halu päästä takaisin NHL:n kirkkaisiin valoihin opiskelemalla hieman peliä Euroopassa. Tämähän on nähty monta kertaa aiemminkin, lähellä läpimurtoa käyneet pelaajat ovat hakeneet uutta oppia ja laajentaneet pelaajaprofiiliaan Euroopan puolella vain palatakseen tuolle intiaaneilta vääryydellä riistetylle mantereelle valmiina tähteyteen ja pistepörssin kärkisijoituksiin. Melko lähellä olevien lähteiden mukaan viiksivallu hakee paikkaa kahdesta ylimmästä ketjusta, tottakai nöyränä hierarkian rappusia ylöspäin kavuten.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mikkihiiret tarvitsi isoa miestä suojelusenkelikseen, mutta tarve oli vain ifk:n oman pään sisällä. Jokerit jatkavat juuri sillä suunnitelmalla joka on jo keväällä päätetty, siihen ei yhdellä möröllä ole mitään vaikutusta.

Hienoa että saadaan väriä liigaan, mutta yksi jamppa ei kesää tee.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun tätä hankintaa on hieman sulatellut niin on aika kysyä onko HIFK huomioinnut miten tämä vaikuttaa muihin Liigan joukkueisiin.
...

Oletko miettinyt, paljonko joku IFK tuo pienille seuroille TV-tuloja - tuloja, jotka jaetaan tasan seurojen välillä?
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Viime kädessä Gilliesin tehtävä on auttaa Summasta alistamaan Harkimo ja Jokerit jokaisessa kohtaamisessa siten, että HIFK poistuu kentältä täyden pistepotin ja fyysisen yliotteen kera.

Siinä on Ramilla sarkaa riittämiin.

Hauskuttaa kyllä ajatus esim. viikonlopun matseista, kun Gillies vaan kiertelee ja neppailee, hakee tuntumaa vielä. Onko toi edes mahdollista?
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Worst case scenario; TG hakee väkisin jonkun Jokeripelaajan myllyyn ens perjantaina, istuu lopun ET:n pelikiellossa ja sopimus puretaan yhteisellä päätöksellä... Niin ja luonnollisesti eeppinen paskapommi räjähtää Jatkoajan keskustelupalstalla sekä mediassa. Ja sitten ei ole kellään mukavaa.

Mun mielestä tämä ei ole vielä lähelläkään worst-case scenariota. Jos nyt Gillies tahtoo tapella ja vaikka puoliväkisin jonkun löytää, niin olkoot sitten niin.

Itseäni hirvittää se, että Gillies tekee "Semir Bin-Laden" -tyyppisen hyökkäyksen täysin puskista jonkun viattoman Jokeri-pelaajan kimppuun. Jos näin tapahtuu, niin IFK voi pitää tunkkinsa. Ei ole kenenkään voitto, että jotain viime kaudella tapahtuneita asioita aletaan kaivaa uudestaan esille. Se olisi vähän sama, kuin syöpä uusiutuisi.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Oletko miettinyt, paljonko joku IFK tuo pienille seuroille TV-tuloja - tuloja, jotka jaetaan tasan seurojen välillä?

Kerro jokin tarkka lukema jos on faktaa?

Edit. Ja kuten sanoin aikaisemmin, että kun tämän kaverin tappelut ja sekoilut ovat lehdissä niin silloin laskee koko Liigan arvo, että helinä käy.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Hieno haku, SM-liigasta tuli juuri paljon mielenkiintoisempi.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Santsulta melko tyhjentävä viesti. Sitten kun tuo seepeily pääsee taas vauhtiin ja sponssit alkaa kaikota, niin sitten ihmetellään, että miksei kaikki liigafanit lähde johonkin väsyneeseen "Free Masto" lutkamarssiin kesken pelin ja huuda haista vittua jollekin Penttilälle.

Nyt odotellaan vaan Kalervi Kummelin röyhtäystä ja keksitään jotkut sadantonnin sakkouhkaukset kaikille tappelupukareille. Ja sitten ihmetellään, kun pelaajat seisovat kentällä sormi perseessä silloinkin, kun pitäisi oikeasti "muistuttaa" sikailijoita.

Ja edelleenkään en vastusta pelin luonteeseen kieltämättä välillä kuuluvia spontaaneita nujakoita. Mutta jokeripokerit ja hifkipifkit pitävät näköjään väkisin huolen siitä, että ne ovat totaalisesti mennyttä aikaa.
 
Viimeksi muokattu:

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensinnäkin. Vituttaa ihan saaaaaatanasti lukea noita HIFKin sivuja, Tiedote-Gillies,Tiedote-Raato kävi paskalla jne. Hyi vittu eihän tuo ole minkäännäköistä suomea. Onko tuo olevinaan jotain ovelaa ja hauskaa '"brändi" paskaa? Fail!

Toiseksi. Gillies on kyllä omituisin hankinta kahteenkymmeneen vuoteen liigassa. Ei voi ymmärtää etenkään viimesyksyisen moralisoinnin jälkeen. Veikkaan että raato ei valmenna eikä Gillies pelaa enää kymmenen kierroksen jälkeen.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ihme paniikki on porukalla päällä,ei nyt mistään demonista ole kysymys.
34.v tappelija joka ei enää mahdu koviin sarjoihin kovia jätkiä vastaan/änärissä pitäis edes vähän osata pelata.
Fightcardin mukaan 4 tappelua viime kaudella.
Ei kiekossa saa ketään pelätä. Ja kyllä tuolta noita löytyy jos narrit haluaa lähteä kilpavarusteluun.
Summasen pelottelua koko homma ja lehdistö nieli koukun,uutiset ovat olleet suunnilleen "viekää naiset&lapset suojaan,nyt se tulee".
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Pikku betsi kiinni. Liigalta tulee ennen kautta tiedote, missä tappelun aloittavan pelaajan joukkueelle 25.000 €:n rangaistus (Kummolan kuluihin) + peli- ja toimitsijakiellot päälle.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Mikkihiiret

Mikkihiiret, huono provo? Kyrväiset yms. on mikkihiiriä ja HIFKin todennäköinen ykköskokoonpano on isompi ja ilkeämpi ennen Trevoriakin kuin Jokereiden ykköskokoonpano. Karalahti esim. on maalinedessä ihan kova, mutta hanskaukset on käytännössä järjestäen hävinnyt/vetänyt kilpparit samankokoisiaan vastaan ja taklaukset vetää käytännössä aina kädet ylhäällä, Ruutu kai osaisi tapella, mutta ei tappele ja vetää kilpparia, Väänäs Ossi ei osaa tapella ollenkaan.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Itselle on vähän haiskahtanut siitä lähtien kun noita huhuja Gilliesistä alkoi tulla, että kyseessä olisi jonkinlainen hämäys. Vaikka katkeruutta HIFK:n puolelta varmaankin löytyy tarpeeksi, niin tuskin HIFK:ssa ollaan sentään niin tyhmiä, että palkataan Gilliesin tapaista goonia kostamaan tuota SBA-Peltonen -casea. Penan aikana tuon olisi voinutkin uskoa, mutta nykyjohdossa ollaan sen verran fiksuja ettei lähetä riskeeraamaan seuran mainetta, taloutta sekä Helsinki Garden-hanketta tällä tavalla.

Jos kostamaan lähdetään niin siinä tapauksessa sen suorittaa aivan joku muu ja Gillies lähinnä varmistaa sen ettei vastustaja kosta takaisin. Parastahan olisi tietysti se, että Gillies löisi luun kurkkuun näille siirron jo ennakkoon tuomitseville ja mielensä jo pahoittaneille nimenomaan olemalla hyödyllinen pelillisesti ja samalla toimien peloitteena, joka ehkäisisi sikailua HIFK:n pelaajia kohtaa. Epätodennäköistä, mutta ei kuitenkaan mahdotonta.

Tapahtui mitä tahansa niin arvostelijoiden mielestä HIFK tekee kuitenkin väärin. Jos Gillies oikeasti kilahtaa tai edes tappelee niin voivotellaan ja haukutaan HIFK:ta aiheuttavan vahinkoa liigan toiminnalle ja suomikiekolle sekä kaksinaismoralismista Peltonen-casessa, mutta jos mitään ei tapahdu ja Gillies toimii niinkuin on sanottu eli toimii peloitteena ja ehkäisee sikailuja HIFK:ta kohtaan niin monet samoista henkilöistä haukkuvat HIFK:ta munattomaksi mikkihiirijengiksi ja julistavat brändin kuolleen.
 
Viimeksi muokattu:

Hogrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ennen kaikkea Trevorin palkkaus on epäluottamuslause SM-liigan kurinpitoa kohtaan. Jos SM-liigalla ei ole haluja hoitaa näitä Ruudun ja kumppaneiden rottailu touhuja pois niin Hifki haluaa turvata omat pelaajansa tavalla tai toisella. Voi miettiä monikin kaveri vähän aikaa kannattaako vetää laidan vieressä polvilleen ja yrittää tahallisesti vahingoittaa vastapuolen kaveria (Minkälaista toimintaa häpeää joukkuetoveritkin niin kuin mm-kisoissa Väänänen osasis kertoa) jos penkin päässä istuu katselemassa tabletilta amerikkalaista koripalloa ei niin mukava heppu.
Hifki on ensi kaudelle panostanut pelaajiensa turvallisuuteen vihdoinkin ja hommannut joustokaukalon (toivottavasti nimi meni nyt oikein) niin tämä on oikeastaan jatkumoa sille. Jos tämä onnistuu niin hyöty on iso kun vastapuolen kaveri miettii selkään tullessa (joidenkin pelaajien kohdalla ensimmäistä kertaa) että kannattaako. Kostoon en usko tuota toteutettavan kun tietää että kurinpidon liipasin sormi koukistuu heti ja Rami on itsekkin katsomossa sen jälkeen.
Mutta tämän vuodatuksen jälkeen pakko mietiskellä syvällisiä ja heittää noista pelillisistä seikoista yksi: Kuinkas moni puolustaja alkaa innokkaasti hakkaamaan Trevoria mailalla jos mies parkkeeraa maalin eteen. Jokeri leiriä esimerkkinä käyttäen niin Karalahti ja Väätäinen varmaankin mutta mites muiden kohdalla.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen hankinta ja itse asiassa syy siihen, että lähden hallille perjantaina. Pelaahan muuten silloin? Media luonnollisesti odottaa, että jotain tapahtuu ja mässäilee sen jälkeen. Se varmasti laskee Liigan kynnystä jakaa rangaistuksia, jos jotain tapahtuu. Tämän takia en jaksa uskoa HIFK:n aloittavan mitään sikailua. Panokset on yksinkertaisesti liian kovat. Sen sijaan törkeydet omaa jengiä kohtaan kuitataan heti. Saa nähdä, millaiset minuutit kerää ja kuinka isoja sakkoja Liiga vielä antaakaan negatiivisen julkisuuden pelossa.
 
Penan aikana tuon olisi voinutkin uskoa, mutta nykyjohdossa ollaan sen verran fiksuja ettei lähetä riskeeraamaan seuran mainetta, taloutta sekä Helsinki Garden-hanketta tällä tavalla.

Hyvä pointti. Toisaalta, ehkä HIFK on todennut Garden-hankkeen sellaisenaan mahdottomaksi, ja uskalsivat näin mörön kotiuttaa.

On melkoista uhkapeliä pitää palkkalistoilla dynamiittiduo Raato-Trevoria ja samalla lipoa valtuuston sekä helsinkiläisen ei-kiekkoväen kiveksiä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Tapahtui mitä tahansa niin arvostelijoiden mielestä HIFK tekee kuitenkin väärin. Jos Gillies oikeasti kilahtaa tai edes tappelee niin voivotellaan ja haukutaan HIFK:ta aiheuttavan vahinkoa liigan toiminnalle ja suomikiekolle sekä kaksinaismoralismista Peltonen-casessa, mutta jos mitään ei tapahdu ja Gillies toimii niinkuin on sanottu eli toimii peloitteena ja ehkäisee sikailuja HIFK:ta kohtaan niin monet samoista henkilöistä haukkuvat HIFK:ta munattomaksi mikkihiirijengiksi ja julistavat brändin kuolleen.

Aika harvassa olisi ne kitisijät, jos se toiminta jäisikin vain tappeluihin. Kuitenkin tämän kaverin historialla on ihan aiheellista odottaa jotain ihan muuta kuin "rehtejä tappeluita". Vaarallisia taklauksia ja päällekarkauksia nyt etunenässä. Ja IFK:n kannattajien on ihan turha ottaa Ruutua tai Tyrväistä esimerkiksi, koska nämä kaverit ovat pyhäkoulupoikia verrattuna tähän kaveriin.

En usko että olen ainoa, joka toivoisi että tämä Trevor haastaa ja voittaa Ben-Amorin rehdissä tappelussa ja sen jälkeen seurojen välit palautuisivat parin vuoden takaiseen. Jos kuitenkin joidenkin IFK:n kannattajien käsitys kostosta on Teräväisen telominen niin se on heidän oma häpeänsä.
 

tuffgong

Jäsen
Pikku betsi kiinni. Liigalta tulee ennen kautta tiedote, missä tappelun aloittavan pelaajan joukkueelle 25.000 €:n rangaistus (Kummolan kuluihin) + peli- ja toimitsijakiellot päälle.
Heh jos näin tapahtuisi niin toivottavasti saipat ja hpk ei tappele, nehän menis konkkaan. Tässähän olis liigalle vielä pikku bisnes, kun palkkaisivat Pirkon heiluttelemaan pikku provikalla hanskojaan joka pelissä. Tää on kyllä onnistunut hankinta, jengil ympäri suomen on paskat housussa ja just ennen kauden alkua pikku-ifk:sta tuli taas iso paha IFK josta kaikki puhuu.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kuinkas moni puolustaja alkaa innokkaasti hakkaamaan Trevoria mailalla jos mies parkkeeraa maalin eteen. Jokeri leiriä esimerkkinä käyttäen niin Karalahti ja Väätäinen varmaankin mutta mites muiden kohdalla.

Ei mies ehdi luistella sinne maalille ennen pelikatkoa.

Mitähän tämä mies tekee, jos Jarkko Ruutu kyykkää hänen taklauksensa edessä? Noudattaa kylmänviileästi ohjeistusta pysyä kiltisti ja hymyilee Jarkolle ja luistelee IFK:n vaihtoaitioon? Jos näin tekee, niin onko se sitä brändikiekkoa? Ja jos ei tee, ja pieksee Rudin, niin onko mies onnistunut tehtävässään pelotteena, jos nyrkkitalkoisiin asti pitää mennä?
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mikkihiiret, huono provo? Kyrväiset yms. on mikkihiiriä ja HIFKin todennäköinen ykköskokoonpano on isompi ja ilkeämpi ennen Trevoriakin kuin Jokereiden ykköskokoonpano. Karalahti esim. on maalinedessä ihan kova, mutta hanskaukset on käytännössä järjestäen hävinnyt/vetänyt kilpparit samankokoisiaan vastaan ja taklaukset vetää käytännössä aina kädet ylhäällä, Ruutu kai osaisi tapella, mutta ei tappele ja vetää kilpparia, Väänäs Ossi ei osaa tapella ollenkaan.
Mikkihiiret on lähinnä lempinimi sille isoegoiselle laumalle joka luulee olevansa jotain, mutta mitään ei tapahdu. Älä ota henkilökohtaisesti. Perjantaina alkaa painit ja silloin toivottavasti katsotaan muutama pari ja tehdään yhteenvetoa erävoitoista. Iso mörkö ei saa kun yhden pisteen jos hakkaa esim. J.Tyrväisen. :) Jokereiden penkillä on ihan riittävästi lihaa jos talkoot alkaa. Myös taklausvoimaa on ihanasti.

No niin nyt en jaksa enää häiritä teitä säikkyjä, palaamme myöhemmin. Uuni on lämpenemässä. ;)
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ei mies ehdi luistella sinne maalille ennen pelikatkoa.

Mitähän tämä mies tekee, jos Jarkko Ruutu kyykkää hänen taklauksensa edessä? Noudattaa kylmänviileästi ohjeistusta pysyä kiltisti ja hymyilee Jarkolle ja luistelee IFK:n vaihtoaitioon? Jos näin tekee, niin onko se sitä brändikiekkoa? Ja jos ei tee, ja pieksee Rudin, niin onko mies onnistunut tehtävässään pelotteena, jos nyrkkitalkoisiin asti pitää mennä?

Onnistuminen tässä tilanteessa mielestäni mitattaisiin siinä, kyykkiskö Ruutu vielä tämän jälkeen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös