TPS kaudella 2016–2017

  • 361 423
  • 1 143

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Mitä enemmän eilisen massiivisen antia miettii ja kypsyttelee niin eihän tuo nyt kyllä mikään pettymys kuitenkaan ollut. Ensisijainen pettymys tapahtuman yhteydessä juontaa juurensa ylisuuriin odotuksiin sekä mm. Eskolan hehkutukseen, josta herra itsekkin sanoi, että "aina välillä saattaa mennä turhan suureelliseksi". Sieltä tuli juuri ne pelaajat joiden piti tulla, Thorell on tuloillaan ja hänen lisäkseen pakistoa ollaan vielä vahvistamassa 1-2 nimellä ennen kauden alkua, samoin kuin hyökkäystä. Uusien pelaajien ja jatkosopimusten myötä meillä on muuten ihan oikeasti aivan helvetisti nälkäisiä nuoria kärkkymässä pelipaikkaa ja vastuuta osakseen, joka taas potkii jokaista peliajasta taistelevaa nuorta eteenpäin.

"Erik Thorell" - Éric Perrin - Tomi Kallio
Julius Vähätalo - XXX - Dave Spina
Jasper Lindsten - Tadas Kumeliauskas - Ilkka Pikkarainen
Topi Taavitsainen - Jonne Virtanen - Jerry Ahtola
(Karvonen, Lahtinen, Väyrynen, Lämsä, Nieminen, Nurmi, Siiki, Virta....)


Jos nyt siis oletetaan, että se Thorell tulee ja hankittaisiin vielä kakkossentteri niin eipä tuo ylläoleva kokoonpano mielestäni mitenkään huonolta näyttäisi! Thorellin istuttaisin ykkösketjuun ja antaisin reilun mahdollisuuden näyttää se osaaminen heti kättelyssä. Tomi Kallion kanssa miehellä on yhteistä historiaa ja siihen keskelle istutetaan vielä Perrinin kaltainen mentori, niin mukavahan siinä luulisi olevan pelata.

Kakkosketjuun sitten Spina (edelleen oletan, että herra on mukana, huutivat palstahuhut mitä tahansa), uusi kakkossentteri ja toiselle laidalle lähtökohtaisesti Vähätalo hakemaan sitä läpimurtoa. Kaikki eväät hänelläkin siihen on, mutta viime kaudella nähty ailahtelevaisuus pitää nyt jo ehdottomasti saada pois. Ja jos Jullella ei tunnu peli kulkevan niin sieltä löytyy kyllä nuoria, joille voi huolettaa heittää vähän vastuuta ja kokeilla heitä tuossa ketjussa.

Kolmosketjun haluaisin tuohon muotoon ehdottomasti. Pikkarainen on power-forward, joka ajaa hanakasti maalille, Kumeliauskas taas omaa (terveenä ollessaan) aivan hemmetinmoisen rannelaukauksen ja tykkää laukoa paljon, joten kukapa muu siihen toiselle laidalle olisi parempi vaihtoehto kuin Lindsten, joka on kuitenkin nimenomaan peliä tekevä laituri.

Nelosketjuun sitten lähtisin rakentamaan voimaketjua, joka pystyy kuitenkin myös hyökkäyspelaamiseen. Taavitsainen on suht isokokoinen ja ilmeisesti melko vahva jässikkä, joten siihen vierelle sitten Ahtola tekemään sitä paskahommaa ja keskelle Jonne aiheuttamaan pahennusta. Ja ei, tämä ei ole mikään perseennäyttö Taavitsaiselle, vaan ihan oikeasti haluaisin nähdä hänet noissa haalarihommissa. Jos jälkeä tuntuu syntyvän niin ehdottomasti vaikka kakkos-yv:lle paikkaa.

Henrik Tallinder - Elmeri Eronen
"Kiekollinen yleispuolustaja mallia Kousa" - Ilkka Heikkinen
Jani Forsström - Harri Tikkanen
Miro Keskitalo
(Markus Kojo, Martin Berger, Matias Pulli..)


Puolustukseen en näe oikeastaan edes tarvetta kuin max. sille yhdelle pakille. Siellä on kuitenkin omasta takaa jo nuoria, joille soisi myös vastuuta annettavan ja etunenässä juuri Keskitalo ansaitsisi jo saada näytönpaikan kokoonpanossa, joten tältä osin harjoituskaudelle voisi lähteä rohkeasti kokeilemaan Keskitaloa tuossa Heikkisen rinnalla ja katsoa miltä se peli näyttää. Tällöin ei tarvitsisi tehdä mitään paniikkihankintoja, vaan voitaisiin rauhassa kyttäillä sitä oikeaa.

Ainoa mikä mietityttää on tuo kiekollinen pelaaminen, varsinkin ylivoimia ajatellen. Juu sieltä voidaan heittää hyökkääjistä Pikkaraista ja Kalliota viivalle laukomaan tarpeen vaatiessa, mutta tuosta nyt ainoa varsinainen ylivoimapuolustaja on Heikkinen. Tästä syystä olisi hyvä saada esimerkiksi juuri Kousa tuohon vierelle, jolloin saataisiin kumpaankin ylivoimaan se kiekollinen liideri sinne siniviivalle tekemään peliä ja laukomaan niin, että se laukaus ei osu ensimmäiseen blokkaavaan pelaajaan.

1. ylivoima voisi olla esimerkiksi muotoa: Thorell - Perrin - Forsström (maskiin) - Kallio - Heikkinen. Esimerkkihahmotelma siis vain. Haluaisin nähdä ehdottomasti vielä Forsströmin tuossa maskipelaajan paikalla sillä oli mielestäni tuossa varsin onnistunut tapaus. Siihen sitten ykkösketjun muut jannut samaan ketjuun, Kallio sinne viivan tuntumaan antamaan tulitukea Heikkiselle.

2. ylivoima voisi olla esimerkiksi muotoa: Lindsten - "2. sentteri" - Spina - Pikkarainen - "Kousa". Saattaa aiheuttaa parranpärinää moinen sommitelma, mutta koitin nyt silti. Lindsten tekemään peliä tuohon ylivoimalle ja jakamaan kiekkoa kolmikolle Spina - Pikkarainen - Kousa. Pikkarainen viivassa siis sillä olettamuksella, että uusi kakkossentterimme olisi kykenevä myös jonkinasteisiin haalarihommiin.
Ja jos ei Lindstenillä lähde peli kulkemaan niin tuossahan voi kokeilla vaikkapa sitä Jullea tai Taavitsaista. Tuolloin em. herra(t) sinne maalinedustalle iskemään niitä räkämaaleja ja tekemään maskia ja ottamaan mustelmia.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ainoa mikä mietityttää on tuo kiekollinen pelaaminen, varsinkin ylivoimia ajatellen. Juu sieltä voidaan heittää hyökkääjistä Pikkaraista ja Kalliota viivalle laukomaan tarpeen vaatiessa, mutta tuosta nyt ainoa varsinainen ylivoimapuolustaja on Heikkinen. Tästä syystä olisi hyvä saada esimerkiksi juuri Kousa tuohon vierelle, jolloin saataisiin kumpaankin ylivoimaan se kiekollinen liideri sinne siniviivalle tekemään peliä ja laukomaan niin, että se laukaus ei osu ensimmäiseen blokkaavaan pelaajaan.

Täysin samaa mieltä tästä. Kärpät -sarjassa näytti kyllä hemmetin hyvältä toi umbrella ylivoima (jolla Kärpät pelasi) ja toimii todella hyvin jos on vain yksi tai kaksi kunnon ylivoimapakkia. Tätä käyttää nykyään mm. Pittsburgh Penguins, jolloin viivapelaajan paikalla on Letang ja maalin edessä Hornqvist. Meillähän noi roolit vois mennä vaikka viivalla Heikkinen ja maalin edessä Pikkarainen/Forsström/Ahtola/Virtanen... Vaihtoehtoja löytyy.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyökkäyksessä ehdottoman positiivista että nyt on todella kilpailua pelipaikoista (laitureiden osalta). Toivottavasti se puskee nuoria eteenpäin ja luulisi että noin isosta joukosta osa kasvaa kärkiroolien pelaajiksi Liigassa. Keskikaista puolestaan on todella kapea, kun edes junnuista ei Lämsää lukuunottamatta oikein senttereitä löydy. Keskelle mahtuisi kaksikin hankintaa, mutta vähintään se yksi on saatava.

Puolustus on vähän kiikun kaakun, mitään täytemiehiä ei kannata enää hommata vaan tilaa on ainoastaan hyvälle kiekolliselle pakille, tulitukea Heikkiselle. Kousa varmaan vähän liian kallis nimi samaan pakistoon, mutta kelpaisi kyllä.

Mitäs miehiä nämä Lahtinen ja Väyrynen ovat, tarkemmin siis pelityylin puolelta? Sellaista fyysistä voimahyökkääjää neloseen vähän kaipailisi, olisiko esim. Lahtisesta siihen rooliin (mittojen puolesta ainakin). Laajuutta on mutta miten käy roolituksen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Joo yön yli nukuttua alkaa vaikuttamaan ihan hyvältä lähtötilanteelta. Hyökkäykseen tarvitaan yksi hyvä sentteri ja pakistoon yksi hyvä peruspakki. En ymmärrä miksi sanottiin, että tarvitaan jopa 2 pakkia? Se tuntuu ylisuurelta. Keskitalolle isompaa roolia vaan, Eronen onkin jo pelaavassa kokoonpanossa.

Hyökkäyksessä on erittäin kova kilpailu, mutta laatua vähän. Toisaalta telaketjuosastoa ei ole, mikä on mun mielestä huono juttu. Ilmeisesti Selin koittaa hyökkäävämmällä taktiikalla ensi kaudella. Siihen toki materiaali alkaa olemaankin ihan hyvä. Sentteri, kuten sanottua, pitää saada.
Tuosta Thorellin mahdollisesta saapumisesta olenkin huolissani. Puhutaan, että "etsitään" 1-2 hyökkääjää. Onko se Thorell jo mukana siinä? Jos on, niin ei kyllä todellakaan voida lähteä sentterien osalta näin kauteen.

Maalivahteihin löytyy luottoa, lupaavia maalivahteja kaikki. Lähtisin rohkeastii 50-50 tyylillä kauteen.

Nyt mä näen asian niin, että Mestiksestä pitää löytää pelipaikka ainakin kentälliselle pelaajia. Lähtökohtaisesti Mestis-kamaa ovat ainakin Lämsä, Berger, Siiki, Virta... Ei palvele ketään istua katsomossa ja toisaalta on jo nähty, miten Mestis kehittää pelaajaa. Esimerkkinä nyt vaikka Lindsten ja Taavitsainen. Lahtisen roolia en ymmärrä, mutta potentiaalia kaverista löytyy.

Riskejä tässä on kärjen kapeus ja ne sentterit. Mutta 2-4 pelaajaa siis vielä tulossa, en ole vielä huolissani. Jokaisesta Mestikseen vuokratusta pelaajasta tulen olemaan erittäin iloinen. Rosterissa on reilusti nyt laajuutta hyökkäyksessä.

Positiivinen fiilis ennenkaikkea jäi siitä, että nyt on rosterista siivottu kaikki selvästi heikoimmat lenkit pois. Nummelin, Malmivaara, Tukonen, Vainiola, Friman, Moisio, Lassila.. Loukkaantumisriski on samalla laskenut huomattavasti ja rahaa jäänyt käyttöön paljon.

Ei muuta kun odottelemaan niitä saapuvia puuttuvia palasia.

EDIT: Jos vielä ajatellaan ketkä lähti ja ketä tuli, niin:

Lassila => ? Junnuja tilalle, Lassilan palkka säästyy
Nummelin&Mojzis => Heikkinen, tässäkin taidetaan jäädä rahallisesti selvästi plussalle?
Tukonen=>Paré => Thorell ? Tässä jäädään rahallisesti varmasti plussalle
Malmivaara =>?
Kaijomaa =>?
Vainiola, Moisio jne. => Junnuja tilalle, rahaa säästyy
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Lahtinen on profiililtaan juuri tyypillinen kiekkotuote mitä suomalainen jääkiekko louhii satoja ellei tuhansia eri sarjatasoille eli rouhiva ja kovasti työtä tekevä hyökkääjä, joka ei erityisen hyvä ole missää, mutta ei nyt äärimmäisen surkeaakaan. Junnuissa pystynyt kiekollisessa mielessä pelintekoonkin ja ei mestiksessäkään mikään sohlo laatan kanssa ollut, mutta liigassa peli perustunut kiekottomaan peliin pitkälti. Sellainen Miikkatuomainen me saatiin vähän paremmassa kontekstissa ja nuoremmassa iässä. Rasmus Kulmala olisi kelvannut mielummin takaisin.

Kaiken kaikkiaan on erittäin myönteistä, että jos/kun läpimurron partaalla oleville nuorukaisille annetaan potentiaalinsa osoittamaa vastuuta tulevalla kaudella. Siellä on nyt todella monella parikymppisellä mahdollisuus ottaa iso next step uralla ja vakiinnuttaa paikka liigassa. Virralla, Lämsällä, Keskitalolla, Niemisellä, Georgievilla, Karvosella, Siikillä ja monella muullakin nuorella pelaajalla oli menneellä kaudella havaittavissa erittäin lupaavia otteita muissakin paidoissa kuin vain Tepsin, joten tämä reservi pitää nyt osata hyödyntää. Näitä veljiä ei KHL tai NHL ole heti viemässä, joten tässä on iso osa tulevaisuuden Tepsiläistä pelaajarunkoa.
 

Komposiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tässä odottaa jo vesi kielellä ens kautta. Omaan silmään ihan hyvännäkönen setti alkaa oleen kasassa, Juuri niinkuin kirjottelette että Thorell ja kakkossentteri ja joku puolustaja uupuu vielä. Itteä vähän jänskättää että riittääkkö maalivahdit. Tosin matsit jota olen itse väijynyt niin kyllä Setänen ja Georgijev on pelannut hyvin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Setänen ja Alex hoitavat varmasti tandemina mv-hommat melko puoliksi ja hyvä niin. Molemmat edelleen uransa alkupäässä kuitenkin ja mahdollisuuksia vaikka mihin, kun tasaisuutta tulee. Veskarit ovat kuitenkin kolmekymppisinä usein parhaimmillaan kokemuksen/sijoittumis-seikkojenkin vuoksi. Noilla voidaan mielestäni lähteä kauteen hyvin luottavaisin mielin, kun kumpainenkin on taas kauden verran kokeneempi.

Kaarlehdolle tulee myös antaa sopivissa saumoissa peliaikaa. Kyseessä kuitenkin periaatteessa jo ensi vuonna tasalukuja täyttävä veskari, joten ei enää ihan mikään maitopoika, vaan divariin kasvamaan korkoa ja pelivuoroja myös edustuksen puolelta. Saman ikäluokan. C. Heljanko oli mm. Jukureilla maalissa, kun joukkue nappasi mestiksen mestaruuden, joten kyllä tuon ikäisen veskarin tulee kestää paineita sekä pelikuormia jo edustuksenkin tasolla, jos huipulle halajaa. Ei Kaarlehto mikään akatemian jalokivi ole, mutta toistaiseksi parasta mitä tepsiläisestä maalivahtikoulusta ollaan seuraavaksi linkoamassa ulos, sillä Hokkasesta Kaarlehto on mennyt mielestäni ohitse. Harmi, kun Upi ei ole takomassa takorautaa näistä lupaavista veskarin aluista, mutta pitää vain luottaa siihen, että Norrella on paljon oppia siirrettävänä esim. Kaarlehdollekin ennen kuin siirtyy jonnekin Tampereelle tai Helsinkiin isomman vastuun perässä tms.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Viimeksi muokattu:

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Muistanko väärin vai pelasiko kolmikko Ahtola-Kumeliauskas-Spina tehokkaasti ketjuna viime kaudella? Uskoisin siinä olevan kakkosketju ensi kaudellekin.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Lisäksi Lindsten kertoo, että on keskustellut valmennuksen kanssa omasta roolistaan ensi kaudella ja mahdollisesti tarjolla on alivoimapelaamista sekä roolia 3-4 ketjussa.

Pelasiko Lindsten muuten viime kaudella alivoimaa TuTossa?

Ihan hyvältä kyllä näyttää. Vaikka nyt ei ole mikään maailman suurin jätkä, niin kyllä Lindstenillä varmaan sen verran vartta on että tuollainen kolmosketjun ruutu täyttyy. Toisella laidalla jos on joku Ahtola tai Talonmies ja senana... joku, niin on täysin mahdollista että sieltä jonkinlainen kohtalonyhteys/tutkapari löytyy.

Joku Tovereiden toveri voinee kertoa tarkemmin tuosta AV-kuviosta muuten, mutta Lindsten tuli kolmella AV-maalillaan jaetulle ykkössijalle alivoimalla tehtyjen maalien tilastoissa, että ainakin sen verran on vajaalla häärännyt, että on ehtinyt kolme häkkiä heittää.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Lindsten on todella huonossa kunnossa jääkiekkoilijaksi ja hänelle kaavaillaan hiekkapaperiroolia? Kevyesti eksoottista. Mutta tutkitaan toki ennen hutkimista. Syksyyn on vielä aikaa, punttisalit auki jne.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Kun tuota pelaajarosteria katsoo, niin mun mielestäni näyttää siltä, että mitään hiekkapaperiosastoa ei olla edes rakentamassa, vaan enemmänkin neljää kenttää sillä ajatuksella, että kaikki pystyvät pelaamaan myös kiekolla.

Hiekkapaperi osasto tai miksi sitä haluaakin kutsua, on hetkittäin ihan jees, yksittäisissä peleissä herättäjinä. Pelaajia, jotka omalla toiminnallaan saavat vastustajaa kenties hetkellisesti pois "tasapainosta", ajavat pari taklausta loppuun jne.

Isossa kuvassa ja 60 pelin sarjassa alempien kenttien tärkein tehtävä on kuitenkin pystyä nollatulokseen tai voittamaan oma osuutensa omaa kunkin illan kenttää vastaan, jota ne pelaavat. Ja pelaamaan siten, että kärkikentät pääsisivät mahdollisimman usein aloittamaan oman vaihtonsa vähintään keskialueelta, mielellään kuitenkin vastustajan päädystä. Jäähyjen hankkiminen vastustajalle on alempien kenttien ehdoton bonus. Tällaiseen yhdistelmään ja lopputulokseen harvemmin päästään sellaisilla pelaajilla, jotka kykenevät vain luopumaan kiekosta eivätkä pääse pelaamalla pois omalta alueelta. Vaikka muuten olisivat kuinka "kovia" ja "in your face" -kavereita, ei ne temput koko ajan ja läheskään joka pelissä toimi. Jotenkin pitäisi päästä vastustajankin päätyyn muiden kuin kärkikenttien toimesta ja jos jäähyjä halutaan aiheuttaa, niin yleensä se onnistuu parhaiten vastustajan kenttäpuoliskolla pysymällä kiekossa. Mutta jos taas ykköskenttä on pääsääntöisesti oman pään aloituksessa nelosen jäällä vierailun jälkeen, niin voittaminen tapahtuu pitkässä juoksussa vaikeimman kautta. Parasta siis olisi, jos ykköskentän energiaa kuluisi mahdollisimman vähän omissa pyörimiseen, jolloin peliajatkin varmaan tasaantuisivat. Ja jos taas ykköskenttä on ainoa, joka joudutaan laittamaan jäälle pelkästään kiekon saamiseksi toiseen päähän, se tietää samanlaista peliajan epätasapainoa, kuin aiempina vuosina.... (Eiköhän tämä logiikka tässä jo auennut.)
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Ah, katsos. Harmi että ovat torstaisin nuo pelit. Jos olisivat osuneet paremmin, niin matka anoppilaan viikonlopuksi tsiigaamaan taattua klassikkopeliä
TUTO Hockey - SKA Neva olisi ollut tosiasia.

Mutta, mitä tulee kysymykseen pelipaikasta, niin:

25.08.2016 18:30 Turku TPS TUTO Hockey

09.09.2016 18:30 Kupittaa TUTO Hockey K-Vantaa

Jos paikaksi on merkitty tuohon peliin Turku ja toiseen Kupittaa, niin luulisi että tuota ainakaan Kupittaalla ei pelata. Ehkä Eskola aikoo yrittää rahastaa derbyllä. Vaikka tuossa onkin harjoitushöntsä kyseessä, niin kyllähän tuon voisi vetää isolla. Hyvin voisi esim. 5000 ihmistäkin kiinnostaa(?). Helvetisti oheisohjelmaa tuohon vielä sivuun ja happy-hour koko illan jossain uudessa Typhoonin karaokemestassa, niin avot.
 

mrkrw

Jäsen
Itse mietin tuota pelipaikkaa näin:
Turkuhalliin saadaan kyllä kaikkea oheisaktiviteettia mielin määrin, mutta millainen on tunnelma kun Hallissa on 7000 tyhjää istuinta. Meillä divarissa on pienet faniryhmät. Kupittaalla taas ei olisi mitään extraa, mutta lähes taattu sold out ja tunnelmaa pienessä intensiivisessä hallissa.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Mä saattaisin laittaa jopa Ahtolan neloskenttään hyvänä alivoimapelaajana Jonnen kanssa ja nostaisin jonkun nuoren Siikin; Karvosen, Virran tai Vähätalon kokeilemaan pisteiden tekemistä kolmoseen tai kakkoskenttään. Koska Ahtola ei nuorene, eikä viime kausi ainakaan nappiin mennyt Ahtolalta ja näkisin Karvosen jopa ottavan Ahtolan paikan 2/3 ketjun laiturina.

Eli jotain näin;

Thorell-Perrin-Kallio

Vähätalo-"sentteri"-Spia/korvaava

Karvonen-Kumeliauskas-Pikkarainen

Ahtola-Virtanen-Nieminen
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kupittaalla taas ei olisi mitään extraa, mutta lähes taattu sold out ja tunnelmaa pienessä intensiivisessä hallissa.

Ehdottomasti tuo Kupittaa olisi parempi. 3000 lippua voisi hyvinkin mennä kaupaksi.
Kuitenkin, HooKoolle mahtuu 4457 alakatsomoon, joten jos peli turkulaisia todella paljon kiinnostaa, niin tuo alakatsomo voisi hyvinkin mennä täyteen. Paha kyllä arvioida toisaalta kuinka paljon jengiä tuollainen peli kiinnostaa. Ilmeisesti FC:n ja Interin väliset harjoitusderbyt eivät ole mitään superkiimaisia tapauksia kuitenkaan olleet(?). Joku asiaan ennemmän paneutunut osaa varmasti kertoa enemmän.
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Ompa siistiä nähdä pitkästä aikaa turkulaisten välienselvittely! Nevö foket kun 2007 elokuussa TuToa vastaan Aki Berg karkasi 10 sekuntia ennen päätösvihellystä läpiajoon ja ujutti TPS:n tasoitusmaalin. Kuka muu muka?

Toivottavasti pelataan Kupittaalla.
 

mrkrw

Jäsen
Ompa siistiä nähdä pitkästä aikaa turkulaisten välienselvittely! Nevö foket kun 2007 elokuussa TuToa vastaan Aki Berg karkasi 10 sekuntia ennen päätösvihellystä läpiajoon ja ujutti TPS:n tasoitusmaalin. Kuka muu muka?

Toivottavasti pelataan Kupittaalla.

Ja pilkuilla Heikki (vai Antti) Pusan ripuliroikku yläkulmaan, ja Selänteen shotgun perään. Also nevö foket ;)
 

Jessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En haluaisi pilata hypetystä, mutta kyseessä on A-nuorten harjoitusottelu. Ei siis Liiga-Tepsin :)
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En haluaisi pilata hypetystä, mutta kyseessä on A-nuorten harjoitusottelu. Ei siis Liiga-Tepsin :)

Olikin liian hyvää ollakseen totta. Mua ainakin ois kiinnostanut Turun derby...
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Höh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös