TPS kaudella 2016–2017

  • 361 417
  • 1 143
Suosikkijoukkue
TPS
Jotain on pahasti vialla TPS:n nykytoiminnassa, koska nykytoiminnasta aiheutuvat kustannukset ja siitä saatavat tulot eivät kohtaa.

Nähdäkseni on ainakin pari selkeää syytä:

- Menestys on ollut heikkoa monta vuotta, ja se vaikuttaa niin yleisömääriin läpi kauden kuin pelien määriin (ei playoff pelejä). Lisäksi mitä ilmeisemmin Liiga on ylipäätään vetänyt huonommin yleisöä, kuin aiemmin mikä rokottaa entisestään.

- orgaanisaatiota on hoidettu huonosti aina huipulta (ailahteleva hallitus) kentälle (pelaajahankinnat) ja siltä väliltä (mm. Össe). Tässä on tapahtunut merkittävä parannus, mutta ei se hetkessä taloustilannetta korjaa varsinkaan kun pitää samalla tavoitella sitä nousua kärkikahinoihin sekä tehdä muita panostuksia.


Nykytyylillä ei varmasti voida jatkaa, sillä en usko, että Paananen ja Kodisoja ovat valmiita joka kauden jälkeen kuittaamaan syntyneet tappiot omasta pussistaan, vaikka he kumpikin ovat varakkaita henkilöitä, niin joku tolkku sentään tappioden kattamisessakin heillä varmaan on. Mitä he hyötyvät siitä, että heidän rahoillaan jääkiekko-TPS saa mahdollisuuden polttaa rahaa aivan vastuuttomasti? Hyväntekeväisyyttä voi harrastaa muullakin tavoin kuin maksamalla jääkiekkoammattilaisille kohtuuttoman kovia korvauksia "rusettiluistelusta", joka kuitenkin päättyy ennen kuin sarjassa ratkaistaan edes mitään "suurta".

Eivät varmasti ole joka kauden jälkeen, mutta odotus lienee, että kun saadaan joukkue menestymään niin myös yleisömäärät ja tulot kasvavat ja saadaan homma toimimaan. Mutta kuten sanoin, täytyy tuossa olla hieman uhkarohkea ja myös "antelias". Voisin kuvitella, että tottakai rahaa joukkueeseen merkittävästi laittavat asettavat myös jotain tavoitteita eivätkä vain kippaa sitä pihaan ja totea, että tuhlatkaa mihin haluatte. Istuuhan Paananen hallituksessakin, eli hänellä on myös näppinsä pelissä sen suhteen mitä siellä tehdään.

Mitä tulee tuohon hyväntekeväisyyteen, niin jos laji kiinnostaa, TPS on lähellä sydäntä ja on mitä panostaa, niin miksei? On selvää, että heillä on intressi saada TPS raiteille eikä siinä mitään supercell tuottoja varmaan tavoitella.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ulos: Nummelin, Malmivaara, Kaijomaa, Makkonen, Vainiola, Friman, Tukonen, Salo, Lassila, Moisio
Sisään: Kousa, Varakas, Filppula, Dudas, Taavitsainen, Lindsten.

Näin ollen kokoonpano kauden avauksessa näyttää tältä:

Vähätalo - Perrin - Kallio
Spina - Filppula - Pare
Pikkarainen - Kumeliauskas - Karvonen
Ahtola - Virtanen - Nieminen

Tallinder - Eronen
Varakas - Kousa
Tikkanen - Forrström
Keskitalo

Setänen
Georgiev

Rotaatio/mestis: Virta, Taavitsainen, Lindsten, Dudas, Kojo, Lämsä, Kaarlehto ja junnut. Ei tää niin vaikeeta oo hei!
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ulos: Nummelin, Malmivaara, Kaijomaa, Makkonen, Vainiola, Friman, Tukonen, Salo, Lassila, Moisio
Sisään: Kousa, Varakas, Filppula, Dudas, Taavitsainen, Lindsten.

Näin ollen kokoonpano kauden avauksessa näyttää tältä:

Vähätalo - Perrin - Kallio
Spina - Filppula - Pare
Pikkarainen - Kumeliauskas - Karvonen
Ahtola - Virtanen - Nieminen

Tallinder - Eronen
Varakas - Kousa
Tikkanen - Forrström
Keskitalo

Setänen
Georgiev

Rotaatio/mestis: Virta, Taavitsainen, Lindsten, Dudas, Kojo, Lämsä, Kaarlehto ja junnut. Ei tää niin vaikeeta oo hei!

Ei tuo rosteri näytä edes epärealistiselta. Korvaajia löytyisi.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tps uutiskirje vai mikä sähköposti? Jos se niin sehän täytyy pistää tilaukseen.

Nyt pistit aika pahan kysymyksen. En ole mitään uutiskirjettä tilannut, joten olisiko joku kausarilaisille tarkoitettu sähköposti.

HC TPS:n uutiskirjeessä tuo oli, sen saa tilattua nettisivuilta. Voi olla, että kausikorttilaiset automaattisesti listalla, mutta itse olen sen erikseen tilannut. Harvemmin sieltä mitään järkevää uutta tietoa tulee jos vähänkään seuraa menoa muuten, mutta eipä tuolta nyt joka päivä mitään spämmiäkään tule.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Tuli tuossa mieleen, että mikäli huhut nyt pitävät paikkansa, että jotain uusia sopimuksia ja jatkosopimuksia on tehty, niin niitä voisi julkaista hieman useammalla päivällä, jolloin tulisi mukavaa pöhinää seuran ympärille.

Jos ajatellaan, että jatkosopimukset löytyvät esimerkiksi Tallinderilta, Forsströmiltä, Kojolta ja Niemiseltä. Uusia sopimuksia vastaavasti Dudas, Taavitsainen, Lindsten ja joku kovempi laituri, esimerkiksi "Rau".

Olisi esimerkiksi ihan kiva, jos jonain maanantaina ilmoitettaisiin, että tällä viikolla neljällä päivällä (ti, ke, to, pe) julkaistaan yksi jatkosopimus ja yksi uusi sopimus eli:

Tiistai: Dudas ja Nieminen
Keskiviikko: Kojo ja Lindsten
Torstai: Forsström ja Taavitsainen
ja perjantaina jysähtäisi isommin:
Tallinder ja "Rau".

Siihen joka päivä jokaisen pelaajan pieni kommentti ja Niittymäen kommentit pelaajista.

Olisi mielestäni hyvä tapa pitää pöhinä useamman päivän yllä kuin kerta rysäyksellä.

Filppula olisi kyllä huikea haku ykkössentterin rooliin ensi kaudelle. Toki moni muukin on varmasti kiinnostunut herran palveluksista.

Mielestäni hyvä idea. Tosin jakaisin paljon pidemmälle ajalle. Sopimuksesta puhutaa aina se pari päivää ja tämän jälkee voi vielä odottaa hetken, jotta vesi tyyntyy ja seuraava sopimus tuntuu taas mahtavalta. Täten esim kuukauden ajan aina kerran viikossa. Tällöin pelaajista olisi hyvä tehdä erilaista medimateriaaliakin kuten haastatteluita jne. 2 isointa kalaa voisi sitten säästää tuonne viimeiseen päivään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mitä se Rautalan Hanski tarkalleen ottaen nykyään tekee? Onko enää aktiivivalmennuksessa mukana muuten kuin turkulaisten NHL-pelaajien kanssa? Eikös aituri Juha Sonck ainakin yleisurheilun puolelta ollut Rautalan opissa?

Olisiko mitään mahdollisuutta kyhäillä yhteistyötä HC TPS:n ja Rautalan välille? Kun katsoo millaisessa kunnossa Korppari on, niin jotain tuollaista me nyt tarvitaan eikä mitään hauiskääntöjä kahvakuulalla. Ja nimenomaan nopeus- ja vauhtikestävyyttä niihin nuoriin pelaajiin, joihin voidaan tehokkaasti vaikuttaa. Ei Tallenista tai muista vanhemmista äijistä mitään Bureita saada, vaikka toimitettaisiin kaikki dinot Jamaikalle. Työnteko ensi kauteen pitää jo aloitella nyt eikä venytetä mitään jokilaiva-sesonkia.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mäkään en oikeen tykkää tosta, että koko joukkue julkistetaan kertarysäyksellä. Tässä nyt haluis kuulla ketä sieltä on tulossa kun huhujakaan ei oikeen liiku suuntaan taikka toiseen... Ei tosin ole muutkaan joukkueet vielä liiemmin tiedottanut pelaajahankintojaan.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Juuri näin. Täytyy vielä sanoa, että esimerkiksi Sport on rakentanut hienosti uusien pelaajien julkaisun. Youtubesta löytyy video, jossa Valtonen & Jämsä kertovat uusista pelaajista, että mitä ollaan hankinnoilla haettu ja minkätyyppisiä pelaajia joukkueeseen on hankittu ja mihin rooleihin. Aikovat julkaista ensi viikosta alkaen joka perjantai uuden pelaajan 3.5 asti. Samalla antavat julkaistavasta pelaajasta joka päivä vihjeen ja porukka saa arvata kuka sieltä mahdollisesti on tulossa. Toimii samalla kisana, jossa ensimmäisenä oikein vastanneelle tulee palkinnoksi kyseisen pelaajan pelipaita nimmarilla.

Todella hyvin rakennettu homma! Juuri tämän tyyppistä toivoisi myös TPS:n suunnalta.

Tuo olisi hienoa, mutta riittäisikö kaikkiin julkistuksiin "tarpeeksi kovaa" sopimusta. Aikamoinen lässähdys jos koko viikko vihjaillaan perjantain julkistuksesta ja sitten sieltä paukahtaa joku Frimanin jatko.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ei se mikään yllätys ole, että Varakas kerää kiinnostusta vähän joka paikassa. Täytyy vain toivoa, että Tepsi olisi miehelle mielenkiintoinen paikka tässä kohtaa. Toki valitettavasti realistisesti ajateltuna ei tässä ole mitään palaa, kun verotus ja ruotsalaisten seurojen maksukyky otetaan huomioon. Uutta Rapalaa vesille vaan. Kyllä siellä niitä kaloja uiskentelee.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Ei Tepsi hävinnyt oleellisen paljon jalkanopeudessa. Pelinopeudessa kylläkin. Kuudennessa matsissa, kun Kärppien keskialue valui, Tepsi tuli pari erää tosi hyvällä jalalla.

Pelitapaongelma enemmän kuin fysiikkaongelma. Tepsi yritti puskea liikaa alivoimaisena puolivälierissä jolloin peli ei kiihtynyt keskialueella.

Tästä samaa mieltä. Varsinkin kuudes peli, mutta myös koko sarja, oli prosenttikiekkoa omalla aluella, jossa ei juurikaan edes yritetty tulla kiekon kanssa ulos alueelta vaan paine purettiin luopumalla kiekosta. Jolloin Kärpät oli taas kiekossa, pari (harjoitellun kuvion) syöttöä ja koko viisikon voimin paine oli taas TPS:n päädyssä. Toki Tepsi puolusti hyvin keskustaa, siitä ei kahta sanaa. Tässä on mielestäni selkeä kehityskohta ensi vuodelle, että miten näistä oman pään tilanteista päästäisiin pois muillakin keinoilla, kuin puskemalla väkisin eteenpäin. Puolustuspelaaminen on tärkeää ja maalinestopeli helpompaa, kuin rakentaminen, mutta on myös pitkän päälle raskasta ottaa koko ajan vastaan. Toki esim. Jyväskylässä tästä on hyvä esimerkki, mitä tämä voi parhaimmillaan olla, mutta hekin ovat onnistuneet lisäämään pelaamiseensa kiekollisia elementtejä. (Jos kohta kymmenen vuotta tehty asioita isossa kuvassa samalla tavalla....)

Ja jos vielä hakee vertailukohtia Tappara esityksiin, niin onhan heidän ylivoimapelaamisensa ihan eri tasolla kuin TPS:n. Kiekko liikkuu, miehet liikkuvat jne. Kärpät ei tahdo oikein päästä kiinni ja se näyttää olevan heille ongelma. Tepsillä yv oli liikaa sitä perinteistä pelintekijälle kiekko, viisikko seis ja kuvio pyörimään. Ongelma vain oli siinä, että Kärpät iski heti kiinni ja sen jälkeen ei sitten oikein mitään tapahtunutkaan, kun yv -kuvio ei "joustanut" yhtään eikä tullut oikea-aikaisia pitkiä syöttöjä syvyys- tai poikittaissuunnassa, joka olisi pakottanut neliön tiiviimmäksi.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Nikkolassa samat huhut pyörivät, mutta tämä kuulostaisi jopa järkevältä: Nordlund ja Kousa pakistoon, Filppulan ja Anttilan kanssa neuvottelut loppusuoralla. Lisäksi Lindsten ja Taavitsainen.

Spina-Perrin-Kallio
Kumeliauskas-Filppula-Anttila
Ahtola-Lindsten-Pikkarainen
Vähätalo-Virtanen-Karvonen

Virta, Taavitsainen, Nieminen, Siiki, Lämsä....

Tallinder-Eronen
Nordlund-Kousa
Keskitalo-Forsström

Setänen
Georgiev

Samoin huhu, että Kumesta tehtäisiin laituri, kun sentterin tonttia ei uskalla laskea hänen varaansa, kuulostaisi järkevältä. Onhan meillä noita nuoria hyökkääjiä paljon, luulisi, että joku nyt ottaisi harppauksen eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Eiköhän nuo Nikkolan huhupalstan jutut kannata jättää omaan arvoonsa. Tuosta ylemmästä ainakin meni uskottavuus, kun juuri julkaistiin Filppulan olevan Malmön miehiä ensi kaudella.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt tuntuu olevan suunta ja päämäärä. Hallissa tehdään päivityksiä. Eskola on laittanut tuulemaan. Antsa rakentaa joukkuetta maltilla. Toimistoon on hankittu lisää myyntivoimaa. Kyllä nyt näyttää paremmalta kuin moneen vuoteen.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"HC TPS julkistaa tulevan kauden joukkueen, peliasun sekä muita uudistuksia keskiviikkona 18.5. klo 15.30. Tilaisuus lähetetään suorana streamina." -HC TPS:n nettisivut

Mitäs sieltä The Massiivisesta, eli 18.5. lanseeraus/pelaaja/tiedotustilaisuudesta uskaltaisi odottaa? Onkohan tämä striimi nähtävistä YouTubesta?

Ainakin uusittu peliasu on tossa listassa. Itse toivon mahdollisen kolmannen värin eli nykyisen punaisen tilalle keltaista. "Kulta on värimme" olisi hyvä markkinointislogan. Tossa pätkässä puhutaan koko joukkueen julkistamisesta, mutta Twitterissä ja muualla somessa taas joistain pelaajista. Veikkaan silti, että Artukaisissa kajahtaa kunnolla tona keskiviikkona. Muista uudistuksista odotan ainakin lisäinfoa hallirempasta. Uudet kaiuttimet ja mediakuutio olis kyllä erittäin loistavia uudistuksia. Sen hevilaulajan vois kans vaihtaa sieltä kuulutusboksista. Kamalaa huudattaa joka maalin jälkeen 4000 päistä yleisöä jossain syksysaipa -matseissa.

Pelaaja-asioissa veikkaan seuraavaa:

Jatkot:
Tomi Kallio
Henrik Tallinder
Eric Perrin
Otto Nieminen
Jani Forsström
Niklas Friman

Uudet:
"sentteri"
"laituri"
Erik Thorell
Ilkka Heikkinen
Mikko Kousa
Topi Taavitsainen
Jasper Lindsten


Ilman sentteri- ja laiturihankintaa jää vähän liian köykäseksi toi hyökkäys. Tavoite kumminkin kapteenin mukaan TOP4:ssä.

Kallio - Perrin - Thorell
Spina - Kumeliauskas - Pikkarainen
Ahtola - Lämsä - Vähätalo
Karvonen - Virtanen - Nieminen
Taavitsainen - Virta - Lindsten

Tallinder - Heikkinen
Tikkanen - Kousa
Eronen - Forsström
Dudas - Keskitalo

Setänen
Georgiev
Kaarlehto
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mahtaakohan tuo Kousa kuitenkaan olla tulossa, jos Heikkinen tulee?

Nimittäin mikäli Kousa ja Heikkinen löytyvät molemmat ensi kauden pakistosta ja siihen Tallinder päälle, niin voidaan alkaa puhumaan ihan Liigan parhaista pakistoista.
Rahaa noihin ainakin palaisi huolella. Kousan pyyntö oli kuulemma (Lukon puolelta joskus viime syksynä luettuna) Lukolta 20 tonnia kuukaudessa, eikä Heikkinen varmaankaan halvempi ole. TPS:n taustajoukoilla tosin on riittävästi lyödä paalua tiskiin, niin miksipäs ei?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Mahtaakohan tuo Kousa kuitenkaan olla tulossa, jos Heikkinen tulee?

Nimittäin mikäli Kousa ja Heikkinen löytyvät molemmat ensi kauden pakistosta ja siihen Tallinder päälle, niin voidaan alkaa puhumaan ihan Liigan parhaista pakistoista.

Niin ei kai se ole este em. hankinnoille että pakisto olisi liigan paras/ yksi parhaista. Jospa Antsa todella tarkoitti sitä mitä sanoi? Eli erityisesti puolustusta tullaan vahvistamaan..

Tallinder - Eronen
Heikkinen - Kousa
Forrström - Tikkanen
Friman - Keskitalo

Mjoo, olisihan tuo melkoinen. Frimanin pitäisin mukana edelleen monipuolisuutensa (ja edullisuutensa) vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Mikäli jutut oikeasti pitää paikkaansa niin ensi kaudella ilmeisesti todella uudistuu moni asia. Halliin huhutaan erittäin isoa remppaa ym hilppeet päälle, niin eikai se sitten puolesta millistä saa jäädä kiinni jos halutaan tulla isosti takaisin parrasvaloihin. All in vaan ja rahaa joukkueeseen. En siis ihmettele jos pelaajabudjetti olisi iso ensikaudelle. Kovalta toki kuulostaa Kousa ja Heikkinen molemmat, halvempia ja varmoja kakkosen kiekollisia miehiä ovat kuitenkin myös esim. Mashur, Leimu ja Aalto. Ottamatta kantaa heidän sopimustilanteeseen.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Heikkinen ja Kousa - tuskin sentään molempia. Nordlundistakin huhuttiin taannoin, mutta TPS-huhut nyt laantuneet - allekirjoittiko sopimuksen jo jonnekin ja menikö se multa vaan ohi?
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Tallinder - Eronen
Heikkinen - Kousa
Forrström - Tikkanen
Friman - Keskitalo

Mjoo, olisihan tuo melkoinen. Frimanin pitäisin mukana edelleen monipuolisuutensa (ja edullisuutensa) vuoksi.

-Tallinder - Eronen pari oli pakon sanelema, mutta sillä parilla ei jatketa jos halutaan, että 1.kentän takana kiekkoa pelataan ylös. Erosen taidot ei siihen riitä ja toisaalta Tallinderin voimia meni Erosen paikkaamiseen. Joka väittää muuta, ei seurannut otteluita tarkasti. Eronen on kehittyvä ja tulevaisuudessa ehkä hyvä kaveri, mutta laittaisin 1.taakse 1.kentän veroisen pakkiparin, eli: Tallinder - Heikkinen

-Kousa: On mielialapelaajan ja "tuittupään" maineessa. Ei jotenkin kiinnostaisi jätkää nähdä täällä yhtään. Toivottavasti ei tule. Onneksi ei ole mitään oikeita huhujakaan ollut.

Kojollehan oli tarjottu kuulemma 2v. jatkopahvi?
Dudas on tulossa, eikä tule statistin rooliin, vaan pelaavaan kuusikkoon. Näin väitän mä. Dudas lienee muuten nyt MM-kisoissa Unkarin riveissä? Päästään seuraamaan kaveria, Unkari kun on Suomen lohkossakin.

Tallinder - "Heikkinen"
X - Tikkanen
Forsström - Eronen/"Dudas"
Kojo - Keskitalo

Mitä on tapahtunut/tapahtumassa:
Nummelin => "Heikkinen"
Malmivaara => X
Mojzis => Kaijomaa => ?

Lähtijäpuolella siis Nummelin, Malmivaara, Kaijomaa ja Mojzis. Huhuja sisään vain Heikkinen ja Dudas. Ja se ei muuten sitten riitä, varsinkaan jos tulee loukkaantumisia.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Dudas on tulossa, eikä tule statistin rooliin, vaan pelaavaan kuusikkoon. Näin väitän mä. Dudas lienee muuten nyt MM-kisoissa Unkarin riveissä? Päästään seuraamaan kaveria, Unkari kun on Suomen lohkossakin.

Maybe it's just me, but: en kyllä ymmärrä lainkaan tätä Dudas-tapausta. Onhan tuo Unkarin liigassa ilmeisesti pärjännyt, mutta Unkari-näytöillä ei pitäisi olla automaattisesti mitään asiaa välieriä tavoittelevan liigajoukkueen pelaavaan puolustajakuusikkoon, saati edes kokoonpanohahmotelmiin. Semminkin kun vuosi sitten kokeilun tulos oli jotakuinkin että no way.

Kokeilemaan vaan ja siltä pohjalta, mutta sen suurempaan vastuuseen on vaikea Dudasta mitenkään kuvitella. Niin paljon kovempia nimiä on huhuissa ja jo nyt joukkueessa.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Maybe it's just me, but: en kyllä ymmärrä lainkaan tätä Dudas-tapausta. Onhan tuo Unkarin liigassa ilmeisesti pärjännyt, mutta Unkari-näytöillä ei pitäisi olla automaattisesti mitään asiaa välieriä tavoittelevan liigajoukkueen pelaavaan puolustajakuusikkoon, saati edes kokoonpanohahmotelmiin. Semminkin kun vuosi sitten kokeilun tulos oli jotakuinkin että no way.

Kokeilemaan vaan ja siltä pohjalta, mutta sen suurempaan vastuuseen on vaikea Dudasta mitenkään kuvitella. Niin paljon kovempia nimiä on huhuissa ja jo nyt joukkueessa.

Et sä varmaan ole yksin Dudas-luulojen kanssa. :D Mutta nämä on näitä mitkä pitää vaan testate reilusti. Pelkkien tilastojen valossa kaverilla on kyllä pelisilmää ja netin juttujen perusteella myös nyrkit on kovat. Siksipä odotan mielenkiinnolla miten kaveri pelaa noissa MM-kisoissa jos sinne valitaan.

Eronen on pätevä, mutta raakile. Tilastojen valossa oli tietenkin "hyvä", mutta kiekollisuus on todella aneemista ja sellaista ei voi laittaa ykköskenttään. Siinä pitää saada kiekko ylös hyvällä syötöllä. Mutta alemmissa kentissä Eronen kyllä menee. Keskitalo ei turhaan ollut nuorten MM-joukkueissa, potentiaalia on isosti, joten isompaa ruutua pitäisi tarjota.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
-Tallinder - Eronen pari oli pakon sanelema, mutta sillä parilla ei jatketa jos halutaan, että 1.kentän takana kiekkoa pelataan ylös. Erosen taidot ei siihen riitä ja toisaalta Tallinderin voimia meni Erosen paikkaamiseen. Joka väittää muuta, ei seurannut otteluita tarkasti.

Älä jauha paskaa. Tepsin ongelmat viime kauden pakistossa oli jossain täysin muualla kuin meidän ylivoimaisesti parhaassa pakkiparissa. Tallikissa oli ainoa pakkipari, joka selvisi jokaisena iltana ongelmitta. Erosen taidot riitti ja tulevaisuudessa riittää vielä paremmin kärkirooliin liigapakistossa, vaikkei nyt Erosella olekaan mitään huimaa erityisominaisuutta. Eikä se mikään pakonsanelema pari ollut, se vain toimi parhaiten niin minun ja monen muun kuin valmennuksenkin mielestä. Toki playoffit ovat aina oma maailmansa ja niissä Eronen pelasi tällä kaudella hyvin, mutta se lopullinen taso määräytyy vasta ajan saatossa. Tapparassahan kun esim. Bonsaksenilla oli vaikeuksia mahtua edes kokoonpanoon, vaikka pelasi runkosarjan jopa todella hyvin.

Tallinder-Eronen
Forsström-Heikkinen
Keskitalo-Tikkanen
Kojo-Dudas

tai jos on vieläkin rahaa käytettävänä:

Tallinder-Eronen
Heikkinen-Tikkanen
Forsström-Kousa/joku muu
Kojo-Keskitalo
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ihme, että potentiaaliset pelaajat, kuten Lehtonen lähtevät hakemaan peliaikaa muualta. Eronen vetää lähes täydellisen kauden ja silti osa porukasta on dumaamassa häntä kolmospariin ensi kaudeksi. Ensi kaudella vain lisää peliaikaa Tallen vierellä, niin Erosesta on iloa Tepsille vielä pitkään Tallen lopettamisen jälkeenkin. Heikkinen on muuten hyvä puolustaja myös omassa päässä, joten Keskitaloa voisi ajatella hänen vierelleen kehittymään. Joka kausi ei voida ostaa isolla rahalla puolustajia muualta, vaan omasta takaa pitäisi pystyä niitä kehittämään.

TPS:n pelaaja-arviot 2015-2016: Paluumuuttajien mukana palasi kunnia - LIIGA - 21.04.2016 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta Tuossa artikkelissa Eroselle annetaan arvosanaksi 9. Ensi kaudella lisää vastuuta, niin vaihtuu kympiksi. Tuolloin ollaan toivottavasti myös mitalipeleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös