TPS kaudella 2016–2017

  • 361 433
  • 1 143

Fordél

Jäsen
Mitäs mieltä ootte sellaisesta pelaajasta kun Tommi Huhtala? Tämä kausi on nyt ohi loukkaantumisen takia, joten en usko, että Jokerit menee tarjoamaan jatkosopimusta.

Itse uskon, että Jokerit tarjoaa jatkosopimuksen. Huhtala oli pelaamassa hyvää kautta, kunnes paikat meni rikki sinänsä harmittomassa tilanteessa. Ei ole siis millään tavalla loukkaantumisherkkä, mikä vähentäisi Jokereiden kiinnostusta tarjota jatkosopparia. Ja vaikka Jokerit ei tarjoisi jatkoa, enkä näe Huhtalalla olevan mitään tarvetta palata Liigaan, koska ottajia on varmasti paremmin maksavista liigoista. Suuntaisin siis katseet jonnekin muualle kuin Huhtalaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Lindsten on kyllä kyntensä tavallaan liigassa jo viime kaudella näyttänyt. Mun silmään ainakin liike oli terävää ja pärjäsi hyvin peliälyn ja vauhdin suhteen mukana ja teki 8 pelissä 3 pistettäkin ja on tovereissa vietetyn sesongin myötä varmasti kehittynyt entisestään. Lindstenin kohdalla haaste on se, että poju on saatava ajattelemaan peliään joukkueen näkökulmasta, jolla tarkoitan sitä että puolustamisen tulee kiinnostaa. Jos ei kiinnosta, niin voi painua päätyovista ulos. Potentiaalia löytyy.

Taavitsainen sen sijaan kirjoittamaton kortti. Vauhtia, röyhkeyttä ja tutinaa sekä tötinää varmasti riittää sarjaporrasta alempana, mutta on asia erikseen, että riittääkö se yhtään mihinkään liigassa. Toisaalta liigan yleinen taso on tullut alas näiden laajentumisien jälkeen, joten tuollainen topitaavitsainen pystyy toisaalta koohottamaan siellä laidassa sen +60 peliä edes takaisin sahaten, niin että kukaan mitään huomaa ja voi se jonkin huutosyötönkin saada jos lykky käy.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Lindsten kiinnostaa, mutta mahtaako molemmat mahtua. Nyt kun peräänkuulutetaan vahistuksia, niin toiveissa olisi varmasti aika vahva top6 kalusto, sinne ei nämä miehet mahdu. Alempiin kenttiin on hyökkäyspainotteiseen rooliin tarjolla Virtaa, Kumiliuskaa ja Ahtolaa. Vähätalollekkin mielellään sopparin soisi ja ei Siiki ja Nieminen mitään pois heitettäviä kortteja ole. Tiukkaa siis on jos tuonne Lindsteninkin vielä upottaa noita kakkoskorin miehiä, junnuista varmasti 1-2 taas tosissaan kärkkyy ensivuonnakin paikkaa. Näin siis jos lähtökohtaisesti halutaan että Jonne ja Moisio hoitaa pääosin nelosta jonkun kokeneen rotan kanssa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Lindstenille ja Taavitsaiselle en näe käyttöä, ts. en usko kumpaisenkaan tason riittävän ensi kauden Palloseuraan. Otanta toki Taavitsaisen kohdalla pienempi kuin mitä vastaavasti tulee Lindsteniltä näkemiini peleihin.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tämän hetken laitureista sopimus on katkolla seuraavilla ukoilla: Kallio, Tukonen, Vähätalo, Salo, Nieminen ja Moisio. En näe mitään järkeä raahata mitään helvetin Macho Fantasticoja tänne Kupittaalta. Topille se lappu nyt on toki jo menty tekemään, joten saadaan ihailla, kun Macho heiluu siellä kentällä. Oikeastihan kumpikaan noista TUTO-janareista ei mene millään mittarilla noiden edellä mainittujen laitureiden edelle.

Jos ajatellaan, että Kallio, Nieminen ja Moisio menee tuosta vielä aika varmasti jatkoon, niin paikat Jasulle ja Topille vaan vähenevät. Vähätalo on omien havaintojen perusteella edellä Taavitsaista vähän jokaisella osa-alueella, joten tuo vaihto jättää Tepsin kyllä tappiolle. Eikä Tukosta millään Mestiksestä tulevalla ukolla korvata.

Jasu Lindsten toivottavasti nähdään Artukaisissa vain vierasjoukkueen paidassa. Siinä kaverissa haisee Tuukka Pulliainen Norjaan asti. Eli siis pelaaja joka on Mestiksessä kova, mutta Liiga on liian kova paikka. Mitä tulee tuohon Pavlikovskyn näkemykseen, että Jasu todisti tasonsa jo viime kaudella, niin voi vain todeta, että niinhän se Vilsukin näytti niissä peleissä ihan riittävän hyvältä ukolta. Totuus olikin sitten ihan jotain muuta.

Ja sitten vielä voidaan ottaa huomioon, että siellä olisi Markus Nurmi ja Matias Lehtonen omissa junnuissa nostettavissa edustuksen rinkiin, niin vielä erikoisemmalta näyttää tämä touhu. Ainut joka Kupittaalta pitäisi hankkia on Roope Kallio. Menisi kivasti A-nuorten nippuun.

Eli siis oma näkemykseni Tepsin laitureista ensi kaudelle on tämä:

Ykkösessä Kallio ja joku ukko korvaamaan Tukonen
Kakkoseen Piku ja Spina
Kolmosessa Ahtola ja Virta
Neloseen Moisio ja toiseen laitaan joku kokenut ukko tai Matias Lehtonen.

Ja tuossakin tilanteessa Nieminen, Nurmi ja Siiki jäävät yli. Aika hiljaiseksi vetää, että keskinkertaisuuksia tarvitsee hankkia ulkopuolelta, kun kerrankin olisi ihan hyvä tilaisuus pitää nippu kohtuu hyvin kasassa.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Vähätalon vaihtuminen johonkin Kupittaan keskinkertaisuuteen nostaisi kyllä verenpaineet taas aivan väärästä syystä.

Veikkaan Juliuksen breikkaavan ensi kaudella kunnolla ja toivoisin sen tapahtuvan Palloseurassa.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ottaisin itsekin kymmenen kertaa kymmenestä Vähätalon ennen Taavitsaista. Nyt jos täytyisi päättää, niin ottaisin kyllä molemmat ensi kauden joukkueeseen, koska kyllä se Topi siellä kolmosen laidalla vetelisi siinä missä Siikikin.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No viilettäisi kolmosen laidalla joo, mutta kun sellaista roolia ei ole Topille suunniteltu. Ykkösen laidalla se tulee viilettämään. Ja kohtalaisen käsittämätöntä on, että Macho Fantasticolle ollaan ilmeisesti väännetty suora kahden vuoden pahvi. Jonkun try out - hässäkän vielä ymmärtäisi, mutta ei oikein tätä. Jos Vähätalo lähtee, niin saattaa mennä jälleen kerran hieman tunteisiin tämä touhu.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
No viilettäisi kolmosen laidalla joo, mutta kun sellaista roolia ei ole Topille suunniteltu. Ykkösen laidalla se tulee viilettämään. Ja kohtalaisen käsittämätöntä on, että Macho Fantasticolle ollaan ilmeisesti väännetty suora kahden vuoden pahvi. Jonkun try out - hässäkän vielä ymmärtäisi, mutta ei oikein tätä. Jos Vähätalo lähtee, niin saattaa mennä jälleen kerran hieman tunteisiin tämä touhu.

Macho Fantastico?
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mä ymmärrän että junnupropaganda on aivan vitun sydämen asia joillekin mutta millä helvetillä Taavitsainen hyppäisi suoraan edustuksen ykkösketjuun? Herätys nyt taas.

Jos soppari olisikin tehty niin ei ole ollenkaan poissuljettua että treenaa edustuksen mukana, kokeilee harkkamatseissa eri rooleja ja saattaa jopa palata Mestikseen isomman peliajan perässä jos ei tarpeeksi suurta roolia tule. Treenit ja pelit sen sanelee mistä löytää paikkansa, eikä se että täällä jotkut nimimerkit pauhaavat siitä että pomminvarmasti syrjäyttää Vähätalon (joka ei muuten myöskään pelaa vielä toistaiseksi tulosroolia pysyvästi koska ei ole pelannut tarpeeksi hyvin) tai pelaa ykkösvitjassa Perrinin ja Kallion kanssa.

Väsynyttä propagandaa.

Vähätalon puolesta liputan siis itsekin ja toivoisin ettei meillä mitään turhakkeita raahata rosteriin, mutta TUTO-statuksestaan huolimatta Taavitsainen on kehittynyt parin kauden aikana huimasti ja on itselleen omalla työllään ansainnut paikan näyttää muualla. Se että tähän ei kuulu try-out ei minun mielestäni indikoi suoraan sitä että pelaisi jotain sementoitua tulosroolia joten järki käteen nyt taas.
 
Hykerryttävää luettavaa.
Eli tällä kertaa logiikan mukaan TPS-kasvatti Topi Taavitsainen, joka on pelannut kelpo miesten pelejä, ratkonut niitä, on hyvässä fyysisessä kunnossa ja ei ole mielestäni verrattavissa Tuto-kasvatti Julius Vähätaloon, ei kelpaa sitten millään? Itse ottaisin molemmat, mutta esim. Julius Vähätalo on saanut (luonnollisesti) paremman tarjouksen toisaalta. Kuka yllättyi?
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä jos Vähätalo ryssitään toisen liigaseuraan niin voi morjens.

Taavitsaista ja Lindsteniä kyllä mieluusti kokeilisin, mutta ahdastahan siellä laidassa toisaalta on.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vähätalo ulos ja joku Taavero sisään olisi toteutuessaan taas VMP-luokkaa. Jos vähätalo on saanut paremman tarjouksen muualta, ei tarkoita että tämä toinen tarjous olisi erinomainen. Se voi tarkoittaa myös sitä, että TPS:n tarjous on ollut huono. Vähätalo kehittyy kovaa tahtia ja on vasta tekemässä läpimurtoaan. Olisi jokseekin pölöä päästä tässä vaiheessa menemään.

Ei kai TPS nyt palkkaa ketään ulkopuolelta parin vuoden pahvilla "kokeilemaan ja treenaamaan" edustukseen. Kyllä 24-vuotiaan Liigajoukkueen hyökkäävien ketjujen laitureiden pitäisi olla jo kyvykkäitä hommansa tässä vaiheessa. Try outin vielä ymmärtäisi, kun mitään kunnollista näyttöä pääsarjapeleistä ei löydy.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Jos Selin ei näe Vähätalolle käyttöä, niin se on hänelle sitten menoa. Valmentaja päättää. Kyllähän tälläkin hetkellä voi olla montaa mieltä, annetaanko tietyille lupaaville pelaajille riittävän isoa roolia vai ei. Virta ja Vähätalo kumpikin tarvitsevat paljon peliaikaa, mutta onko Tepsillä siihen varaa, on toinen juttu. Minä väitän, että kummallekin olisi pitänyt tehdä tälle kaudelle täysi Mestis-kausi jossain isossa roolissa. Ensi kaudeksi sitten rinkiin. Virta junnaa nyt jotenkin paikoillaan ja Vähätalo väläyttelee vain ajoittain. Tosin Tepsin surkea sentteritilanne laskee tätä kehityskäyrää aivan varmasti.

Jos Vähätalo siirtyy muualle peliajan perässä, se on mulle Ok. Kaikkia ei voida pitää, eikä ole järkeäkään. Ei mun mielestä kaikkien omien kasvattien pidä lyödä läpi täällä, voivat tehdä sen muuallakin. Kuinka monta Kärppien kasvattia on esimerkiksi muualla pelaamassa? Aivan, todella monta. Kaikki ei vaan mahdu.

Jos miettii 2.ekaa kenttää, niin sentterit tulevat olemaan Perrin ja X. Laidoille löytyy toivottavasti Kallio sekä Spina ja Pikkarainen. Eli yksi paikka on auki ja se on Tukonen/Tukosen korvaaja. Tämä pelaaja taas EI ole Vähätalo. Eli ensi kaudellekin on tarjolla korkeintaan sama rooli 3.laidassa kuin nytkin. Onko se pelaajan itsensä kannalta hyvä asia, sen päättää pelaaja itse. Jos mä olisin itse Vähätalon housuissa, hakeutuisin itsekin muualle. Maiseman vaihdos voisi tehdä muutenkin hyvää, riippuen siitä minne ja mihin rooliin vaihtaa.

Vähätalo kuitenkin on aika lahjakas pelaaja, joten en usko vielä tämmöisiin huhuihin. Ensinnäkin jossakin pitäisi olla parempi rooli tarjolla, missä se on ?

Taavitsaiselle ja Lindstenille peukkua. Siiki, Nieminen ja Karvonen suosiolla Mestikseen noiden tilalle (+ noi pari muuta mainittua junnua).
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Jotenkin tuntuu siltä, että aina kun joku TPS-junnu vaihtaa seuraa Liigan sisällä niin syypäänä on TPS. "TPS ei arvosta", "TPS heittää pelkkiä läppätarjouksia pöytään" ja "TPS:n tarjous on tyyliä 'haista paska'". Voihan noissa joissain heitoissa ollakkin jotain totuudensiementä, mutta älkää nyt hyvät ihmiset ihan kaikkea uskoko mitä Jatkoaikaankin heitetään. Kaikella kunnioituksella siis esimerkiksi Silencieta kohtaan, mutta kyllä itse ainakin suhtaudun suunnattomalla varauksella näihin "tietoihin" mitä tännekkin tasaisin väliajoin kylvetään.

Vähätalo ei ole minkään muun Liigajoukkueen mies kuin TPS:n, piste. En epäile etteikö TPS hänelle tulisi tarjoamaan, tai olisi jo tarjonnut, uutta sopimusta, mutta Vähätalon leirin ja Palloseuran suunnilta saattaa löytyä näkemyseroja herran arvosta. Se ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä, että hänet automaattisesti tyrittäisiin johonkin muualle. Yleensä näitä hinnanhierontatilanteita kutsutaan sopimusneuvotteluiksi ja niissä haetaan sellaista kultaista keskitietä kummankin osapuolen välillä. Varsinkin nuorten pelaajien kohdalla näkemyserot agentin ja itse seuran välillä saattavat olla melko suuretkin, koska agentithan nyt haluavat väkisinkin vääntää asiakkailleen hirveät pilvilinnat ympärilleen ja tuoda mukaan kaikki mahdolliset kortit potentiaalista ja NHL-varaus-statuksesta alkaen. Palloseuran puolelta taas joudutaan harkitsemaan, että pystytäänkö Vähätaloon sijoittamaan vaadittu läjä euroja, pystyykö Vähätalo kantamaan ensi kaudella Top-6 roolin vastuun jne. jne. Ei nämä jutut ole ihan niin yksinkertaisia kuin täällä aina välillä tunnutaan luulevan.
Ja mikä sulkee Vähätalon mahdollisuuden lähteä P-Amerikkaan? Detroitilla on loistava AHL-organisaatio ja vankka kokemus kasvatustyöstä EU-pelaajien kohdalla enkä epäile hetkeäkään, etteikö Vähätalokin sinne suuntaan lähtisi mikäli Detroit vain hänelle sopimusta tarjoaisi. Ja miksei tarjoaisi. Taitaa olla käsillä ne hetket kun Detroitin täytyy joka tapauksessa alkaa tekemään jonkinnäköistä sopimustarjousta Vähätalonkin suuntaan tai pelaajaoikeudet raukeavat enkä usko, että Detroitissa annetaan tämän tapahtua.

Mitä tulee case-Taavitsaiseen niin nyt jätkät hei jotain tolkkua. Tappara kun lainaa TUTOlta Rasmus Kulmalaa ja Hannu Kurua niin täällä märmätetään, että "vittu joo! Siellä vaan Toverit lainailee TPS-kasvatteja muille Liigaseuroille ja siellä ne pelaa muualla ku Tepsissä!" ja sitten kun TPS on vastavuoroisesti hankkimassa, jopa mahdollisesti pidemmällä sopimuksella (ja kuka sanoo, että tässä sopimuksessa ei olisi mahdollista try-outia mukana?), omaa kasvattia takaisin kotiin, kasvattia joka on esiintynyt tällä kaudella varsin vahvasti Mestiksessä, iskenyt 17 kaappia ja johtaen koko sarjan maalipörssiä siinä samalla. Ikää huikeat 24-vuotta ja jotkut ovat huolissaan "kun se on niin vanha"? Mitä vittua nyt taas?? Ei, Taavitsainen ei ole enää juniori-iässä, mutta ei se nyt herranjumala mikään vanhakaan ole! 24-vuotta ei ole jääkiekkoilijalle ikä eikä mikään Otetaanko parit esimerkit?

Jarkko Malinen - KalPa-kasvatti veti hajanaisia kausia pomppien akselia KalPa - A-nuoret - Mestis, kunnes tie vei kaudeksi 2011/12 Mikkeliin ja Jukureiden väreihin. Seuraavaksi kaudeksi sopimus Tapparaan, 24-vuotiaana, ja sieltä hiljalleen kehittyi kärkiketjujen pelaajaksi. Nyt 27-vuotiaana on tekemässä todellista läpimurtoaan Liigaan KooKoon riveissä ja löytyypä häiskä muuten koko Liigan pistepörssistä sijalta 4.

Juha Leimu - Ilveksen kasvatin tie nousi pystyyn aikanaan A-nuorten jälkeen kun tie edustukseen ei auennut. A-nuorista tie vei KOOVEEn riveihin ja sieltä LeKiin, jossa hän nousi ensin Suomi-Sarjasa puolstajien eliittiin ja sen jälkeen teki saman tempun Mestiksessä. LeKistä siirtyi Tapparaan siinä 26-ikävuoden hujakoilla, jossa teki heti ensimmäisellä kaudellaan varsin vakuuttavaa jälkeä.

Jani Tuppurainen - Hyi vittu, en halua herrasta mitään hyvää sanoa, mutta niin vain tämäkin ihmisjäte aikanaan haki vauhtia Suomi-Sarjasta ja Mestiksestä ennen kuin sai 25-vuotiaana sopimuksen Liigaan ja KalPaan ja kaikki tietävätkin varmaan tarinan jatkumon tuosta.

Mikael Ruohomaa - Ässät-kasvatti on tahkonnut pitkän ja kivisen tien aina Suomi-Sarjasta ja II-divisioonasta asti Liigaan. Sai 24-vuotiaana liigasopimuksen JYPiin, mutta tuolloin ei ollut hänen aikansa. Kausi lainalla Mestiksessä ja siirto KalPaan aukaisivat uran ja ensi kaudeksi herraa ollaan viemässä Kärppien joukkueeseen.

Siinä ihan vain muutamat esimerkit siitä, että kyllä sieltä Mestiksestäkin löytyy ihan niitä tekijämiehiä. Toki vastakkaisiakin esimerkkejä löytyy, mutta miksi aina pitää olla niin saatanan negatiivinen ja tyrmätä pelaajat jo valmiiksi eikä heille voida antaa edes mahdollisuutta näyttää osaamistaan? Saman tuomion sai mm. Kumeliauskas aikanaan ja ihan hyvinhän tuo on pelannut Liigassa, vai mitenkä? Ei se ole Taavitsaisen tai Lindstenin vika jos Vähätalo ei Palloseurassa jatka enkä ihan hirveästi jaksa uskoa, että Niittymäki toimistolla nypläilee kiviänsä ja myhäilee, että "Vähätalo on kallis paska, Taavitsainen korvaa sen täysin" vaan pikemminkin siellä nähdään potentiaalinen Liigapelaaja, oma kasvatti, jota halutaan kokeilla.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
. Tässä tapauksessa itse kritisoin sitä, että jos Vähätalo päästetään pois ja Taavitsainen otetaan tilalle, niin onko loppujen lopuksi suurtakaan järkeä?

Ei mitään järkeä. Vähätalo kummiskin 4 vuotta nuorempi, kohta sata peliä liigaa takana ja maaleja tuntus välillä syntyvän. Kyllä taso välillä heittelee, mutta pääsääntöisesti pärjää ihan ok liigassa.
Minä koittaisin itseasiassa Vähätaloa jopa ykkösen laidalla jo tällä kaudella, on siellä saanut käydä Ahtolankin hiihtelemässä.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Ei mitään järkeä. Vähätalo kummiskin 4 vuotta nuorempi, kohta sata peliä liigaa takana ja maaleja tuntus välillä syntyvän. Kyllä taso välillä heittelee, mutta pääsääntöisesti pärjää ihan ok liigassa.
Minä koittaisin itseasiassa Vähätaloa jopa ykkösen laidalla jo tällä kaudella, on siellä saanut käydä Ahtolankin hiihtelemässä.
Täsmälleen samat ajatukset. Aivan sama kuka on kenenkin kasvatti.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Aivan sama kuka on kenenkin kasvatti.

Voi olla, että Niittymäelle ja Lehkoselle sillä on väliä. Siitähän koko soppa pääasiassa johtuukin, kun herrat kinastelevat ja mittailevat vehkeitään keskenään. Ei sillä, toivonkin itsekin kaikkea pahaa tovereille, mutta Vähätalo on pidettävä Tepsissä. Ei kahta sanaa.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vähätalo pelaa nyt ensimmäistä täyttä kauttaan Liigassa. Matkalla 14 maaliin. Ei tätä nyt vittu voi päästää menemään!
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli mieleen, että kun tässä on puhuttu, että joukkuetta halutaan turkulaistaa ja ns. omia poikia kotiuttaa, niin pärjäisiköhän Lassi Kokkala ensi kaudella kakkossentterinä? Mennyt käsittääkseni Sportissa eteenpäin, viime kaudella 43 peliin 20 pinnaa ja tällä kaudella on syntynyt 30 peliin jo 17 pinnaa.

Oma henkilökohtainen mielipide on, että ei ole tarpeeksi hyvä kakkosssentteri, mikäli halutaan ensi kaudella taistella taas suorasta pudotuspelipaikasta. On toki oma kasvatti, potentiaalia löytyy ja tehnyt ihan ok tehoja, mutta haluaisin nähdä tossa ruudussa jonkun varmemman suorittajan. Paras skenaario olisi, että TPS:llä olisi ensi kaudeksi heittää kaksi ykköskorin sentteriä kahteen kärkiketjuun. Perrin ja sitten Herra X.

Omat dream Herra X:t:
Aaron Gagnon
Teemu Ramstedt
Corey Elkins
Marek Viedensky
David McIntyre
Michael Keränen
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Kauhea, sivun mittainen meteli Vähätalosta, ja käsittääkseni miestä ei edes ole huhuttu mihinkään lähtevän. Vai ymmärsinkö nyt jotain väärin? Toki voihan niitä päätelmiä tehdä pelaajahuhujen ja rosteripaikkojen perusteella, mutta itse olen kyllä levollisin mielin vielä. Kun tapahtuu, niin sitten alan mesoamaan.

Jos nyt jotain noista uusista huhuista sanoo, niin en toki itsekään pahemmin löydä käyttöä kaksikolle Lindsten-Taavitsainen, pitkälti Jalasvaaran käyttämien argumenttien takia. Se Liedes HPK:sta voisi sen sijaan olla hyvä haku. Nelonen muodossa Moisio - Virtanen - Liedes olisi aika unelmanelonen (en olisi uskonut kauden alussa, että näin sanoisin).
 

Fremont

Jäsen
Toive joulupukille Tepsin toimistolta pitäisi olla Topi Nättisen kypsyminen Jypin touhuun ja nimi TPS:n paperissa.
Vähätalolle taas mahdollisen jatkon myötä ainoa paikka on kahden ensimmäisen ketjun laidassa.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se outoa kun ihmiset laittavat parin A-junnuja seuraavan nimimerkin kommenttien vuoksi pelaajat tiettyyn kategoriaan. Eronen on junnujen huonoimpia pakkeja, Lindsten tuleva Pulliainen jne.

Onhan se toki mahdollista ettei Lindstenin ura Mestiksen yläpuolella lähde lentoon, mutta kun kyseessä on 21-vuotias oma kasvatti joka nyt on Mestiksen parhaita pelaajia, miksi tällaista korttia ei katsottaisi? Ei tietenkään voida Jasperille tarjota mitään suoraa kakkosketjun tonttia ja reikäpäistä liksaa, mutta jos tällaiselle kaverille ei lähtökohtaisestikaan nähdä käyttöä ja pitäisi kuitenkin löytää nuoria logolle pelaavia kavereita niin mistä sellaisia sitten löydetään?

Vähätalosta tosiaan olisi yritettävä pitää kiinni (jos nyt edes olisi mihinkään lähdössä...) mutta realiteetit näissäkin asioissa kannattaa ottaa huomioon. JOS Vähätalo nyt esim. näkisi että kehittyy paremmin jossain Sportissa tms, kuin Tepsissä jossa on aika kovia laitureita edessä, niin ihan koko vatia paskaa ei voi TPS toimijoiden päälle siitä kaataa.
 
Viimeksi muokattu:

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toki aina voi olla unelmia, mutta jos tuosta nyt jotain realistista hakee, niin käytännössä Gagnonin, Ramstedtin, Elkinsin ja Keräsen voi tiputtaa saman tien pois.

Miksi? Muistaakseni sopimus oli tehtynä HIFK:iin, mutta sitten Minnesota meni tarjoamaan kahden suunnan sopimusta ja Keränen pisti nimensä paperiin. Ei ole mitenkään kummoisesti pelannut AHL:ssä ja ainakin sen loistavan Ilves-kauden jälkeen HIFK kelpasi. Miksei TPS kelpaisi?
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Muistan, että jopa Tj Eskola on julkisuuteen todennut, että TPS:n tavoitteena on joukkueen turkulaistaminen, koska "omia poikia" kannattajat haluavat nähdä joukkueessa varmasti mieluummin kuin muualta tulleita "pätkätyöläisiä". Vain sillä tavoin syntyy pysyvä runko ja siihen pohjaava identiteetti.

Miten tähän silloin sopisi sellainen skenaario, että omille kasvateille tehtäisiin surkeita tarjouksia, joista jo sitä esitettäessä tiedetään, ettei kukaan sellaiseen suostu. Olisi TPS-johdossa pitänyt tapaus Suomisesta jotain uskoa jo tässä suhteessa, miten ei ainakaan voida menetellä. Uskon vakaasti, ettei tällaisiin miinoihin sielläkään(= Antsa) enää mennä.

Kyllä joukkueen rakentamisessa pitää aina muistaa maltti ja ajatella asiaa nimenomaan pidemmällä tähtäimellä. Ne liigajoukkueet, joissa on asiat ajateltu ja tehty pitkällä tähtäimellä, ovat hinta-laatu suhteella mitaten menestyneet parhaiten. Toivottavasti Antsa uskaltaa rakentaa joukkuetta pitkällä tähtäimellä valitsemansa shabloonan mukaisesti eikä sorru edeltäjänsä tapaan lyhytjänteiseen ja poukkoilevaan epäammattimaiseen toimintamalliin. Se hyvä puoli tässä asiassa on, että Antsalla pitäisi olla hyvä esimerkki omasta organisaatiostaan, miten ei ainakaan kannata toimia. Muutosta siis tarvitaan ja onkin mielenkiintoista nähdä, onko Antsalla loppujen lopuksi kykyjä urheilutoimenjohtajaksi vai ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös