TPS-HIFK Ti 23.11.2004

  • 17 346
  • 136

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
SM-liiga tarjoaa tiistaina ottelun, jonka pääarkkitehdit ovat kotijoukkue Turun palloseura ja vieraileva yhdistelmä HIFK. Kohtaaminen on joukkueiden kolmas tällä kaudella. Ensimmäinen taisto käytiin Helsingissä, jossa TPS oli jatkoajan jälkeen parempi ja vei pisteet mennessään Turkuun. Myös toisessa ottelussa TPS oli voittava osapuoli ottaen vakuuttavan 3-0 voiton Turussa pelatussa ottelussa. Tilastojen valossa TPS:llä on siis pienoinen etulyönti tulevaan koitokseen, vaikka eipä niitä pelejä tilastoilla voiteta. Elysee areenan iso kaukalo on ollut HIFK:lle monasti vaikea paikka pelata. TPS osaa käyttää laajan jääalan hyvin hyödykseen taitavien yksilöiden myötä ja onkin kotiareenallaan vaikea voitettava tällä hetkellä.

Kotijoukkueen peli oli ennen maajoukkuetaukoa pahasti hakusessa ja pisteitä ei tuntunut irtoavan millään. Otteet olivat väkinäisiä ja tietty juonikkuus puuttui joukkueen otteista täysin. Tauon jälkeen TPS on ryhdistäytynyt ja on napsinut kaksi voittoa perä perään. Ensin kaatui Espoossa Blues varman esityksen jälkeen numeroin 2-3. Edellisen pelin TPS pelasi viime viikon torstaina paikallisvastustaja Ässiä vastaan. TPS heilutti tahtipuikkoa ottelun alusta asti ja otti ansaitun 4-2 voiton porilaisista. Huomioitavaa näissä kahdessa pelissä on ollut se, että paketti on pysynyt paremmin kasassa kuin ennen taukoa. Tiettyä hakemista pelin sisällä on toki vieläkin ollut havaittavissa, mutta suunta parempaan on selvästi huomioitavissa. Tauolla vedetyt harjoitteet ovat näkyneet hyvinä otteina. Viisikkona puolustetaan ja hyökätään, eikä säntäillä kaukalossa kuin päättömät kanat, kuten tapahtui Jokereita vastaan surullisen kuuluisassa TV-pelissä ennen taukoa.

Turkulaisten parhaat pistemiehet tällä haavaa ovat Kai Nurminen ja Ville Vahalahti. Kumpainenkin on kirjauttanut 18 tehopistettä. Nurmisella on maaleja tehtynä kahdeksan ja Vahalahdella seitsemän, joten ”kaitsu” kannattelee kultaista kypärää tiistain ottelussa. Hyviä otteita ovat esittäneet hyökkääjien osalta myös Jari Kauppila ja Antti Aalto. Ei sovi myöskään unohtaa raataja Mika Alatalon panosta joukkueelle. Mies raataa ja taistelee ja tekee myös pisteitä siinä sivussa. Loistava lisä Tepsin kakkoskenttään ”vahan” ja ”kaken” rinnalle. Junnuista esiin kannattaa nostaa Matti Aho, joka jakelee hanakasti taklauksia. Hän painaa vaihdosta toiseen sata lasissa ja välillä esittelee myös näyttäviä kiemuroita kiekon kanssa. Hieman malttia lisää ja siinä on TPS:llä loistava pelimies tulevaisuuteen. Puolustuksessa Tepsin kantavia voimia on viime aikoina ollut herra rauhallisuus eli Marko Kiprusoff. Pisteitä syntyy ja oman pään puolustaminenkin sujuu mallikkaasti. Tärkeä osa Tepsin palettia. Loukkaantuneiden kirjoista paluun kaukaloon tehnyt Jiri Vykoukal tuo peliin lisää taitoa ja asennetta. Myös Markus Seikola on esiintynyt edukseen viime peleissä ”kiprun” pakkiparina. Puolustuspää on kärsinyt parista tärkeän miehen poissaolosta. David Schneider ja Antti Hulkkonen ovat olleet sairastuvalla eikä ole tauon jälkeen vielä pelanneet. Schneiderilla on aivotärähdys ja oireilua sen tiimoilta. Hulkkoselle on ollut sitkeää kuumetta ja miehen tulehdusarvot ovat olleet muutenkin korkealla. Päävalmentaja Jukka Koivun mukaan on kuitenkin todennäköistä, että Hulkkonen pelaisi jo HIFK:ta vastaan. Schneider tuskin pelaa. Muita loukkaantuneita TPS:ltä ovat Marco Tuokko ja Mikko Kankaanperä. Antti Aalto sai Ässiä vastaan pelatussa ottelussa parikin iskua jo ennestään kipeään käteen, mutta tutkimuksissa ei löytynyt murtumaa, joten hän pelannee tiistaina.

HIFK on pelannut maajoukkuetauon jälkeen kolme ottelua ja ne kaikki omassa petoluolassaan. Ensimmäinen näistä kolmesta ottelusta oli Saipaa vastaan, joka laittoikin HIFK:n yllättävän tiukalle. Selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt HIFK lopulta ottelun voitti, mutta vasta jatkoajan jälkeen, joten täyttä pistepottia ei käteen jäänyt. Seuraavaksi vastaan luisteli Oulun Kärpät, joka oli hallitseva osapuoli ottelussa, mutta sortui jäähyilyyn ja HIFK käytti paikkansa hyväkseen kun niitä tarpeeksi tarjottiin. Ottelun voitto 2-1 helsinkiläisille. Viimeisin koitos HIFK:lla oli Jokereita vastaan. Tiukan taiston jälkeen HIFK otti tärkeät kolme pistettä ja henkisesti tärkeän ensimmäisen voiton paikallisvastustajastaan lukemin 3-1.

HIFK:n sisäistä pistepörssiä johtaa Kimmo Kuhta tehoilla 11+8. Kuhta on esiintynyt muutenkin edukseen viime peleissä uurastamalla kentän molemmissa päissä. Tällä hetkellä joukkueensa paras pelaaja. Brett Harkins on tehoillut myös mukavat tehot 3+12. Hänestä ei Tepsille tulevassa ottelussa kuitenkaan harmia ole, sillä Harkins sai Jokereita vastaan ottelurangaistuksen ja on näin ollen sivussa TPS:ää vastaan tiistaina. Maalivahtipeli on ollut HIFK:lla koko kauden hieman hapuilevaa, mutta viime aikoina Jan Lundell on pelannut vakuuttavasti ja Tepsillä tulee olemaan vaikeuksia kiekon toimittamisessa pömpeliin mikäli ”janne” jatkaa varmoja otteitaan. Puolustuksessa liidereinä häärii tutut nimet Karalahti, Söderholm ja NHL-apu Zidlicky. TPS ei saa antaa HIFK:lle liikaa ylivoimaa. Pakkiarsenaalissa löytyy tulivoimaa ja pelisilmää yllin kyllin ja hyökkäyksessä Kuhta ja kumppanit osaavat kiekon leipomisen ja maalinteon. Harkinsin poissaolo heikentää ylivoimaa hiukan.

Tiukka taisto tulossa, jossa tahtotasolla on suuri merkitys. Kumpi saa sykkeen alusta asti kohdalleen Turun isossa kaukalossa on vahvoilla. Maalivahdit ovat avainasemassa niin kuin aina. Sekä Lassila, että Lundell ovat pelanneet hyvin viimeisissä peleissään. Erikoistilanteiden merkitys on myös suuri. TPS on pelannut kohtuullista ylivoimaa ollen tällä hetkellä liigan kolmanneksi tehokkain joukkue ylivoimalla. HIFK on samaisessa tilastossa muutaman pykälän alempana. Alivoimatilastossa HIFK on ollut hyvä, ollen toinen koko liigassa. TPS on sijalla kuusi. TPS:n ja HIFK:n otteluissa on normaalisti kova tunnetaso ja se poikii varmasti ylivoimaa molemmille joukkueille. Kumpi käyttää erikoistilanteensa paremmin hyödyksi on vahvoilla. Tiistaina kello 18.30 alkaen selviää jatkaako TPS voittojaan HIFK:sta vai saako helsinkiläiset puristettua ensimmäisen voittonsa Tepsistä tällä kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Loistavaa Juippi!

Kiitos ketjuavauksesta.

TPS lähtee pienoisena ennakkosuosikkina, vaikka Kärpät ja Jokerit kuokkaan Hifkiltä saivatkin.

Joukkueiden keskushyökkääjiä vertaillessa, löytää syyn, miksi en usko vierasvoittoon:

Aalto, Kauppila, Lius vs. Hirso, Pirjetä, Holma

Muut osa-alueet ovatkin tasaisempia.
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huikea alustus Juipilta, jälleen kerran.

Eilisen HIFK-Jokerit peliä seuranneena ei voi kun ihmetellä kuinka IFK voitti sen. Nimittäin ensimmäisen erän Jokerit vei kuin sitä kuuluisaa kuoriämpäriä, mutta loput kaksi erää olikin jo tasaisempaa. En tiedä sytyttikö IFK:n Harkinsin ulosajo vai mikä.

Kuitenkin Palloseuran on syytä ottaa vakavissaan kaikki kolme erää punanuttuja vastaan. Vaikka joulu lähestyykin niin näiltä punanutuilta ei lahjoja saada, vaan pisteistä täytyy taistella. Molemmilla joukkueilla on voittoputki päällä, joten jommankumman on huomenna se katkaistava.

Jos katsotaan pari kautta taaksepäin niin tilastot näyttävät tältä:

TPS vs. HIFK runkosarjassa

29. 9.2002 k 4- 4j
22.10.2002 v 4- 3
14.11.2002 v 3- 0
2. 1.2003 k 0- 2
25. 1.2003 k 3- 0
15. 2.2003 v 4- 1

6 4-1-1 18-10 9

30. 9.2003 k 2- 3j
21.10.2003 v 2- 5
27.11.2003 v 4- 3
8. 1.2004 k 2- 0
24. 1.2004 k 5- 1
22. 2.2004 v 4- 5

6 3-1-2 19-17 7

2.10.2004 v 3- 2j
23.10.2004 k 3- 0

2 1-1-0 6- 2 5

Kyllähän näihin on uskominen ja TPS korjaa potin.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti Muerte


Eilisen HIFK-Jokerit peliä seuranneena ei voi kun ihmetellä kuinka IFK voitti sen.

Niinpä.
En nähnyt peliä kuin ekan 30min ja yllätyin lopputuloksen nähtyäni.

Oliko sitten Harkinsin ulosajo vai hävityt paikallispelit mikä sytytti, mutta en kuitenkaan usko että IFK kykenee samaan tsemppiin ylihuomenna Turussa.

Voitto kotiin koska TPS:n rosteri on kuitenkin laajempi, kiitos "hyvän" sairaustilanteen ja ennen kaikkea meiltä löytyy kaksi suht.varmaa ketjua senttereineen.
Männä viikolla sekä AA ja Rokkaavat Kaket hoiti pisteet kotiin vuorovedoin.

Voitto TPS:lle 3-2
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viestin lähetti Juippi
Hulkkoselle on ollut sitkeää kuumetta ja miehen tulehdusarvot ovat olleet muutenkin korkealla. Päävalmentaja Jukka Koivun mukaan on kuitenkin todennäköistä, että Hulkkonen pelaisi jo HIFK:ta vastaan.

Hulkkonen ei pelaa vielä tiistaina. Kaukaloon Antti pääsee loppuviikosta näillä näkymin.

Lähde: http://hc.tps.fi/index.php?main=news&sub=news&id=92
 

Teini-idoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Loistava avaus Juipilta.

Hulkkosen puuttuminen tarkoittanee Tepsin pakiston täydellistä taklaamattomuutta. Ellei Backman sitten saa peliaikaa ja innostu hieman ajelemaan. Joka tapauksessa nyt vastakkain ovat täysin mikkihiiri-tasoinen pakisto ja liigan taklaavimpiin ja ilkeimpiin kuuluva hyökkääjistö. Onnelsi pelataan kuitenkin Turussa, jossa iso jää hieman helpottaa Tepsin urakkaa.

Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta tulee olemaan Tyler Bouckin ja Ruudun otteet. Taistelevat ison veden takana samoista pelipaikoista, ainakin jossain määrin. Ne pelit, mitä minä olen Bouckilta nähnyt, ovat jättäneet erittäin positiivisen kuvan herrasta. Taklauksia ja pientä hakua koko ajan. Tässä pelissä samanlaista ja saatetaan nähdä hyvää mättöä. Ruutu ja Vopat tuskin heti vaihtoon luistelevat, kun Tyler hieman avautuu.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Ja kuka vielä kehtaa väittää ettei TPS:n tiedotusorganisaatio pelaa. Tietoa tulee niin paljon ovista ja ikkunoista että se hidastaa työntekoakin.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Rosoh
Ja kuka vielä kehtaa väittää ettei TPS:n tiedotusorganisaatio pelaa. Tietoa tulee niin paljon ovista ja ikkunoista että se hidastaa työntekoakin.

Ei sitä tule paljoa, sitä tulee normaalisti. Tätä on jatkunut nyt kahtena päivänä, 100 muuta päivää on ollut hiljaisempaa.

Erittäin buenoa kuitenkin että ihmiset laitetaan oikeasti tekemään duunia palkkansa eteen. Edelleenkään homma ei silti vaikuta erityisen organisoituneelta.

Itse matsissa TPS vie, HIFK vikisee. Hulkin puuttuminen rosterista on paha paikka, mutta onhan meillä The Markku, +3 viime pelissä.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Teini-idoli
Hulkkosen puuttuminen tarkoittanee Tepsin pakiston täydellistä taklaamattomuutta.

Toisaalta nyky-rosterin TPS ei tuolla "fyysisyydellä" HIFKllä mitään mahda enkä uskon yhden Bouckin tekevän kesää. Toisaalta ei HIFK järin fyysisesti yleensä ole lentokentällä pelannut ja HIFK on onneksi ollut enemmän tai vähemmän aina hukassa meidän kotikaukalossa. Toivottavasti sama meno jatkuu.

Harmi että en itse pääse paikalla, mutta tämä olisi sellainen peli, joka olisi ihan kiva nähdä, vaikka mitään HIFK-fanien invaasiota tuskin tiistai-iltana tulee. HIFKllä kieltämättä hyvä putki alla eikä TPSkään ihan surkeasti ole tauon jälkeen pelannut.

Mielenkiintoista nähdä esim. mitä "kiekkotaituri"-Vopat saa aikaiseksi tai alistaja-Marko.

Jos TPS tekee avausmaalin niin tulee hyvä, mutta jos ei niin
menee tiukaksi. Veikataan nyt 4-2 kotivoittoa, alistajalle 0+3.
 

Teini-idoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Morgoth
Toisaalta nyky-rosterin TPS ei tuolla "fyysisyydellä" HIFKllä mitään mahda enkä uskon yhden Bouckin tekevän kesää. Toisaalta ei HIFK järin fyysisesti yleensä ole lentokentällä pelannut ja HIFK on onneksi ollut enemmän tai vähemmän aina hukassa meidän kotikaukalossa. Toivottavasti sama meno jatkuu.

Totta. Ei Hulkkosen niiteillä ole käytännössä kuin aivan marginaalinen merkitys ottelun lopputulokseen. Eikä Hulkkosen pelaaminen nostaisi Tepsin pakiston taklausvoimaa edes lähelle IFK:n vastaavaa. Halu nähdä Hulkkonen taklaamassa tai Bouck tappelemassa on puhtaasti viihteelinen, lopputulokseen niillä ei välttämättä ole mitään positiivista vaikutusta. Sekin on kyllä totta, että yleensä IFK on pelannut lentokentällä kuin mikä tahansa liigajoukkue. Taklannut vähän mutta harvoin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jaahas, se on taas huomenna raahauduttava pellolle.
Karavaani kulkee ja tuo IFK:n Turkuun.

Alkulähtökohdat ovat hieman erilaiset kun viime vierailulla IFK:n
osalta. Ei ole häviö/peli putkea painamassa, vaikkakin nyt
sunnuntaina oli peli.
Nyt sopii jo odottaa maalia...

Lippuja ainakin oli vielä tuhdisti jäljellä. Viime keikka olikin kyllä
viikonloppuna ja siksi kovempi kysyntä.

Imeekö Stathos jälleen pari helpohkoa kilpikäden nurkkaan,
saako Lundell vieläkin komennuksen, onko tuomari puolueellinen
ja kuittaa Kuhtaan osuneeseet osumat jäähyllä, onko TPS:n fani(t)
ainakin sitä mieltä, pystyykö Kultanen ylittämään itsensä ja
olemaan näkymättömissä myös tällä kertaa Turussa, taklaako
Hulkkonen "avojäänpommin", eli taklaako TPS kerran vai kaksi,
tuleeko JHag paikanpäälle, avaako IFK maalihanat tällä kaudella
Turussa, osataanko laukoa paikan tullessa, hallitseeko IFK
jotain erää....

Kaikki se selviää jälleen huomenna!!
Eli ilmeisesti kova ottelu tulossa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Viestin lähetti Rosoh
Männä viikolla sekä AA ja Rokkaavat Kaket hoiti pisteet kotiin vuorovedoin.

Se on sitten kiekkorohvessori Liusten vuoro.

Mahtavaa Juippi, loistavaa! Hulkkonen sivussa, entäs Dee? Lassila luultavasti maalissa. Eikö olisi jo Tuomon vuoro? Ei paha tilanne. Loukkaantuneita ei ole montaa ja nekin "heikompia" Tuokko, S. Koivu... Anyway, näillä mennään ja otetaan pisteet Turkuun. Kerrankin saa odottaa joulua ja varsinkin joululahjoja eli The Sakua, Markkia, maybe Kipper ja Berg. Milloin Tuokko palannee kaukaloon? Muistanko väärin, jos väitän lukeneeni, että kuukauden kuluttua?
 

Takapiru

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikea peli edessä hyvästä pisteputkesta huolimatta. Kokoonpanosta puuttuu Pärssinen ja Harkins. Häppölä alkaa olla peliluvan rajamailla ja nyt saattais olla paikka hypätä kehiin.

Sunnuntaina Harkinsin ulosajon jälkeen ykkönen oli koostumuksessa Petrell-Holma-Kuhta. Koostumus menee todennäköisesti uusiksi tähän matsiin. Vopatilla ainakin hyvä poljento päällä sunnuntaina av:llä. Vois mun mielestä heittää tänään ykköseen Petrellin paikalle.

Puolustuksessa on täys miehitys mutta hyökkäyksessä pahoja vajauksia, töpseleillä näköjään tasan toisinpäin. Tämä tasaa ainakin vähän voimasuhteita.

Lundellilla vielä TPS kohtaamatta tällä kaudella ja alla hyvät kotipelit viime viikolta joten lienee kehissä myös tänään. Lassilan viime aikojen vireeseen en ole tutustunut. Turkkulaiset osannee kertoa paremmin

Kokoonpanoa odotellessa
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Morgoth
Toisaalta nyky-rosterin TPS ei tuolla "fyysisyydellä" HIFKllä mitään mahda enkä uskon yhden Bouckin tekevän kesää.

Eikä ole tarkoituskaan. Johan se TPS hölmö olisi, mikäli yrittäisi pelata HIFK:ta vastaan tämän omilla aseilla. HIFK on varsinkin Harkinsin ja Pärssisen ollessa poissa niin paljon taitopuolella jäljessä, että tätä pitää käyttää aseena. Taito ja liike ovat ne seikat, joilla HIFK lähtee tyhjin käsin kotiin. Surffivaihde päällä ja lopputulos voi olla mikä tahansa.

Pitää pelata kuten Jokerit pelasi HIFK:ta vastaan aivan ottelun alun näiden edellisessä kohtaamisessa. Se näytti aluksi olevan Jokereilta läpihuutojuttu, mutta sitten katosi ote. Taisi väsy tulla edellisen illan ottelun jäljiltä. Ja HIFK vei potin.

Isolla kentällä siis homma on taktisesti aivan selkeä HIFK:ta vastaan, joka on pelannut muutenkin joka toinen päivä. Vauhtia ja vastustajalta jalat alta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Illan ottelun vie Tps. En haluaisin olla pessimisti mutta kun Pärä ja Harkins puuttuvat en jaksa uskoa Hifkin voittoon. Kaukalo on vielä lentokentän kokoinen niin ei taida Hifkin pommit hunajapupuihin osua. Lopputulos Tps-HIFK 4-1.
 

Marek#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SaPKo
Viestin lähetti Nurmijärven Peto
Illan ottelun vie Tps. En haluaisin olla pessimisti mutta kun Pärä ja Harkins puuttuvat en jaksa uskoa Hifkin voittoon. Kaukalo on vielä lentokentän kokoinen niin ei taida Hifkin pommit hunajapupuihin osua. Lopputulos Tps-HIFK 4-1.

No hätä, Harkins poissa joten Beny hypännee lodjuun, vai hyppääkö??? Tiukka matsi tulossa, veikkaan että 60 minuuttia kun lentojentällä on kaarreltu jatkuu peli jatko-ajalla...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
TEPEÄSS: EI YLLÄTYKSIÄ KOKOONPANOSSA!


35 Teemu Lassila, Maalivahti AK
37 Tuomo Karjalainen, Maalivahti


1. kenttä

22 Markus Seikola, Vasen puolustaja AK
2 Marko Kiprusoff, Oikea puolustaja AK

21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
14 Antti Aalto, Keskushyökkääjä AK
42 Tyler Bouck, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

45 Markku Paukkunen, Vasen puolustaja
51 Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja

28 Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
33 Jari Kauppila, Keskushyökkääjä
30 Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12 Kimmo Eronen, Vasen puolustaja
8 Simon Backman, Oikea puolustaja

44 Matti Aho, Vasen laitahyökkääjä
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä
29 Lauri Korpikoski, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

5 Henri Palmroth, Vasen puolustaja
10 Tomi Sykkö, Hyökkääjä

15 Matias Metsäranta, Vasen laitahyökkääjä
31 Markus Ojala, Keskushyökkääjä
39 Arttu Virtanen, Oikea laitahyökkääjä

... eli ei yllätyksiä tuossa? Hulk ja Dee edelleen sivussa, päätuomarina Toivola. Näillä mennään!
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Nurmijärven Peto
Illan ottelun vie Tps. En haluaisin olla pessimisti mutta kun Pärä ja Harkins puuttuvat en jaksa uskoa Hifkin voittoon. Kaukalo on vielä lentokentän kokoinen niin ei taida Hifkin pommit hunajapupuihin osua. Lopputulos Tps-HIFK 4-1.

Höpö höpö, HIFK osuu pommeillaan meitin hunajapupuihin helpostikin, jos Tepsi lähtee taas kävelyvauhdilla peliin. Siinä yllätysmomentti piileekin, paitsi että jo Vompatin julma katse riittää kaatamaan Pam Pam Paukkusen jäänpintaan. Onhan meillä Marko, joka piiskaa Vompatin takatukallaan Paukkusen viereen jäänpintaan. Näi ikkä.

Jos totta puhutaan, Hulkin puuttuessa fyysisyytemme on taas Matti Ahon ja Tyyler Bukin varassa. Toisaalta Tyler on ollut varsin kevyt viime peleissä, mutta Ässät-pelin tiimoilta odotan Matti Aholta kunnon niittejä jälleen. Vompatti seinään, niin minä olen tyytyväinen ottelun antiin.

Nähdäänkö pitkästä aikaa, kun Marek ottaa Nurmisen jalan jyvälle ja tällää? No, vitsi vitsi.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti Sparrow

Nähdäänkö pitkästä aikaa, kun Marek ottaa Nurmisen jalan jyvälle ja tällää? No, vitsi vitsi.

Et sitten malttanut jättää mainitsematta.

Tulee pahoja Flash-back:jä
- Ruissalon hallitusta alasajosta
- KJ:n esityksistä penkin takana ja kaiken kukkuraksi
- KJ:n mediakyvyistä

Onneksi tämän kaiken voi nyt kuitata "Eldaka järven jää...."
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Viestin lähetti Sparrow
Toisaalta Tyler on ollut varsin kevyt viime peleissä, mutta Ässät-pelin tiimoilta odotan Matti Aholta kunnon niittejä jälleen.
Tylerin kevyydestä viime peleissä esimerkki tuolla.

Aho toivottavasti jatkaa alkukauden malliin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Näillä mennään:

31 Lundell
75 Stathos

32 Petrell 37 Holma 9 Kuhta
26 Söderholm 10 Karalahti

19 Järvinen 4 Hirschovits 12 Vihko
77 Saarinen 21 Kultanen

29 Luttinen 11 Pirjetä 25 Ruutu
48 Pikkarainen 3 Zidlicky

38 Vopat 24 Porthen 28 Laine
42 Kurvinen 18 Fagerstedt

Ei yllätyksiä. Sama kokoonpano jatkaa, joka pelasi Harkinsin OR:n jälkeen Jokereita vastaan. Pieni yllätys on se, että Benysek ei noussut 4. ulkolaiseksi, vaikka Harkins on pelikiellossa tänään.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitähän tämä oikein tarkoittaa, että Benysek ei mahdu kokoonpanoon, vaikka ulkomaalaispakka olisikin vapaana Stathosi mukana ollessaankin. Eikö Ara luota. Noh tutkimattomia ovat Aravirran tiet. Samapa tuo, sillä nuo pakkiparit näyttävät pitkästä aikaa vähän tasapainoisemmilta.

Hieman mietityttää, että painaako viikonlopun pelit IFK:n jaloissa. Jos tahto ja tunnetila on kohdallaan, eikä mene yli, niin ei haittaa vaikka vähän jaloissa painaisikin, sillä silloin tästäkin voi tulla peli.

Turku on paha paikka pelata, ja TPS onkin ainut kärkijoukkue(minä katson TPS:n kärkijoukkueeksi, sarjataulukosta huolimatta), jota HIFK ei ole pystynyt voittamaan. Ei näytä nytkään helpolta, mutta kiva kutina on, että tässä on kuitenkin mahdollisuudet vaikka mihin.

Toivottavasti Holman ja hyvässä iskussa olevan Kuhdan yhteistyö toimisi mallikkaasti. Tässä on Holmalla hieno paikka näyttää. Joko Vihko osuu paikoista? Toivon myöskin Lundellin onnistumista, mikä on ehkä tärkein asia pisteistä taistellessa. Tuo kolmoskenttä pystyy mihin vain, jos hommat natsaavat. On taitoa, kokoa ja kovuutta.
 

punainen#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, A.C.MILAN, PHILADELPHIA FLYERS
Vähintään omituista, ettei Benysek ole kokoonpanossa kun Brett on pelikiellossa.... Oisikohan kemiat Aran ja Benysekin kohdalla hieman sekaisin? Paha mennä sanomaan.....No, kuitenkin näillä mennään....jälleen kerran:)
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rähinäkiekkoa ?

Alla ovat maukkaat voitot Kärpistä ja jokereista. Jatkuuko voittokulku ? TPS:n lentokentällä ei kannata lähteä luistelukilpailuun ja Ruutun sanoin 'viisikko on pidettävä tiiviinä'. Viikonloppuna vastustajan peliä saatiin sekoitettua taklauspelillä sekä pistämällä kaikenlaista muuta hässäkkää pystyyn. Myös puolustus oli kunnossa. Em. eväillä meillä on mahdollisuuksia. Taitokiekko & luistelukilpailun häviämme varmasti. Ei muuta kuin 60 min. jäähyjä ja HIFK-ulosajo viimeistään 2. erässä, niin hyvä tulee ja pinnat stadiin lukeminen 3-1. HIFK:n maalit tekevät Pirjetä, Jere ja Z. Lundell pelaa taas hyvin, vaikka 1. kuti uppoaakin. TPS:n maalin tekee tietysti Aalto, tuo pääkaupunkilaisten oma lemmikki.
Ja tuntuuhan tuo oudolta, ettei Beny mahdu kokoonpanoon. Sen sijaan Fagerstedt on merkattu pakiksi ts. pelaamme 7. pakilla vai kuinka ? Lenskarikentällä voisi täydet 8. pakkia olla tarpeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös