Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

kosh
Viimeksi havaittu:
28.11.2011 klo 16.42
liittynyt:
06.09.2001
Viestejä:
1 567
Syntymäaika:
27.08.1973 (Ikä: 44)
Kotisivu:
Kaupunki:
Turku

kosh

Jäsen, 44, sijaintina Turku

kosh nähty viimeksi:
28.11.2011 klo 16.42
 • Jäsenen kosh profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  27.08.1973 (Ikä: 44)
  Kotisivu:
  http://
  Kaupunki:
  Turku
  Suosikkijoukkue:
  F2- sekä O-katsomo

  Allekirjoitus

  Näin ollen näkisin että yhdenkään sissiultrassoihduttajan on turha tulla paukuttamaan mitään kulttuurista ja sen puutteesta, koska sambaryhmä taitaa olla niitä harvoja joilla sitä oikeasti on.
  -nimim. Tenho