Toronto Maple Leafs 2013–2014

  • 162 100
  • 474

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Aiemmin kritisoimani Ranger on parantanut otteitaan, mutta toivoisin silti näkeväni Riellyn kokoonpanossa ennen Rangeria, silläkin uhalla että kokoonpanoon ei "peruspakkeja" juuri jääkään.

Ranger on ollut viime peleissä Phaneufin jälkeen joukkueen paras puolustaja, joten tuskin ihan heti on kokoonpanosta tippumassa. Avaamisen kanssa edelleen vähän vaikeuksia, mutta huomattavaa parannusta on tapahtunut.

Fraser loukkaantui eilen Sabresia vastaan, joten voi olla että Rielly pääsee pelaamaan tiistaina Islandersia vastaan.

Peter Holland tosiaan hommattiin Ducksista ja pääsi heti ykkösketjuun. Ihan ok suoritus ekaksi peliksi ilman treenejä, pari vetoa maalia kohti ja aloituksetkin kaapi noin 60 prosenttisesti omalle joukkueelle. Potentiaaliahan Hollandilla on ihan hyväksi hyökkäysketjun sentteriksi, toivotaan että se saataisin lunastettua Torontossa. Hollandhan on Toronton omia poikia ja tietysti Leafs-fani ollut pienestä pitäen.

Aika vaikeaahan Leafsillä on ollut ilman Bollandia ja Bozakia, eikä Kadrin pelikielto varsinaisesti helpottanut asiaa. Bozakin pitäisi palata ensi viikolla, on käynyt jo luistimilla ja aloittaa alkuviikosta harjoittelun joukkueen kanssa. Ehkä siis jo ensi viikonloppuna kehissä. Holland tippunee siinä vaiheessa kolmosen keskelle ja McClement omalle paikalleen neloseen.

Clarksonin pelistä mä tykkään kovasti, vaikkei tehoja tulekaan. Pelaa kuitenkin kokoajan täysillä ja antaa kaikkensa. Kyllä niitä maalejakin alkaa varmasti pian tulemaan, kunhan saadaan edes hetkeksi pysyvät ketjut ja homma toimimaan.
 

Kusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils, Maple Leafs
Ranger on ollut viime peleissä Phaneufin jälkeen joukkueen paras puolustaja, joten tuskin ihan heti on kokoonpanosta tippumassa. Avaamisen kanssa edelleen vähän vaikeuksia, mutta huomattavaa parannusta on tapahtunut.

Tuli sitten ilmeisesti haukuttua väärää puuta. Täytyykin seurata Rangerin otteita hieman tarkemmin seuraavassa pelissä. Tuppaa jäämään jotenkin nuo puolustajien hyvät ratkaisut omassa päässä, eli Rangerin vahvemmalla alueella, vähemmälle huomiolle ja vastaavasti virheet jäävät mieleen. Ranger on kieltämättä ollut näkymättömämpi kuin alkuun, joka nyt voidaan varmaankin laskea ihan positiiviseksi asiaksi. Jäähyjäkin näyttää olevan viimeiseen viiteen peliin vain 2min, vaikka olisin voinut vannoa, että mies on ollut aina viime pelejä myöden joukkueen ahkerimpia kakkosten kerääjiä. +/- tilastokin näyttää olevan puolustajista toiseksi paras Phaneufin jälkeen, joten eikai se auta muu kuin uskoa.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tuli sitten ilmeisesti haukuttua väärää puuta. Täytyykin seurata Rangerin otteita hieman tarkemmin seuraavassa pelissä. Tuppaa jäämään jotenkin nuo puolustajien hyvät ratkaisut omassa päässä, eli Rangerin vahvemmalla alueella, vähemmälle huomiolle ja vastaavasti virheet jäävät mieleen.

Aika yleistähän tuo on, monesti puolustaja on pelannut helvetin hyvän pelin jos sitä ei edes muista nähneensä kentällä. Itseasiassa unohdin kokonaan Gunnarsonin, se on taas palannut omalle varmalle tasolleen ja ollut todella vakuuttava Phaneufin parina. Ranger on myös jättänyt hyökkäyksiä tukevat nousut käytännössä kokonaan pois arsenaalista. Ehkä niitä nähdään sitten taas joskus, kun oman pään paketti on varmasti kunnossa.

-

Kessel on flunssassa ja ehkä sivussa ensi yönä.

Edit: Kessel pelaa, Rielly pelaa, Fraser poissa.
 
Viimeksi muokattu:

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Prospecti-infoa Matt Finnin sopimuksen verran, eli kolmen vuoden ELC kirjoitettu tänään, äsken pukkasi uutista:

Virallinen uutinen Leafsin sivuilta

Hirveässä vireessä ollut OHL:ssä, 21 peliä ja 5+15 tehot, +/- 15. Valittiin myös lokakuun parhaaksi puolustajaksi. Toivottavasti kehitys jatkuu ja Finnistä saadaan NHL-tason puolustaja.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kessel on flunssassa ja ehkä sivussa ensi yönä.

Edit: Kessel pelaa, Rielly pelaa, Fraser poissa.

Ihan ok peli Phililtä :) Kyllä lähtee tuo Kesselin ranne niin upeasti, että tuota voisi yhden päivän repeatilla katsella putkeen. Tärkeä voitto loukkaantumisten kanssa painivalta Leafsilta tähän paikkaan.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Joo ei taida Kessel turhaan saikuttaa, onkohan jo 3 vuotta ilman missattua peliä. Toinen maali oli myös miehen 400. piste NHL:ssä.

Lupulilta aika vahva peli, ja on kyllä hienoa röyhkeyttä miehen kiekollisessa pelissä. Kädellä heikommat syrjään ja vahvasti maalia kohti kiekon kanssa.

Hyvänä pikkujuttuna oli myös Carlylen peluutus. Loppuun hanskaosasto jäälle niin ei tule turhia uhitteluja Islandersin suunnalta.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Joo ei taida Kessel turhaan saikuttaa, onkohan jo 3 vuotta ilman missattua peliä. Toinen maali oli myös miehen 400. piste NHL:ssä.

303 peliä on nyt pelannut putkeen, ekalla kaudella Leafsissä oli alusta 12 peliä poissa, sen jälkeen on pelannut kaikki pelit. Että kai se jollain tapaa on atleettinen, vaikka erilaisia hassuja kuvia aina välillä tuleekin vastaan.

Ranger oli muuten aika karmaisevassa vedossa, yritti taas välillä liikaa kiekon kanssa ja se meinasi kostautua. Gardiner parantaa kokoajan ja Rielly pelasi hienon pelin.

Raymond-McClement-Kulemin pelasi todella kovan pelin Tavaresia vastaan. Toki myös Tavaresia vastaan peluutetut Phaneuf ja Gunnarsson onnistuivat mainiosti.

Franson on viivalla mainio, mutta avaukset on ehdottomasti heikoimpia Leafsin pakeista, ihan kammottavia roiskaisuja suurimman osan aikaa. Ei se noin huono ollut viime kaudella niissä?
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Blue Jackets ensi yönä vastassa ja tärkeimpänä asiana on Tyler Bozakin paluu. Hyvä saada sentteritilanne vähän parempaan jamaan ja onhan tuo ykkönen kaivannut Bozakia. Bozak oli 12 peliä poissa ja niistä kahdeksassa Kessel jäi pisteittä. Lisäksi Bozak on tietysti yksi joukkueen parhaita aloittajia ja tunnollinen omaan päähän.
 

subban_76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leafs
Huomenta päivää! Ei lähtenyt aamu klo 6:30 hyvin liikkeelle kun NHL-tuloksia selailin ja hämmästyneenä en voinut uskoa Leafsin 6-0 tappiota.

Katsoiko joku tätä ottelua Blue Jacketsia vastaan? tietäisi vähän, että millainen peli tämä on kokonaisuudessaan ollut. Katsoin Game in sixin ja mitä siitä tuli esille niin Columbus käänsi nopeasti hyökkäyksiin ja sai näin melko monta ylivoimahyökkäystä aikaseksi ja rankaisi niistä myös. Henkilökohtasella tasolla ei näyttänyt olevan Mark Fraserin päivä ja kaikki turhautuminen purkautukin sitten tappeluun 3.erässä. Myöskin Reimerillä torjuntaprosentti 71,4%.. vaikkei maaleista näyttänyt moni menevän pelkästään Reimerin piikkiin.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Toronto ei päässyt edes laukaisupaikoille, turhautunutta nuhjaamista kulmissa. Columbus pääsi rokottamaan yksilövirheiden jälkeen vastahyökkäyksillä, lähes jokaisesta vaarallisesta tilanteesta tuli maali.

Hirveää seurattavaa näin Toronto -henkiselle ihmiselle. Torontolla ei tosiaan onnistunut mikään. Tästäpä sitten vieraskiertueelle, hyvillä mielin. No, eihän tuosta voi kuin parantaa ja paljon.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Aika teennäistä oli yrityskin, alusta asti BJ pääsi vastahyökkäyksiin, kun kiekkoa menetettiin huolimattomuuden seurauksena. Bozak tuntui olevan ihan pihalla, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää tauon jälkeen ja ykkösen peli ei kulkenut lainkaan. Eipä kyllä kakkosenkaan, Kadri yritti aina väärää ratkaisua, eikä siitä sitten tullut mitään. McClementin kolmonen oli Leafsin paras ketju, mutta eipä niistäkään kukaan kiekkoa maaliin asti saanut.

Lupul jätti pelin kesken kolmannessa erässä, joten TOP6 ehti olemaan yhtäaikaa terveenä kaksi erää. Hieno homma.
 

Vetomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Toronto Maple Leafs
Ensimmäinen viestini tähän osioon.


Huolestuttavalta vaikuttaa Maple Leafsin meno tällä hetkellä.

Viime kaudella Leafs oli liigan eniten taklaava joukkue ja pelasi periksiantamatonta taistelukiekkoa, joka oli huipentua sensaatiomaiseen Bostonin pudottamiseen pudotuspelien avauskierroksella. Vaikka kyseinen sensaatio jäikin niukin naukin saavuttamatta, näytti pitkästä aikaa siltä, että Torontossa alkavat palaset loksahdella kohdalleen ja organisaatio on matkalla Stanley Cup-haastajaksi. Kesällä joukkueeseen hommatut hyvät hankinnat vielä vahvistivat tätä vaikutelmaa. Itse ainakin pidin ennen kauden alkua playoff-paikkaa ehdottomana vähimmäistavoitteena tämän kauden Torontolle. Olin jopa valmis lyömään vetoa, että Toronto tuon tavoitteen saavuttaisi.

Vaan enpä löisi vetoa enää. Nyt kun yli neljäsosa kaudesta on pelattu joukkue keikkuu vielä hyvin playoff-taistelussa mukana mutta peliotteet ovat heikkoja. Aivan alkukaudesta joukkue pelasi vielä mukiinmenevästi mutta nyt loukkaantumisten myötä pakka on seonnut koko lailla totaalisesti. Loistavalla maalivahtipelillä voittoja kyetään silloin tällöin napsimaan, mutta huolestuttavaa on se, ettei pelejä kyetä hallitsemaan oikein ketään vastaan. Jopa umpisurkea Sabres on niistänyt Leafsin jo kahdesti tällä kaudella.

Ei voi olla niin, että jokaisessa ottelussa ollaan altavastaajina, toivotaan oman maalivahdin huippupeliä ja isketään vastahyökkäyksistä maalit. Sillä reseptillä ei playoffeihin mennä. Viime kauden aggressiivinen taklauspeli loistaa poissaolollaan ja Leafs vaikuttaa välillä suorastaan pelokkaalta.

Hyökkäyksen terävin kärki on Kesselin johdolla onnistunut kohtuullisesti, mutta tukea muilta tarvitaan. Tottakai loukkaantumiset ja pelikiellot hankaloittavat kaikkea, mutta niidenkään taakse ei voi piiloutua.

Mihin jäi se viime kauden taisteleva, raastava ja taklaava Toronto?

Olisi suotavaa, että joukkue heräisi taistelemaan nyt eikä vasta helmikuussa. Silloin nimittäin playoff-juna on näillä otteilla jo auttamatta karannut.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ei voi olla niin, että jokaisessa ottelussa ollaan altavastaajina, toivotaan oman maalivahdin huippupeliä ja isketään vastahyökkäyksistä maalit. Sillä reseptillä ei playoffeihin mennä. Viime kauden aggressiivinen taklauspeli loistaa poissaolollaan ja Leafs vaikuttaa välillä suorastaan pelokkaalta.

Hyökkäyksen terävin kärki on Kesselin johdolla onnistunut kohtuullisesti, mutta tukea muilta tarvitaan. Tottakai loukkaantumiset ja pelikiellot hankaloittavat kaikkea, mutta niidenkään taakse ei voi piiloutua.

Ensinnäkin, tervetuloa mukaan!

Toisekseen, kyllähän tuo sentteritilanne oli muutaman otelun jokseenkin katastrofaalinen. Habsia vastaan tuli vähän sydämentykytyksiä, kun Jay McClement linkutti vaihtoon. Onneksi palasi kuitenkin. Jossain pelissä taisi sentterinelikkona olla Holland-Smith-McClement-Smithson. Ei mikään ihme, että ollaan altavastaajina...

Tässä on nyt pieni suvantovaihe kaiken lisäksi menossa, ja uskon vakaasti, että kelkka kääntyy vielä. Siinä olen samaa mieltä, että taklauspelissä on mielestäni otettu askel taaksepäin viime kaudesta.

Ja btw, vaihdoin juuri Kadrin pois HockeyGM joukkueestani, joten seuraavassa pelissä odotettavissa vähintään hattutemppu. :)
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Kyllähän Leafs on avainmiesten loukkaantumisista (ja pelikielloista) kauden mittaan kärsinyt, mutta niiden taakse on turha piiloutua. Peli on ollut alusta asti ihan kaamean näköistä katsottavaa ja sarjataulukko näyttää miltä näyttää ainoastaan siksi, että maalivahdit ovat olleet maagisia. Nyt kun tuo magia alkaa rapista, niin sijoituskin on lähtenyt laskuun. Carlylellä on ollut kohta 30 peliä aikaa hioa joukkueen pelisysteemiä paremmaksi, mutta edelleen jokainen ketju pyörii valtaosan ajasta omassa päässä ja omat tilanteet tulevat lähinnä vastaiskuista + ylivoimalla. Koska kyseessä on kollektiivinen ongelma, syyllisen täytyy löytyä valmennuksesta eikä pelaajista. Tilannetta ei yhtään paranna käsittämätön peluutus; kolmannessa erässä maalin tai kahden tappioasemassa kentällä viilettävät vaihdosta toiseen sellaiset samettikädet kuin McClement, Smithson, Orr ja McLaren, kun pugilisti-Kessel pääsee ehkä 3-4 minuutiksi laatikkoon. Sitäkään en ymmärrä, miksi sekä Orr että McLaren ovat illasta toiseen pelaavassa kokoonpanossa. Nyky-NHL:ssä puhtaalla tappelijalla ei tee yhtikäs mitään, saati kahdella. Vaikka Carlyle saikin Leafsin viime kaudella vietyä hienosti pitkästä aikaa playoffeihin, niin minusta hänelle saisi antaa lähtöpassit ennen kuin on liian myöhäistä. Tilalle voisi tulla joku nuoremman polven kaveri, jonka pelikirja ei ole suoraan 80-luvulta.
 

Gilly93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kyllähän Leafs on avainmiesten loukkaantumisista (ja pelikielloista) kauden mittaan kärsinyt, mutta niiden taakse on turha piiloutua. Peli on ollut alusta asti ihan kaamean näköistä katsottavaa ja sarjataulukko näyttää miltä näyttää ainoastaan siksi, että maalivahdit ovat olleet maagisia. Nyt kun tuo magia alkaa rapista, niin sijoituskin on lähtenyt laskuun. Carlylellä on ollut kohta 30 peliä aikaa hioa joukkueen pelisysteemiä paremmaksi, mutta edelleen jokainen ketju pyörii valtaosan ajasta omassa päässä ja omat tilanteet tulevat lähinnä vastaiskuista + ylivoimalla. Koska kyseessä on kollektiivinen ongelma, syyllisen täytyy löytyä valmennuksesta eikä pelaajista. Tilannetta ei yhtään paranna käsittämätön peluutus; kolmannessa erässä maalin tai kahden tappioasemassa kentällä viilettävät vaihdosta toiseen sellaiset samettikädet kuin McClement, Smithson, Orr ja McLaren, kun pugilisti-Kessel pääsee ehkä 3-4 minuutiksi laatikkoon. Sitäkään en ymmärrä, miksi sekä Orr että McLaren ovat illasta toiseen pelaavassa kokoonpanossa. Nyky-NHL:ssä puhtaalla tappelijalla ei tee yhtikäs mitään, saati kahdella. Vaikka Carlyle saikin Leafsin viime kaudella vietyä hienosti pitkästä aikaa playoffeihin, niin minusta hänelle saisi antaa lähtöpassit ennen kuin on liian myöhäistä. Tilalle voisi tulla joku nuoremman polven kaveri, jonka pelikirja ei ole suoraan 80-luvulta.

Nyt on Frostburn ytimessä. Leafsin vastahyökkäyksiin perustuva pelityyli toimi joskus 80-90 luvulla ja ehkä 2000 luvullakin, mutta ei enää nykyisin. Kukaan 2007 jälkeen cupin voittaneista joukkueista ei ole pelannut niin, että kytätään vastiksia. Nyt on Leafsilla vielä pelaajamateriaalikin jo semmoinen, että sen taakse on turha mennä. Kyllä tuolla nipulla pitäisi pystyä kiekkoa hallitsemaan eikä vain kytätä vastahyökkäyksiä ja toivoa veskarilta oniistumisia. Ite oon ollu koko kauden ajan huolissani ko asiasta vaikka voittoja on tullutkin. Ja sit nuo tappelijat. Kyllä mielestäni tyyppiä Clarkson luokan pelaajat pitäisi riittää. Ei tarvita missään nimessä puhtaita tappelijaoita vaikka henkoht mielipide on, että tappelut kaukaloon kuuluukin. Saas nähä junnataanko koko kausi tällä systeemillä ja mennään niukin naukin pleijareihin tai jäädään ulkopuolelle. Jokatapauksessa nykyisellä pelisysteemillä on kannusta turha unelmoida.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vaikka Carlyle saikin Leafsin viime kaudella vietyä hienosti pitkästä aikaa playoffeihin, niin minusta hänelle saisi antaa lähtöpassit ennen kuin on liian myöhäistä. Tilalle voisi tulla joku nuoremman polven kaveri, jonka pelikirja ei ole suoraan 80-luvulta.

Oikeastaan kaikesta kirjoittamastasi samaa mieltä. Mutta Carlyle tosiaan vei Leafsin pudotuspeleihin, joten potkuja tuskin on ihan heti tulossa.

Sharksia vastaan kaksi erää takana, ekaa erää en nähnyt (katsoin leffaa, en jaksanut keskeyttää...), mutta lukemani perusteella ihan sitä itseään ja Sharksille 2-0 johto. Toisessa erässä upea ryhtiliike ja sitten peli tasoihin ylivoimalla, todella vahvaa peliä ja Niemikin pääsi ihan tosissaan torjuntatöihin. Sharks kuitenkin päästettiin johtoon kun erän loppupuolella Carlyle päätti pistää yhtäaikaa kentälle viisikon Orr-Smithson-McLaren-Fraser-Rielly. Sharksin nelonen sai painettua pelin Leafsin päätyyn ja pidettyä kiekon siellä niin pitkään että saivat kakkosen vaihdettua tilalle ja homma päättyi Pavelskin maaliin. Maalia ennen Riellyllä oli paikka purkaa, mutta heikko yritys pleksin kautta jäi viivaan. Mitä vittua tuolla McLarenilla tekee kokoonpanossa? Orr vielä menisi yksinään, mutta McLaren? Siellä on kuitenkin Fraser, Smithson ja Clarkson kokoonpanossa jotka voivat tarvittaessa tapella ja kaikki osaavat McLarenia (ja Orria) paremmin pelata kiekkoa. Olisiko Leivo, Broll tai joku muu Marlie oikeasti niin huono vaihtoehto?

Edit. Jaha, Bozak ei pelaa kolmannessa, joten iloisia uutisia taas. Huoh.
 
Viimeksi muokattu:

Super Harry 7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, TML
Olihan toi peli taas sitä tuttua paskaa lukuunottamatta toisen erän ekaa 15 minuuttista. Jotenkin pelaajista huokuu se, ettei kiinnosta ja roiskitaan vaan kiekkoa päätyyn. Enää ei edes taklata.

Osansa tietenkin on vaikuttanut lukuisat loukkaantumiset, nyt tippui Bozak pois. Onneksi Lupulin ja Kadrin pitäisi palata torstaiseen peliin Dallasia vastaan. Jos siitäkin tulee tappio alan minäkin painaa paniikkinappuloita pohjaan. Joukkueessa on kyllä hirveästi potentiaali, mutta Carlyle ei vaan saa sitä irti viime vuoden tapaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Joo-o, pinna olisi ollut haarukassa hyvän kakkoserän alun ansiosta, mutta Carlyle veti erän lopulla mainoskatkon jälkeen ties kuinka monetta kertaa ässän sijaan mustan pekan (McLaren - Smithson - Orr) kentälle oman pään aloitukseen ja seuraukset käsiteltiinkin jo palstaveljien toimesta kattavasti ylempänä. Saa nähdä miten kauan seurajohto jaksaa katsella tuota perseilyä. Harmillisesti HBO:n 24/7-talviklassikkoennakon kuvaukset ehtivät jo alkaa, joten Carlylellä lienee suoja-aikaa ainakin vuodenvaihteeseen asti. Pelejä on tässä kuussa niin paljon, että playoff-viiva voi siinä vaiheessa olla karannut jo liian kauas. Sentteritilannekin heikkeni taas surkeasta katastrofaaliseen, kun Bozak loukkaantui ja jätti pelin kesken. Kadri oli perhetragedian vuoksi eilen sivussa, mutta on onneksi taas torstaina mukana eikä ole tarpeen katsella sentterinelikkoa Holland-McClement-Smith-Smithson. Kas kun Carlylelle ei ole vielä juolahtanut mieleen nostaa kultapojunsa Orr ja McLaren kärkiketjujen senttereiksi. Sillä päästäisiin kertaheitolla heikoista aloitusprosenteista eroon, kun nämä pamauttaisivat vastustajan sentteriä nyrkillä naamaan tuomarin katsellessa pudottamaansa kiekkoa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Olihan toi peli taas sitä tuttua paskaa lukuunottamatta toisen erän ekaa 15 minuuttista. Jotenkin pelaajista huokuu se, ettei kiinnosta ja roiskitaan vaan kiekkoa päätyyn. Enää ei edes taklata.

Sarkasmia tai ei, niin jos joukkue merkkauttaa 56 taklausta yhdessä pelissä, niin en välttämättä sanoisi että ei kiinnosta tai että ei taklata. Toki tilastomiehen sormi näytti olevan hieman herkässä kun tuollainen määrä taklauksia tilastoitiin, mutta kai siinä jotain perää on. Ei Leaf mitenkään välinpitämättömältä näyttänyt, nyt ei vaan tuolla (varsinkaan kolmannen erän) sentterikalustolla löytynyt tarpeeksi aseita.

Ai niin, ja katsomatta peliaikoja olisin sanonut että Toronton massakas nelonen olisi ollut jäällä 9-10 min ottelussa, mutta siellä on vedetty tyypilliset 5-6 min. Tuntuivat nimittäin pyörivän siellä omissa harvinaisen paljon.
 

Super Harry 7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, TML
Joo, Leafs vissiin taklaustilaston toisena, mutta jotenkin se viime kauden kovuus puuttuu.

Bozak missaa torstain Dallas -pelin ja Kesselillä jotain vaivaa, mutta ehkä pelaa torstaina. Lupulista ei varmaa tietoa.

JVR - Holland - Clarkson
Raymond - Kadri - Kulemin
McClement - Smith - Leivo
Orr - AHL-jyrä - McLaren

Siitä kentät Dallasia vastaan... Huoh. Smithson laitettu waivereihin.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Joo, Leafs vissiin taklaustilaston toisena, mutta jotenkin se viime kauden kovuus puuttuu.

Jep, lisäksi mutuna veikkaisin että taklauksista huolestuttavan suuri osa on omalla alueella ja keskialueella. Karvaaminen on suurimman osan aikaa täysin olematonta ja passiivista sekä pehmeää.

Ai Smithson alas? Se sentään osaa aloittaa, mutta eipä silläkään nyt sen kummempia apuja ole. Ketähän siellä sitten on aikomus peluuttaa senttereinä jos Bozak on poissa? En oikein ymmärrä noita liikkeitä, toki Ashton on ihan ok lisä pelaavaan kokoonpanoon, osaa sentään auttavasti pelata alaspäin sekä laidoissa ja kulmissa on ihan ok. Kädetönhän sekin on.

Lupul tuskin pelaa, oli vartin ollut muiden kanssa jäällä ja lähtenyt sitten vaivaisen näköisenä pois. Orr myös paskana. Alkaa olemaan tekemistä, jotta saavat täyden kokoonpanon Dallasia vastaan kehiin.

Edit:
Kessel leaves Maple Leafs practice with injury - Sportsnet.ca
Kessel left practice in a hurry, telling Carlyle that he had enough. Carlyle relayed to reporters that the 26-year-old had a tweak in some part of his body but would not reveal any more.

https://twitter.com/DarrenDreger/sta...05616927477760

Darren Dreger ‏@DarrenDreger 29m
Leafs expect to learn more on extent of Bozak's upper body injury following an MRI later today. Kessel believed to be fine.
 
Viimeksi muokattu:

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Bozak laitettu LTIR:lle, eli ainakin kolme viikkoa sivussa.

Viime yönä voitto Starsista jatkoajalla Trevor Smithin maalilla. Peli ei ihan niin paskaa ollut kuin pari aiempaa, mutta jotenkin kummassa onnisuivat päästämään Starsin ampumaan 50 kertaa, joista Bernier torjui 48. Edelleen suurimmat ongelmat ovat siinä, ettei kiekkoa saada hallitusti alueelta pois.

Ykkönen Kadrilla vahvistettuna toimi nyt yllättävän hyvin ja saivat itseasiassa pelin pitkiksikin ajoiksi Starsin puolustusalueelle. Toivottavasti Kadrilla peli sujuisi tuossa ykkösen keskellä, koska jos se ketju ei toimi, ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa pelejä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Neljässä viime pelissä Leafsin veskat ovat kohdanneet suunnilleen 180 vetoa yhteensä. Näistä peleistä on kuitenkin revitty neljä pistettä, jota voidaan pitää aika maksimi suorituksena.

Ensi viikolla vastassa Blues, Kings ja Hawks, joten noilla otteilla kaksikin pistettä olisi melkoinen saavutus. Phaneuf oli ilmeisesti tietoinen rankasta viikosta ja ajatteli hommata vähän lomaa ajamalla Bruinsin Kevan Millerin selästä laitaan. Shanahan varmaan ottaa yhteyttä kunhan joutaa.

Positiivisena puolena Leafsillä on nelonen joka jopa osaa pelata. D'Amigo-Holland-McLaren on nyt kahdessa pelissä saanut peliä vietyä hienosti vastustajan päähän ja onnistunut hankkimaan pari jäähyäkin. Hollandilta tänään komea peli, 1+1 ja ansaitusti nostettiin kolmosketjuun McClementin ja Kuleminin seuraksi. D'Amigo pelaa todella ennakkoluulottomasti, kovaa, röyhkeästi ja itseään säästelemättä. Hyvällä asenteella ja nopeudella paikkaa puutteitaan, eli pientä kokoa ja ehkä vähän puutteellista pelikäsitystä.

Liles on myös pelannut pari peliä nyt, eilisen Sens-pelin alku oli kamala, mutta sen jälkeen ote löytyi ja on ollut ihan mies paikallaan. Paremmin se tuolla pärjää kuin Franson ja Fraser. Franson taitaa olla yksi joukkueen huonoimpia puolustajia tällä hetkellä, oikeastaan ainut järkevä käyttötarkoitus on ylivoimalla. Paul Ranger pelaa tällä hetkellä helvetin hyvin, aivan älytön parannus alkukauden koomailuihin.

Lupul saisi pikkuhiljaa tulla kuntoon, jotta saisi tuon Raymondin helvettiin kakkosesta. Aivan täysin turha pelaaja suurimman osan aikaa, nopeahan se on, mutta puolet vaihdoista on turvallaan jossain. En ole ikinä nähnyt jääkiekkoilijaa jolla on noin huono tasapaino. Ja se kiekon hautominen on uskomattoman raivostuttavaa, varsinkaan kun sitä ei osaa pätkääkään suojata ja taas ollaan turvallaan.

Vaikea viikko siis tulossa, toivottavasti nyt ei ihan hirveää romahdusta tule. Tällä hetkellä ollaan muuten kerätty suunnilleen saman verran pisteitä kuin viime ja edelliskaudellakin samaan aikaan. Toivottavasti ei vain romahdus ole yhtä massiivinen kuin toissa kaudella. Pahaltahan se näyttää tällä hetkellä.

Edit. Yksi helvetin huono homma on se, että alivoima on ryssitty ihan totaalisesti lähiaikoina. Leafs on romahtanut yhdeksi liigan huonoimmista av-joukkueista ja ovat itseasiassa päästäneet eniten yv-maaleja, koska ottavat myös jäähyjä aivan liikaa. Bollandia ja Bozakia varmaan kaivattaisiin sinnekin.

Edit2: Tuosta kaikille Leafs-bingo pelien ratoksi. Menis varmaan juomapelinäkin, mutta vois jäädä kolmas erä näkemättä jos vahvoilla aineilla pelaisi.
 
Viimeksi muokattu:

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Edit2: Tuosta kaikille Leafs-bingo pelien ratoksi. Menis varmaan juomapelinäkin, mutta vois jäädä kolmas erä näkemättä jos vahvoilla aineilla pelaisi.

Beauty. Naurahdin "to the line but not out". Tuohon vielä kuvittelee punaisena karjuvan Joe Bowenin äänen ja löysän purkuyrityksen, jonka vastustajan pakki katkaisee. Seuranneesta vedosta, tai leafsmäisesti sen jälkitilanteesta, omissa soi.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ensimmäinen peli miesmuistiin jossa Leafs dominoi kenttätapahtumia, pelasi tunteella ja veti enemmän kuin vastustaja (39-23). Peli hävittiin Kingsejä vastaan 3-1. Suurimpana syynä Kingsin sensaatioveskari Martin Jones, joka otti aivan älyttömiä koppeja, sai patjaa mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ja oli vain lähes ohittamaton. Ainoan maalin teki Franson ylivoimalla, kun Jones odotti Kesselin vetävän keskeltä, mutta syöttikin Fransonille avoimeen paikkaan.

Hyvä peli, ja olihan tuota mukava katsella. Lupul teki paluun ja oli todella kovassa vireessä. Muutenkin tosiaan joukkue vaikutti pirteämmältä ja puolustuksessakin homma sujui huomattavasti paremmin kuin aiemmin. Tosin voittomaali menee Rangerin huonon pinchin (suomennos?) piikkiin, josta Carter ja Carcillo pääsivät 2vs1-hyökkäykseen, jonka Carter päätti maaliin.

Phaneuf kärsi ensimmäistä peliään kahden ottelun pelikiellosta, joten odotukset olivat paljon matalammalla. Ehkä Lupulin paluu herätti joukkueen, ehkä kaikki puolustuksessa ottivat vähän enemmän vastuuta kapteenin ollessa poissa, mene ja tiedä, mutta hyvältä näytti. Toivottavasti jatkavat samaa rataa tulevissa kamppailuissa.

Carlyle kuuli muuten toiveeni, Ashton popparivuorossa ja D'Amigo pelasi. Tosin nelonen ei paljoa saanut aikaan, kun Holland oli nostettu kolmosen keskelle. Lupul-Holland-Kulemin toimikin ihan mukavasti, vaikka tietenkään maaleja ei tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös