Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Gilly93
Viimeksi havaittu:
22.10.2017 klo 10.07
liittynyt:
08.01.2008
Viestejä:
91

Seuraajat 1

Kaupunki:
Savonlinna
Ammatti:
IT-ala

Gilly93

Jäsen, sijaintina Savonlinna

Gilly93 nähty viimeksi:
22.10.2017 klo 10.07
 • Jäsenen Gilly93 profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Savonlinna
  Ammatti:
  IT-ala
  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Käyn kattelee paikallista jääkiekkoa livenä ja SM-liigaa tulee seurattua jonkinverran canalilta. NHL on kuitenkin lähimpänä sydäntä ja erityisesti Toronto Maple Leafsin joukkue, jonka taivalta on tullut aktiivisesti seurattua vuodesta 1992 lähtien.

  Salibandy, Lenkkeily, Sulis, Ulkojäillä höntsäily, Kuntosali, Kitara

  Allekirjoitus

  "We're looking at the movie. We want to see the guy ride off at the end on a white horse, with the girl, and have a parade. But that's going to take some time." -Brian Burke