Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus
Gilly93
Viimeksi havaittu:
24.03.2018 klo 10.27
liittynyt:
08.01.2008
Viestejä:
100

Seuraajat 1

Kaupunki:
Savonlinna
Ammatti:
IT-ala

Gilly93

Jäsen, sijaintina Savonlinna

Gilly93 nähty viimeksi:
24.03.2018 klo 10.27
 • Jäsenen Gilly93 profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Savonlinna
  Ammatti:
  IT-ala
  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Käyn kattelee paikallista jääkiekkoa livenä ja SM-liigaa tulee seurattua jonkinverran canalilta. NHL on kuitenkin lähimpänä sydäntä ja erityisesti Toronto Maple Leafsin joukkue, jonka taivalta on tullut aktiivisesti seurattua vuodesta 1992 lähtien.

  Salibandy, Lenkkeily, Sulis, Ulkojäillä höntsäily, Kuntosali, Kitara

  Allekirjoitus

  "We're looking at the movie. We want to see the guy ride off at the end on a white horse, with the girl, and have a parade. But that's going to take some time." -Brian Burke