Tomas Zaborsky HIFK:hon

  • 207 210
  • 746

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Menee kyllä off-topiciksi mutta tästä tuli mieleen että mahtaako liigassa olla sama käytäntö kuin NHLssä eli että jokainen maalin pisteet tarkistetaan vielä jälkikäteen nauhalta, näin pisteet menevät varmasti oikein?

En tiedä, mutta jos näin on niin hemmetin hyvä juttu. Pelien aikana nuo pisteet menevät kyllä ihmeen paljon väärin, syöttäjät merkitään aina välillä ihan miten sattuu jne. Sitten korjauksetkin menevät päin persettä melko usein :D
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Zaborsky on ilmoittanut, että hänen uransa Slovakian maajoukkueessa on ohi. Syitä on kuulemma useita. Yksi merkittävä tekijä on median ja fanien jatkuva v*ttuilu mj-kieltäytymisistä. En muista kenenkään kv-tason pelaajan lopettaneen maajoukkueuraa 26-vuotiaana. Ei siinä mitään... HIFK-kannattajat voivat ainakin olla tyytyväisiä, kun Zabolla ei ole loukkaantumisriskiä näissä mj-höntsissä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää jätkä välittää ja elää tunteilla. Eilisestä sekasopasta lähes ainoa, ketä antoi vitutuksen tappiota kohtaan näkyä 2-3 tilanteessa. Silti taso pysyi ennallaan ja missään vaiheessa ei luovuttanut. Tulistui ja laittoi itseään vain enemmän likoon. Iso rispekti täältä.

Koska viimeksi? Zetan aikana, mä luulen.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
On kyllä huikea jamppa. Niin kauan kun pelaa tolla sydämellä joukkueelle niin ja rakentaa tolla vauhdilla paikkoja keräillen syöttöpongoja niin ei kiinnosta pätkääkään vaikkei tekis yhtäkään maalia. Juhlii jokaista maaliakin kovalla intensiteetillä vaikkei siinä mukana olisi ollutkaan. Niin sitä vaan sydämessään toivoo, että haluaisi jäädä vielä ensi kaudeksikin. No, naatitaan nyt ainakin tää kausi Zabon otteista...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtava pelaaja, mahtava asenne!

Pelaa tunteella ja antaa kaikkensa. Se halu voittaa, tehdä maaleja, tehdä tulosta ylipäänsä ja aito ilo joukkueen suorituksista on hienoa seurattavaa.
Eilenkin sytyin kovasti, kun muistutteli Pelicansin pelaajaa sen jälkeen kun tämä oli Grillforsin ajanut laitaan.
Muutenkin tuntuu että jokainen vaihto kun tämä ukko on kentällä, niin onnistuu luomaan itselleen hyvän maalipaikan. Jatkuvasti hyviä haastoja ja nopeuttaa hyväksi käyttäen pääsee hyviin tilanteisiin. Kova luotto on siihen, että jossain kohti se ketsuppipullo aukeaa kunnolla myös maalien muodossa. Jos vai sitten playoffeissa, mikäs sen parempaa. Toisaalta eipä niin paljon haittaa vaikkei kunnolla aukeaisikaan, kun tehopisteitä ropisee syöttöjen muodossa illasta toiseen.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Zaborsky on kyllä nousemassa kovaa vauhtia meikäläisen kaikkien aikojen (vuodesta 1991 jengiä fanittanut) IFK-ulkkarit top5 joukkoon.

Lainaan itseäni sen verran, että nyt se on tapahtunut. Zapo on meikäläisen IFK:n top-5 ulkkareihin saanut paikan. Huikea pelaaja!.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kädet ristissä toivotaan ja unelmoidaan, että IFK saisi jollain ihmeellä pidettyä Zabon vielä ensi kauden joukkueessa. Todella hyvä pelaaja ja todellakin joukkuepelaaja vielä!
 

444

Jäsen
Kädet ristissä toivotaan ja unelmoidaan, että IFK saisi jollain ihmeellä pidettyä Zabon vielä ensi kauden joukkueessa. Todella hyvä pelaaja ja todellakin joukkuepelaaja vielä!
Kyllä. Voi vain ihailla sitä intohimon määrää, mikä kaiffarilla on tuolla kentällä. Suu käy paitsiovihellysten jälkeen ja rottailut kostetaan välittömästi. Lisäksi se aito iloisuus kentällä tapahtuvista hyvistä asioista. On se kova. Yks sellainen ens kaudellekin, kiitos.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Zaborskyn maalit olivat tänään todella nättejä molemmat. Liigassa mies on kunnostautunut enemmän syöttelijänä, mutta CHL:ssä ainakin mies itse osuu maalipuiden väliin melko mukavasti :)
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Rakastan tätä kaveria. Jalat, pää ja kädet käyvät niin helpon näköisesti vaihdosta toiseen, ja katsokaa Zabon asennetta! Ei merkkiäkään mistään diivailusta vaan polkee täysillä omiin, puolustaa joukkuetovereita ja suu käy tosiaan melko kovaan tahtiin :)

Jatkosopimusta hinnalla millä hyvänsä. Menee kevyesti mun TOP5-ulkkareihin IFK:ssa.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Onneksi Zaborskylle ei käynyt pahemmin, kun luistin viilsi leukaa/kaulaa. Olisi ollut kova menetys.
Vaikka ukko heittelee syöttöjä liigassa ja tekee häkit CHL:ssä, niin voisiko joku kertoa, että Liigassa saa myös tehdä maaleja?
Olen toki tyytyväinen Zabon pisteisiin tähän mennessä.

On se kumma, kun pitää koko ajan muokata. Zaborskyn jatkolle isoja vihreitä lippuja.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Luulen, että Tomas tulee viemään liigan maali -sekä pistepörssin, kun nyt alkaa olemaan pikku hiljaa kunnossa.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Onneksi Zaborskylle ei käynyt pahemmin, kun luistin viilsi leukaa/kaulaa. Olisi ollut kova menetys.

Ottelun jälkeen mies sanoi, että viilto tuli korvan taakse. Kuulemma olisi halunnut jatkaa pelaamista suoriltaan, mutta lääkäri sanoi, että pakko tikata. Jälleen Zabon sanojen mukaan oli kuulemma hoputtanut lääkäriä tikkaamaan nopeammin, jotta pääsee takaisin kentälle. Ihailtava asenne kyllä miehellä.

Jos Nyba saa Zabon jatkamaan meillä vielä ensi kaudella, lupaan olla arvostelematta miestä yhtään mistään vuoteen Zabon jatkosopimuksen julkistamisesta laskettuna.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä niille jotka vielä vertailevat Zaborskyn nykykuntoa Ässä-vuosiin: http://m.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1418025322548.html (linkki vie IS:n sivuille).
Keväällä Zabo on vielä parempi.
Ilmankos alku oli vähän tahmea. Nyt meno on heittänyt häränpyllyä, ja Zabo on paras HIFK:ssa pelannut ulkomaalaisvahvistus vuosiin (pl. lock-out). Mikä parasta, niin Zaobrsky tuntuisi pelaavan aivan järjettömällä intensiteetillä, ja jättävän ihan kaiken joka matsissa kentälle.

Tompalta oiva korjausliike Keräsen-kusetukseen!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mikä parasta, niin Zaobrsky tuntuisi pelaavan aivan järjettömällä intensiteetillä, ja jättävän ihan kaiken joka matsissa kentälle.

Zaborsky vihaa häviämistä sen verran, ettei asteikko paljon-vähän riitä. Kuten Smolenakin kanssa, tietyt ominaisuudet voivat olla jopa ärsyttäviä, mutta keskimäärin tämän slovakin tekeminen auttaa joukkuetta menestymään.

Hieno urheilija.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, selittää pitkälti sen, miksei jaloissa ole ollut tuttua räjähtävyyttä. Huonohan Zabo ei ole ollut missään vaiheessa kuitenkaan, ja juuri tuo peli- ilme nostaa jatkuvasti hymyn huulille. Tulee jopa mieleen, että tuo leikkaus ja sen seuraamukset olivat iso tekijä siinä, että kaveri edes meille saatiin.
 

Makija

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mielestäni Zabo pelaa jo nyt huikealla tasolla ja kieltämättä hymyillyttää, kun ajattelee mihin kaveri pystyy täysin kunnossa ollessaan. Nyt vaan toivotaan, että joulutauon jälkeen mies tulee entistä ehompana takaisin ja aloittaa sen kuuluisan Tomas Zaborsky-shown.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös