Toimitusjohtajia kotisohvilta – seurantaketju virtuaalimanagereille

  • 155 995
  • 826

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Pelasinpas tuossa ensimmäisen kauden Be a GM:ää läpi. Runkosarjan voitto sekä stanleyn muki tarttui haaviin + kasa palkintoja pelaajilleni. Joukkueena oli Dallas Stars.

Kentälliset oli runkosarjan päätyttyä seuraavat:

Benn - Seguin - Nichushkin
Whitney - Eakin - Peverley
Doan - Horcoff - Garbutt (Sceviour)
Tangradi - Fiddler - Parros (Sceviour)

Daley - Gonchar
Goligoski - Dillon
Oleksiak - Benn (Rome)

Lehtonen
Thomas (Dubnyk)

Puolustuksessa Rome pelasi välillä Oleksiakin ja välillä Bennin tilalla. Hyökkäyksessä oli pientä ketjulottoa Eakinin ja Horcoffin kohdalla. Sama myös Nichuskinin sekä Perveleyn kohdalla. Sceviour pelasi välillä Parrosin paikalla ja playoffseissa otti paikan loukkaantuneen Garbuttin tilalla. Dubnyk pelasi viitisen peliä, kun hankin sen siirtorajalla.

Vaihtoja:
Cole -> Doan
Roussell -> Tangradi
Chiasson -> waiverit
Varausvuoroja + farmisälä -> Dubnyk

Tuossa merkittävimmät vaihdot. Taisi niitä olla pari lisää, mutta en muista tarkempia yksityiskohtia.

Runkosarjan voitin tosiaan. Pisteitä oli 119 (muistaakseni). Playoffseissa voitin St. Louisin 4-2, Nashvillen 4-2, Vancouverin 4-0 sekä Pittsburghin finaaleissa 4-0.

Kyllä tuota sen yhden kauden jaksoi tahkota. Mutta kuten lähes aina, niin eipä noita enää oikein yhtä kautta pidemmälle jaksa tahkota. Ennätys itselläni on, kun pelasin Tampalla 3-4 kautta NHL 08:aa.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä tuota sen yhden kauden jaksoi tahkota. Mutta kuten lähes aina, niin eipä noita enää oikein yhtä kautta pidemmälle jaksa tahkota. Ennätys itselläni on, kun pelasin Tampalla 3-4 kautta NHL 08:aa.
Itselläni on menossa neljäs kausi ja se on edennyt tuskallisen hitaasti, ei ole vain yksinkertaisesti jaksanut pelata, kun en koe NHL 14:n Be a gm:ssä olevan enää voitettavaa. Voitin siis kolmannella kaudella (2015-16) Stanley Cupin. Myös tuon kolmannen kauden alkupuoli eteni hitaasti, koska mestaruus tuli otettua myös tokalla kaudella (14-15) Ennätys uramoden pituudessa oli kuusi kokonaista kautta, eli seitsemänteen jäi, tämä NHL 2004:ssa, silloin kuten nytkin tuli pelattua Coloradolla. Ja yllätys yllätys, tuolloin se kuudes kausi päättyi Stanley Cupin voittoon.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
FHM14 pelinä ja aloitetaan kaudesta 2013/14 ja joukkueena New York Islanders.

Ennen kauden alkua nähtiin liigassa seuraavanlaisia liikkeitä ja tapahtumia:

- New York Islanders teki 3-vuoden sopimuksen puolustaja Adam Pelechin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo oli 1,6milj $ eli 550,000$ per kausi. Sopimus on kaksisuuntainen. Pelech matkasi kuitenkin OHL liigan Erieen tulevaksi kaudeksi.
- Los Angeles Kings kauppasi puolustaja Alec Martinezin Buffaloon ja sai vaihdossa Buffalolta kaksi nuorta pelaajaa. Hyökkääjät Justin Kean sekä Steven Shipleyn.
- Nashville kauppasi kaikkien yllätykseksi puolustaja Seth Jonesin Tampa Bayihin. Vaihdossa Predators sai puolustaja Nikita Nesterovin, B.J.Crombeenin sekä 2.kierroksen varauksen 2014
- Puolustaja Mark Fistric siirtyi Anaheimista Edmontonin puolustukseen. Vaihdossa Anaheim sai nuoren laitahyökkääjän Mitch Morozin.
- Edmonton ja Washington vaihtoivat lähinnä AHL tason pelaajia. Oilers saa Capseista puolustaja Patrick Mullenin ja Washington lähettää Kanadaan hyökkääjä Curtis Hamiltonin.
- Minnesota Wild ja Nashville Predators vaihtoivat kokeneita keskushyökkääjiä kun Paul Gaustad siirtyi Minnesotan paitaan ja Predatorsiin siirtyy vuorostaan Kyle Brodziak.

- Ennen kauden alkua New York Islanders hankki nuoren fyysisen puolustajan Erik Gudbransonin Floridasta. Vaihdossa Florida saa nuoret pelaajat Kiril Kabanovin sekä Matt Donovanin. Lisäksi Floridaan matkaa 2.kierroksen varaus kaudelle 2015. Hinta mitä Gudbransonista maksettiin oli suht hyvä joten odotukset miehen suhteen tulevaisuudessa ovat kovat. Samalla Gudbranson teki meidän kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen jonka kokonaisarvo on 7milj$.


Kausi pyöräytettiin käyntiin seuraavanlaisella kokoonpanolla:

1. Grabner - Tavares - Okposo
2. Bailey - Strome - Nielsen
3. Lee - Nelson - MacDonald
4. Martin - Cizikas - Boulton

1. Gudbranson - Vishnovsky
2. De Haan - Hamonic
3. Hickey - Carkner/Martinek

G: Nabokov - Nilsson

IR: Cal Clutterbuck


- Kauden ensimmäiset kaksikymmentä ottelua tuottivat saldoksi: 10-10-0 ja pisteitä 20. Tällä määrällä ollaan siinä pudotuspeliviivan tuntumassa. Parhaana pistemiehenä meillä häärii Kyle Okposo joka on tehnyt pelaamissaan 20 ottelussa tehot 11+9=20. Toisena tulee John Tavares jonka saldo näyttää tehoja 8+11=19pts. Jäähyjä eniten on kerännyt kaksikko Matt Carkner ja Eric Boulton joilla minuutteja on 39.
Maalilla Evgeni Nabokov on pelannut 17 ottelua joissa on napannut 10 voittoa. Pmk on 3,26 ja torjuntaprosentti 89,9.

- Liigaa jos tarkastellaan niin tässä vähän tilastoja n.20 kierroksen jälkeen.

PTS:
1. A.Barkov, Florida Panthers 27pts
2. P.Kane, Chicago Blackhawks 26pts
3. E.Staal, Carolina Hurricanes 24pts
4. E.Malkin, Pittsburgh Penguins 23pts
5. S.Crosby, Pittsburgh Penguins 23pts

G:
1. J.Carter, Los Angeles Kings 15g
2. R.Nash, New York Rangers 15g
3. B.Saad, Chicago Blackhawks 15g
4. R.Vrbata, Phoenix Coytes 13g
5. J.Neal, Pittsburgh Penguins 13g

A:
1. M.Vlasic, San Jose Sharks 18a
2. R.Nugent-Hopkins, Edmonton Oilers 18a
3. M.Boedker, Phoenix Coyotes 16a
4. S.Crosby, Pittsburgh Penguins 16a
5. E.Malkin, Pittsburgh Penguins 16a

PIM:
1. Z.Kassian, Vancouver Canucks 51min
2. B.Marchand, Boston Bruins 45min
3. G.Parros, Montreal Canadiens 43min
4. J.Cowen, Ottawa Senators 42min
5. A.Desjardins, San Jose Sharks 42min


- 25.11. Eric Boulton teki yhden vuoden jatkosopimuksen. Boulton on pelannut hyvää kautta vaativassa tappelijan roolissa joten ajattelin että annan miehelle vielä yhden vuoden pelivuosia. Sopimus on kuitenkin varalta kahdensuunnan paperi jos vaikka nyrkit ei enää viuhukaan totuttuun tahtiin. Paperin arvo on 575,000$/119,000$.

- 29.11. Jatkosopimuksen teki Casey Cizikas. Sopimus on mallia kolme vuotta ja ansiot tulevat olemaan 3,60 milj$. Cap hitin ollessa vuositasolla 1,2 milj$. Cizikas tulee toivottavasti olemaan tulevaisuudessa iso osa meidän alempien kenttien koostumusta.

- 5.12 tulee treidipommi kun Wang/Parker ilmoittavat lehdistötilaisuudessa että New York Islanders on hankkinut Tuukka Raskin joukkueeseen. Vaihdossa Bostoniin matkaavat maalivahti Anders Nilsson, puolustaja Brian Strait sekä 2.kierroksen varausvuorot vuosille 2014, 2016 & 2018. Voittavaa maalivahtia on haettu oikeastaan koko alkakauden ajan ja nyt se sitten vihdoin saatiin. Rask tulee olemaan joukkueen ykköskassari oikeastaan seuraavat 10 vuotta. Varausvuoroja on nyt heitelty aikalailla menemään joten jos kausi uhkaa loppua runkosarjaan niin varausvuoroja yritetään saada takaisinpäin.

- 28.12 Tuli uutinen Torontosta että Dave Bolland joutuu lopettamaan NHL uransa. Bolland kärsi vähän aikaa sitten pahan aivotärähdyksen ja siitä johtuen hänen uransa on ohi. Bollandin sopimus Toronton kanssa olisi päättynyt tähän kauteen ja kesällä hän olisi ollut UFA.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kausi 2013/14 lähestyy loppuun New York Islandersin puikoissa.

Trading Deadlinen satoa:

- New York Islanders ja Vancouver Canucks tekivät kaupat jossa keskushyökkääjä Ryan Kesler siirtyy Islandersin paitaan. Vaihdossa Vancouver saa hyökkääjä Frans Nielsenin, oikeudet puolustaja Ville Pokkaan sekä hyökkääjä Taylor Cammarataan sekä varausvuoron rd.7 tulevalle kesälle. Kesler on juuri se puuttuva palanen mitä meidän kakkoskenttä tarvitsee. Pokasta oli ikävä luopua mutta tulevaisuudessa meidän puolustukseen on nousemassa Reinhart, Pulock, Mayfield, Pelech jne. Joten leveyttä oli. Cammarata myös pelaaja jolla on NHL tulevaisuus mutta se ei vaan ole enää meidän joukkueessa. Frans Nielsenin poistuminen oli kova päätös koska jostain syystä tykästyin tuohon nopeaan Tanskalaiseen. Mutta hyvästä pelaajasta pitää maksaa ja näillä palasilla saatiin Kesler hommattua. Katotaan mitä tämä siirto vaikuttaa runkosarjan viimeiseen pariin kymmeneen peliin koska taistelemme tiukasti liigan viimeisestä sijasta :-) Sillä sijalla saisi hyvät lähtökohdat tulevan kesän varaustilaisuuteen.

- Alex Goligoski --> Detroit Red Wings
- Johan Franzen ---> Dallas Stars

- Joe Piskula, Mark Van Guilder --> Tampa Bay Lighning
- Brett Connolly --> Nashville Predators

- Ryan Carter --> Los Angeles Kings
- Trevor Lewis --> New Jersey Devils

- David Schlemko --> St.Louis Blues
- Carlo Colaiacovo, Jacob Doty, Max Tardy --> Phoenix Coyotes

- Maxime Fortunus --> San Jose Sharks
- Matt Tennyson --> Dallas Stars

- Alex Tanguay --> Winnipeg Jets
- Adam Pardy, Vinny Saponari, Tomas Kubalik --> Colorado Avalanche

- Jordin Tootoo, Philippe Hudon --> Washington Capitals
- Jack Hillen, Riley Barber --> Detroit Red Wings

- Tyler Eckford, Brendan Burke --> Washington Capitals
- Casey Wellman, Greg Burke --> Ottawa Senators

- Colin Fraser, Steven Shipley --> Columbus Blue Jackets
- Matt Frattin, Taylor Ellington --> Los Angeles Kings

- Mark Fayne --> Arizona Coyotes
- Tim Kennedy, 5rd pick 2014 --> New Jersey Devils



Runkosarja on ohi ja niinhän siinä kävi että New York Islanders sijoittui lopulta koko NHL:n viimeiseksi joten hyvät saumat on saada kesän ykkösvaraus draftissa. Islandersin saldoksi muodostui 32-45-5, 69pts. Maaleja tehtiin 201 ja päästettiin 250. Runkosarjan voittajaksi selvisi Los Angeles Kings pistein 109.

Jotain tilastoja runkosarjasta:

Maalit:
1. Alex Ovechkin, Washington Capitals 54
2. Bobby Ryan, Ottawa Senators 54
3. Phil Kessel, Toronto Maple Leafs 51
4. Jeff Carter, Los Angeles Kings 50
5. Rick Nash, New York Rangers 46

Syötöt:
1. Anze Kopitar, Los Angeles Kings 71
2. Henrik Sedin, Vancouver Canucks 62
3. Nik Bäckström, Washington Capitals 61
4. Ryan Nugent-Hopkins, Edmonton Oilers 60
5. Mikkel Böedker, Phoenix Coyotes 55

Pisteet:
1. Anze Kopitar, Los Angeles Kings 102
2. Nik Bäckström, Washington Capitals 88
3. David Krejci, Boston Bruins 86
4. Henrik Zetterberg, Detroit Red Wings 86
5. Henrik Sedin, Vancouver Canucks 86

+/-:
1. Jonathan Toews, Chicago Blackhawks +29
2. Patrick Kane, Chicago Blackhawks +28
3. Dan DeKeyser, Detroit Red Wings +27
4. Olli Määttä, Pittsburgh Penguins +27
5. Brent Seabrook, Chicago Blackhawks +26

Aloitus%:
1. Rich Peverley, Dallas Stars 58,2%
2. Patrice Bergeron, Boston Bruins 57,9%
3. Vladimir Sobotka, St. Louis Blues 57,8%
4. Ryan White, Montreal Canadiens 57,6%
5. Jonathan Toews, Chicago Blackhawks 57,1%

Tappelut:
1. Zack Kassian, Vancouver Canucks 19
2. Eric Boulton, New York Islanders 17
3. Matt Carkner, New York Islanders 16
4. Jared Boll, Columbus Blue Jackets 15
5. Brandon Bollig, Chicago Blackhawks 15

Jäähyt:
1. Zack Kassian, Vancouver Canucks 186
2. Jay Harrison, Carolina Hurricanes 162
3. Brandon Bollig, Chicago Blackhawks 156
4. Eric Boulton, New York Islanders 155
5. Matt Carkner, New York Islanders 151


Stanley Cup Finaali:
Los Angeles Kings - Detroit Red Wings 4-3

Palkintojakin jaettiin:

Kauden paras pelaaja:
Anze Kopitar, Los Angeles Kings

Paras Maalivahti:
Ryan Miller, St.Louis Blues

Paras puolustaja:
Marc-Eduard Vlasic, San Jose Sharks

Paras puolustava hyökkääjä:
Henrik Zetterberg, Detroit Red Wings

Paras maalintekijä:
Alex Ovechkin, Washington Capitals

Eniten pojoja runkosarja:
Anze Kopitar, Los Angeles Kings

+/- palkinto:
Jonathan Toews, Chicago Blackhawks

Paras GM:
Steve Yzerman, Tampa Bay Lightning

Pudotuspelien MVP:
Anze Kopitar, Los Angeles Kings


Draftissa meille tarttui seuraavat pelaajat:
1. Sam Bennett, LW/C, OHL (Kingston Frontenacs)
61. Nikolaj Ehlers, LW/C, QMJHL (Halifax Mooseheads)
91. Connor Chatham, RW, OHL (Plymouth Whalers)
121. Brendan Lemieux, LW, OHL (Barrie Colts)
151. Pius Suter, C, OHL (Guelph Storm)
181. Alexei Shestopalov, D, KHL (Sibir Novosibirsk)


Draftin ensimmäinen kierros:
1. Sam Bennett, LW --> New York Islanders
2. Sam Reinhart, C --> Calgary Flames
3. Aaron Ekblad, D --> Edmonton Oilers
4. Nick Ritchie, LW, --> Philadelphia Flyers
5. Michael Dal Colle,C --> Florida Panthers
6. Jake Virtanen, LW --> Buffalo Sabres
7. Jack Glover, D --> Arizona Coyotes
8. Haydn Fleury, D --> Anaheim Ducks
9. William Nylander, C --> Columbus Blue Jackets
10. Jared McCann, C --> Ottawa Senators
11. Jacob Middleton, LW --> Montreal Canadiens
12. Blake Clarke, LW --> Washington Capitals
13. Thatcher Demko, G --> Nashville Predators
14. Joshua Jacobs, D --> Dallas Stars
15. Brendan Perlini, LW --> Colorado Avalanche
16. Anthony DeAngelo, D --> Vancouver Canucks
17. Roland McKeown, D --> Tampa Bay Lightning
18. Jared Walsh, D --> New Jersey Devils
19. Drew Best, RW --> Minnesota Wild
20. Brycen Martin, D --> Toronto Maple Leafs
21. Nick Schmaltz, C --> Pittsburgh Penguins
22. Brant Henry-Horton, C --> St.Louis Blues
23. Tayson Baillie, C --> Boston Bruins
24. Adrian Kempe, C --> New York Rangers
25. Josh Ho-Sang, RW --> Winnipeg Jets
26. Ryan MacInnis, LW --> San Jose Sharks
27. Jay Merkley, C --> Carolina Hurricanes
28. Spencer Watson, RW --> Chicago Blackhawks
29. Oskar Lindholm, RW --> Detroit Red Wings
30. Johnathan MacLeod, D --> Los Angeles Kings
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kausi 2014/15 New York Islanders

Heinäkuun ensimmäinen päivä toi mukanaa tukun vapaiden pelaajien sopimuksia. Tässä niistä muutamia:

- Daniel Alfredsson --> Coilumbus Blue Jackets (1v, 5,000,000$)
- Marian Gaborik --> Florida Panthers (4v, 24,840,000$)
- David Legwand --> Vancouver Canucks (3v, 14,000,000$)
- Andrej Meszaros --> Edmonton Oilers (3v, 10,500,000$)
- Matt Niskanen --> Florida Panthers (3v, 15,480,000$)
- Steve Ott --> Ottawa Senators (3v, 14,300,000$)
- Tomas Tatar --> Anaheim Ducks (3v, 7,200,000$)
- Tim Thomas --> Calgary Flames (1v, 3,700,000$)
- Tomas Vanek --> Arizone Coyotes (6v, 36,960,000$)
- Ryan Ellis --> Washington Capitals (4v, 10,000,000$)
- Ilja Bryzgalov --> Calgary Flames (1v, 2,450,000$)
- Radim Vrbata --> Calgary Flames (3v, 18,480,000$)
- Lasse Kukkonen --> Detroit Red Wings (2v, 2,000,000$)
- Iiro Pakarinen --> Florida Panthers (3v, 1,700,000$)
- Paul Bissonnette --> Los Angeles Kings (2v, 1,900,000$)
- Dan Boyle --> Washington Capitals (1v, 5,180,000$)
- Marcel Goc --> Los Angeles Kings (3v, 4,920,000$)
- Jarome Iginla --> Florida Panthers (1v, 5,100,000$)
- Paul Stastny --> Vancouver Canucks (2v, 11,800,000$)
- Brian Gionta --> Toronto Maple Leafs (2v, 4,500,000$)
- Jussi Jokinen --> Los Angeles Kings (3v, 14,610,000$)
- Brooks Orpik --> Colorado Avalanche (3v, 7,110,000$)
- Jaroslav Halak --> Buffalo Sabers (2v, 11,000,000$)
- Joe Vitale --> Ottawa Senators (2v, 1,390,000$)
- Olli Jokinen --> Detroit Red Wings (1v, 3,590,000$)
- Daniel Winnik --> Dallas Stars (2v, 3,200,000$)
- Teemu Selänne --> Colorado Avalanche (2v, 2,200,000$)
- Jay McClement --> Dallas Stars (2v, 2,600,000$)
- Matt Greene --> Tampa Bay Lightning (2v, 2,900,000$)


- Sam Bennett teki kolmen vuoden tulokassopimuksen New York Islandersin kanssa. Eli tämä viime kesän ykkösvaraus havittelee paikkaa joukkueesta kun kausi alkaa. Mielenkiinnolla odotan mitä tapahtuu.
- Myös Brendan Lemieux, Nikolaj Ehlers sekä Pius Suter tekivät tuloskassopimukset New York Islandersin kanssa.


Kausi aloitettiin tälläisella kokoonpanolla:
1. Grabner - Tavares - Okposo
2. Bailey - Kesler - Strome
3. Ehlers - Nelson - Clutterbuck
4. Martin - Cizikas - Boulton/Suter/McDonald

1. Gudbranson - Hamonic
2. De Haan - Vishnovsky
3. Hickey - Carkner/Pulock

Rask - Poulin

Sam Bennett pudotettiin vielä ainakin yhdeksi kaudeksi OHL liigaan. Parempi että saa vielä peliaikaa siellä niin on ensi kaudella sitten lähempänä NHL paikkaa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
11.10.2014 Islanders teki kaupat Anaheimin kanssa ja lähetti Anaheimiin viime kesänä varatut hyökkääjät Nikolaj Ehlersin sekä Pius Suterin sekä 7. kierroksen varauksen kesälle 2016. Tilalle New Yorkiin saapuu hyökkääjä Emerson Etem. Jotenkin en nähnyt Ehlersille ja Suterille käyttöä vaikka kummatkin ovat alkukaudesta muutaman matsin päässeetkin pelaamaan. Etem on mielenkiintoinen kortti joten annetaan miehelle mahdollisuus. Etemin tämän kauden saldo Anaheimissa oli 19 ottelua ja 6+5=11pts. Jäähyjä 12min.

Mikähän joukkue voittaa Stanley Cupin?
Kautta 2014/15 on pelattu nyt n.40 matsia ja tällä hetkellä näyttää että ainakin Detroit on menossa pudotuspeleihin :-) Johtaa Atlantin divisioonaa vaikkakin Lasse Kukkonen treidattiin kauden aikana Minnesota Wildiin. Jokisen Olli on kuitenkin pysynyt Detroitissa ja tekaissut tehot 20 peliä ja 2+3=5pts.

Kautta on tosiaan pelattu nyt n.puolet eli 39-41 ottelua. Islandersin kausi ei todellakaan mikään kummoinen ole ollut mutta tavallaan se ei haittaa koska olisihan se kiva saada kesän ykkösvaraus ja sitä kautta Connor McDavid joukkueeseemme. Saldo tältä 14/15 kaudelta näyttää 39 ottelua ja 15-22-2, 32pts. Pistepörssin ykkösenä meillä on John Tavares tehoilla 12+11=23pts ja jäähypörssiä johtaa Matt Carkner 99 minuutilla. Ryan Kesler on ollut todella paha pettymys kakkosketjun keskellä ja on saanut aikaiseksi vain tehot 5+7=12pts. Maalilla Tuukka Rask on pelannut 30 ottelua ja saldot ovat 12-16-2. Pmk on 2,75 ja torjunta% 91,2.

NHL osiossa paljon puhuttu vanhoista pelaajista ja joukkueiden dream ja horrorteameistä joten sen innoittamana aattelin aloittaa tähän rinnalle jonkun historiapelin joten siitäkin jotain pientä tarinaa tulossa lähiaikoina.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Vancouver Canucks kausi 1992/93

Otetaanpas vähän historian havinaa ja aloitetaan reilun kahdenkymmenen vuoden takaa. Silloin kun jääkiekko oli vielä jääkiekkoa ja fyysinen peli oli yksi pelin elementeistä. Hienoja hetkiä tuli oikeasti vietettyä tuolloin ja nyt yritetään elää niitä uudelleen FHM pelin kanssa. Joukkueeksi valikoitui Vancouver Canucks koska siellä pelasia aikoinaa todella monta suosikkia kuten Gino Odjick, Sergio Momesso, Gerald Diduck, Dana Murzyn, Robert Dirk ja Trevor Linden.

Kauteen 1992/93 lähdettiin tälläisella kokoonpanolla:

1. Gino Odjick - Cliff Ronning - Pavel Bure
2. Geoff Courtnall - Trevor Linden - Garry Valk
3. Greg Adams - Petr Nedved - Sergio Momesso
4. Shawn Antoski - Mike Peca - Jim Sandlak/Dixon Ward/Robert Kron

1. Jyrki Lumme - Dana Murzyn
2. Dave Babych - Gerald Diduck
3. Robert Dirk - Doug Lidster/Adrian Aucoin

Kirk McLean/Kay Whitmore


Kauden alkuun lehdistö kirjoitteli joukkueista ja pelaajista seuraavaa:

- Suurin suosikki mestariksi on Pittsburgh Penguins Mario Lemieuxin, Ron Francisin sekä nuoren Jaromir Jagrin johdolla. Myös

powerforwardit Kevin Stevens ja Rick Tocchet tulevat olemaan isossa roolissa. Suurimmaksi haastajaksi nousivat Calgary Flames,

New York Rangers sekä Detroit Red Wings

- Kun puhuttiin pistepörssin/maalipörssin voitosta niin suurimmat suosikit sen voittamiseksi olivat Mario Lemieux, Detroitin Steve

Yzerman, St.Louisin Brett Hull sekä Losin Wayne Gretzky.

- NHL liigan parhaiksi puolustajaksi ennakoitiin Bostonin Raymond Bourqueta, Chicagon fyysistä Chris Cheliosta sekä Calgaryn kovaa

laukovaa Al MacInnisia.

- Maalivahdeista kun puhuttiin niin suurimmat otsikot ennen kauden alkua saivat Montrealin Patrick Roy, Chicagon Eddie Belfour sekä

Buffalon kumimies Dominik Hasek.


Kausi alkoi 5.10.1992 kun Vancouver kohtasi Edmonton Oilersin. Vancouver murskasi Edmontonin 8-1 ja illan tehomiehenä hääri Petr

Nedved joka teki tehot 2+1 sekä Cliff Ronning joka saalisti 0+3. Ottelussa nähtiin myös kaksi tappelua kun Vancouverin puolelta Gino

Odjick sekä Dana Murzyn pudottivat kinttaat. Vastustajina toimivat Oilersin puolelta Luke Richardson sekä Scott Mellanby. Vancouver

aloitti siis kautensa hyvinkin vahvasti.


Vahvan ensimmäisen pelin jälkeen tulikin kylmää kyytiä ja tappioita toisen perään ja tätä myöten ensimmäiset kymmenen ottelua tuottivat saldoksi: 1-8-1 ja pisteitä 3. Joten surkeasti lähti liikenteeseen. Vancouverin parhaana pistemiehenä häärii Pavel Bure joka on tehnyt tehot 6+8=14. Seuraavan tulee Trevor Linden tehoilla 6+7=13. Puolustajista vahvimmin on aloittanut pisteiden valossa Doug Lidster pistein 3+8=11. Jäähyjä on kerännyt eniten yleisön suursuosikki Gino Odjick joka on kuluttanut jäähypenkkiä 38min edestä.


Loppujen lopuksi kausi meni vähän penkinalle Vancouverilla ja kauden saldoksi jäi 33-43-8, 74pts. Tämän vuoksi jäätiin Smythe divisiionassa viidenneksi ja pudotuspelit jäivät 16pts päähän. Pettymys oli kyllä paha mutta ensi kaudella paremmalla onnella kauteen.

Tässä vielä lopulliset sarjatulokset:
Adams Divisiiona:
1. Boston Bruins 119pts
2. Montreal Canadiens 98pts
3. Buffalo Sabres 92pts
4. Quebec Nordiques 83pts
5. Hartford Whalers 63pts
6. Ottawa Senators 50pts

Patrick divisioona:
1. New York Rangers 104pts
2. Washington Capitals 99pts
3. New Jersey Devils 90pts
4. Philadelphia Flyers 85pts
5. New York Islanders 82pts
6. Pittsburgh Penguins 79pts

Norris divisioona:
1. Toronto Maple Leafs 99pts
2. Detroit Red Wings 90pts
3. Minnesota Wild 82pts
4. Tampa Bay Lightning 71pts
5. Chicago Blackhawks 68pts
6. St.Louis Blues 64pts

Smythe divisioona:
1. Calgary Flames 98pts
2. Winnipeg Jets 93pts
3. Los Angeles Kings 91pts
4. Edmonton Oilers 90pts
5. Vancouver Canucks 74pts
6. San Jose Sharks 52pts

Vancouverin sisäinen pts pörssi:
1. Trevor Linden, 84g, 40+57=97pts, +1, 66pim
2. Pavel Bure, 84g, 53+36=89pts, -14, 62pim
3. Cliff Ronning, 84g, 22+57=79pts, -13, 36pim
4. Jyrki Lumme, 81g, 15+49=64pim, -13, 90pim
5. Geoff Courtnall, 75g, 22+41=63pts, -11, 137pim
6. Petr Nedved, 84g, 39+23=62pts, -6, 106pim
7. Greg Adams, 76g, 25+27=52pts, +0, 34pim
8. Gerald Diduck, 77g, 5+41=46pts, +0, 129pim
9. Dave Babych, 74g, 6+33=39pts, +8, 76pim
10. Dana Murzyn, 84g, 3+33=36pts, -10, 138pim
11. Sergio Momesso, 84g, 15+12=27pim, +1, 142pim
12. Mike Peca, 83g, 10+14=24pts, +7, 58pim
13. Doug Lidster, 75g, 5+19=24pts, +5, 84pim
14. Garry Valk, 84g, 9+11=20pts, +2, 110pim
15. Robert Dirk, 71g, 1+18=19pts, +6, 72pim
16. Gino Odjick, 84g, 5+13=18pts, -3, 292pim
17. Jim Sandlak, 84g, 7+6=13pts, -4, 89pim
18. Robert Kron, 68g, 5+8=13pts, -2, 24pim
19. Adrian Aucoin, 35g, 1+11=12pts, -5, 14pim
20. Dixon Ward, 9g, 4+3=7pts, +6, pim
21. Shawn Antoski, 30g, 0+3=3pts, +1, 31pim
22. Jiri Slegr, 2g, 0+0=0pts, -3, 0pim

Pistepörssi top-15:
1. Mike Gartner (Nyr) 84g, 78+50=128pts
2. Wayne Gretzky (Lak) 84g, 30+94=124pts
3. Mario Lemieux (Pit) 84g, 52+71=123pts
4. Mark Messier (Nyr) 84g, 53+69=122pts
5. Zdeno Ciger (Njd) 84g, 45+73=118pts
6. Steve Larmer (chi) 83g, 64+50=114pts
7. Joe Nieuwendyk (Cgy) 78g, 45+68=113pts
8. Vin Damphousse (Mtl) 84g, 34+79=113pts
9. Steve Yzerman (Det) 76g, 42+70=112pts
10. Cam Neely (Bos) 84g, 71+39=110pts, 289pim
11. Mark Recchi (Phi) 84g, 44+66=110pts
12. Adam Oates (Bos) 72g, 40+68=108pts
13. Brian Leetch (Nyr) 84g, 20+88=108pts
14. Dino Ciccarelli (Det) 79g, 62+41=103pts
15. Brian Bellows (Mtl) 78g, 54+49=103pts

Jäähypörssi top15:
1. Gino Odjick (Van) 292pim
2. Cam Neely (Bos) 289pim
3. Tony Granato (Lak) 275pim
4. Dan Kordic (Phi) 270pim
5. Bob Errey (Pit) 250pim
6. Craig Ludwig (Min) 243pim
7. Tomas Sandström (Lak) 239pim
8. Jeff Beukeboom (Nyr) 237pim
9. Kris King (Nyr) 237pim
10. Jeremy Roenick (Chi) 234pim
11. Kelly Chase (Stl) 228pim
12. Kevin Stevens (Pit) 226pim
13. Wendel Clark (Tor) 220pim
14. Pat Verbeek (Har) 219pim
15. Marty McSorley (Lak) 211pim

Palkintoja:
MVP award: Mario Lemieux (Pit)
Best Goalie: Andy Moog (Bos)
Best D-man: Ray Bourque (Bos)
Best Defen.For: Mats Sundin (Quebec)
Best Scorer: Mike Gartner (Nyr)
Most Points: Mike Gartner (Nyr)
+/- award: Mike Donnelly (Lak)
Best save%: Patrick Roy (Mtl)
Best goal against: Andy Moog (Bos)

Stanley Cup finaali:
Detroit Red Wings vs Quebec Nordiques 4-3

Playoff MVP: Steve Yzerman (Det), 25g, 14+18=32pts
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tulipahan aloitettua Wildilla Be a GM NHL15-pelissä Onella. Pominville sai lähteä Canucksiin, josta tuli tilalle Zack Kassian ja Jared McCann. Parise puolestaan matkasi Nashvilleen, josta hommasin ykkösvahdiksi Rinteen. Bäcström meni kaupassa mukana Predatorsiin ja tuoltakin jonkun prospektin otin treidiin mukaan itselleni. Vatanen ja 2nd vaihtui Ducksista Scandellaan ja omaan 2ndiin ja treidasin edelleen tuon Ducksin 2ndin Torontoon, josta irtosi niiden 2nd ja Komarov. Kauppaan mukaan pistin jonkun 4. ketjun jannun Wildista, jonka nimeä en nyt muista. Sabresista hommasin heidän 1. vuoronsa tulevalle kesälle, vaihdossa lähti oma 1. pick ja joku prospekti päälle. Nyt sitten toivotaan sitä Connor McDavidia tuolla pickillä kauden päätteeksi. Vapaista tuli signattua Pitkänen, Konopka, Alfredsson, Makarov ja Ilveksen Rautiainen. Saa nähdä miten kehittyvät nuoret. Pitkänen, Konopka ja Alfie tuli enemmän kuin tarpeeseen Wildin rosteriin.

Kentät alkuun:

Vanek-Koivu-Kassian
Nino-Granlund-Coyle
Zucker-Brodziak-Alfie
Cooke-Konopka-Komarov

Suter-Spurgeon
Pitkänen-Brodin
Ballard-Vatanen

Rinne (Harding)

Spurgeon tuosta olisi vielä tarkoitus vaihtaa toiseen rightin kiekolliseen pakkiin. Kauden tavoitteena mestaruus, mikäpä muukaan. Eka kausi tosin mennee simuun, joten saa nähdä miten käy
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Tuli tuossa talla viikolla aloitettua Flyersilla uusi Be A GM (PS3) ja siina onkin ihan hyvin alkuun paasty. Tsekkailin netista jotkut sliderit, joiden avulla pitaisi Superstar -tason olla tasaisempi. Toistaiseksi kuusi pelia alla (5 voittoa ja yksi rankkaritappio), mutta kertaakaan en ole yli 5 maalia saanut aikaiseksi ja vain kerran vastustaja on jaanyt alle 15 laukauksen kohti maalia, joten pitaa olla ihan tyytyvainen slidereihin.

Aloitin draftista, nykyisella kokoonpanolla, mutta loin Gostisbeheren, koska Ghost on yksi lemppariprospekti Flyersilta, joten halusin hanet peliin mukaan. Tarkkaan en muista Ghostin statseja, mutta taisi olla about 71ovr ja oisko ollu 3-3.5 punaista tahtea potentiaali.

Draftissa pistin oikein kunnolla haisemaan ja tulikin mietittya etta mahtaako tuolla treidien vaikeustasolla olla mitaan merkitysta? Hardilla mennaan ja silti saan melkein kaikki haluamani treidit lapi. Lyodaan nyt alle muutama isompi treidi mita tuli tehtya:

1st 2014 (PHI) + 2nd 2014 (BOS) + kasa jamapelaajia etta sain contracteihin lisaa tilaa
<-> 2nd 2015 (FLO) + J. Huberdeau

2nd 2014 (PHI) + N. Cousins
<-> A. Larsson

B. Schenn + M. Streit
<-> O. Ekman-Larsson

2nd 2016 (PHI) + A. MacDonald + N. Grossmann
<-> J. Skinner

Naiden lisaksi dumppasin Lecavalierin ja Umbergerin jonnekin, tais olla Nashville ja Detroit mikali oikein muistan, kun ne yleensa haluaa noita veteraanipelaajia. Ja tottakai omaan kolmosketjuun tuli hankittua Gagne. UFA-markkinoilta hankin vain Andrey Makarovin ja Jamie McBainin, joista Makarov kilpailee AHL:ssa Stolarzin kanssa ja McBain paikkaa Timosta tammikuuhun asti, jolloin otan Timosen kokoonpanoon. Ideana, etta tuo olisi aikaisin mahdollinen paluu Timoselle todellisuudessa, joten pyritaan vahan luomaan reaalimaailmaa, vaikka nuo treidit hyvin kaukana siita onkin. Ai niin, Alfredssonin signasin myos, mutta treidasin suorilta Detroitiin 7th rounderia vastaan, koska ei Alfie muualla suostuisi pelaamaan.

Kauden 2014-2015 alkukauden rosteri nayttaisi seuraavalta:

Skinner-Giroux (C)-Voracek
Huberdeau-Couturier (A)-Simmonds
Gagne-Laughton-Read
Bellemare-White-Gordon

Coburn-Ekman-Larsson
Larsson-Del Zotto
Schenn-McBain

Mason (Jones)

7. pakkina haarii Schultz, 13. hyokkaajana Rinaldo ja LTIR:ssa (healthy scratcheina) Pronger ja Timonen.

Kausi lahtenyt siis hyvin lentoon, kuudesta ekasta matsista siis 5 voittoa ja tappiokin vasta rankkareilla. Tosin, rankkariskabassa, Anaheim teki mulle 5 maalia, jokaikinen naista oli samalla tavalla, lerppurannari kohti kilpikaden ylakulmaa heti siniviivan jalkeen ja Mason imuroi kaikki. Kolmannen maalin jalkeen lahdin kokeileen ite samaa, onnistuin ite kaks kertaa siina, mutta kolmannella kerralla kiekko meni yli maalin ja havisin. Kauden alun ylivoimaisesti suurin komeetta on ollut Jake Voracek, jolla on kuuden ottelun pisteputki menossa ja viiden ottelun maaliputki meni juuri poikki, eli 6 ottelussa hulppeat 10+2 tehot. Giroux tehnyt 1+7, mutta meni juuri loukkaantumaan ja katsellaan kuinka kauan mies on telakalla, Laughton haarinee ykkosen keskella sen aikaa ja Rinaldo kolmosessa, mikali Giroux on vaan muutaman matsin poissa.

Muuten kokoonpanosta sanoisin etta Read hiipii jossain varjoissa, koska ei tunnu onnistuvan missaan ja taitaa olla yks syottopiste kasassa. McBain on aivan paska kaikin puolin ja Schultz onkin pelannu enemman ja nykyaan McBain onkin 7.pakki ja pelannee vaan Florida/Buffalo/Carolina yms matsit joissa voi valilla haaria hazardikaksikko Schenn-McBain. Muuten taytyy sanoa, etta aika hyvan oloinen jengi kasassa, kun Ekman-Larsson viela osuis noilla lamareilla muuallekin kun paatyplekseihin, niin hyva olis.

Sliderit on ollut tosi hyvat, vastustaja laukoo keskimaarin 20 kertaa per matsi, taklauksi per joukkue 10-15 ja aloituksetkin menny aika lailla 50/50. Samoin vasymys/palautuminen on aika hyvin kohdillaan, ettei pysty pelaan niin etta 1-2 ketjut pelaa 50min matsista ja 3.ketju ne jamat, vaan nyt joutuu 4.kenttaakin pyorittaan saannollisesti. Jaahyja tulee hieman enemman kuin default-slidereilla, mika on ihan mukava lisa, kun tottunu ettei paljon YV-pelia oo saanu pelata. Tosin, itelle niita jaahyja tulee nyt myos enemman mutta siihen pitaa totutella. Henkilokohtainen suosikki on kylla kun Dallasia vastaan samalla kertaa tuli "jokunen" jaahy. Laughton ja Schultz kummatkin ulos laitataklauksesta, Simmonds 2min estamisesta, Schenn ja E. Cole tappeli ja Gagne ja Garbutt toni toisiaan 2min arvoisesti. Kevyet 46min samalla kertaa ja olin aika varma etta Dallas pistaa kiekon useamman kerran maaliin, mutta ei onneks saanu kun kerran.

Tasta sitten kohti ensimmaista Battle of Pennsylvaniaa, harmillisesti ilman Kapteenia. Aikeissa hieman ehka sotkea ketjuja jos saisi tuosta 3.ketjusta jotain enemman irti, paikkoja on mutta kiekko ei mee millaan maaliin. Yhtena ajatuksena mietin etta tiputtais Skinnerin kolmoseen, Gagne ykkoseen, niin jos tuo Read herailis kun sais jonkun jonka kanssa rakentaa pelia. Gagne kun nyt ei nayttais osaavan muuta kuin luistella, kaikki muu onkin jo liikaa pyydetty. Ja McBain tosiaan lahtee ennemmin tai myohemmin, tarkoituksena saada joku prospekti takaisinpain.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Päätinpähän tarinoida näin löysän sunnuntain kunniaksi. Tosiaan pelailen tuota Be A GM-pelimuotoa ja alustana toimii PS4. Aloitin itseasiassa tämän samaisen uran vielä samana päivänä kun tämä kyseinen peli julkaistiin. Silloin joukkueeksi valikoitui Dallas Stars ja nyt näin 140 peliä myöhemmin voin todeta, että hyvä alusta on ollut tehdä uraa.

Dallas Stars 2014/2015
Ensimmäiseen kauteen lähdettiin suurin odotuksin, mutta kuitenkin maltillisesti vähäisin muutoksin. Kausi starttasi ihan hyvin, mutta tuossa 20 ja 70 matsin välillä oli sellainen putki, että heikompaa hirvitti. En nyt tarkkaa lukemaa muista, mutta muistaakseni Stars poistui kaukalosta vain alle viisi kertaa tappio niskassaan. Alkukaudella tein vain yhden muutoksen, kun kolmosmaalivahdiksi jumittunut Anders Lindback siirtyi kohti Anaheimia vaihdossa Sami Vataseen, joka ikävä kyllä päätyi loppujen lopuksi katsomoon. Rekordi oli niin sanotusti kohtuullisen kova, kun runkosarjan päätyttyä se näytti lukemaa 60-17-5. Pudotuspeleissä matka jatkui aina finaaleihin asti, mutta järkyttävän kova Tampa Bay Lightning vei lopulta mestaruuden otteluvoitoin 4-2.

Sisäisen pistepörssin TOP3:
Tyler Seguin, 82gp, 50+38=88, +60
Jamie Benn, 80gp, 31+46=77, +66
Valeri Nichushkin, 82gp, 37+36=73, +73

TOP3 pistepörssistä varmaankin huomaa mikä oli syynä siihen, että jopa keskinkertainen Stars eteni aina finaaleihin saakka. Myös mm. Ales Hemsky (33 maalia) pelasi erittäin hyvän kauden, kun taas mm. Spezza tyytyi vain n. 40 paunan kauteen. Puolustuksesta täytyy nostaa esiin ykköspakkipari Trevor Daley - Alex Goligoski. Tämä parivaljakko veti nimittäin melkoisen kauden; yhteenlasketuiksi statseiksi muodostui mukavat 8+71 ja +/- tilastokin oli kevyet 118 astetta plussalla. Goligoski pokkasikin nimittäin James Norris Memorial Trophyn. Palkinnon pokkasi myöskin Kari Lehtonen, jolle myönnettiin William M. Jennings Trophy. Tyler Seguin taasen vei Ted Lindsay Awardin. Voihan kai tässä senkin mainita, että -14/15 vuoden tulokaspalkinnon voittanut Evgeny Kuznetsov pelaa nykyään Starsin riveissä. Joukkuepalkintoja Stars napsi kaksi; Presidents' Trophyn sekä Clarence S. Campbell Bowl'n. Ei hassumpi kausi siis.

Finaalin pettymyksen jälkeen kesäkauteen lähdettiin vain yksi asia mielessä, joukkueen vahvistaminen. Draftista mukaan tarttui mm. koneen tekemä junnu, jonka sukunimi velvoitti minut valitsemaan hänet; Datsyuk. Jatkosopimukset nappasi kaikki paitsi Vernon Fiddler, Shawn Horcoff, Sergei Gontshar ja Patrik Nemeth. Vapaista pelaajista lähdettiin hakemaan erityisesti ykkösluokan hyökkääjää Spezza-Hemsky -tandemin vierelle sekä ylivoimalle todellista viivatykkiä. Saatavuus oli melko laimea, joten suuntasimme Brendan Gallagherin ja Mike Greenin perään. Ensimmäiseksi mainittu nappasi tarjouksesta kiinni ja Montreal ei vastannut tarjoukseen, joten Gallagher saapui Texasiin kovin odotuksin varausvuorojen lähdettyä Montrealiin. Mike Green taasen valitsi New Jersey Devilsin, joten Stars jäi ilman viivapakkia. Näin ollen suuntasin katseeni kohti vaihtomarkkinoita, ja pian löytyikin sopiva pakki, kun Winnipeg Jetsin Zach Bogosian suuntasi vaihtokaupassa tähän suuntaan. Viivapakkia ei saatu, mutta puolustuksen taso nousi parilla napsulla. Pari muutakin pelaajaa löytyi, kun Maxim Lapierre ja Mike Zigomanis vastasivat tarjouksiin myöntävästi.

Dallas Stars 2015/2016
Kautta on takana 39 ottelua ja divisioonan kärkipaikka on jälleen hallussa. Rekordi näyttää lukemia 25-9-5 ja elämä hymyilee. Tai sitten ei, ilman Tyler Seguinia olisimme kusessa. Kauden avaus meni niin vihkoon kuin vain voi, ensimmäisen kymmenen ottelun jälkeen Stars oli tehnyt 11 maalia, hävisimme mm. kotiottelun New York Rangersia vastaan mukavin luvuin, 2-8. Tämän jälkeen laitettiin pyörät pyörimään ja ensimmäiseksi lähteä sai Ryan "0+0" Garbutt, joka suuntasi Long Islandille vaihdossa Cal Clutterbuckiin. Tämän jälkeen Brett "0+0" Ritchie sai lähteä yhdessä kolmannen kierroksen varausvuoron kanssa kohti Washingtonia, josta takaisin päin suuntasi jo aiemmin mainittu Evgeny Kuznetsov josta odotettiin tutkaparia kauden huonosti avanneelle Nichushkinille. Kaupat eivät suinkaan loppuneet siihen, vaan tämän jälkeen 14 ottelua tehoin 1+1 vispannut kaikkien aikojen löysin, huonoin ja munattomin pelaaja Brendan Gallagher pakkasi laukkunsa ja lähti kohti Edmontonia, josta vastineeksi saatiin Jordan Eberle. Eberle pelaa tällä hetkellä todella loistavaa kiekkoa ja maaleja oli kertynyt jo reippaasti yli 20. Nichushkinille kausi on ollut erittäin vaikea ja tällä hetkellä hyöty on niin suuri, että pelipaikka löytyy katsomosta. Seguin on taas piste per peli-tahdissa, mutta muilla riittää kirittävää. Ainoastaan Seguin ja Eberle ovat ylittäneet 30p rajan.

Ketjut seuraavaan koitokseen Colorado Avalanchea vastaan;
Jamie Benn (90ovr) - Tyler Seguin (90ovr) - Evgeny Kuznetsov (83ovr)
Ales Hemsky (82ovr) - Jason Spezza (88ovr) - Jordan Eberle (88ovr)
Cody Eakin (84ovr) - Rich Peverley (83ovr) - Colton Sceviour (81ovr)
Antoine Roussel (82ovr) - Maxim Lapierre (80ovr) - Cal Clutterbuck (82ovr)
---
Mike Zigomanis (75ovr) - Valeri Nichushkin (89ovr!)

Trevor Daley (86ovr) - Alex Goligoski (85ovr)
Brenden Dillon (83ovr) - Zach Bogosian (85ovr)
Jamie Oleksiak (83ovr) - Sami Vatanen (80ovr)
---
Jordie Benn (81ovr)

Kari Lehtonen (86ovr)
Jack Campbell (83ovr)
 
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK, Philadelphia Flyers, Leijonat
Itsekin tuli hankittua PS4 ja NHL15 tuossa perjantaina ja ekat 5 matsia Be A GM- pelimuotoa hakattu Phillyllä.
Vähän hankaluuksia alkuun ollut tottua uuteen konsoliin, aloitin ura heti kylmiltään ilman yhtään harjoituspeliä.

Tällä rosterilla mennään:

Van Riemsdyk-Giroux-Kessel
Gagne-Lecavalier-J.Carter
Hagelin-Schenn-Read
Umberger-Couturier-Clutterbuck

Timonen-Doughty
Coburn-Girardi
Del Zotto-Schenn

Mason (Emery)

prospekteihin hamstrattu treideillä Sam Reinhart, Anthony Mantha ja Danny DeKeyser

Ekasta viidestä saldo 2-3-0. Boston ja Anaheim voitettu, NJD:lle, Montrealille ja Dallasille hävitty.
 

Ralph

Jäsen
Vihdoin hankin NHL15-pelin myös minäkin. Itse pidän änäreissä eniten Be A GM -pelimuodosta, joten sen kimppuun painelin samantien.

Joukkueeksi valitsin tällä kertaa New York Islandersin, sillä koin saavani kyseisellä joukkueella parilla muutoksella tehtyä itselleni sopivan joukkueen. Lähdin heti siis radikaalille linjalle ja kauppasin pari isointa tähteä pois. Tietenkin länteen tein kaikki kaupat, ettei tarvitse näitä tuttuja pelaajia idässä katsella. Yhteensä neljä pelaajakauppaa tein.

Kyle Okposo
-> Blackhawks
Andrew Shaw, 1st (2015) & 3rd (2015)
-> Islanders

John Tavares, Matt Carkner & Jesse Graham
-> Coyotes
Zbynek Michalek, Max Domi, 2nd (2015) & 3rd (2015)
-> Islanders


Matt Donovan, Adam Pelech, 3rd (2015), 3rd (2015) & 3rd (2015)
-> Stars
Alex Goligoski, Scott Glennie, 4th (2015) & 5th (2015)
-> Islanders


Lubomir Visnovksy & Kevin Poulin
-> Predators
Juuse Saros & Joshua Shalla
-> Islanders

Kauppaamalla Tavaresin ja Okposon pois, sain kasaan erittäin tasaisen 14 hyökkäjään nipun, jossa on monia eri variaatoita, koska kuka tahansa voi oikeastaan pelata missä ketjussa tahansa, tai olla viltissä. Samanlaisen puolustuksen sain kasaan muutamalla hankinnalla myös. Kokoonpano ensimmäiseen kauteen:

#12 Josh Bailey, 82
#13 Colin McDonald, 78
#15 Cal Clutterbuck, 82
#17 Matt Martin, 78
#18 Ryan Strome, 81
#27 Anders Lee, 80
#29 Brock Nelson, 82
#40 Michael Grabner, 84
#51 Frans Nielsen, 85
#53 Casey Cizikas, 81
#65 Andrew Shaw, 83
#84 Mikhail Grabovski, 85
#86 Nikolai Kulemin, 84
#89 Cory Conacher, 82

#2 Nick Leddy, 82
#3 Travis Hamonic, 83
#4 Zbynek Michalek, 83
#14 Thomas Hickey, 80
#33 Alex Goligoski, 84
#44 Calvin de Haan, 82
#55 Johnny Boychuk, 84

#30 Chad Johnson, 82
#41 Jaroslav Halak, 86

En tiedä vielä millä kokoonpanolla kauteen starttaan. Tulen taas tekemään jatkuvasti muutoksia kokoonpanoon, kunnes löydän sopivat tutkaparit. Pelaajan arvo on minulle täysin toissijainen asia kauden aikana, otteet kentällä ratkaisevat kaiken.
 

Rapala

Jäsen
St-Louis Blues tallennus meneillään. 12 pelin jälkeen record 9-2-1.

Peliliikkeet pähkinänkuoressa:
Brian Elliott <-> Michael Neuvirth
Steve Ott + Pääjärvi <-> Martin Hanzal

Kokoonpano:

Alex Steen - Paul Stastny - David Backes
Martin Hanzal - Patrik Berglund - TJ Oshie
Jaden Schwartz - Jori Lehterä - Vladimir Tarasenko
Chris Porter - Maxim Lapierre - Ryan Reaves

Jackman - Pietrangelo
Gunnarson - Shattenkirk
Butler - Cole

Bouwmeester megapitkällä saikulla.

Neuvirth ja Allen jotakuinkin vuorotellen maalissa.

Rosteri aikamoisessa tikissä etenkin 2 ensimmäistä kenttää. Kolmosen pehmolaiturit ei oikein sovi omaan rymistelevään pelityyliin joten saa nähdä lähdetäänkö kaupoille. Myös Oshien kanssa jatko vaakalaudalla samasta syystä. Liigan maalipörssin kärjessä 14 maalilla Steen ja toisena 12 maalin Hanzal yhdessä Anaheimin Perryn kanssa. Hanzal dominoi vastustajan maalinedustaa ja iskenyt liki kaikki maalit sieltä. Tuntuu saavansa mailansa aina vapaaksi. Steen lerputtanut jo 5 maalia YV:llä viivasta rannelaukauksellaan. Muuna mainittavana Stastnyn mukavat tehot 1+17. Nelosketju ei juuri pelaa paitsi jos kaivataan kunnon herätystä tai vastassa on Patrick Kane.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Millä vaikeusasteella arvon palstaveljet pelaatte?
 

Rapala

Jäsen
Millä vaikeusasteella arvon palstaveljet pelaatte?
Supertähti on itsellä ainakin. Slidereitä väännelty niin että rannelaukauksen tehoa koittanut vähentää mahd paljon ettei se pitkän venytyksen rannari olisi aina ylänurkassa. Myös aloituksia oli pakko laittaa hieman helpommalle ja siltikään noista voittaa maksimissaan kolmasosan.

Tuohon ylläolevaan tallennukseen liittyen vielä että onpas maalirikkaita nämä matsit. Isot lukemat varsinaisella ja rankuilla voitto kaava on toistunut useasti. Johtuupi varmaan omasta pelityylistäkin kun pitkien syöttöralleja yrittäessä tuppaa aina toisinaan tulemaan melko katastrofaalisia syöttöhassejakin.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Eilen tuli sarjaa aloiteltua St. Bluesilla ja tasona Allstar.
Ketjut tässä koostumuksessa:


Alex Steen - David Backes - TJ Oshie
Paul Stastny - Patrik Berglund - Magnus Pääjärvi
Jaden Schwartz - Jori Lehterä - Vladimir Tarasenko
Steve Ott - Maxim Lapierre - Ryan Reaves

Bouwmeester - Pietrangelo
Gunnarson - Shattenkirk
Jackman - Cole
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Haluatko pitää pienen esittelyn , millainen tuo on käytännössä? Verraten esim EHM sarjaan ?
Verrattuna EHM-sarjaan tuo on rahantuhlausta. Täysin kesken jäänyt ja huonoksi todettu, aikanaan ennen saapumistaan helvetin potentiaalinen manageripeli. En suosittele niin kellekään tätä, liikaa huonoja puolia ja mokia, että olisi loistava manageripeli. Ikävä kyllä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyllähän tuossa Franchise pelissä on parannettavaa paljonkin! Sitä ei varmaan voi kukaan kieltää mutta en ehkä itse ole noin negatiivinen pelin suhteen mitä lake on. Halpa peli kyseessä ja senkin puolesta ainakin itse olen tykännyt puutteista ja virheistä huolimatta. Esimerkiksi suuren massan peleistä NHL15 maksaa paljon enemmän ja ilmeisesti melkoisen buginen ja surkea peli kyseessä. Joten voi ne rahat kalliimpaankin turhuuten sijoittaa. Edelleen väitän että FHM on potentiaalinen tuotos ja näillä näkymin myös FHM15 on saapumassa markkinoille jossain vaiheessa. EHM oli aikoinaan niin kova juttu että vaatii vähän aikaa että se peli voitetaan. Mutta usko on kova ja näitä lätkämanagerointeja on niin vähän markkinoilla että toivotaan että potentiaali ottaa tuulta allensa.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Tuli aloitettua Sabresilla ja toista kautta menossa hyvää vauhtia. Joukkue on muuttunut pikkuisen, mutta lähinnä niin, että nuoret jampat ovat kehittyneet huomattavasti. Joppe Armiakin saatu peliin mukaan, joten kiva, että pääsee hänelläkin tekemään kärkikynää. Supertähdellä pelataan ja ottelut päättyvät silti suurinumeroisesti. Onko kenelläkään heittää pieniä tipsejä, millä saisi asetuksista CPU:n vielä vaikeammaksi. Agressiivisuus tjsp.? Siniviiva kuditkin menevät lämärillä melko heppoisesti ja tuo vaatisi ehdottomasti parannusta.

Ensimmäinen kausi meni persiilleen odotetusti ja oli se oikea räpellys menossa, jotta saataisiin McDavid kesällä. Kävi kyllä sitten pieni lotto, meinaan puolivaloilla pelattu kausi ja Sabres sijoittui juuri poffi viivan alapuolelle, mutta silti tuli ykköspickki. Sabres omisti siis Bluesin ja Islesin ykköset, ja hirveellä tuurilla Blues oli sarjan viimeinen! Käsittämätöntä. En edes katsellut taulukkoa loppu vaiheessa, ja ihmettelin kun pääsin draftaamaan ensin. McDavid siis odotetusti meitsille ja vaikka joukkue on aloittanut hieman vaisusti, on joukkue kyllä omaan makuun.

Moulson (86) - Girgensons (83) - Ennis (85)
McDavid (74) - Hodgson (84) - Armia (79)
Reinhart (80) - Grigorenko (82) - Larsson (83!)
Dalpe (82) - McCormick (77) - Foligno (84)

Loukkaantumisten varalla löytyy Beleskey, Gionta sekä Mitchell.

Myers - Gorges
Bufyglien - Pysyk
Ristolainen - Zadorov
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
NHL 15:lla aloitin siinä mielessä poikkeuksellisen Be a GM:n etten pelaa itse otteluita lainkaan ja valitsin Coloradon sijasta Floridan. Kausi 2014-15 meni siten, että en päässyt playoffeihin, mutta ei se playoff-paikka niin älyttömän kauksi jäänyt, eli lähes samanlainen kausi kuin Floridalla on nyt tosielämässä menossa. Entäs sitten kausi 2015-16, noh Stanley Cup sieltä tuli. Matkan varrella tuli kaadettua Washington voitoin 4-2, Ottawa 4-3, Carolina 4-2 sekä finaaleissa St. Louis 4-2.

Kauden 2016-17 avausotteluun ketjukoostumukset näyttävät tältä:
Jonathan Huberdeau (86) - Aleksander Barkov (87) - Reilly Smith (84)
Jussi Jokinen (85) - Dave Bolland (85) - Dany Heatley (83)
Scottie Upshall (81) - Quinton Howden (84) - Jimmy Hayes (81)
Rich Peverley (83) - Drew Shote (83) - Tomas Kopecky (80)

Dmitry Kulikov (85) - Erik Gudbranson (89)
Ryan Whitney (84) - Alex Petrovic (83)
Ian Cole (82) - Aaron Ekblad (82)

Cory Schneider (88)
Devan Dubnyk (82)

Conn Smythen voittanut Roberto Luongo päätti sitten lopettaa pelaajauransa Stanley Cupiin. Ei kiinnostanut pelata vuoteen 2022 asti mihin hänellä oli sopimus :D (Btw, hyvää 36-vuotissyntymäpäivää!)
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Alkaapi kausi 2015-2016 Chicago Blackhawksilla ja ajattelin iskeä tähän nykyisen rosterini kokonaisuuksineen:

Brandon Saad (85) - Jonathan Toews (93) - Marian Hossa (90)
Max Pacioretty (89) - Teuvo Teräväinen (82) - Patrick Kane (90)
Colin Wilson (86) - Antoine Vermette (83) - Nikita Scherbak (74)
Ryan Hartman (80) - Marcus Krüger (81) - Phillip Danaut (75)

Duncan Keith (92) - Roman Josi (86)
Oliver Ekman-Larsson (87) - Niklas Hjalmarsson (86)
Robert Hägg (80) - Scott Harrington (79)

Jonathan Quick (93)
Scott Darling (79)

13. hyökkääjä Andrew Desjardins (80), 7. puolustaja Gustav Forsling (70) sekä 8. puolustaja Trevor van Riemsdyk (77).

Palkkakattoon tilaa vajaa 2 miljoonaa. Merkittävimmät offseasonin sopimukset:

- Brandon Saad 6 vuotta 3,75 miljoonaa
- Colin Wilson 4 vuotta 3,25 miljoonaa
- Antoine Vermette 3 vuotta 2,8 miljoonaa
- Marcus Krüger 4 vuotta 1,85 miljoonaa

Kauden aikana tehdyt treidit:

Johnny Oduya, Chicagon 1st 2015 & 1st 2016 & 3rd 2015 <-> Oliver Ekman-Larsson & Arizonan 1st 2015
Patrick Sharp <-> Max Pacioretty + Montrealin 3rd 2015
Bryan Bickell + Brent Seabrook + Chicagon 3rd 2015 + 1st 2017 <-> Roman Josi + Nashvillen 4th 2015 + Colin Wilson
Crawford + Montrealin 3rd <-> Jonathan Quick

Versteeg kanssa meni jonnekin varausvuoroon, jota käytin Quickin hommaamiseen, en muista mikä se oli. Timosella hommattiin Harrington, Hägg pickillä ja Andrew Shawilla. Jotain pieniä treidejä myös, joita en muista.

Katotaan millon ongelmia tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös