To 25.1.2007 HIFK - Jokerit

  • 40 788
  • 219

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun tuota Tibbetsin siirtouutista HIFK:n riveihin on sulatellut jonkin aikaa, siirtyvät ajatukset torstai-illan peliin jokereita vastaan. Ensinnäkin en olisi yllättynyt, jos tuo olisi melkoisen siirtomylläkän avaus. Siirtoikkuna on umpeutumassa ja monessa jengissä on peli kaikkea muuta kuin kuosissaan. Lisämausteena tietysti vielä nämä pajatsontyhjentäjät. Joten torstain lopullisia rostereita saa varmaan vielä jännittää iltapäivälle.

Pohjalla on HIFK:n mukava voittoputki jokereista ja se fakta, että Baxterillä on puhdas satanolla saldo mr. Fiaskoa vastaan. Lauantain ottelun selkeä voitto taas kieltämättä saattaa kääntyä kotijoukkuetta vastaan, semminkin jos Sheddenille epätyypillisen curtlindströmmaiset ulkojäähöntsäily-, piirissä kädestäpitämis- ja hassut silmälasit- terapiat todella ovat toimiakseen.

Suotavaa onkin, että kummatkin joukkueet saavat riittävän latauksen tähän otteluun, jossa panoksena on kiinnitys runkosarjapelien keskinäisten ottelujen herruuteen (tilanne nyt 3-3). Selkeämmin: tämän ottelun voittaja ei voi enää hävitä runkosarjavetailua.

Maratontaulukossakin kotijoukkue on jälleen karkaamassa vieraiden pienehkön lähentely-yrityksen jälkeen. Jos runkosarjan loppuottelut sujuvat sopivasti on mahdollista että joukkueet pelaavat toisiaan vastaan myös play-offeissa (3-6) jolloin HIFK:lle tarjotaan mahdollisuutta revanssiin viime kohtaamisen pannukakusta sekä tilastojen kaunistelemiseksi entisestään.

Jokerikannattajat lohduttautuivat hävityn lauantaipelin jälkeen pilsnerin lisäksi näillä perinteisillä "huutokilpailuissa ainakin voitettiin..." ja "fyysisessä pelissä ainakin voitettiin..."- meriselityksillä. Joutunevatko taas turvautumaan tähän? Ja kumman joukkueen pelaajakaartia kutsuu yllättävät aamutreenit perjantaina?

Seuraa erityisesti Tomek "kumimatto vai kilpikonna?" Valtosta, suomen suurinta kääpiötä (Stapleton) ja Ilkka Pikkaraisen pelin ulkopuolisia avuja. Lisäksi toivon Keräsen pisteputken jatkuvan.

Analyysi:

1. Kotiedun merkitys 2-1
2. Edellisen kierroksen peli 3-3
3. Maalivahtipeli 3-1
5. Pelin yleisvirtauksen hallinta, Lyhytsyöttöpeli, Kenttätasapaino hyökkäyksissä, Rintamahyökkäykset, Suunnanmuutospelaaminen ym. pelikirjashitti 1-1
6. Valmennusjohdon peluuttaminen 3-1
26. Analyytikon intuitio 3-1

Pisteet yhteensä: HIFK - Jokerit: 15-8

Ottelun suositusmerkki: 1 ja tulosvetoon sellaiset 5/6-1/2
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Hyvä analyysi aloittajalta!

Mukavia värinöitä tuleva paikalliskamppailu kieltämättä aiheuttaa. IFK Tibbettsillä vahvistettuna ja ulkojäiltä taistelutahtoa hakenut naapuri saanevat aikaan kuuman kamppailun.

Mielenkiintoa lisää myös se, että ensimmäistä kertaa tämän kauden paikalliskamppailuista IFK:ta voi pitää jopa melko selvästi suosikkina. Baxter on kummassakin aiemmassa kamppailussa löytänyt hyvät lääkkeet Jokereiden pelin tukkimiseen, joskin viime lauantain kamppailussa naapuri ei ilmeisesti ollut lähelläkään parasta teräänsä.

Tuleva kamppailu on melkoinen suunnannäyttäjä: jos IFK voittaa, voidaan jo puhua todellisesta niskalenkistä, mutta Jokereiden voittaessa tilanne on jälleen täysin auki. On selvää, että Jokerit valmiustautuu kamppailuun erittäin huolellisesti ja uhkuu taistelutahtoa, mutta asia varmasti tiedetään myös IFK:n leirissä, joten kotijoukkue tuskin lähtee kamppailuun tippaakaan leijuen.

Joitakin kokoonpano- ja taktiikkamuutoksia Shedden on varmasti laatinut. En yllättyisi, jos Hirson ketju olisi muokattu uuteen uskoon tai vastuuta jaettaisiin enemmän muille kentille. Myös ylivoimaa on varmasti harjoiteltu runsaasti, sillä molemmissa aiemmissa paikallispeleissä IFK on ollut vahvempi nimenomaan erikoistilannepelaamisessa. Jokerit myös pyrkinee välttämään jäähyjä tarkasti, sillä IFK:n ylivoiman vaarallisuus ei ole mikään salaisuus.

IFK:n osalta mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti Tibbettsiin. Ykkös- ja kakkosketjut ovat pelanneet hyvin nykymuodossaan, joten Tibbetts saattaa hyvinkin aloittaa kolmosketjussa ainakin tässä ottelussa. Näin saataisiin hyökkäykseen entisestään leveyttä ja ainakin nähtäisiin kerralla, kykeneekö Tibbetts jo pelkällä yksilöosaamisellaan saamaan parempia tuloksia irti tehottomuudesta kärsineistä pelaajista. Tulevaisuudessa Tibbetts toki nähtäneen joko ykkös- tai kakkosketjussa (mahd. Lennun tulalla ykkösessä).

Mielenkiinnon kohteet:

- Mitä taktisia muutoksia Shedden on kehittänyt IFK:n puolustuksen murtamiseksi?
- Yritetäänkö Tibbettsiä hiillostaa jonkinlaisella "erityiskohtelulla"?
- Pystyykö IFK edelleen tekemään Jokerit tehottamiksi ja pelaamaan maltillisesti, kun harteilla painavat ennakkosuosikin paineet?
- Onko Schnabel a) katsomossa, b) IFK:ssa, c) Jokereissa, d) jossain muualla?
- Syksyn kohutappelun jälkeen on ollut hiljaista. Joko nyt räjähtää?
- Millainen on meininki katsomossa. Kulutettiinko energia lauantain "isoon kamppailuun"?
- Onko Lepistö edelleen kesäterässä? Entä jatkaako Lennu siitä mihin lauantaina jäi, vai oliko herääminen vain väliaikaista?
- Onko Järvinen taas Jokerin turma? Palaako Hirso tasolleen?
- Pelaako Ahonen lauantain epäonnistumisestaan huolimatta vai pyrkiikö Shedden herättelemään omiaan myös yllättävällä maalivahtivalinnalla?

Kaikkiaan elämme mielenkiintoista aikaa, sillä harvoin viikon sisään on pelattu kahta paikallispeliä, jotka olisivat olleet näin tunteitaherättäviä!

Torstaita odotellessa...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Niin, avainkysymys on se, miten Sheddenin "training camp" vaikuttaa Jokerien otteisiin. Motivaatio-ongelmia tuskin ilmenee, siitä Doug pitää huolen. Sen sijaan jalat voi olla vähän hapoilla.

Ei pelkkä Tibbettsin tulo IFK:hon mielestäni tee siitä selkeää ennakkosuosikkia. Homman juoni on yksinkertaisesti siinä, löytääkö Shedden lääkkeet IFK:n puolustuksen murtamiseen ja palaako Ahonen tas. Jokerit pelasi kuitenkin viime viikolla pari tosi hyvää matsia, mutta nekin hävittiin, koska Ahonen ei pystynyt tarvittaviin pelastuksiin ja hyökkäyksessä oltiin tehottomia maalipaikoissa.

Eli nyt vaan liikettä ja äijää rohkeasti sinne maalille rouhimaan. Viimeksi meni nurkissa pyörimiseksi homma ja kiekko poltti. Samoin laukausten laatu on ollut täysin surkeaa pari viimeisintä paikallispeliä. Toivottavasti sitäkin on campilla hiottu. Syytä olisi.

Homman nimi on rostereissa yksinkertaisesti se, että IFK:lla on laadukkaammat ulkkarit, mutta suomalaisrintama menee meille tasollisesti. Itse asiassa Schnabelin pelaaminen Jokeripaidassa tässä pelissä ei olisi lainkaan huono asia, kun tarkemmin ajattelee. Tuskinpa kuitenkaan pelaa.

Tiukka ja tasainen vääntö tullee, kun Jokeritkin on nyt 110% asenteella liikenteessä. Tai jos ei ole, niin tämä jengi on toivoton tapaus.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Puscutractori kirjoitti:
En yllättyisi, jos Hirson ketju olisi muokattu uuteen uskoon tai vastuuta jaettaisiin enemmän muille kentille.
Tätä ei tapahdu. Näitä muutoksia olisin toivonut näkeväni jo paljon aiemmin, mutta Shedden on hakannut tuon ketjun ja sen roolin kiveen. Vaikka joku kolmikosta pelaisi kipsi jalassa niin koostumus ei muutu.

Puscutractori kirjoitti:
Myös ylivoimaa on varmasti harjoiteltu runsaasti, sillä molemmissa aiemmissa paikallispeleissä IFK on ollut vahvempi nimenomaan erikoistilannepelaamisessa. Jokerit myös pyrkinee välttämään jäähyjä tarkasti, sillä IFK:n ylivoiman vaarallisuus ei ole mikään salaisuus.
Argh, ylivoimaakin on kritisoitu koko kausi, mutta mitään ei tapahdu. Tämä osa-alue onkin mielestäni se, joka kääntää edun selkeästi Hifk:lle. Toinen on sitten Ahosen viime aikojen hapuilevat otteet, jotka tosin voivat huomenna taas olla loistavia.

Heikot on ennakkofiilikset mahdollisuuksien suhteen. Paikan päällä kuitenkin ja eihän se ensimmäinen kerta olisi, jos Jokerit yllättää silloin kun sitä ei osaa odottaa.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Jahas, taas olis aika kuuman paikalliskamppailun. Edellisestä onkin jo niin paljon aikaa. Vähän on taas pelokkaat fiilikset matsin suhteen, että turpaan tulee taas.

En ollut katsomassa edellistä peliä areenalla, mutta kuulemani perusteella liigan eniten maaleja tehnyt joukkue(miten voi olla?!) Helsingin Jokerit, ei saanut hyvistäkään paikoista sisään. Hifk:lla sen sijaan meni kiekot verkon perukoille hieman paremmalla prosentilla. Joku paikalla ollut voisi korjata, jos tiedot ei pidä paikkaansa. Huomenna paikat on käytettävä, jos mielii edes taistella voitosta.

Tibbettsin tulo naapuriin vahvistaa HIFK:n, mielestäni, jo ennestään laajaa hyökkäyskalustoa. Esimerkiksi ketju Kuhta-Murray-Tibbetts kuulostaa kieltämättä todella kovalta. Mutta ei pelätä ennen kuin nähdään ketjut. Puolustuspeli menee ehkä taidollisesti HIFK:lle, mutta fyysisyydessä ollaan aika tasoissa. Maalivahdeista Lundell on tällä hetkellä se kuumempi nimi, mutta jos Arska palaisi tässä ottelussa tasolleen, mene se osaalue Jokereille.

Pakaslahden olisi jo aika palata yöstä alkukauden tasolleen, kuten voisi sanoa koko Jokerijoukkueesta. Hirsolla ei saisi olla huomenna liikaa puristusta, kuten oli kuulemma viime pelissä. Ja Lepistö voisi jättää se hasardit pois.

Jos kaikki menee huomenna nappiin, niin kauden neljäs voitto paikallisvastustajasta voi olla lähellä. Sitä toivotaan, mutta ei oikein ole varmaa mihin uskotaan.

Tulosvetoon 2,3-2,3,4
 

Jooqeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja KiVa, Jeren käsilaukku & HCM
Ei oikein tiedä mitä tältä peliltä odottaisi. Baxter on kyykyttänyt jo tarpeeksi Sheddeniä, huomenna siihen täytyy tulla muutos! Pitkävetoon pakko laittaa ykkönen, kakkonen tuntuu liian kaukaiselta ajatukselta.

Tibbetsistä puheen ollen, olin aika yllättynyt, että kaveri vaihtoi takkia ja siirtyi naapuriin. Neljässä pelissä kahdeksan pojoa oli aika kova suoritus, mutta Jalonen ja kumppanit käyttänevät ulkomaalaispaikan puolustajaan, jos nyt ihan oikein olen tajunnut. Oman näkemykseni mukaan Kerhossa kaveri olisi voinut viedä jenginsä kuinka pitkälle vain ja tehotkin olisi olleet mukavat, mutta kun nyt punaisissa mies pelaa, niin käskytys voi käydä vaikka fightin puolelle? Toivottavasti ei, vaikka eipä sitä koskaan tiedä mitä Baxterin ja muiden päässä liikkuu. Jos oli kaveri mielenkiintoinen tullessaan liigaan, niin nyt se vasta on mielenkiintoinen, ainakin minulle.

Jos ei sunnuntainen aikainen lenkki ja Sheddenin kurinpalautus auta, niin ongelma on jossain muualla kuin korvien välissä. Toivottavasti homma skulaa huomenna, vaikka siihen minulla ei tällä kertaa luottoa ole.

Ottelun tapahtumat:

Sekavaa peliä molemmilta kaksi erää, missä HIFK on kuitenkin tarkempi ja johtaa Kuhdan YV-maalilla. Ajassa 58.54 Ahonen lähtee maalilta pois ja hetken kuluttua Hirsovitsi rannaa tarkasti yläkulmaan ohi Luntun. Jatkoajalla Mara menettää kiekon kohtalokkaasti Billy The Kidille, joka lämää kuitenkin ohi maalin, pääty pleksiin ja samalla yhtäkkiä karkki on Jani Ridalla, joka soooloilee 1-2 (ja) voiton Jokereille.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin... Taas sitä mennään. Jokereilla tuskin tulee olemaan mitään ongelmaa lähteä tähän peliin. Shedden pitänyt huolen, että asenne on kunnossa kun tähän otteluun mennään. Voitto Jokereille.

Avainkysymyksiä:

- Baxterin IFK; mikä taktiikka? Puolustusta ja peruuttelua vai aggressiviista hyökkäystä?
- Ajeleeko Nielikäinen taas päin seiniä, kuten teki ensimmäisissä paikallispeleissä?
- Billy "Olen SM-liigan paras pelaaja" Tibbets: pilaako hän heti joukkuehengen ylimielisyydellään?
- Ahonen: mikä on kunto tällä kertaa. Pistääkö shown pystyy ja torjuu IFK:n kumoon vai pelaako ihan normaalin pelin?
- Lundell: pelaako taas huippupelin vai päästääkö pari maalia puikoista?
- Jokerien ykkösketju: tekeekö tarvittavat maalit voittoon?
- Kuhta: itkeekö taas, kun saa selvästä tilanteesta jäähyn?

Tosiaan. Nuo vasta niitä avainkysymyksiä olivat. Vauhdikas peli varmasti tulossa, mutta Jokerit vie tämän selvästi luvuin 9-1.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
BigRedFamily kirjoitti:
SM-liiga on nyt viimein tajunnut, että tarvitaan kaksi päätuomaria tuomitsemaan ottelut. Muita ei ilmeisesti löytynyt, joten Jarit Levonen & Levonen viheltävät huomenna.

Ette usko vai? Tässäpä linkki, kts alareuna
;)
http://www.hifk.fi/news/files/11151.php

No niin nyt on selvää että kotijoukkue vie voiton. Selvä juttu. Kabinettitasolla järjestetty. Ai että mitä antipatioitako?
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Tibbetts iskee hat-trickin ja jatkoajan servu kaatuu. Kalteva ja ja muut heikommat Jokeri-pakit kyllä näkevät huomenna minkälainen voimanpesä Billy on. IFK on myös terävämpi yv:llä ja puolustaa tarkasti Jokerien pitkiä lähtöjä vastaan. Jokerit painaa 4 hyvällä ketjulla ja taklaa määrissä enemmän, mutta näyttävyydessä IFK vie voiton ja Karalahti tekee yhden maalin. Tiukkaa on mutta 4-3 mammmattimaammmmaaa
 

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
Tässä itseäni kiinnostavia asioita:
HIFK
- Tibbetts, 4 peliä 4+4 kertovat jotain miehen vaarallisuudesta
- Kuhta, jatkuvatko maagiset otteet?
- Lundell, jaksaako pitää tasonsa(ei ole sarkasmia)
- IFKn ohjauspeli, saadaanko narrit taas sellaisiin kulmiin mistä vaarallisia vetoja ei saada aikaiseksi.

Jokerit
- Hirschovits, herääkö kasvattajaansa vastaan?
- Rita, pääseekö murtautumaan tiiviin IFK puolustuksen läpi?
- Sentterit, pystyvätkö tekemään peliä paremmin kuin viimeksi Ilmalassa?
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
El Crushero kirjoitti:
- Sentterit, pystyvätkö tekemään peliä paremmin kuin viimeksi Ilmalassa?

Tuskinpa. Ei ne ihmeet synny/ilmesty yhdessä yössä eivätkä narrien sentterit saa "käsiä" muutamassa päivässä. Me tahkotaan hullun raivolla eteenpäin ja toivomme, että HIFK:n puolustuksesta päästään läpi. Motivaatiosta tuskin on kiinni tämän illan peli, taidosta enemmänkin.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tahtojen ilta

Kyllä tänään on enemmän latausta laatikossa kun katsomossa, jos vertaa edelliseen taisteluun Hjaffalassa. Silloin olivat fanit pääosassa, ja heidän välillä käytiin tasainen vääntö. Kaukalossa oli sitten epätasaisempaa. Tänään siis päinvastoin. Katsomosodan mennee B2-E9 - akselille mennen tullen, koska narrifaneja ei taida liiemmälti olla tulossa, kun ehkä tuo pakllinen 30-50. (ja heiltäkin otetaan pois kaikki tykötarpeet kuten megafonit sun muut...)

Kaukalossa narreilla on varmasti hampaankolossa aika paljon, ja se mitä siellä ei ole on sinne kyllä työnnetty väkisin Sheddenin toimesta. HIFK:lla on nyt edessä sitten kolme tuiki tärkeää ottelua, jotka pojat ovat päättäneet voittaa. Tänään on niistä ensimmäinen. Voitto tänään antaisi jo aikamoisen myrskyvaroituksen.

Tibbetts on tietysti erikoistarkkailussa. Hänellä on näytön paikka tänään, ja haluaa varmasti osoittaa olevansa rahansa väärtti.

Kotiedun turvin taitaa Baxter ja hänen soturinsa tänään napata voiton todellisen trillerin jälkeen 4-3.

On varmaa, että tänään saa koko rahan edestä vastinetta. Joten huss huss siitä lippua ostamaan, mikäli sellaisia vielä saa.
 

fireman

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikkiruokainen
Kaikkea paskaa jauhetaan mutta tässä muutama kysymys? Eikö Baxter todellakaan ymmärrä IFK perinteitä ,fyysisyyttä,taklauksia,vastustajan härnäämistä ,pelottelua ja uhoa.Voin saman tien vastata ei tajua.Pasin aika mennyt Ifk:ssa hukkaan .EIKÖHÄN ASIAT PIAN JÄRJESTY KOHDALLEEN...
 

bull

Jäsen
fireman kirjoitti:
Kaikkea paskaa jauhetaan mutta tässä muutama kysymys? Eikö Baxter todellakaan ymmärrä IFK perinteitä ,fyysisyyttä,taklauksia,vastustajan härnäämistä ,pelottelua ja uhoa.Voin saman tien vastata ei tajua.Pasin aika mennyt Ifk:ssa hukkaan .EIKÖHÄN ASIAT PIAN JÄRJESTY KOHDALLEEN...

Vaikka ei nyt suoraan tänne kuulukaan, niin vastataan silti.

Jos olet palstaa lukenut, niin olet törmännyt ajatukseen seuraavasta scenariosta:
Baxter tuli joukkueeseen, jossa oli kaikki sekaisin. Niin hyökkäyksiin lähtö kuin oman pään pelaaminen. Eli lähdettiin liikkeelle siitä tärkeämmästä, eli omasta päästä. Se on saatu kuntoon, niin eiköhän aleta lisäämään osasia peliin yksi toisensa jälkeen.

Eli kaipa se fyysinenkin peli sieltä tulee, sitä kun on helpompi toteuttaa kun oman pään pelaamisen perusasiat on kunnossa. Eikö näin?

Ja jos saa pyytää, niin pikkuista ajatusta siihen ulkoasuun mitä suoltaa pliis. Vaikka sisällä kiehuu, niin muiden on pikkuisen helpompi päästä kärryille ajatuksista, jos/kun niitä esille pikkuisen selkeämmin tuo... :)

Mitä itse otteluun tulee, niin veikkaan tänään löytyvän fyysisyyttä kummaltakin puolelta. Tiedä vaikka joku hanskauskin nähdään erinäisten tapahtumien summana.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
fireman kirjoitti:
Eikö Baxter todellakaan ymmärrä IFK perinteitä ,fyysisyyttä,taklauksia,vastustajan härnäämistä ,pelottelua ja uhoa.

Varmasti on tietoinen asiasta, kuten myös siitä että tuolla tyylillä ei pelejä voiteta. Ja hän on tullut voittamaan.

Itsekkin pistin tuon asian huomioon viime lauantain pelissä jossa olin katsomassa uutta Baxterin IFK:ta ensimmäistä kertaa. Peli on muuttunut juuri semmoiseksi mitä en olisi koskaan toivonut, melkein Summasmaiseksi peruutteluksi ja sumputukseksi jossa tehdään muutama räkämaali ja sitten odotetaan että summeri soi.

Onneksi peli ei vielä ihan niin puuroa ole, kiitos taitavien kahden ekan ketjun mutta lähellä se on.

Rostereita vielä odotellessa mutta tuskin suuria muutoksia tulee, pientä ketjusäätöä varmasti molemmilla.

Jokerit tulee erittäin latautuneena ja piiskattuna, IFK:n pitää pelata nöyrästi samaa linjaansa ja odottaa kärsivällisesti paikkojaan eikä vieläkään antaa liikaa tilaa Narreille, jotka pelaavat tällä hetkellä paremmin pienessä kaukalossa mielestäni kuin kotijoukkue.

Se kumpi tänään tahtoo enemmän pisteitä eikä vedä latausta yli, voittaa.
En sano kumpi se on.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Palomiehelle pisteet. Luin kerran, luin toisenkin kerran ja sitten putosin. Noinhan se asia on, kaikkea sontaa on kirjoitettu ja olisi siirryttävä asian ytimeen...eli tuota mihin ?

Tulossa varmasti lämpöinen peli ja kyllä tällä kertaa ehdoton mielenkiinto kohdistuu Billyyn. Todennäköisesti mies on kuuma, mutta millä tavalla, jäähyjä vai maaleja.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Paikallispeli vuorossa jälleen. Itse olen paikan päällä matsia katsomassa. Keskinäisten otteluiden maalisaldo on IFK:n hyväksi 20-18. Nurmijärven poika Keränen ratkaisee ottelun. Odotellaan illan kokoonpanoja, mutta tuomaroinnin hoitaa Levonen.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
vikkenilo kirjoitti:
Mihinkä kenttään Baxter on Billyn istuttanut?

Eikös tuo yleinen arvaus ole että 2.ketju olisi tänään muotoa Pikkarainen - Murray - Tibbetts?

No eiköhän nuo kokoonpanot aika piakkoin ilmoille ilmesty.


EDIT. Kuten Tuuski jo korjaamisen nopeana hoitikin niin ykköseenpä meni. Nyt Guolla sitä kiekkoa laitureille lapaan ja urakalla...
 
Viimeksi muokattu:

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ottelu ratkeaa vanhoihin fraaseihin; erikoistilanteisiin ja maalivahtipeliin. Jäähy- ja maalitilastojen kunkku Jokerit on viime aikoina keskittynyt liikaa jäähypenkin kuluttamiseen ja ottaen huomioon tämän illan tuomarin, niin homma jatkunee samalla linjalla. Tämä vaatii Ahoselta aivan erilaista pelaamista kuin muutamissa viime matseissa ja varsinkin lauantaisessa. Hänen on päästävä samalle tasolle kuin pari viikkoa sitten. Matseja on tietysti ollut paljon, mutta se ei ole mikään selitys tason huomattavaan laskuun. Shedden on ainakin laittanut kaiken peliin, jotta häpeällisen tappion hienon kotiyleisön edessä viimeksi kärsinyt Jokerit pelaa tänää sata lasissa. Tänään pelataan Stadin herruudesta ja asetelmista pleijareihin. Silloin kiekko viedään vaikka suussa maalin eikä vaan siirrellä kiekkoa ja vastuuta kaverille. Kunnia tai kuolema :)

Tibbettsin Urheiluruudun haastattelun ja Baxterin taustan innoittamana ehdotan uutta sisääntulokappaletta naapurille:
"Onward, Christian soldiers, marching as to war,
With the cross of Jesus going on before.
Christ, the royal Master, leads against the foe;
Forward into battle see His banners go!"
 

Tupis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK Tänään.

30 Juuso Oinonen, Maalivahti
31 Jan Lundell, Maalivahti AK


1. kenttä

21 Cory Murphy, Vasen puolustaja AK
2 Teemu Laakso, Oikea puolustaja AK

12 Billy Tibbetts, Vasen laitahyökkääjä AK
11 Stephen Guolla, Keskushyökkääjä AK
9 Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

42 Tommi Kovanen, Vasen puolustaja
10 Jere Karalahti, Oikea puolustaja

26 Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä
16 Raymond Murray, Keskushyökkääjä
36 Ilkka Pikkarainen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

77 Pasi Saarinen, Vasen puolustaja
50 Aleksi Holmberg, Oikea puolustaja

32 Lennart Petrell, Vasen laitahyökkääjä
45 Janne Keränen, Keskushyökkääjä
39 Pasi Salonen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

18 Juha Fagerstedt, Vasen puolustaja
55 Lasse Korhonen, Oikea puolustaja

41 Heikki Laine, Vasen laitahyökkääjä
24 Jermu Porthen, Keskushyökkääjä
19 Turo Järvinen, Oikea laitahyökkääjä
 

Viuhahtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
Näyttäs tuo HIFK:n kokoonpano siltä, mitä tuolla HIFK:n topikeissa ehdottelinkin.. eli Keränen kolmosen senana ja Porthen nelosessa..
 

scholl

Jäsen
Tuo kokoonpano tuntuu hyvältä. Järvinen ja Fagu saavat ilmeisesti sitten vastuuta alivoimassa. Toivon, että Keräsestä on kasvanut hyvin nopeassa ajassa se kolmoskentän sentteri. Ykkösketjussa kaksi snaipperia. Tuohan vaikuttaa suorastaan tuhoiselta vastustajan kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös