Ilmoitukset

 • Nimimerkit Pervert ja Winger huilaavat viikon keskinäisestä nokittelustaan Sport-osiossa.
 • Nimimerkkien Frank McKee ja Zinetula kahden sanan-viestit "Juurikin näin" Kärpät-osiossa ovat turhuuksia ilman omaa asiaa, ja ne palkitaan viikon pelikiellolla sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkin Elkku viestien taso osoittautui viime aikoina sen verran heikoksi, että päätimme poistaa hänen kirjoitusoikeutensa.

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ti 9.1.2018 Jokerit - Traktor Tšeljabinsk

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Kartsa, 09.01.2018 klo 17.50.

 1. Lainaus:
  Mitään yleistä häiriötä Viaplayn toimivuudessa tai lähetyksessä ei eilen ollut.

  - Hemmo
   
 2. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lainaus:
  Tuohon oli varmaan laskettu yläkatsomojen Väritehtaan vapaalippulaiset. Ihmetellä täytyy miksei kuutiolta näytetä kuin maalit ja enimmäkseen katsojia. Pitäisi olla Viaplay kännyssä, jotta voisi tsekata tilanteita uudestaan.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikös tästä tehty pari viikkoa takaperin joku linjaveto kun joku tilanne näytettiin kuutiolla ja vastustajajoukkue heräsi ja rupesi vaatimaan videotarkistuksia ym... harmin paikka!
   
 4. Familyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ymmärtääkseni KHL säännöt estävät ainakin jäähytilanteiden näyttämisen uusintana. Mahdollisten epäselvien Jokerit maalien uusintoja aletaan nykyään pyörittää vasta kun kiekko on uudestaan pelissä, johtuen juurikin tuosta mainitusta uusinnan perusteella tulleesta haastosta ja maalin hylkäämisestä.
  Itsellä peleissä Viaplay käyttössä kännyssä. Lähetys tulee vielä sen verran jälkijunassa, että yleensä ehtii avata sovelluksen ja nähdä epäselvän tilanteen, jolloin ei turhaan syö akkua niin pahasti. Suosittelen.

  Lainaus: