Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Ti 9.1.2018 Jokerit - Traktor Tšeljabinsk

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Kartsa, 09.01.2018.

 1. Lainaus:
  Mitään yleistä häiriötä Viaplayn toimivuudessa tai lähetyksessä ei eilen ollut.

  - Hemmo
   
 2. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lainaus:
  Tuohon oli varmaan laskettu yläkatsomojen Väritehtaan vapaalippulaiset. Ihmetellä täytyy miksei kuutiolta näytetä kuin maalit ja enimmäkseen katsojia. Pitäisi olla Viaplay kännyssä, jotta voisi tsekata tilanteita uudestaan.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikös tästä tehty pari viikkoa takaperin joku linjaveto kun joku tilanne näytettiin kuutiolla ja vastustajajoukkue heräsi ja rupesi vaatimaan videotarkistuksia ym... harmin paikka!
   
 4. Familyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ymmärtääkseni KHL säännöt estävät ainakin jäähytilanteiden näyttämisen uusintana. Mahdollisten epäselvien Jokerit maalien uusintoja aletaan nykyään pyörittää vasta kun kiekko on uudestaan pelissä, johtuen juurikin tuosta mainitusta uusinnan perusteella tulleesta haastosta ja maalin hylkäämisestä.
  Itsellä peleissä Viaplay käyttössä kännyssä. Lähetys tulee vielä sen verran jälkijunassa, että yleensä ehtii avata sovelluksen ja nähdä epäselvän tilanteen, jolloin ei turhaan syö akkua niin pahasti. Suosittelen.

  Lainaus: