Ti 17.2.2015 Ässät - Lukko

  • 9 127
  • 58

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvinhän se meni, vierasvoitto 4-2. Ensimmäinen erä oli Lukolta vaikea, Ässät sai 2-0 johdon jo reilussa kymmenessä minuutissa, mutta sen jälkeinen Lukon aikalisä ja Dufvan kaikesta päätellen kiukkuinen palaute herätti Lukon.

Kavennus tuli vasta toisen erän alkuun Jesper Piitulaisen maalilla, ja sen jälkeen mentiin pitkään aika tasaisesti kunnes sitten noin neljä minuuttia ennen erätaukoa tapahtui jotain kummallista. Lukko takoi puolessatoista minuutissa kolme maalia ja käänsi pelin 4-2-johdokseen.

Kolmannen erän alkuun Ässät tuli aika vahvasti ja kun Jesse Virtanen vielä sai jäähyn niin olihan siinä vielä peli auki. Kun Ässät ei sitä kavennustaan tehnyt niin sen jälkeen peli alkoikin kääntymään Lukolle, eikä tuossa loppujen lopuksi suurtakaan hätää ollut. Ässät ei edes ilman maalivahtia yrittänyt kavennusta, mikä ainakin minua ihmetyttää kovasti.

Lukon pelissä oli hyvää se että maalintekijöinä olivat hiukan harvemminkin onnistuvat eli Piitulainen ja Janne Lahti. En tiedä rupeeko Piitulaisellakin vihdoinkin kulkemaan, maali jo toisessa pelissä peräkkäin.

Ykköskenttä jäi kokonaan nollille, mutta taisivat olla kaukalossa Ässien molempien maalien aikaan.

Olavi Vauhkonenkin teki maalin mikä on hyvä asia sillä maaottelutauon jälkeen Ola on ollut hiukan pimennossa.

Lukon puolustajista ykkönen oli Jesse Virtanen, ja Oskari Setänen maalilla pelasi loppujen lopuksi hyvän pelin vaikka se Ässien toinen maali Oskarin piikkiin meneekin. Ihailtavaa pitkäjänteisyyttä nähtiin myös valmentajalta kun ei tuon hörppäyksen jälkeen vaihtanut maalivahtia. Eikä minun mielestäni tarttis seuraavaankaan peliin vaihtaa vaan annettaisiin nyt Setäsen pelata kun homma toimii paremmin kuin Zapolskilla.

Mikäpä tässä. Aina se on mukavampaa katsoa voittavaa Lukkoa kuin häviävää.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ensimmäinen erä oli selvästi Ässien, mutta toiseen erään Lukolta salama-alku ja tasoitusmaalin jälkeen peli nitkahti lopullisesti raumalaisille. Oli kyllä sarjassaan muikea sulaminen Ässiltä. Kolmas erä olikin sitten pitkälti kosmetiikkaa, kun Lukko piti tehokkaasti Ässät pois tekopaikoilta. Ei mitään kaunista tuo Lukon kolmannen erän purkupeli, mutta se on sallittua, kun vieraista haetaan kolmea pinnaa. Setäseltä ihan hyvä matsi (31 koppia), vaikka Ässien toinen maali lurahtikin kainalosta. Lukon voittava maalivahti edelleen.

Niin... ja porilainen katsomokulttuuri pisti hymyilyttämään TV-lähetyksen kautta seurattuna. Kannustusta ei kuulunut juurikaan, mutta viheltehyä ja vastustajan maalivahdille huokailuja senkin edestä. Kannattaisikos kuitenkin keskittyä enemmän siihen oman joukkueen kannattamiseen?
 
Viimeksi muokattu:

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
No olipas taas. Alku näytti hyvältä ja se oli siinä.

2 päivän huililla saadaan ladattua akkuja 20 minuutin pelaamiseen. Ässät ihme kyllä vei ekan erän, Lukko dominoi toisen ja kolmannessa Lukolle riitti kun luisteli hiukan Ässien edellä. Kun ei sitä virtaa ole niin sitä ei ole. Toisessa erässä ei rahkeet riittäneet alkuunkaan Lukon vauhdin nostoon. Kolmannessa ei ollut voimia edes kunnolla yrittää kavennusta.

Paha maku jäi suuhun tuollaisesta. Mutta pakko se on ymmärtää että ei noilla pojilla vaan ole enää voimia jäljellä.

Ässien parhaimmistoa oli ehdottomasti alemmat kentät, erityisesti 4. kenttä.

Tuomarit veti taas tuttuun tyyliin. Läski-Timppa ja Lasileuka jatkoivat siitä mihin ennen ovat jääneet. Viheltely luokatonta ja linjatonta. Välillä vihelletään, välillä ei. Ja tämä koski molempia joukkueita. Kolmannessa erässä jäi vähän kaivelemaan Riksmannin jäähy kun Lukko-pelaaja luisteli Juuson ylös nostamaan mailaan, mutta Niskaselle ei vihelletty jäähyä kun kolasi sen jälkeen Ässä-hyökkääjän sinisellä. Mut nää on näitä.

Yleisömäärässä päästiin reippaaseen neljään tonniin. Se jos mikä on ihme. Lauantaina sitten vähemmän.

Edit: Huudettiinkos katsomosta jotain Toivolalle pelin jälkeen, en kuullut kunnolla.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olihan se Nurmelta ovela "haku". Veikkaanpa että mikäli peli olisi ollut tasan niin ei siitä jäähyä olisi vihelletty, nyt kun peli oli selvä niin sen saattoi ottaa varmuuden vuoksi pois.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kolmannessa erässä jäi vähän kaivelemaan Riksmannin jäähy kun Lukko-pelaaja luisteli Juuson ylös nostamaan mailaan, mutta Niskaselle ei vihelletty jäähyä kun kolasi sen jälkeen Ässä-hyökkääjän sinisellä. Mut nää on näitä.
Tuossa Riksmanin jäähyssä ihan miehen oma vika, että pitää mailaansa tuolla tavoin. Toki Nurmelta pelimiesmäinen tarkoituksellinen haku, mutta jo F-junnuissa opetettu asia on että jokainen vastaa omasta mailastaan. Tuo Niskalan taklaus Saarelaan sinisellä oli myöskin aika kyseenalainen tilanne, sillä vaikka kyynärpää/käsivarsi osuukin Allua leukaperiin, niin poika kyllä ajaa itsensä ihan omatoimisesti kanveesiin luistelemalla suoraan Jannea päin, joka hänkin hieman yllättyy tilanteesta.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
3 pinnaa ja hyvä niin. Hengetön peli, jossa ei ollut yhtään keskinäistä jännitettä. Liikaa näitä paikallispelejä on. Sen pitäisi tajuta ulasoorin pullonkerääjänkin. Setänen se vaan jaksaa voittaa samalla, kun virkaveli elää tuskaisempaa kautta. Toivotaankin Setäselle loppukauden vastuuta ja annetaan hänelle, sekä Vuoriolle työrauha.

Lukon ykkönen oli purjeessa tänään muutamaa tilannetta lukuunottamatta. Piitulaiselle ja Lahdelle kaivattu onnistuminen. Positiivista on se, että kerrankin Lukolle osui tuollainen tehohetki Ässiä vastaan. Siinä nitkahti porilaisen selkäranka kuin Isomäen hallin mätä kattopalkki. Ensimmäinen erä ei totisesti luvannut Lukolle hyvää ja niin kuin monta kertaa tällä kaudella aiemminkin, vei Ässät ottelun ensimmäistä erää mielinmäärin. Mutta peli kestää 60min. Kolmannessa erässä pata räpisteli kulmissa ja Lukko puolusti niin kuin pitääkin.

Kiitos Lukko.
 

patapori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien pelistä puutuu hyökkäyksen rytmitys. Peli näyttää aika roiskimiselta ja sen tähden suoria hyökkäyksiä mitkä päättyisivät laadukkaaseen laukaukseen ei ole oikeastaan yhtään koko ottelussa. Ässät pelaa omassa päädyssä kohtalaisesti, tänään tuli virheitä siellä ja kun hyökkäyspelissä ei ole oikeastaan kuin päätyyn ajamista niin maalien teko on todella vaikeaa. Nyt pitäisi nähdä tämä puute jolloin olisi vielä toivoa voittaa otteluja. Ässillä ei ollut tänään edes mahdollista voittaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Parempi voitti, ei auta selittely. Dufva vei Rockya 100-0 ja Lukkoa Ässiä 2-4. Satakunnan herra on Lukko selkeästi kaudella 2014-2015.

Onnea raumalle pisteistä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Tuossa Riksmanin jäähyssä ihan miehen oma vika, että pitää mailaansa tuolla tavoin. Toki Nurmelta pelimiesmäinen tarkoituksellinen haku, mutta jo F-junnuissa opetettu asia on että jokainen vastaa omasta mailastaan. Tuo Niskalan taklaus Saarelaan sinisellä oli myöskin aika kyseenalainen tilanne, sillä vaikka kyynärpää/käsivarsi osuukin Allua leukaperiin, niin poika kyllä ajaa itsensä ihan omatoimisesti kanveesiin luistelemalla suoraan Jannea päin, joka hänkin hieman yllättyy tilanteesta.
Mutta eikö se ole Nurmen vika jos luistelee päin mailaa? Vai katosiko maila yleisömereen. Miksei Niskala saanut jäähyä kun Saarelan nilkki luisteli päin nostettua kyynärpäätä? Sen uskon kyllä ettei pikkupoika varmaan edes nähnyt mitä tapahtui.

Sinäänsä se ja sama, ei se ottelun tulokseen vaikuttanut millään tavalla. Vituttaa vaan kun tuo linja pitää.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Lukolle onnittelut tärkeistä pisteistä. Käsittämätöntä kyllä, että peli pysyy kasassa vain yhden erän. Toiseen erään tullaan täysin jäässä ja pelaajat tekevät todella räikeitä virheitä joista suurella prosentilla omissa soi. Sitten perinteinen kolmannen erän koohotus, joka ei kuitenkaan johda mihinkään.

Rockyn touhua en voi kuin ihmetellä. Ei aikalisää vaikka näkee kotisohvalle asti, että nyt homma repeää täysin käsistä. Peluuttaminen on myös jokseenkin absurdia. Miksi muuten Stafford viltitettiin?

Playoff paikka alkaa tuntua hieman kaukaiselta vaikka pisteiden valossa sinne on vielä täysin mahdollista päästä. Nyt on vain niin monta peliä mennyt tällä samalla kaavalla, että alkaa väkisin hieman usko loppumaan.

edit: tänään omissa soi kolmesti vajaassa kahdessa minuutissa. Ihan kuin olisi tapahtunut joskus aiemminkin tällä kaudella..
 
Viimeksi muokattu:

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Hyvä voitto taas tänään! Ei oikein tuntunut kauhean pahalta edes 2-0 tilanteessa, kun pelin kontrolli oli kuitenkin Lukolla ja niinhän sieltä ohi tultiinkin että heilahti. Toisessa erässä olisi ollut enempiinkin osumiin paikkaa, kun taas Ässien oikeastaan ainoa paikka oli Huovisen rankkari, joka tuli jostain käsittämättömästä roikkupompusta. Kolmas erä tuttua varmistelua, mutta jotenkin musta tuntuu, että väkinäistä ja liian passiivista tuo oli taas.

Riksman pelaa jotenkin oudosti, jos kiekko on maalin takana. Sulkee kulman pelkästään patjalla ja muuten möllöttää keskellä maalia? Tänäänkin olisi ollut useampi paikka nostaa tyhjään etuyläkulmaan, mutta aina oli pakko runtata patjoihin.

No tämä riitti tällä kertaa ja ilolla tervehdin Lahden ja Piitulaisen vahvoja esityksiä. Varsinkin Lahti on nyt ihan siinä kynnyksellä, että maaleja alkaa tulemaan väkisinkin. Komulainen on myös sitkeä kaveri tuollaiseksi kaljapurkin korkuiseksi, vaikkei tänään tehoja tullut. Gagnonia kaivataan edelleen, kunhan nyt pian tervehtyisi. Jotenkin on luottavainen fiilis, että runkosarja klaarataan ilmankin.

Aika vähän oli Porissa väkeä, mistä tämä mahtaa johtua? Kenties kalliista lipuista? Sillähän on myös noita Rauman ottelujen määriä selitelty, kun noin 4000 katsojaan ollaan jääty.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Mutta eikö se ole Nurmen vika jos luistelee päin mailaa?

Ei. Pelaaja on vastuussa mailastaan. Jos Nurmi pitaisi mailaa ylhaalla ja joku luistelisi siihen, se olisi Nurmen vika.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kolmannessa erässä jäi vähän kaivelemaan Riksmannin jäähy kun Lukko-pelaaja luisteli Juuson ylös nostamaan mailaan, mutta Niskaselle ei vihelletty jäähyä kun kolasi sen jälkeen Ässä-hyökkääjän sinisellä.
Eivät olleet samanlaisia tilanteita ensinkään. Riksman on noista nostoistaan saanut ennenkin jäähyn, joten ei varmaan tullut yllätyksenä. Sitä mailaa ei vaan pidetä siellä pelaajien pään korkeudella.

Niskalan tapauksessa Saarela antoi paikan ajaa oikean tappotaklauksen, mutta onneksi Niskala ehti jarruttamaan. Oikein meni, kun jäi jäähy antamatta. Olisi muuten tullut rumaa jälkeä jos Janne olisi oikeasti kolannut Aleksin yli, kun katse oli ihan jossain muualla kuin ajosuunnassa.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Nykytulkinnoilla sen mailan ei todellakaan tarvitse olla edes ylhäällä, jotta korkeasta mailasta boksiin joutuu. Riittää että osuu vastustajaa "ylös". Perseestä toki tuollainen.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ei. Pelaaja on vastuussa mailastaan. Jos Nurmi pitaisi mailaa ylhaalla ja joku luistelisi siihen, se olisi Nurmen vika.
Mutta eikös samalla matematiikalla ollut Niskalan rike jos kyynärpää oli ylhäällä ja Saarela luisteli siihen. Säännöissä on kyynärpäätaklaus yhtä kielletty kuin korkea mailakin.

Vitunko väliä toisaalta, mutta tasapuolista pitäisi olla.

Bensa alkaa olemaan lopussa joukkueelta, ehkä jotain hyökkääjäresurssia olisi tarvittu mutta minkäs teet kun taitaa kauden budjetti alkaa olla aika reilusti miinuksella.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mutta eikö se ole Nurmen vika jos luistelee päin mailaa? Vai katosiko maila yleisömereen. Miksei Niskala saanut jäähyä kun Saarelan nilkki luisteli päin nostettua kyynärpäätä? Sen uskon kyllä ettei pikkupoika varmaan edes nähnyt mitä tapahtui.
On toki Nurmen "vika", mutta säännöt eivät sellaista tunne lieventävänä seikkana. Jokaisen pelaajan tehtävänä on pitää huoli siitä, että oma maila ei osu vastustajaa päähän - piste. Ihan yhtälailla se jäähy kuuluu viheltää, vaikka maila osuisi vahingossa esimerkiksi kimmoten toisen pelaajan mailasta/varusteista.

Toisekseen kelailin tuota Saarelan ja NIskalan tilannetta videolta useaan otteeseen ja ei Niskala siinä kyllä mitenkään erityisesti kyynärpäätään taklatakseen nosta, vaan lähinnä laittaa käden eteen suojautuakseen törmäykseltä. Samalla Niskala kääntyy juuri sivuttain ja Saarela luistelee pää edellä suoraan päin. Ei tuosta nyt Niskalalle jäähy mikään suuri vääryys olisi ollut, mutta ei vääryys ollut myöskään se, että jäähy jäi viheltämättä. Niskala ei koita tilanteessa Saarelaa vahingoittaa ja kysyykin heti tilanteen jälkeen Allulta, että kaikki on ok.

Ja ei, kättä/kyynärpäätä ei voi verrata mailaan, kuten nimimerkki korkki koittaa tuossa yläpuolella tehdä :D Noissa kahdessa on jo se perustavanlaatuinen ero, että mailan/lavan lähtökohtainen paikka on jäässä, kun taasen kädet ja kyynärpäät ovat luonnostaan sen runsaan metrin verran jään yläpuolella ja on luonnollista ottaa yllättävä törmäys vastaan käsillä.
 
Viimeksi muokattu:

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taisi olla tämän kauden vaisuin paikallinen ja jos vertaa tasauskierroksen matseihin sekä tunnelmaan, homma oli aikalailla erilaista. Onnittelut Lukolle voitosta ja runkosarjan osalta olivat lopulta parempia. Jos sitten vielä tällä kaudella kohdataan, silloin olisikin tosi kyseessä ja tunnelma katossa.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ei. Pelaaja on vastuussa mailastaan. Jos Nurmi pitaisi mailaa ylhaalla ja joku luistelisi siihen, se olisi Nurmen vika.

Olet varmasti myös sitä mieltä, että jos joku pelaaja korjailee vaikka erkkareita mailastaan niin siihen väliin kun vaan lykkää äkkiä päänsä niin jäähyhän siitä kuuluu viheltää. Koko peli on menossa entistä oksettavampaan suuntaan kun kiekottomia pelaajia kammetaan jäihin ennennäkemättömään tahtiin pelistä toiseen ja sinä jaksat toistella näitä "pelaaja on vastuussa mailastaan" jargoneita. Toinen on järjetön mailalla hakkaaminen kaikkea mikä liikkuu. Jos kohteen maila ei katkea tai putoa kädestä, niin antaa palaa vain. Sanotaan tähän vaikka esimerkkinä Niemi tänään kolmannessa erässä, niin ei jää sellainen maku että syyttelisin vastustajaa.

Rockyltä kaipaisin ulostuloa tapaus Staffordiin liittyen. Oliko hyväkin peliliike hyllyttää oma inhokki toisessa erässä silloin, kun peli oli jotenkin vielä naruissa? Ei ollut kauaa tuon jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
En kyllä yhtään enää ihmettele että Saarela jr on kokenut jo nyt niin monta aivotärähdystä lyhyellä urallaan. Onneksi vastaan tuli Niskala eikä esim. Jonne Virtanen. Ihan pojan oman terveyden kannalta toivoo että änäri jää haaveeksi..
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olet varmasti myös sitä mieltä, että jos joku pelaaja korjailee vaikka erkkareita mailastaan niin siihen väliin kun vaan lykkää äkkiä päänsä niin jäähyhän siitä kuuluu viheltää.
Yrität selvästi saivarrella asiasta parhaasi mukaan, mutta harvemmin mitään erkkoja korjaillaan pelin ollessa käynnissä? Toki tuollaisessakin tilanteessa tuomarin kuuluu käyttää harkintavaltaa ja jos esimerkiksi erkkaa korjaillessa yrittää samalla estää/kiusata ohimenevää pelaajaa (kuten Riksman teki), niin kyllähän siitä voi jäähyn viheltää. Marginaalitilanteita toki, mutta siltikin kaikesta huolimatta hyvin selkeä juttu, etenkin kun peli on käynnissä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Yrität selvästi saivarrella asiasta parhaasi mukaan, mutta harvemmin mitään erkkoja korjaillaan pelin ollessa käynnissä? Toki tuollaisessakin tilanteessa tuomarin kuuluu käyttää harkintavaltaa ja jos esimerkiksi erkkaa korjaillessa yrittää samalla estää/kiusata ohimenevää pelaajaa (kuten Riksman teki), niin kyllähän siitä voi jäähyn viheltää.

Riksman ei häirinnyt mitään ohimenevää pelaajaa, vaan oli omalla maaliviivalla maila rinnan edessä monta sekuntia. Nurmella oli jokin tärkeäkin syy käydä miltei maalin sisällä hakemassa osuma siihen mailaan? Ymmärtäisin tämän jäähyn ymmärryksen, jos Riksman olisi laittanut mailan eteen yllättäen, mutta kun ei. Jäähyllä ei ollut edes peliin mitään merkitystä, mutta symbolisesti iso merkitys näiden raitapaitojen touhuun. Menee varsinaisen kyyläämisen ja hiusten halkomisen kategoriaan vaikka siellä on juuri ollut peli. Todella vaarallinen muuten varmasti tuollainen paikallaan oleva maila, vähän navan yläpuolella? Olisi hauska saada tekstitys siitä mitä Riksman jutteli tälle leukalaastarille, jota Tikkanen selvästi tähtäsi päähän.

EDIT. Miksi muuten tässä tapauksessa sääntökirjaa pitää lukea viimeisen päälle tarkkaan ja säntillisesti, kun esim. estämisestä on unohdettu about kaikki mahdollinen kentällä? Kumpikohan on lajille haitallisempaa. Pitääkö maalivahdin muuten nykyään väistyä kokonaan pois maaliltaan kun joku karvaaja tulee kohti, tuntuu että alue on yleistä temmellyskenttää. Olisiko ollut Hirso joka syssymmällä luisteli väkisin Riksmanin mailan tuppeen ja miltei kuoli. Tällöinkin Riksman oli maalin tolpalla lähes liikkumatta.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
EDIT. Miksi muuten tässä tapauksessa sääntökirjaa pitää lukea viimeisen päälle tarkkaan ja säntillisesti

No eihan saantokirjaa nyt assia VASTAAN saisi kayttaa. Miksei siella ole sellaista saantoa etta assia vastaan saantoja pitaisi jattaa kayttamatta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Olihan se jäähy nyt Riksmanin omaa typeryyttä, ihan sama minkä väriset lasit on päässä. Eikä se ollut ensimmäinen kerta viime aikoina kun Riksman ottaa jäähyn. Ei se ole sattumaa että ne osuvat samalle maalivahdille.

Mutta ei se mitään ratkaissut, ehkä jotain turhautumistakin oli ilmoilla kun häntä ei otettu pois maaliltansa.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Riksman ei häirinnyt mitään ohimenevää pelaajaa, vaan oli omalla maaliviivalla maila rinnan edessä monta sekuntia. Nurmella oli jokin tärkeäkin syy käydä miltei maalin sisällä hakemassa osuma siihen mailaan? Ymmärtäisin tämän jäähyn ymmärryksen, jos Riksman olisi laittanut mailan eteen yllättäen, mutta kun ei. Jäähyllä ei ollut edes peliin mitään merkitystä, mutta symbolisesti iso merkitys näiden raitapaitojen touhuun. Menee varsinaisen kyyläämisen ja hiusten halkomisen kategoriaan vaikka siellä on juuri ollut peli. Todella vaarallinen muuten varmasti tuollainen paikallaan oleva maila, vähän navan yläpuolella? Olisi hauska saada tekstitys siitä mitä Riksman jutteli tälle leukalaastarille, jota Tikkanen selvästi tähtäsi päähän.

EDIT. Miksi muuten tässä tapauksessa sääntökirjaa pitää lukea viimeisen päälle tarkkaan ja säntillisesti, kun esim. estämisestä on unohdettu about kaikki mahdollinen kentällä? Kumpikohan on lajille haitallisempaa. Pitääkö maalivahdin muuten nykyään väistyä kokonaan pois maaliltaan kun joku karvaaja tulee kohti, tuntuu että alue on yleistä temmellyskenttää. Olisiko ollut Hirso joka syssymmällä luisteli väkisin Riksmanin mailan tuppeen ja miltei kuoli. Tällöinkin Riksman oli maalin tolpalla lähes liikkumatta.
Totta kai Nurmella oli hyvä syy käydä hakemassa osuma - hankkiakseen Ässille jäähyn. Aivan turhaan Riksman piti mailaansa ilmassa (yläriman, ei navan korkeudella) ja sai hyvän muistutuksen, miksi niin ei kannata tehdä. Ja kuten useampikin on tuossa yllä jo todennut, ei ollut Riksmanille ensimmäinen vastaava jäähy. Turha sinun on kiukutella siitä, miksi korkeaa mailaa tulkitaan säntillisesti. Kyseessähän on hyvinkin selkeä ja erittäin yksinkertaisesti tulkittava asia. Toki ymmärtäähän sen, että kiukuttaa...

Mutta olet siis sitä mieltä että erkkaria korjatessa siihen mailaan kun työntää naamansa niin jäähy on oikein? Kai se vastuu mailasta säilyy pelikatkoillakin? Olet ilmeisesti melkoinen pilkunnussimisen ystävä kun edelleen hihkut siitä että jäähy on oikein.

Kukakohan tässä pilkkua nyt hieroo, kun jostain erkkarin korjaamisesta pelikatkoilla koittaa vääntää?:D
 
Viimeksi muokattu:

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
No eihan saantokirjaa nyt assia VASTAAN saisi kayttaa. Miksei siella ole sellaista saantoa etta assia vastaan saantoja pitaisi jattaa kayttamatta.

Ei luoja, yllättäen olet taas kujalla vaikka miten paksusta rautalangasta vääntäisi. Tapaus oli naurettava, siitä ei pääse mihinkään. On ihan sama minkä väriselle tai nimiselle tuo jäähy annettiin. Mutta olet siis sitä mieltä että erkkaria korjatessa siihen mailaan kun työntää naamansa niin jäähy on oikein? Kai se vastuu mailasta säilyy pelikatkoillakin? Olet ilmeisesti melkoinen pilkunnussimisen ystävä kun edelleen hihkut siitä että jäähy on oikein.

E:

Totta kai Nurmella oli hyvä syy käydä hakemassa osuma - hankkiakseen Ässille jäähyn. Aivan turhaan Riksman piti mailaansa ilmassa (yläriman, ei navan korkeudella) ja sai hyvän muistutuksen, miksi niin ei kannata tehdä. Ja kuten useampikin on tuossa yllä jo todennut, ei ollut Riksmanille ensimmäinen vastaava jäähy. Turha sinun on kiukutella siitä, miksi korkeaa mailaa tulkitaan säntillisesti. Kyseessähän on hyvinkin selkeä ja erittäin yksinkertaisesti tulkittava asia. Toki ymmärtäähän sen, että kiukuttaa...

Ai jaa. Minulle on kyllä tärkempää "pelin henki" ja linja kuin joku sääntökirjan olematon tulkinta, ja tänään henki oli pilli taskussa -linja. Edelleen, ei ole ihan perustilanne tulkittavaksi tuollainen missä pelaaja selvästi hakee kontaktin paikallaan olevaan mailaan, vieläpä maalivahdin alueelta minne ei pitäisi olla mitään asiaa. Mailahan oli poikittain lähes maaliviivan kohdilla. Ymmärrän kyllä korkean mailan tulkinnat, ei tarvi selittää. Tämä oli naurettava vaikka se olisi mennyt Setäselle ja tuomarilta oman pienuutensa esiin tuominen kun pelin aikana ei kykene mihinkään ratkaisuihin. Ei kyllä kiukuta, lähinnä vituttaa tuollainen pelleily.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös