Tepsin Pre-Season 2010

  • 81 210
  • 199
Harjoitusotteluiden raportit, tilastot etc tänne siis.

Otteluohjelma:
Pitsiturnaus 6.8
HPK - TPS 1-3
TPS - Ilves 1-3
Lukko - TPS 2-1

European Trophy 11.8 - 28.8
TPS - ZSC Lions 5-4
TPS - SC Bern 4-3
TPS - Salzburg 0-3
TPS - Kärpät 4-3 JA.
Tappara - TPS 0-3
Malmö - TPS 0-3
Frölunda - TPS
HV71 - TPS

Onko kenelläkään tietoa pelataanko Turun herruudesta tänä kesänä?
 
Viimeksi muokattu:

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensiviikon perjantaina pelattavassa Pitsiturnauksessa ei näillä näkymin nähdä meidän ulkomaalaisista pelaajista kuin Skålberg ja Bergman. Myös Kivenmäen pelaaminen on erittäin epätodennäköistä.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensiviikon perjantaina pelattavassa Pitsiturnauksessa ei näillä näkymin nähdä meidän ulkomaalaisista pelaajista kuin Skålberg ja Bergman. Myös Kivenmäen pelaaminen on erittäin epätodennäköistä.

Pitsiturnauksen voitto ei liene minkään muun joukkueen kauden päätavoite kuin Lukon. :)

Turnaus sinällään tarjoaa nuorille ja try out -pelaajille hyvän näyttöpaikan. Siksi onkin luonnollista, että kokeneemmat kaverit jäävät kotipuoleen treenaamaan, jolloin nuoret pääsevät näyttämään kykyjään. Ortio, Aaltonen, Palmroth, Laine, Tapio ja Bergman ovat varmastikin turnauksessa pelaavaa kaartia.

Plihal, Birner ja Suominen taisivat käydä viime kauden päätteeksi leikkauspöydällä, joten heidän kohdallaan ei mitään riskejä kannata tässä kohtaa edes ottaa. Berg kävi myös leikkauspöydällä jo aiemmin. Ovatkohan nämä kaverit ylipäätään vielä edes pelikuntoisia?
 

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja miksi ei? Pahoittelut lyhyestä viestistä mutta nyt ei ajatus kulje.

Valmennus haluaa varmaan kokeilla mahd. paljon omia junnuja. Kyllähän pitsissä on monesti nähty näitä junnujoukkueita joka on katsojien kannalta perseestä. Lukko ja Ässät vetävät luonnollisesti aina parhailla koska kyseessä on näiden molempien jengien kauden päätapahtuma.

En ihmettelisi yhtään vaikka esim. Vaha ja ehkä muutamat muutkin kokeneemmat kaverit loistaisivat poissaolollaan.
 

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Plihal, Birner ja Suominen taisivat käydä viime kauden päätteeksi leikkauspöydällä, joten heidän kohdallaan ei mitään riskejä kannata tässä kohtaa edes ottaa. Berg kävi myös leikkauspöydällä jo aiemmin. Ovatkohan nämä kaverit ylipäätään vielä edes pelikuntoisia?

Tätä nelikkoa tuskin nähdään pitsissä, kaikilla on kuntoutuminen siinä vaiheessa että on täysin turhaa ottaa riskejä. Birnerin ja Bergin pitäisi olla lähes varmasti tikissä kun europelit alkavat, Plihal ja Tumppi kysymysmerkkejä. Myös Engren näillä näkymin passaa Pitsin, ja hyvä niin koska europelejä riittää.
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja tuskin on Hattunenkaan toipunut vielä operaatiostaan pelikuntoon, liekohän saanut lupaa käydä edes jäällä vielä. Eli aika romuna kyseinen kaveri pelasi oikeastaan koko kaude, viimekesänä syntynyt polvivamma vaivasi läpi kauden ja vuodenvaihteen jälkeen piikin avulla. Että sitä taustaa vasten ajateltuna aika pirun kova jätkä, kun muistelee missä lennossa oli yksijalkaisenakin tossa keväällä.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Ihan mielenkiintoinen vuonna -94 syntynyt Rasmus Ristolainen mukana. Sikäli mikäli lista pitää edes jotenkin paikkansa. Aaltonen ja Taavitsainen on u20-jengin mukana samaan aikaan ja luulen, ettei heitä pitsissä nähdä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Eli ennen kuin hilaatte persaukset Raumalle, niin harkitkaa vaihtoehtoa verkko-tv:n muodossa.

Huimaa kautta odotellessa.

No helkkari...kiitos tästä tiedosta. Alkoikin jo mietityttään mitä järkeä on omaa jengiä lähteä katsomaan kun pelimmiehet jäävät kotiin. Tämä onkin sitten se parempi ratkaisu.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tuohon on listattu kaikki TPS:n sopimuspelaajat + muutamia pelimiehiä seuran A-junioreista. Kuten todettua, ei takuulla ole Pitsin rosteri tuollainen TPS:n osalta.
Tai paremminkin: TPS:n rosteri Pitsissä koostuu takuuvarmasti vain ja ainoastaan näistä listatuista 32 nimestä. Tuon listan ulkopuolelta TPS:n paidassa ei viiletä yksikään pelimies. Se on toinen asia, ketkä näistä listatuista pelaajista EIVÄT pelaa Pitsissä.

Itse veikkaisin, että noin 24-26 ukkoa lähtee Raumalle eli kuudesta kahdeksaan nimeä voidaan vetää listalta yli. Maalivahdit osallistunevat kaikki, mutta Virtanen tuskin saanee peliaikaa. Puolustuksesta ainoa "varma" poissaolija on Berg. Raboin on vähän siinä ja siinä. Hyökkäyksestä Birner, Hattunen, Plihal ja Suominen kuntouttanevat vielä vaivojaan, eivätkä osallistu Pitsiin. Epävarmoiksi listaisin vielä Kivenmäen ja Trabuccon. "Konkariosasto" tyyliin Hauhtonen, Huczkowski, Vahalahti, Venäläinen etc. lienevät hyvin todennäköisesti mukana, mutta eivät pelaa kaikkia otteluita.
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hattusen osalta ainakin näyttää tällä hetkellä hyvältä, ollut reilun viikon joukkueen mukana ja jäälläkin käynyt, huomenna selviää pelaako pitsissä vai ei.
Onneksi on sujunut toipuminen näin nopeasti, että on heti kauden alussa käytännössä täysi rosteri käytettävissä.

Itsekkin sain väännettyä vapaapäivän perjantaille, että pääsee näkemään uusiutunutta joukkuetta. Vaikka vielä tuskin voi vetää yhtään mitään johtopäätöksiä Unskin pätevyydestä, tai uusien naamojen kyvyistä, ni näkee ainakin rakkaan Palloseuran taas jäällä. Onkin jo tovi vierähtänyt Hämeenlinnan loppusummerista :)

Ja mun ymmärtääkseni uusista ulkkareista ei vielä toinen ole edes saapunut Turkuun, että ainakin toinen siis on ulkona pitsistä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HC TPSn ennakon mukaan valmennus on tosiaan koittamassa junnujen kykyjä Pitsissä ja useampi kokenut pelaaja jää kotio. Ei muuta allekirjoittaneen ratkaisuja perjantain osalta, vapaata duunista on otettu ja lätkäkausi avataan perjantaina. Hiukan tässä onkin jo odoteltukin. Itseä kiinnostaa kovasti nähdä Leime livenä ja koittaa saada jotain kuvaa millaisesta kaverista on kyse. Tämän lisäksi nämä omat junnut kiinnostaa, Laine etunenässä mutta myös Palmroth joka oli positiivisen fyysinen mutta hidas viime kesänä. Toivotaan että tällä osastolla on parannusta tapahtunut. Ja tryoutit kanssa, tässähän tulee kaikki lueteltua...
 

Rosvoroope

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Elikkäs kotiin jäävät näillä näkymin ainoastaan Hattunen, Birner ja Plihal. Mario nähdään jo siis pelaamassa, mutta Raboin ei oo vielä liittynyt joukkueen vahvuuten. Eli aika vaihtuvalla rosterilla varmasti mennään huominen, mikä on tietysti kiva nähdä mahdollisimman moni peluri tositoimissa!!

Raumalla tavataan!
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
TPS johtaa HPK:ta 2-0 tällä hetkellä.

Ekaa maalia en nähnyt, mutta Marion tekemä 2-0 oli erittäin hieno. Vaha laittoi Mariolle takatolpalle, josta Mario pisti sisään. Mariolta myös upea syöttö takatolpalle Kivenmäelle (?), mutta Kivenmäki ei onnistunut. Pelimies näyttäisi olevan.

Raboin:lta hyviä väläytyksiä, mm yksi upea avojään taklaus. Kovin näyttäisi pienestä koostaan huolimatta ajavan mieheen kiinni.

Tällaista sekavaa pohdintaa surkea kuvanlaatuisen Web TV:n pohjalta.
-------
Husse 3-0 YV

Ekan maalin teki Tapio niin ikään YV:llä

On muuten paska toi lukon webtv, 10 euroa maksoi ja pätkii surkealla kuvanlaadulla koko ajan, vaikka 24 megainen yhteys.

Hyvää peliä ja itsevarmaa peliä Tepsiltä! Mario näyttäisi todellakin olevan pelimies ja hän pelaa myös puolustuspäässä hyvin. Esti muun muassa HPK:n vaarallisen maalipaikan, kun pakit olivat ihan ulapalla.

Bergiltä taas nappisyöttö kulmasta HPK-pelaajan lapaan, mutta Engren hoiti.

-------

Mario on kentän paras pelaaja tällä hetkellä. Aina vaarallinen ja taas Filppulamainen syöttö takatolpalle, josta TPS ei onnistunut. Mariolta myös erittäin kova onetimer, joka ei osunut maaliin.

-------

3-1 lopputulos. HPK hallitsi toista erää, mutta Engren pelasi varmasti ja otti pari gamesaveria.
 
Viimeksi muokattu:
Kuullostaa lupaavalta että Mario heitti jo häkin... Kiitos päivityksestä, luen myös mielenkiinnolla lisää päivityksiä pitsistä :)

- edit
Tuloksia ei varmaan näe mistään netistä?
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Ekassa maalissa Virtala pelasi taakse viivalle Skålbergille, joka heitti kiekon maalille ja Tapio ohjasi ilmasta kiekon maaliin. Hyvin aloittanut TPS, HPK:lla ei ole mitään mahiksia.

Tilastopläjäys HPK-TPS:

Maalissa Atte Engren.

0-1 Tapio (Skålberg, Virtala) yv.
0-2 Valery-Trabucco (Vahalahti, Nordlund)
0-3 Huczkowski (Nordlund, Kivenmäki) yv.
1-3 Pulliainen (Saulietis, Puustinen) yv.

Rankkarit: Virtala [ ] Puustinen [ ] Kivenmäki [ ] Saulietis [ ] Trabucco [ ] Pulliainen [X]

X = maali
 
Viimeksi muokattu:

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Miks lauotaan rankkareita vaikka TPS voitti ottelun jo varsinaisella peliajalla?

Jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin (en ole varma pitääkö olla myös sama maaliero) niin jatkoonmenijät katsotaan rankkarikisojen voittajista. Kai tuo myös hieman viihdyttää yleisöä kun peliaikakin on vain 2x15min.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös