Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Teemu Eronen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Beagle Boy, 27.05.2016.

 1. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Vertailun ollakseen tarkka Eroseen, voi kaivaa myös nuo 'ottelu ottelulta' -statsit tähän.
  4 ensimmäistä ottelua:
  1+2=3p, -1, 18 laukausta

  http://liiga.fi/pelaajat/33451105/auvitu-yohann/ottelu-ottelulta
  (liigan sivuille Auvitun "ottelu ottelulta" -statsit)

  Todellinen lento pisteidenhän valossa osui "kasvattajaseuraa" vastaan välierissä:
  6ott, 4+4, +6, 24 laukausta.

  Se tästä aiheesta.
   
 2. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jotain Yohann teki kuitenkin oikein, mielestäni uskomattoman hieno pelaaja ja loistava luistelu. Ymmärtääkseni 25 ottelua Devilsissä, Erosella kyllä varaus, mutta ei pelejä.
   
 3. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos lähtökohta on että 2.pakkiparista lähtevä NHL-tasoinen tai lähes NHL-tasoinen pakki pitää pystyä korvaamaan NHL-tasoisella tai lähes NHL-tasoisella pakilla niin odotukset ovat liian korkealla, ja et ole ainoa joka tätä meidän osiossa harrastaa. Ramstedt olisi pitänyt pystyä korvaamaan täsmälleen vastaavalla jne. Meidän IFK-fanienkin on hyvä tottua siihen, että meidänkin rahalla on erittäin vaikea ostaa valmiita Auvituita ja Ramstedtteja. Jatkossa myös IFK joutuu hiomaan hiomattomia timantteja tai lähes hiottuja timantteja. Erosessa ei Auvitun kaltaista potentiaalia ollut, se tiedettiin jo etukäteen, mutta Eronen oli myös valmiimpi paketti kuin Auvitu oli IFK:hon tullessaan.

  Ja aika moni muistelee sitä Auvituta joka keväällä heitti huippu tehot ja dominoi playoffeja, harva muistaa että Auvitu oli pääosan runkosarjasta ihan tavallinen 2.pakkiparin yleispakki, tosin reilusti Liigan keskiarvoa ylempänä. Auvitu oli myös toisella Stögön kaudella IFK:ssa jossa peli toimi tähän kauteen verrattuna kuin junan vessa, Eronen on ollut Auvituta vaikeammassa ja isommassa roolissa, joten näidenkään kahden vertailu suoraan 1:1 ei ole järkevää. JMA:n ketjussa tehtiin samaa virhettä aiemmin, kun odotettiin että JMA tekisi sysipaskan IFK:n hyökkäyspelissä 60 pinnaa niin että heilahtaa.

  Jos IFK saa ensi kaudeksi Eroselle a) oikean roolin eli 2.pakkiparista ja kunnollisella pakkiparilla (Auvitulla oli Grilli..) ja b) pelitavan jossa pakeilla on selkeä ja toimiva sapluuna avata peliä esim. paineen alta jne, niin lyön vetoa että Eronen tulee olemaan tämän Liigan TOP3 2.pakkiparin kiekollinen pakki. En todellakaan vaihtaisi esim. johonkin Rantakariin joka on 3 kertaa hasardimpi omalla alueella, ja fyysisesti selvästi Erosta lapasempi. Ja viimeisenä, ehkä Erosesta voisi toimivassa joukkueessa olla jopa Liigan 1.pakkipariin (monessa jengissä toki menisi ihan heittämällä 1.pakkipariin no matter what), mutta siinä tapauksessa IFK:n 2.pakkiparin kiekollisen pakin pitäisi omata se riittävä laukaus YV:lle. Täysin ideaali rooli Eroselle kuitenkin olisi siellä 2.pakkiparissa.
   
 4. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Jos liiga tilastoisi pitkiä kiekkoja voisin veikata Erosen olevan suht korkealla. Hätärinä vaan kovia purkukiekkoja, kun vaan roikuttaisi niin ei tulisi noita pitkiä läheskään niin usein.
   
 5. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Taitaisi kaikki IFK:n pakit olla tuossa tilastossa korkealla. Erosen saldo playoffien kolmelta jatkoajalta 1+1, tänään 1.syöttö Elkinsin jatkoaika maaliin, hyvin tukee hyökkäyksiä eikä ala varmistelemaan vaikka panokset on korkealla.
   
 6. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Eilinen peli oli jälleen Eroselta varsin vaisu. On suorastaan sääntö, että Eronen menettää kiekon paineistuksen alla. Myös syöttöjen ajoitukset tuntuvat olevan täysin kateissa, ja selkä suoristuu jatkuvasti. Oman joukkueen peli hidastuu ja sotkeutuu.

  Eronen on tällä hetkellä yhtä huono kuin Taipalus oli jälkimmäisellä kaudellaan. Jos voisin vaikuttaa asiaan, pistäisin Erosen katsomoon ainakin torstaina.
   
 7. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eronen huonoimmillaan on samaa tasoa kuin Taipalus HIFK.ssa keskimäärin mukaan luettuna Taipaluksen molemmat kaudet.
   
 8. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Narri ulos.. Kusee genenkin pelin ihan täysin.
   
 9. toimittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kai tällä pellellä on pidempikin sopimus?
   
 10. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Ulos.
   
 11. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Taas oli vaihteeksi jämä-narri kentällä kun omissa soi. Sopimus purkuun, maksoi mitä maksoi!
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2017
 12. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kauden huonoin peli Eroselta hyvään saumaan.
   
 13. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eronen aivan paska tänään. Lähes yhtä huono kuin Generous.
   
 14. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toisinpäin kyllä. Eronen kusi monessa maalissa pahemmin kuin gene. Jokatapauksessa huono peli molemmilta.
   
 15. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Alusta saakka olen pitänyt tätä aivan helvetin paskana hankintana, ja kritisoinut Nybaria paskasta hankinnasta. Nybari teki paskan hankinnan, ja nyt meillä on ykköspakkiparissa paska hankinta.

  Nybari ulos, Eronen ulos.
   
 16. Samart Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Saatanan suippoleuka, pelaajan irvikuva! Vätys! Vittuun täältä!
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  On tietenkin. Tällainen aarre on kiinnitetty myös ensi kaudeksi. Hurraa.
   
 18. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Oli kyllä Eroselta yksi kauden heikoimmista peleistä. Gene-Matin sähläsivät oikeen urakalla.
   
 19. Toke65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK ja muita ei oo...
  Koko kauden ollut alisuorittaja ja nyt tässä Tappara-sarjassa selkeästi huonoin pakki. Omissa ihan järkyttäviä virheitä ja löysää pelaamista muutenkin. Ei mitään käyttöä. Kuvittelee jotenkin olevansa hyväkin pelimies, ja siksi otteet kentällä ylimielisiä. Haalarit päälle ja duunia Teemu!
   
 20. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Ja sama tahti jatkui tänäänkin. Surkeita syöttöjä, ja ponnetonta vääntämistä. Ei tainnut kun kerran kaksi saada koko pelin aikana kunnon syötön perille vauhdissa olevalle IFK-pelaajalle.
   
 21. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Alisuorittamista vaiko omalla tasollaan pelaamista? Samaa voi kysyä myös Aaltosen kohdalla.

  Ja siitä päästääkin kysymykseen että mistä nämä epärealistiset odotukset fanien keskuudessa kumpuavat?
   
 22. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eiköhän me saada ens kaudeksi myytyä toi kaartelija Tapparaan. Eronen on mestari kaartelemaan omalla alueella ja palaamaan oman maalin taakse, kuin tehty Tampereelle.
   
 23. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Erosen sopimuksen ensi kauden osalta voisi "purkaa yhteisymmärryksessä" nyt hyvissä ajoin. Eipähän kävisi kuin Taimen kanssa, että poistuu kesken kauden eikä korvaajaa muisteta hankkia. Toki sillä erotuksella, että Taimi oli sentään jääkiekkoilija ja vaikea korvattava.
   
 24. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Varmaan ihan huipputyyppi ja kova paneen, mutta samalla jääkiekkoilijan irvikuva. Epävarma, löysä, turha. Näkemiin!
   
 25. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Teemu Eronen. Jo nimi kertoo kaiken. Ylimielinen suippoleuka-surffaaja. Mahdollisimman pian niska-persus otteella kiinni ja hankeen, jos sellainen vielä löytyy näiltä leveysasteilta. Laskut menivät sekaisin siitä, kuinka monta virhettä eilen tämä hra esitti, viimeisessä vaiheessa kun piti päästä vastustajan päätyyn pelattaessa 6-5. Ei tullut mitään. Siitäkään.