Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Teemu Eronen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Beagle Boy, 27.05.2016 klo 15.57.

 1. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, monta Liigasta ja pari änäristä
  Lainaus:
  Ei sovi Tapparan pelitapaan lainkaan. Tapparan pakit osaa antaa sen helpon 1.syötön hyökkääjälle. Vastaavasti Eronen liukuu punaiselle ja heittää päätyyn, kun ei osaa luopua kiekosta ajoissa. Eilen oli huvittava tilanne kun Generouksella oli kiekko, Eronen napautti mailaa että syötä tänne, mutta syöttöä ei tullut, niin Eronen päätti hakea kiekon Generouksen lavasta.
   
 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Tämän ketjun alkupään viestit ovat esitysten valossa aika huikeaa settiä.
   
 3. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Huikean paska eka vaihto taas. Tupla epäonnistuminen => Tapparan maali.

  Eikö Erosta voi pistää poppareille!
   
 4. mikzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kun Aaltonen ja Luttinen on kuulemma pelillisten syiden takia poppareilla, niin ei voi kuin ihmetellä miten tämä jämä-narri ei esityksillään lentänyt katsomoon.
   
 5. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edarit
  Lainaus:
  Nyt on -2 ja vitun huono.
   
 6. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chelsea FC
  Erosella ollut kaiketi oikea käsi sökönä jo pidemmän aikaa...
   
 7. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  No sehän selittää sysipaskan sijoittumisen ja pelinluvun. Jopa Saku Salmela vei näissä playoffeissa pelkällä luistelulla meidän ykköspakkia 100-0. Kun nybari kuitenkin jatkaa hautaan asti ruorissa niin voisiko esittää toiveen ettei näitä narrikokeiluita enää tehdä?
   
 8. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Tästä jätkästä PITÄÄ päästä kesällä eroon. Heitän veikkaukseni, ettei HIFK voita yhtään mitään niin kauan kuin tämä velliperse on joukkueessa mukana.
   
 9. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Matti Vuorio, Peter Ahola, Lauri Taipalus ,Teemu Eronen ja mitä näitä nyt oli. Tää jätkä tuskin unohtuu koskaan.
   
 10. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Kiitos Teemu, annoit kaikkesi. Nyt on tullut aika poistua. Sinä olet heikoin lenkki.
   
 11. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eihän siitä mihinkään pääse, että Eronen sen Tapparan viikatteeniskun laukaisi. Ihan käsittämättömän huono pelaaminen, kun lähti leikkaamaan laitaan päin harmittomassa 2 vs 1 hyökkäyksessä.
   
 12. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eronen kätteli vasemmalla eli oikea käsi kaiketi paskana. Sitä suuremmalla syyllä: miksi ei laitettu poppareiden, koska oli aivan paska?
   
 13. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Mä luulen, että Eronen ois ihan pätevä puolustaja joukkueeseen, jolla ois hyvin harjoiteltu pelitapa. Nyt esitykset oli huonoja ja kiekko poltti lavassa. Itse kyselisin enemmän sen pelitavan perään kuin Erosen tason. Enkä nyt tarkoita, että Eroken mikäön sateentekijä olisi. Pelimies kuitenkin. Vähän turhaan täällä heitetään jengiä bussin alle. Stögö ois voinu ajaa prlitapas psljon järjestelmällisemmin ja onnistuneemmin sisään.

  Ei nyt ehkä kuitenkaan ykköspariin. Sopivan pelaajan kanssa kakkoskenttään.
   
 14. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Voi olla että Eronen olisi parempi paremmassa systeemissä, mutta esim. helppojen syöttöjen mokat ja kaksinkamppailujen häviämiset ei kyllä ihan sillä selity.
   
 15. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Ei selity ei, mutta kaikki pelaajat ei yksinkertaisesti osaa ja tykkää pelata koko aikaa mukavuusalueen ulkopuolella. Sen sisäpuolen toimiva pelitapa luo.
   
 16. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Kyllä se noinkin on, ja monta kertaa sellasissa päämäärättömissä purjehduksissa (kun kiekkoa koitetaan puskea jalalla ylös ilman ideaa) niin tulee outoja kämmejä ja vielä oudompia paikkausyrityksiä.

  Mutta joo, Eronen-Generous oli kyllä surkea pakkipari semeissä.
   
 17. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  Lainaus:
  Tuota pakkiparia kokeiltiin jo runkosarjassa ja tuolloin se oli aivan mielettömän huono. Se että tämä kaksipäinen hirviö herätettiin henkiin pudotuspeleihin kielii joko vittuilusta nybarille tai sitten aivan jäätävän huonosta valmentamiskyvystä. Noh, eipä jäänyt ainakaan kenellekään jossiteltavaa tämän kevään perusteella näiden kavereiden pelikyvyistä.
   
 18. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Valitettavasti tämä muka-puolustaja on ilmeisesti riemunamme myös tulevalla kaudella....yks surkeimmista koskaan. Pehmeä, hidas, välinpitämätön, ylimielinen. Ei tule ikävä koa johonkin saadaan heivattua.
   
 19. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Kyllä, sopimus on kaksivuotinen. Toivon mukaan sopimus puretaan yhteisymmärryksessä. Mitään käyttöä tälle turhakkeelle ei ole eikä tule.
   
 20. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb
  Lainaus:
  Ironista muuten, että tuo pakkipari oli hajalla tuossa kolmannessa erässä, ensimmäistä Peltolan maalia seurasi katseellaan Eronen, ja Gene-Matti saattoi kulmasta nähdä tuon toisen maalin.

  Mahtoiko Eronen pelata loukkaantuneena, kun kättelyt hoiti vasurilla? Vai jatkoiko vaan siitä mihin jäi, kun pelitkin veti vasurilla?
   
 21. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Erosen työskentelyn seuraaminen herättää kyllä vitutusta noin 80% ajasta. Löysä, käsittämättömän hidas ja aivan uskomattomia nukahduksia omassa päässä. Vastapainoksi ei saatu sellaista kiekollista osaamista jota esim. Taimi toi jengiin (pl. tämän kauden alku). Kun nyt kerran on jatkamassa, niin lähtökohtaisesti toisen parin kiekollinen puolustaja joka tarvitsee rinnalleen Generousta tasokkaamman puolustusorientoituneemman pakkiparin.
   
 22. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Olin todella innoissani Erosen tulosta jengiimme. Tämän kauden aikana on innostus vaihtunut epäuskoiseen vitutukseen. Diggasin jannusta jo silloin kun Jokereissa pelasi ja toivoin, että joskus saataisiin hänet meille pelaamaan. Nyt haluan päästä ehdottomasti eroon tuosta löysästä paskasta. JMA voi lähteä samalla oven avauksella.

  Kaksi mämmituokkosta tarjolla, ostakaa pois!
   
 23. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Liigan playoffsien pakkien pistepörssin kakkonen. Ja miinusmagneettitilaston ykkönen (-12).

  Ristiriitainen hahmo ja jos jatkaa meillä, niin kuten BRC kirjoitti, vierelle joku (Aulie) paikkaamaan aivopieruja.
   
 24. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Melkoisen varma veikkaus, että pelasi käsi paskana. Sen 3. maalin(Lennun ohjaus) jälkeen ei ottanut onnitteluja vastaan oikealla kädellä, ja muutenkin roikotti sitä kummallisesti vaihtoon mennessä.