Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Tarinoita Viikingeistä eli Vikingarnasta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Thusberg, 11.01.2017 klo 18.46.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuosien 1972 ja 1973 Vikingarnan pelaamasta Norjan Turnauksesta tulee seuraavaksi tässä tulostietoja ainakin parin pelin osalta per vuosi:

  Norjan Turnaus 1972

  Vikingarna-Jääkarhut 9-0 (Päivämäärä oli 17.11.1972 ottelun osalta.)

  Vikingarna-Jääkarhut 4-2 (Päivämäärä oli 18.11.1972 ottelun osalta.)

  Norjan Turnaus 1973

  Vikingarna-Jääkarhut 6-2 (Päivämäärä oli 4.2.1973 ottelun osalta.)

  Vikingarna-Jääkarhut 7-2 (Päivämäärä oli 5.2.1973 ottelun osalta.)

  Joulukuussa 1972 tai helmikuussa 1973 toistaiseksi epävarmojen tietojen mukaan Sisu Teamin, Vikingarnan ja Jääkarhujen piti kohdata keskenään kolmiotteluturnauksessa jota ei näillä näkymin pelattu ja joka olisi pelattu Norjassa.

  Joulukuussa 1972 tai helmikuussa 1973 mahdollisesti myös tällä aikavälillä erikoisen maaottelutauon välillä ainakin eräässä vaiheessa näitä kahta vuotta Sisu Team ainakin kerran perui pelejä Jääkarhuja vastaan jolloin Tampereen Ilves nähtiinkin pelaamassa korvauksena ainakin kerran Jääkarhuja vastaan peli tai pelejä.
   
 2. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vihdoin ja viimein tarkat pelipäivämäärät ovat selvinneet Vikingarnan alkuvuoden ja ennen kaikkea vuoden 1979 aloittaneista peleistä joukkueen osalta. Nehän tietenkin olivat nuo Suomen Jääkiekkoliiton 50-vuotisjuhlaottelut Sisu Teamia vastaan alkuvuodesta 1979.

  Näissä otteluissa Vikingarna voitti ensimmäisen ottelun maalein 8-2 ja pelasi tasapelin 2-2 toisessa ottelussa.

  Ensimmäinen näistä pelattiin Raumalla ja toinen pelattiin Turussa. Raumalla pelatussa ottelussa Tapio Tapsa Virhimo yritti kaikkensa tolppien välissä, mutta ruotsalaiset olivat valitettavasti B-maajoukkueensakin osalta parempia ja myös kovaotteisiakin. Vikingarnan pelaajille vihellettiin ottelussa 7 kahden minuutin jäähyä kun taas Sisulaisille vain kolme kappaletta kahden minuutin jäähyjä.

  Turussa pelatussa ottelussa Vikingarnan pelaajille entisestään koventuneista ja kurittomista otteista jäällä annettiin 8 kahden minuutin jäähyä ja yksi 10 minuutin jäähy lopulta kuohuttavan tunnelman vallitessa ehdollisena ulosajona vaikka yleisö kiljui ja karjui ulosajoa raivostuneena siitä jäähystä ja sen törkeydestä tavalla joka oli vaatia keskeytystä ennen tilanteen rauhoittumista muutaman Sisulaisen annettua rauhoittavia ja rohkaisevia käsimerkkejä yleisölle mahdollisesti tilanteen jälkiseurauksena tulevasta maalista. Sisulaiset saivat itse jäähyjä Turussa pelatussa ottelussa vain neljä kappaletta kahden minuutin jäähyinä.

  Janne Nilsson Vikingarnan Päävalmentajana kiitti Sisulaisia hyvästä pelistä ja herrasmiesmäisyydestä juhlaottelujen osalta vaikka varsinkin Turussa suomalaisyleisön raivostuminen tuntuikin hiemaan vaivaannuttavan ja jopa pelottavan herra Nilssonia.

  Ottelujen Päätoimitsijat olivat Pertti Juhola Raumalla ja Kari Ortio Turussa.

  Vikingarna kohtasi Raumalla pelatussa ottelussa Sisu Teamin 5.1.1979 perjantaina ja Turussa Vikingarna kohtasi Sisu Teamin siellä pelatussa ottelussa 6.1.1979 lauantaina.
   
  Viimeksi muokattu: 04.09.2017 klo 20.16