Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Tarinoita Viikingeistä eli Vikingarnasta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Thusberg, 11.01.2017.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuoden 1982 ja 1983 osalta olen löytänyt pari uutta ottelua kullekin vuodelle Vikingarnan suhteen. Ottelut pelattiin Sisu Teamia ja Tsekkoslovakian B-maajoukkuetta vastaan.

  Vuoden 1982 uudet ottelut olivat osa kauan kadoksissa olleita ja etsimiäni Sisu Teamin otteluja vuodelta 1982 juurikin Jorma Thusbergin tai Hiljaisen Ukonilman Päävalmentajakauden 1982-1983 ensimmäiseltä vuodelta. Laitan niistä muista runsaista aiemmin sanotuista, löytämistäni uusista Vikingarnan otteluista Neuvostoliiton A ja B-maajoukkuetta vastaan tiedot lähipäivinä ja vasta tuohon suureen päivitysviestiin Vikingarnan ottelujen osalta sitten tiedot tulevat paljon myöhemmin.

  Tässä kuitenkin nuo vuoden 1982 ja vuoden 1983 uudet Sisu Teamia ja Tsekkoslovakian B-maajoukkuetta vastaan pelattujen ottelujen tulokset:

  1982

  17.3.1982 Vikingarna-Sisu Team 5-3 (Ottelu pelattiin Norrköpingin Jäähallissa.)

  19.3.1982 Vikingarna-Sisu Team 12-3 (Ottelu pelattiin Tukholman Jäähallissa.)

  1983

  17.12.1983 Vikingarna-Tsekkoslovakia B 4-2 (Ottelu pelattiin Mariestadin Jäähallissa.)

  18.12.1983 Vikingarna-Tsekkoslovakia B 4-6 (Ottelu pelattiin Trollhättanin Jäähallissa.)
   
 2. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Vuoden 1991 Vikingarnan otteluihin on tullut lisäystä yksittäisen Ranskan A-maajoukkuetta eli Jääkukkoja vastaan käydyn pelin verran. Keskimäärin tässä ottelussa Vikingarna käytti nk. Perusmiehistöään, mutta tämä ottelu oli Peter Popovicin ensimmäinen esiintyminen Vikingarnan paidassa ja myöhemmin Popovic pääsi pelaamaan myös Tre Kronorin paidassa ensi kerran marraskuussa 1991 kun Tre Kronor oli Deutschland Cupissa eli Saksa Cupissa 1991.

  Popovic kuului enimmäkseen Vikingarnan oheismiehistöön ja ilman nk. Perusmiehistön loukkaantumisia Popovic ei olisi edes päässyt pelaamaan Timo Timppa Lahtisen tai välillä myös Conny Evenssonin valmentamaan Vikingarnaan sinä vuonna.

  Toki nopeasti Popovic pystyi vakuuttamaan otteillaan puolustuksessa koska ilman jonkinlaista todella kovaa näyttöä ei olisi Tre Kronorkaan häntä kyllä peluuttanut pitkään. Sittemmin uraa tuli NHL:ssäkin Popovicille.

  Joka tapauksessa tässä kuitenkin ottelun tulokset Vikingarnan osalta Jääkukkoja eli Ranskan A-maajoukkuetta vastaan:

  19.3.1991

  Vikingarna-Ranska 6-4 (Tämä ottelu pelattiin Megeven Jäähallissa Ranskassa ja tämä oli Vikingarnan edellinen ottelu jo ennen aiemmin merkittyä Norjan Kiertuetta sinä vuonna.)