Tappelut kaudella 2003-2004

  • 172 552
  • 920

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti vza
Flyers farmijoukkue Phantoms tarjosi hyvää vanhanajan kiekkoa!

O & B

Pitäisi löytää videota, kuvia löytyy linkistä.
Niittymäki ei osallistunut nujakointiin, muut 3 maalivahtia kylläkin..

Tuossa ottelussa on ollut jo kunnon asennetta. Tulee ihan Lämäri mieleen. Toivottavasti joku löytää jostain clippejä tuosta ottelusta ja voisi laittaa ne tännekkin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Parker27
Wade Brookbankin kiertokulku liigassa jatkuu edelleen. Mies treidattiin tänään Florida Panthersiin. Hän on alkukaudella pelannut Ottawassa, Nashvillessä, Vancouverissa ja nyt sitten Floridassa.

Loistava treidi Floridalta joka tarvitsee kipeästi kovuutta joukkueeseensa. Vielä kun Hordy saadaan kentällä niin Floridan pelejä voi jopa katsoakin..

http://www.pressconnects.com/tuesday/sports/stories/sp123003s56667.shtml
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kiitos Goonies noista clipeistä ja ei tohon voi sanoa muutakun huh huh...
 

pp33

Jäsen
Jeremy Yablonski tekee ensiesiintymisensä NHL-jäillä Bluesin paidassa Philadelphiaa vastaan. Yablonskin palveluksia tarvitaan Steve McLarenin loukkaannuttua Columbus-pelissä, ilmeisesti tappelussa Jody Shelleyn kanssa. Reed Low on ollut poissa jo jonkin aikaa.

Yablonskilla lienee ihan kohtuullinen maine nyrkinheiluttajana? Itse en ole tämän osaston erityistuntija, joten miehestä olisi mielenkiintoista kuulla lisää.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Philadelphia vs St.Louis ottelussa heilu nyrkit kolmeen eri otteeseen.

T.Fedoruk vs J.Yablonski
T.Fedoruk vs M.Baron
K.Primeau vs M.Baron

Yablonski haastoi heti pelin alussa Donald"McCartyn veli"Brashearin tappeluun mutta Donald Duck vain luisteli pois tilanteesta. Mutta Fedoruk is back in business. Kaksi tappelua heti kärkeen. Loistavaa. Miehessä ainakin on enemmän munaa tapella kuin Brashearissä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ja edelleen jatkuu Wade Brookbankin matka. Nyt takaisin Vancouverin Canucksin paitaan. Mies ehti hädintuskin olla vuorokauden Floridassa :-)

Ihme hommaa...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ihme hommaa on myös Sean Averyn touhu. Viime yönä taas mukavat 29 minuuttia jäähyjä ja jäähypörssissä selkeänä ykkösenä.


Mike Sillinger keihästi Averyä pahan näköisesti ja siitäkös kanukin veri kuohahti. Hän junttasi haastoi Sillingerin tappeluun mutta kaveri ei suostunut hanskaamaan ja Avery päätti sit juntata miestä pari kertaa. Mitäs menee huitomaan mailalla (sillinger) jos ei uskalla sit ottaa haastetta vastaan.
 
Ihmetyttää Brookbankin kohtelu. Jos oikein laskin, mies vaihtoi seuraa nyt viidennen kerran tällä kaudella. Tämän lisäksi tainnut tehdä kolme eri keikkaa AHL:n puolelle. Taitaa olla jonkin sortin ennätys NHL:ssä ja siirtoaikaa on vielä vaikka kuinka jäljellä. Voisi luulla, että Brookbankia rangaistaan jostain kurinpidollisista syistä ja seurapomot pompottelevat miestä näyttääkseen kuka on pomo, mutta en ole ainakaan kuullut, että Brookbank olisi mikään ongelmatapaus.

Tästä pääsemme pienellä aasinsillalla AHL:n jäähytilastoon. Sadan minuutin rajan ovat tähän mennessä rikkoneet seuraavat pelaajat:

RK PLAYER TEAM POS GP G A PTS +/- PIM
1 Vandermeer, Peter PHI LW 32 3 3 6 +3 243
2 McGrattan, Brian BIN RW 29 7 4 11 +2 154
3 Bonvie, Dennis BIN RW 29 2 4 6 +2 137
4 Thornton, Shawn NOR RW 30 1 3 4 -9 132
5 Gillies, Trevor SPR LW 24 1 1 2 -3 116
6 Severson, Cam CIN LW 29 6 3 9 -1 114
7 Thompson, Rocky TOR D 32 1 4 5 -6 113
Moscevsky, Yuri CLE LW 28 1 0 1 -4 113
9 X McLaren, Steve WOR LW 24 2 1 3 -6 112
10 Koci, David WIL D 32 0 4 4 +2 107
11 Sugden, Brandon SYR LW 24 0 1 1 -2 106
12 Brookbank, Sheldon CIN D 31 2 5 7 +7 102
13 Jancevski, Dan UTA D 34 2 5 7 +2 100

Nykytahdilla jatkaessaan Peter Vandermeer kolkuttelee kauden lopussa 600 jäähyminuutin rajaa!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
"Pistol Pete" Vandermeer todellakin johtaa aika reilusti AHL liigan jäähypörssiä. Muutenkin ihan hyviä lukuja monella miehellä tuolla farminpuolella.

Verot tosiaan esiintyy eka kertaa NHL:ssä ensi yönä ja varmasti hakee taistelupari Devils joukkueesta. Saa nähdä kenen kanssa mies "pääsee" hanskaamaan.
 

TeeVee

Jäsen
Darling-kolumni...

Off-topiciksi menee, mutta menköön...

Mielenkiintoinen nimi putkahti esiin Darling-kolumnissa - Jason Clark (liekö sama mies?). Etsiessäni ex-Jokeripelaaja Aaron Bohin saavutuksia LHSMQ-liigassa, tilastoissa silmääni pisti Clarkin lukemat.

Verdunin joukkueessa 30:ssa ottelussa on syntynyt tehot 3+11=14, jäähyminuutteja käsittämättömät 360! Löytyykö Cairnsilta tai muilta tietoja pelaajasta?

Aaron Boh treidattiin monen pelaajan kaupassa viime vuoden loppupuolella St.Jean Missionsista Soreliin. Tilastot: 28. 4+10=14; 151 PIM.
 

Goonies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Dallas
Jäähyminuuteista

Edellä mainittu paljon arvostamani kaveri puhui jäähy minuuteista. Ja kiinnostus heräsi samaan asiaan, mutta eri kaverin kohdalta. Jos Suutarilla, jolla myös tuntuu löytyvän erittäin hyviä haastattelun taitoja sattuisi löytymään joitain kytköksiä Chad Wagneriin päin, olisi kiva kuulla kaverista, joka on kerännyt aivan uskomattomia minuutteja näillä gloorian kentillä. kyseisellä kaverilla on parit yli 500 PIM kausia alla.

http://qcquackheads.com/toppervswagner.rm

tuosta pienet maistiaiset kaverista.

Ps muistakaa että vaatii real playerin.

Ps. Suutarille suuret creditit jo aiemmin antaneista haastatteluista. Helvetin hyvää luettavaan!!!
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Re: Darling-kolumni...

Viestin lähetti TeeVee
Mielenkiintoinen nimi putkahti esiin Darling-kolumnissa - Jason Clark (liekö sama mies?). Etsiessäni ex-Jokeripelaaja Aaron Bohin saavutuksia LHSMQ-liigassa, tilastoissa silmääni pisti Clarkin lukemat.

Sama "mies". 20-30kg ylipainoinen, hankkii valtavat minuuttinsa soittamalla joka vitun kerta suutaan tuomareille sekä vastustajille. Yritti tapella Dennis Maxwellin kanssa (hyökkäsi takaapäin) mutta tuli itse tyrmätyksi.

Clarke jos kuka on "phony", ei kova, ei rehellinen, ei mitään. Tappeluita ei ainakaan ammattilaisena ole voittanut miesmuistiin.
 

JimmyMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Jason Clarke

Ihan mukavan määrän fighting majoreita on Clarke kuitenkin kerännyt ainakin tällä kaudella. Tilastojeni mukaan mies on tapellut Verdun Dragonsin paidassa QMSHL:ssä (ent. QSPHL) tämän kauden aikana jo yhteensä 33 kertaa. Yhtään tappelua en kaverilta ole muistaakseni nähnyt, joten niistä tuloksista en sen enempää osaa sanoa.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Jimmy my man,

aina ihastelet niitä jotka tappelevat paljon vaikka olisivat kuinka huonoja / ääliöitä tahansa :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös