Tamin Audi pois täältä!

  • 946 985
  • 3 295

Jääkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekin punapaidat!
JOS Tami malttaa pitää näppinsä erossa valmennushommista ja antaa joukkueen tehdä oman työnsä aivan rauhassa, Sport on tämän kevään yksi kovimmista joukkueista. Tällä samalla uutisella Sport ilmoittautui myös kotiedun omaavaksi joukkueeksi kevään huipennukseen.


Edellyttäen että Sportin joukkue pysyy kasassa, jos sieltä pari ulkkaria katoaa muihin maisemiin, niin Sportilla tekee tiukkaa päästä edes kahdeksan sakkiin, kyllä Lou Dickensson ja McGregorin postuiminen vahvuudesta olisi liian kova isku, se olisi semmoinen signaali kotiyleisölle että pyyhe on heitetty kehään ja loppuihin peleihin yleisöä halliin saapuisi varmasti paljon vähemmänn, no tämän viikon jälkeen näkee mennäänkö näillä.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Oliskohan tässä Tamin valmentajan pestistä luopumisen takana se, että kun Tami kovaa ääneen toitotti, että hänhän ei valmenna junnujoukkuetta. Pakon edessä Sport joutuu myymään osan pelaajista tällä viikolla ja Tami on tiennyt tämä, joten hän veti siitä johtopäätökset.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt täytyy lähteä Vaasaan tarkistamaan veneen talvikiinnitykset, koska nyt tulee vedenpaisumus... Eikös se Sihvonen näin ennustanut??
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Oliskohan tässä Tamin valmentajan pestistä luopumisen takana se, että kun Tami kovaa ääneen toitotti, että hänhän ei valmenna junnujoukkuetta. Pakon edessä Sport joutuu myymään osan pelaajista tällä viikolla ja Tami on tiennyt tämä, joten hän veti siitä johtopäätökset.

Tuskin mies tuolla periaatteella toimisi myöskään menestykseen tähtäämättömän joukkueen UTJ:na.
 
Mitäköhän Skootteri nyt sanoo? Farssi, parodia vai katastrofi?

Veikkaan arvotonta näytelmää. Mutta älyllisesti heikommathan niihin enää tarttuu, asiaakin löytyy jos riittää kapasiteetti ottamaan se vastaan.

Nyt enää Sportille liiganousu mistä Tami ottaa vaatimattoman kunnian siivunsa ja eräät nimimerkit varmaan räjähtävät liitoksistaan. Ai että olis nannaa. Tämä vetää sketsinä jo yli Apen ja Ässät. Seurajohtajat yhtä täyspäisiä kuin Espanjalaisessa futiksessa. En edes muista onko mestiksessä jotain muitakin joukkueita. Stay tuned.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Käsi sydämellä, kuka täällä nyt oikeasti uskoo, että Tami tekisi enää päivääkään kunnianhimoisesti Sportin UTJ:n hommia?

Bluesissa homma tehtiin oikein ja uusi kaveri kokoaa ensi kauden jengiä => mikä motivoisi Tamia kokoamaan ens kauden Spåraa olemattomilla rahoilla?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Nopeastihan se virallinen tieto sieltä tuli. Kena puhui vielä 14.30 radion uutisissa tuon, että Tami on sairaslomalla 3.2.2010 saakka. Nyt on sitten tiedotettu Tamin jäävän urheilutoimenjohtajaksi ja Kena valittu päävalmentajaksi.

Tästä vaan eteenpäin taistelemaan kohti SM-liigan karsintoja. Siitä on lähdettävä, että ei kolme ilman neljättä. Tamin kokoamat Sportin joukkueet ovat aina olleet Mestiksen finaaleissa. Täältä tulee kaikki tuki tästä lähtien Kenalle ja Sportin joukkueelle.

Siitä Dickensonista. On tullut koko kauden erinomaisesti toimeen Tamin kanssa. Näinhän todellinen ammattilainen toimii. Ei se ihan suun lämpimiksi sitä Tamia kehunut valmentajana. Ymmärrän, että Dickenson antoi iskun vasten kasvoja näille antiTameille, joilla tuskin kenelläkään on kokemusta yhdestäkään Mestis-tason valmentajasta, korkeammasta tasosta puhumattakaan. Mutta, kuten ensio taisi kirjoittaa, niin saahan täällä mielipiteitään kirjoittaa vähemmälläkin asiantuntemuksella. Ei olisi Tuomas Immonenkaan valinnut Sportia ja odottanut tilaisuutta päästä Tammisen valmennukseen, ellei arvostaisi Tammista valmentajana. Ja löytyy sieltä Sportin pukukopista muitakin, jotka tietävät jääkiekon valmentamisesta riittävän paljon ja arvostavat Tamia valmentajana.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Käsi sydämellä, kuka täällä nyt oikeasti uskoo, että Tami tekisi enää päivääkään kunnianhimoisesti Sportin UTJ:n hommia?
Tuskin Tami Sportin eteen enää mitään töitä tekee. Tai edes Vaasassa käy. Eiköhän parantuminen ja koulutusbisnes vie kaiken ajan ja tämä varmasti on sopimus ollutkin. Minun käsitykseni mukaan tämä "siirto" on yhtä kuin potkut. Liksa olisi jouduttu kuitenkin maksaa loppukauden vaikka olisi potkut annettu.

Toivottavasti mies saa terveytensä kuntoon.

Kiitos ja näkemiin Tami.

Tämä olkoon viimeinen viestini tähän ketjuun.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No nyt se Audi sitten lähti ja Voittamattoman Aurinkokuningas-Leijonan Megalomaaninen Vaasan Sport on taas pelkkä hajuton ja mauton sport jostain landelta. Sääli.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Mutta, kuten ensio taisi kirjoittaa, niin saahan täällä mielipiteitään kirjoittaa vähemmälläkin asiantuntemuksella.
- - -

Ilmeisesti viittaat itseesi?

VIUH, Viuh.. Takki kääntyi taas. Ja mitäköhän joukkuetta ensi kaudella "kannatat". Itse olen ollut HIFKin mies vasta vsta 1968. Ja olen edelleen.

Suvultani etelä-pohojalaasena, vaikka Stadissa asustelenkin, olen mielenkiinnolla seurannut Sportin epätoivoista taistelua tuulimyllyjä vastaan. Tahatonta, ihan itse tehtyä komiikkaa parhaasta päästä myös kaikki nämä ns. keskustelut. Näin hauska ei ole ollut sitten, kun H.Hjerpe pelasi viime matsinsa Haukkoja vastaan.

Jospa tilanne nyt rauhoittuisi, Tami pysyisi sivussa joukkueen toiminnasta ja kirjoittaisi vaikka vaihteeksi jonkun kivan kirjan. Olisi siinä sitten Tamiflu-faneille lukemista taas.

Tsemppiä Sportille. Ja lotto vetämään.
 

Fordél

Jäsen
Tamin kokoamat Sportin joukkueet ovat aina olleet Mestiksen finaaleissa.

Se on varmastikin vähimmäisvaatimus seuralle, joka operoi sarjan suurimmalla pelaajabudjetilla. Jos sillä ei olla finaalissa, on suoritus epäonnistunut ainakin jollain tapaa.

Siitä Dickensonista. On tullut koko kauden erinomaisesti toimeen Tamin kanssa. Näinhän todellinen ammattilainen toimii. Ei se ihan suun lämpimiksi sitä Tamia kehunut valmentajana. Ymmärrän, että Dickenson antoi iskun vasten kasvoja näille antiTameille, joilla tuskin kenelläkään on kokemusta yhdestäkään Mestis-tason valmentajasta, korkeammasta tasosta puhumattakaan.

Kyllä on noussut sullakin pahasti päähän, muuta ei voi sanoa. Alat muistuttamaan pikku hiljaa fanittamaasi Tamia ja se on surullista se. Melkoista kanssakirjoittajien aliarvioimista eli samaa käytöstä, jota Tamilta on nähty esim. toimittajia kohtaan. Erona tietysti se, että Tami sentään tietää jollain tapaa niiden henkilöiden taustat, joille avautuu. Sinulla taas ei voi olla tänne kirjoittavien nimimerkkien kompetenssista muuta hajua kuin se, mitä ovat tänne kirjoittanut. Ja jos niistä jotain johtopäätöksiä voi vetää niin uskaltaisin sanoa, että kirjoittajia riittää laidasta laitaan, mutta löytyy myös hyvin ansiokkaitakin tapauksia.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Odotettu uutinen. Tamminen jää hoitamaan rahat omien takaussummien vastaavien lainojen hoitamiseen ja kun ne on kuitattu, jättää hän lopullisesti Vaasan ja Sportin.

Suuri kiitos Tammiselle siitä, mitä hän Vaasan ja Sportin eteen aikakausillaan aikaiseksi sai. Olihan vaiherikas ja värikäs episodi tämä Tammisen Sport coach episode, part II. Eikä varmasti jätä kylmäksi ketään.

Mielenkiinnolla jään seuraamaan, jättääkö media Sportin rauhaan Tammisen lähdön mukana, vai onko Sport tullut jäädäkseen median syömähampaisiin erilaisine tulevine skandaaleineen.

Kiitos Tamminen! Tästä on Sportin hyvä jatkaa eteenpäin, kohti uusia seikkailuja. Toivottavasti tämä steppi ei tapahtunut liian myöhään, vaan saadaan pelaajille nyt pelirauha ja tekemisen meininki koko organisaatiolle.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvä nyt teille ei naureta enää yhtään niin paljoa, kun Tamin aikana. Sportillahan saattaa olla jopa mahdollissuudet vaikka mihin. Mielenkiintoinen kevät tulossa.
 

JPL

Jäsen
Tamin kokoamat Sportin joukkueet ovat aina olleet Mestiksen finaaleissa. Täältä tulee kaikki tuki tästä lähtien Kenalle ja Sportin joukkueelle.


Voi jestas että mää repesin.

Ainut oikea ratkaisu olisi Tammiselta ollut, jäädä Turkuun. Toki nyt hänellä ei onneksi ole enää mitään asiaa joukkueen eteen, joten pelaajilla epäilemättä peli-ilo kasvoi vähintään tuplaksi.
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tulihan se sieltä julkisuuteen kun vähän odotti. Keskiviikkona pääsee näkemään Sportin kunnon kun Sport vierailee Mikkelissä varmasti tunteikas ja hyvä peli tulossa. Heti nousi Sportin sijoitus omissa listoissani.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Vallankumous, vallankumous, miksi minut hylkäsit?

Siitä Dickensonista. On tullut koko kauden erinomaisesti toimeen Tamin kanssa. Näinhän todellinen ammattilainen toimii. Ei se ihan suun lämpimiksi sitä Tamia kehunut valmentajana.

Mitä, onko pelaajilla puheoikeus omassa lajissaan ja oikein netin keskustelupalstalla siteerattavaksi kelpaava? Tähän astihan kaikilla pelaajien mielipiteillä, lausunnoilla ja kokemuksilla on ollut nolla-arvo verrattuna pakin syöttö sentterille -nerokoutsien aivoituksiin. Ns. analyytikoista puhumattakaan.

Asiaan. Sportille edelleen jaksamista selviytymistaistelussa konkkauhan kanssa. Ja tosiaan, stay tuned: myös Juhanin omaa infoa/pressiä, jossa kerrotaan "asioiden todellinen laita", odotellessa. Vain ajankohta on arvoitus: tuleeko se a)tällä viikolla b)ensi viikolla c)ensi kuussa d)ensi kirjassa e)jolloinkin muulloin, milloin?:)
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Ymmärrän, että Dickenson antoi iskun vasten kasvoja näille antiTameille, joilla tuskin kenelläkään on kokemusta yhdestäkään Mestis-tason valmentajasta, korkeammasta tasosta puhumattakaan...

Älä nyt, itse Tamminen morjestaa vieläkin, avasi mm. Vaasan jäähallin oven allekirjoittaneelle elokuun turnauksessa ja toivotti tervetulleeksi...
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Nyt on pakko onnitella Vaasan Sportia. Tätä on odotettu.
Kiitoksia paljon! Onhan tämä meille hieno päivä. Oli kertakaikkiaan mukava tulla töistä kotiin ja huomata nämä uutiset.

Tämä asia taitaa kuitenkin mennä niin, että Tamilla (ja eräällä nimimerkillä) on kiva pikku disclaimer taskussaan kun Tami itse päätti lähteä pois.
Siirtyminen varainhankkijaksi antaisi Tamille mahdollisuuden väistyä valmentajan paikalta kokonaan kasvoja menettämättä.
Kyllä. Voisin kuvitella Tamin viimeiseksi vaatimukseksi, että tuota lähtöä hieman muokataan hänen mieleisekseen. Kun päättää itse vetäytyä, niin sehän ei tietenkään ole niin paha, kuin monon kuva persaukselle. Saatiin lähdöstä vähän pehmeämpi, vaikka käytännössä tässä on kyseessä potkut.

Dickensonilta on varmasti kysytty suoraan mitä mieltä hän on Tammisesta ja Dickenson vastannut niin kuin ammattimies vastaa.
Näin juuri. Tykkäsi tai ei, niin se mitä ammattimies viimeisenä tekee, on se että lähtee haukkumaan sen hetkisen työnantajansa valmentajaa, tai muuta organisaation henkilöä.
Olen ollut siinä käsityksessä, että esimerkiksi eräällä nimimerkillä olisi jotain kokemuksia tämän lajin parista, ja tietäisi ilman muuta tälläiset "kirjoittamattomat säännöt."

Kyllä on noussut sullakin pahasti päähän, muuta ei voi sanoa. Alat muistuttamaan pikku hiljaa fanittamaasi Tamia ja se on surullista se. Melkoista kanssakirjoittajien aliarvioimista eli samaa käytöstä, jota Tamilta on nähty esim. toimittajia kohtaan.
Juu, mutta kai tuo on jossain määrin ymmärrettävää, sen verran kova isku tämä Siffallekin on. Hauskahan noita on kuitenkin lukea. "En usko että kenelläkään on kokemusta yhdestäkään..." Heh no, en sano mitään, jos Siffa kerran noin hyvin tietää vaikka allekirjoittaneen pelaamiset ynnä muut.

Kummasti muuten taas Hiltunen ja kumppanit kiistivät ensin tämän koko skenaarion. Eikös nämä rautaisten ammattilaisten tiedotteet ollut aina se sana ja laki, joka pitää varmasti paikkaansa. Vähän niin kuin tämän "kriisi eikumikäseoli kokouksen" kanssa, jossa vain kirjoitettiin muutama allekirjoitus papereihin.

Oliskohan tässä Tamin valmentajan pestistä luopumisen takana se, että kun Tami kovaa ääneen toitotti, että hänhän ei valmenna junnujoukkuetta. Pakon edessä Sport joutuu myymään osan pelaajista tällä viikolla ja Tami on tiennyt tämä, joten hän veti siitä johtopäätökset.
Toivottavasti ei sentään näin. Tarvitaan kuitenkin jokainen pelaaja, jos mielitään keväällä mennä pitkälle. Varsinkin alakerta on niin kapea, ettei sieltä ole yksinkertaisesti varaa myydä yhtään ketään. Hyökkäyksen kärki tuntuu taas olevan niin kapea, (niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin tällä budjetilla tähän sarjaan) että eipä sieltäkään hirveästi ole varaa myydä. Joku Cabana nyt ensimmäisenä tulisi mieleen, kenestä voisi jotain saada, ja kenestä olisin valmis luopumaan.

Käsi sydämellä, kuka täällä nyt oikeasti uskoo, että Tami tekisi enää päivääkään kunnianhimoisesti Sportin UTJ:n hommia?
Juu eiköhän tuossa lähinnä kuitata enää massit pois ja keskitytä muihin hommiin. Mutta sellaisen takaportin kera, että jos Sport menestyy, voi Tami tulla myöhemmin kuittaamaan hedelmät pois.

Summasummaarum. Eiköhän tästä ala onneksi pikkuhiljaa tämä ylimääräinen show taantua. Kun vain saisimme talouden kuntoon ja homma pysyisi pystyssä. Varmaan joka v*tun viikko ollaan oltu enemmän tai vähemmän uutisissa, ja yleensä negatiivisessa mielessä. Tiedä sitten kauan rauhaa jatkuu, jos talousrintamalla hommat sen kuin huononevat.
 
Tamin lähtö on Sportille tappio ainoastaan medianäkyvyydessä. Kieltämättä Tammisen itseriittoisen erehtymättömät lausunnot ovat olleet Mestiksen suola. Tämän jälkeen jännitetään vain meneekö Sport konkkaan vai ei. Sport vaipuu tavallisten Mestis-joukkueiden tasolle mielenkiintoisuudessaan, mutta uskon pelillisen tason nousevan huomattavasti nyt kun suurin este menestykselle on poissa. Se Liigakaan ei ole poissuljettu, mikäli vaan talous antaisi myöten. Tsemppiä Vaasaan, teillä tulee olemaan mielenkiintoinen kevät.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
MTV3: "Tamminen ei tiedä miten pelaajat ilmoitukseen reagoivat, sillä hän on toipumassa kotonaan Turussa.
– Minusta tämä (päävalmentajan vaihto) on ensisijaisesti joukkueen parhaaksi, Tamminen viittasi Sportin sarjanousuhaaveisiin."

Kun tämän tunnustaa jopa Tami itse, eikö olisi aika jo muutamien nimeltä mainitsemattomien Tamifanienkin sama asia tunnustaa. Ei se Aurinkokuningas sittenkään niin häikäisevä ollut.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
– Minusta tämä (päävalmentajan vaihto) on ensisijaisesti joukkueen parhaaksi, Tamminen viittasi Sportin sarjanousuhaaveisiin.

Kun tämän tunnustaa jopa Tami itse, eikö olisi aika jo muutamien nimeltä mainitsemattomien Tamifanienkin sama asia tunnustaa.
Eiköhän kansitakit vielä tämän illan aikana viuhu.

Itse haluan toivottaa jääkiekkoleijonalle nro 79 pikaista paranemista ja voimia ja menestystä uuteen työhönsä. Sen menestyksen jääkiekkoseura Sport ja kannattajansa on ansainnut.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
MTV3: "Tamminen ei tiedä miten pelaajat ilmoitukseen reagoivat, sillä hän on toipumassa kotonaan Turussa.
– Minusta tämä (päävalmentajan vaihto) on ensisijaisesti joukkueen parhaaksi, Tamminen viittasi Sportin sarjanousuhaaveisiin."

Kun tämän tunnustaa jopa Tami itse, eikö olisi aika jo muutamien nimeltä mainitsemattomien Tamifanienkin sama asia tunnustaa. Ei se Aurinkokuningas sittenkään niin häikäisevä ollut.
Ohho. Olen yllättynyt, että jopa itse Tami pystyi tämän tunnustamaan! Tuossa tulikin samalla vahvistus kuulemilleni jutuille ja omille ajatuksille tämän asian tiimoilta. Saatiin samalla myös viimeinen sinetti KiihkoTamien väitteille Tammisen ja joukkueen hyvistä ja ilmapiiriä parantavista väleistä.
Toivottavasti ilmipiirin parantuminen pukukopissa auttaa nyt mm. vierasotteluissakin parempiin tuloksiin.

Persaukihan tästä Tamin vierailusta jäätiin ja hyvä jos ensi kaudella pystytään osallistumaan mukaan karkeloihin, mutta ainakin tänä aikana sattui ja tapahtui niin paljon, että heikompaa hirvittää.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
VIUH, Viuh.. Takki kääntyi taas. Ja mitäköhän joukkuetta ensi kaudella "kannatat". Itse olen ollut HIFKin mies vasta vsta 1968. Ja olen edelleen.

Polkuja on monia näissä seurojen kannattamisissa. Ollaan oltu HIFKin kannattajia samaan aikaan. Otettiin IFK:n viimeisin mestaruuskin yhdessä vastaan. Hienoja aikoja elettiin ja minulle niitä on siunaantunut jo sitä ennen ja sen jälkeenkin. Yksi muistorikkaisimmista yksittäisistä peleistä on viime kevään 6. SM-liigan karsintaottelu Vaasassa. Tunne oli epätodellinen, kun Tami oli virittänyt Sportin minullekin käsittämättömän hyvään vireeseen etukäteen ylivoimaista vastustajaa vastaan. Pienestä jäi silloin SM-liigaan nousu Sportin osalta kiinni.

Mikä on sitten oikeaa ja väärää kannattamista, sen päättäköön jokainen itse. Toisilla on kannattamiseen eri lähtökohdat kuin toisilla. Siellä on teillä Oulun läheltä Granlundin veljekset IFK:ssa jonkin aikaa pelaamassa. Matka on alkanut pikkuseurasta ensin Kärppiin ja nyt IFK:hon ja varmuudella matka jatkuu molemmilla veljeksillä. Onko sinusta takin kääntöä esim. poikien läheisiltä kannattaa aina kulloistakin seuraa, missä Granlundin huippulupaukset tulevat pelaamaan? Menetkö sanomaan heille, että VIUH, viuh... takki kääntyi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös