Super Bowl XLIX

  • 23 639
  • 126

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Yksi juttu mistä ei ole paljon puhuttu on, että Seahawksilla olisi ollut vielä pienen pieni sauma, jos eivät olisi ottaneet tyhmää rangaistusta. Ilman tuota paitsiota Pats olisi ottanut oman maalin, ja Seahawksilla olisi ollut vielä 20s aikaa.

Brady-vihaajat on taas kerran liikkeellä, kun ei voi mitenkään kaverit myöntää, että oli mvp, vaikka jokaikinen asiantuntijakin on liputtanut Bradyn valinnan puolesta. Joo syötti pari inttiä, mutta kummatkin tuli hyökkäysalueella ja Seattle ei niitä päässyt juoksemaan, joten niistä ei tuhoja tullut. Sen sijaan palstan kritisoijat unohtavat mitä Brady teki 2 viimeisellä draivilla. Varsinkin tuo viimeinen draivi tullaan musitamaan yhtenä Super Bowl historian kovimmista. Brady teki taas kerran Bradyt kaikkein kovimmassa paikassa. Lisäksi täällä ei vissiin ymmärretä kuinka tärkeä tuo QB on jefussa. Siellä saa joku vetää aika unelma pelin ja QB epäonnistua, että nousee edelle.

Amerikassa ollaan oltu täysin yhtä mieltä, että Bradylle se kuuluu, ja siellä on puhuttu sen sijaan, että Brady nousi kautta aikain parhaaksi. Omissakin papereissa Brady nousi nyt viimeistään Montanan ohi. Yhtä monta Super Bowlia ja Super Bowl MVP:tä, plus Bradyllä vielä päälle 2 Super Bowlia joissa hävisi niukasti. Lisäarvoa tulee vielä, että ekan ja tämän viimeisen mestaruuden välillä on 13 vuotta. Näiden vuosien aikana Pats on aina ollut Bradyn kunnossa ollessa kiven kova, vaikka Bradyllä on miehet vaihtuneet tiuhaan. Tämäkin nostaa Bradyn suoritusta, koska Montanalla oli kautta aikain rissu Rice. Brady sen sijaan on pelannut palkkakatto aikana ja pelitoverit ovat vaihtuneet vierellä.
Ja se kaikkein tärkein kysymys omasta mielestäni GOAT-keskusteluissa, kenet haluat pelinrakentajaksesi viimeiseen draiviin tappiotilanteessa pudotuspeleissä? Bradyn näytöt ovat täysin ylivertaiset noissa tilanteissa.
Ja nyt on ihan turha kenenkään fanipojan ottaa mitään Manningia keskusteluun mukaan. Se on ihan sama mitä teet runkosarjassa, jos jäädyt aina isoissa peleissä.

http://www.urheilulehti.fi/lisaa-la...ihti-super-bowl-ihmeen-kaikkien-aikojen-paras
Siinä vielä Koikkalaiselta asiaa.

Sen sijaan Gronk näytti sitä Patriots-puolta lopussa, minkä takia en pidä joukkueesta, Bradystä enkä Belichickistä ollenkaan. Toki Seahawksit olivat myös mukana tuossa kahinassa.
Vääristele vähän lisää. Se oli Seahawksin pelaaja ketä aloitti lyömällä ensin Gronkia.
 

Cube

Jäsen
Tiedän kyllä tämän. Mutta itse ainakin pelaajana kokisin enemmän tyydytystä nimen omaan syötönkatkoista ja puolustetuista syötöistä, jotka tulevat omaan suuntaan kuin siitä, että pallo ei edes tule omaan suuntaan, koska vastustajan QB ei yksinkertaisesti uskalla ottaa riskiä. Joukkueen kannalta nämä shutdown cornerit ovat toki todella arvokkaita ja arvostettuja.
Eipä siinä muuten mitään, mutta saattaa tosiaan ottaa koville, jos itse pitää vastustajan tiukasti kiinni, mutta jengikaveri toisella puolen kenttää palaa jatkuvalla tahdilla. Silti joukkue toimii tietty parhaiten, kun jokainen pelaaja keskittyy vain täysillä omaan tekemiseensä ja antaa valmentajan murehtia kokonaiskuvasta.
 

Cube

Jäsen
Omissakin papereissa Brady nousi nyt viimeistään Montanan ohi.
Samaa mieltä tästä. Jännä nähdä pysyykö asema Rodgersin ja Luckin uran loppuun asti.

(Yleisemmin keskustelu absoluuttisesti parhaasta yksittäisestä pelaajasta maailman kovimmassa joukkuelajissa on mun mielestä todella turhauttavaa.)
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Sen verran kommentoin, että kellonkäyttö oikeasti on todella tärkeää jefussa, ja matsin loput pyritään esim. 2p takaa-ajossa pelaamaan niin, että oman joukkueen FG on ottelun viimeinen snäppi. Esimerkkiä puolen minuutin drilleistä ei tarvitse hakea niinkään kaukaa, kuin juuri tästä kyseisestä Super Bowlista. Patriots teki lukemiksi 14-7, kun puoliaikaa oli jäljellä 30 sekuntia. Tauolle mentiin tilanteessa 14-14.

Tiedetään. On sitä nähty Ravenssin -fanina näitä viime hetken nousuja niin Ravenssin toimesta kuin vastustajankin toimesta. Ja jopa se vitun viime hetkillä missattu varma field goal.
Vaikka time management on iso asia, niin liika kikkailu sen kanssa sekoittaa pakkaa välillä turhankin pahasti. Tulee näitä timeout -kikkailuja, kun ollaan juuri potkaisemassa field goalia yms. Mikäs tiimi se käyttikään timeoutin, kun vastustajan kicker potkaisi ekan kerran kohti maalia ja missasi ja uusintayrityksellä osui ja tämän timeoutin ottanut tiimi putosi jatkosta...
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Samaa mieltä tästä. Jännä nähdä pysyykö asema Rodgersin ja Luckin uran loppuun asti.

(Yleisemmin keskustelu absoluuttisesti parhaasta yksittäisestä pelaajasta maailman kovimmassa joukkuelajissa on mun mielestä todella turhauttavaa.)

Laji kuin laji niin nämä greatest of all time -keskustelut lähinnä aiheuttavat vitutusta. Eri aikakausien pelaajia on todella epäreilua/vaikea verrata toisiinsa, etenkin, kun säännöt muuttuvat usein näissä lajeissa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Vääristele vähän lisää. Se oli Seahawksin pelaaja ketä aloitti lyömällä ensin Gronkia.
Niin, kun Gronk oli ensin soittanut suutaan... Kuten sanoin, molempien jengien tyyppejä oli mukana kahinassa. Loppupeleissä tuolla ei ole minulle suurta merkitystä, molemmista jengeistä löytyy näitä moottoriturpia, ja itse en pidä moisesta ollenkaan. Toki ymmärrän, että tavallaan kuuluu lajiin mutta itse pidän enemmän hiljaisista suorittajista, jotka eivät liiemmin nosta itseään jalustalle. Niitäkin NFL:stä löytyy, ihan huipultakin.

Greatest of all time-keskustelu on minustakin kovin turhaa. Viimeisin SB on aina se paras ikinä ja viimeisin huippu-QB on aina paras ikinä. Toki tilastoja tuijottamalla voidaan laittaa eri aikakausien suuret nimet vertailuun, mutta peli muuttuu jatkuvasti ja se ei näy tilastoissa. Montana oli oman aikansa paras ja Brady tämän hetken. Olisi kyllä kiva nähdä Brady jonkun toisen koutsin alaisuudessa, olisiko edelleen yhtä hyvä. Silloin saataisiin vähän vertailupintaa esim. Manningiin.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä hiukan fiilistelyä mikitettyjen Patriots-pelaajien kautta Super Bowlista. Joukossa on muutamia helmiä Edelmanin merimiesnaurusta Thomasille, Shermanille ja kumppaneille saadessaan osumaa neljältä lokilta Bradyn pregame-puheeseen joukkueelle. Linkki vie yhdysvaltalaiselle urehilusivustolle, joka nyt ei mitenkään ole erityisen informatiivinen tai vakavasti otettava. Videot on pienissä klipeissä ja lisää löytyy alas skrollattessa. Ovat klipattu Showtimen Inside of NFL -ohjelmasta.

Edit. Videoista ja Edelmanista tuli mieleen vielä tämä (ensimmäinen video) eligible/ineligible -hässäkkään liittyvä pätkä, jossa Edelmanin kommentti tuomareille on priceless. Video vie yhdysvlatalaiselle NESN-sivustolle.
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Olisi kyllä kiva nähdä Brady jonkun toisen koutsin alaisuudessa, olisiko edelleen yhtä hyvä.

Merkittävin, ikään kuin pelillisiin asioihin liittyen, valmentaja pelinrakentajalle on hyökkäyksenkordinaattori joka kuitenkin Bradyllä on monta kertaa vaihtunut, joten siinä mielessä tuskin mikään ongelma olisi pelata jonkin toisen päävalmentajan alaisuudessa. Totta kai päävalmentaja valitse kordinaattorit ja vaikuttaa moneen muuhunkin asiaan mutta Belichik erityisesti on identiteetiltään puolustuksen valmentaja joten tuskin hirvittävästi puuttuu hyökkäyksen pelaamiseen.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Totta, kyllähän hyökkäyksen koordinaattori on isossa roolissa, varsinkin kun Belichick ei valitse ajettavaa peliä. Silti Bradyn legendaa korostaisi minusta se, että hän onnistuisi myös jonkun toisen päävalmentajan alaisuudessa ja ehkä jopa jossain ihan toisessa seurassa. Tuskin kuitenkaan tapahtuu koskaan. Belichick on kuitenkin aika kokonaisvaltainen valmentaja ja pitää varmasti kaikki langat käsissään ainakin tiukoissa paikoissa. Minulla on sellainen evil genius-kuva hänestä, ja en siis todellakaan kuulu hänen faneihinsa. Näytöt ovat kuitenkin aika kiistattomat, kaikista huijaamissyytöksistä ja -todisteista huolimatta.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Belichick on kuitenkin aika kokonaisvaltainen valmentaja ja pitää varmasti kaikki langat käsissään ainakin tiukoissa paikoissa. Minulla on sellainen evil genius-kuva hänestä, ja en siis todellakaan kuulu hänen faneihinsa.

En usko että hän hyökkäyksen pelikirjaan juurikaan puuttuu, puolustuksen ehkä puuttuu mutta en usko että hyökkäyksen. Bradyhan monesti ottelujen aikana puhuu, vaikka esim. tällä kaudella, McDanielin kanssa mutta en muista että juuri koskaan Belichickin (jota taas näkee usein puhuvan puolustuksen kanssa) kanssa. Siinä mielessä en näe että Bradyn pelaaminen on ainakaan merkitävällä tavalla Belichikin ansiota koska ei Belichink häntä varsinaisesti ikinä ole pelillisesti valmentanut. Toki Belichick todennäköisesti päättää henkilöstövalinnoista valmennuksen suhteen että siinä mielessä hänellä on merkitystä ja on hänellä koko joukkueen muodostamiseen suuri merkitys mutta jos ajatellaan vain hyökkäyksen pelikirjaa niin siihen tuskin paljon vaikuttaa.

Brady ei ole uransa aikana esimerkiksi mitenkään huikeasti hyötynyt siitä että hänellä olisi ollut hirvittävän kovan tason pelaajia hyökkäyksessä mukana, varsinkaan jos ajatellaan laitahyökkääjiä, toki Moss oli kova sen muutaman kauden mitä Patriotseissa pelasi. Keskushyökkääjinäkään mitään supertähtiä ei ole ollut, jotka olisivat juoksulla pelanneet dominoivia kausia. Siinä mielessä en näe että Brady olisi mitenkään huikeasti hyötynyt juuri Patriotseissa pelaamisesta, vaikka toki menestystä jossain muualla olisi tullut todennäköisesti vähemmän, mutta esimerkiksi hyökkäyspelin materiaali olisi helposti voinut olla kovempi.
 
Viimeksi muokattu:

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään Patsien paraatipäivä ja tämän linkin perusteella Edelman ottaa juhlista kaiken irti. CSSNE.comin videolla kyytiä saa "Sherman". Tästä juhlinnasta voi jäädä Edelmanille snadi moraalinen krapula käteen, sen verran kovaa miniTronilla kulkee.

Pitää itse pelistä mainita vielä Shane Vereenin panos ja kuinka monipuolisesti Patriotsin pelisuunnittelma käytti Bradyn kohteita.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
En usko että hän hyökkäyksen pelikirjaan juurikaan puuttuu, puolustuksen ehkä puuttuu mutta en usko että hyökkäyksen. Bradyhan monesti ottelujen aikana puhuu, vaikka esim. tällä kaudella, McDanielin kanssa mutta en muista että juuri koskaan Belichickin (jota taas näkee usein puhuvan puolustuksen kanssa) kanssa. Siinä mielessä en näe että Bradyn pelaaminen on ainakaan merkitävällä tavalla Belichikin ansiota koska ei Belichink häntä varsinaisesti ikinä ole pelillisesti valmentanut. Toki Belichick todennäköisesti päättää henkilöstövalinnoista valmennuksen suhteen että siinä mielessä hänellä on merkitystä ja on hänellä koko joukkueen muodostamiseen suuri merkitys mutta jos ajatellaan vain hyökkäyksen pelikirjaa niin siihen tuskin paljon vaikuttaa.

Brady ei ole uransa aikana esimerkiksi mitenkään huikeasti hyötynyt siitä että hänellä olisi ollut hirvittävän kovan tason pelaajia hyökkäyksessä mukana, varsinkaan jos ajatellaan laitahyökkääjiä, toki Moss oli kova sen muutaman kauden mitä Patriotseissa pelasi.
Varmasti ottelun aikana Belichick ei puutu Bradyn tekemiseen kovinkaan paljoa, mutta päävalmentajan merkitystä pelinrakentajan valmennukseen noin muuten ei pitäisi väheksyä. Tässä jutussa (linkki vie ESPN:n sivuille) käydään läpi aika hyvin päävalmentaja-pelinrakentaja duon toimintaa ja juuri kohteena olevan kaksikon osalta. Belichick pitää siis joka viikko palaverin Bradyn kanssa, ja käyvät läpi vastustajan puolustusta jne.

On totta, että Bradyllä ei ole ollut montaa tähtihyökkääjää apuna urallaan, mutta monta todella hyvää pelaajaa. Jatkuvuutta näissä ei kuitenkaan ole ollut, joten siinä mielessä olet oikeassa. Brady on omalla taidollaan nostanut monta keskitason pelaajaa uudelle tasolle, mutta edelleen itse näen tämän johtuvan suurimmalta osin pitkästä "avioliitosta" Belichikin kanssa. He ajattelevat pelistä samalla tavalla ja tietävät tasan, mitä toinen haluaa kentällä tapahtuvan.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Patriotsin pelaajat tuntuvat kokoajan löytävän vaan mauttomampia ja mauttomampia tapoja juhlia Super Bowlia. Ensin oli tämä Sherman-kyltin lyöminen Edelmannin taholta. Nyt sitten LeGarrette Blount on heilutellut samaisessa paraatissa Bitch Mode t-paitaa joka on Seahawksin väreissä ja sattumalta siitä löytyy vielä numero 24. Tyylitöntä, todella tyylitöntä toimintaa niin Edelmannilta kuin Blountilta. Kyllä tälläisten juttujen jälkeen minun on taas hivenen helpompaa kannustaa Patsien vastustajaa, jopa Eaglesia ja Giantsia.
 

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
Patriotsin pelaajat tuntuvat kokoajan löytävän vaan mauttomampia ja mauttomampia tapoja juhlia Super Bowlia. Ensin oli tämä Sherman-kyltin lyöminen Edelmannin taholta. Nyt sitten LeGarrette Blount on heilutellut samaisessa paraatissa Bitch Mode t-paitaa joka on Seahawksin väreissä ja sattumalta siitä löytyy vielä numero 24. Tyylitöntä, todella tyylitöntä toimintaa niin Edelmannilta kuin Blountilta. Kyllä tälläisten juttujen jälkeen minun on taas hivenen helpompaa kannustaa Patsien vastustajaa, jopa Eaglesia ja Giantsia.

Pallon "paskominen", TD:n päästäneen kaverin pelinumeron toistaminen kameralle ja tappelun aloittaminen hävittyään oli sitten ihan class act?
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Pallon "paskominen", TD:n päästäneen kaverin pelinumeron toistaminen kameralle ja tappelun aloittaminen hävittyään oli sitten ihan class act?

Ei todella ole. En ole käsittääkseni tälläistä väittänytkään. Mutta nuo kaikki kolme asiaa tapahtuivat spontaanisti pelin tiimellyksessä adrenaliiniryöpyn ollessa melkoinen. Patriotsin sankareilla sen sijaan on ollut jo useampi vuorokausi aikaa antaa tunteiden tasaantua ja nauttia voitostaan. Siihen en ota kantaa kuka tappelun on aloittanut kun en tiedä minkä sortin suunsoittoa siellä kentällä mahdollisesti on ollut. Seattlen pelaajat toki kävivät ensiksi käsiksi. Ja kun minä nyt vastasin sinun kysymykseesi, niin tasapuolisuuden nimissä toivon, että sinä vastaat minun. Miksi Patriots-pelaajien mokia pitää yrittää puolustella Sehawksin pelaajien mauttomuuksilla?
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt sitten LeGarrette Blount on heilutellut samaisessa paraatissa Bitch Mode t-paitaa joka on Seahawksin väreissä ja sattumalta siitä löytyy vielä numero 24.

Tyylitöntä oli kieltämättä, mutta Blount oli saanut paidan yleisön joukosta ja piti sitä hetken huvittavana heilutelle ko. tkelettä yleisölle - ei onneksi ollut itse sitä teettänyt. Edelman taasen oli "Nurmisissa" tai aivotärähdyksen jälkioireissa, sillä sen verran kovaa tuntui menevän. Viina on toki huono tekosyy. Ja kaveri muistaa (tai ei välttämättä muista) jälkikäteen monta muutakin juttua, kuten Tinderin kautta levinneen tuntemattoman naikkosen selfien sängyltä, jossa vieressä Edelman vetää syvää unta ja kuvaan on muokattu kovin suora teksti tapahtuneesta. Pysyisi edes hengissä seuraavaan kauteen.

Tuli juuri katsottua Game Passin kautta viimeisin Inside the NFL, jossa siis oli ottelusta NFL Filmsin n. 30 min pätkä mikitettynä, ja pisti silmään ottelun ratkeamisen jälkeinen kohta, jossa Lynch kävelee sivurajalla naurava virne päällä ja katsoo samalla kettuuntunut ilme naamalla vastaan astelevaa Carrollia, joka vain vilkaisee Lynchiä jatkaen matkaa ohi sama vitutus naamallaan. Carrollilla tulee olemaan ekstratyö saada joukkue mentaalisesti balanssiin tulevina kuukausina.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Tuli juuri katsottua Game Passin kautta viimeisin Inside the NFL, jossa siis oli ottelusta NFL Filmsin n. 30 min pätkä mikitettynä, ja pisti silmään ottelun ratkeamisen jälkeinen kohta, jossa Lynch kävelee sivurajalla naurava virne päällä ja katsoo samalla kettuuntunut ilme naamalla vastaan astelevaa Carrollia, joka vain vilkaisee Lynchiä jatkaen matkaa ohi sama vitutus naamallaan. Carrollilla tulee olemaan ekstratyö saada joukkue mentaalisesti balanssiin tulevina kuukausina.

Lynch ei taida kovin vakavasti ottaa "harrastustaan", koska vähän vastaavanlainen tilanne muistui mieleen ottelusta Packersia vastaan. Seattlen ollessa 19-7 häviöllä ihan siinä ottelun lopussa, niin Lynch vain naureskeli ja oli muutenkin kovin hilpeällä päällä ottaen huomioon ottelun tilanteen.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
What did Julian Edelmann in super bowl afterparty?
Deflated pressure from balls.

Heheheheeeheheeeee! Hieno mies, Blount myös.Pojat on poikia. Palataan.
 

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
Ja kun minä nyt vastasin sinun kysymykseesi, niin tasapuolisuuden nimissä toivon, että sinä vastaat minun. Miksi Patriots-pelaajien mokia pitää yrittää puolustella Sehawksin pelaajien mauttomuuksilla?
Toin vaan esille, että Patsien pelaajat eivät ole ainoita jotka näitä tekee, joten en ymmärrä miksi juuri nyt piti vetää herneet nenään. Samanlaisia asioita tapahtuu läpi kauden.

Puolustukseksi voisin kuitenkin ottaa saman adrenaliiniryöppy-selityksen: molemmat sekä paita että kyltti otettiin yleisöstä adrenaliiniryöpyissä ja hetken aikaa heilutettiin. Paita nyt oli hieman mauton (Bolden & Blount molemmat jo Twitterissä pyytäneet anteeksi), mutta Sherman-meme oli mun mielestä ihan hauska (kuten oli U Mad Bro? -meme myös pari vuotta sitten). Ja kuten tossa jo sanottiin, pojat on poikia.

En minä revi mistään, kyllä tuon näki jokainen peliä katsonut. Tai ainakin Game Passin kautta katsonut, en tiedä näytettiinkö samat hidastukset eurokuvassa, vai mitä Nelonen näyttääkään.
Meille tulee ilmeisesti eri kuva Game Passiin.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Toin vaan esille, että Patsien pelaajat eivät ole ainoita jotka näitä tekee, joten en ymmärrä miksi juuri nyt piti vetää herneet nenään. Samanlaisia asioita tapahtuu läpi kauden.

Puolustukseksi voisin kuitenkin ottaa saman adrenaliiniryöppy-selityksen: molemmat sekä paita että kyltti otettiin yleisöstä adrenaliiniryöpyissä ja hetken aikaa heilutettiin. Paita nyt oli hieman mauton (Bolden & Blount molemmat jo Twitterissä pyytäneet anteeksi), mutta Sherman-meme oli mun mielestä ihan hauska (kuten oli U Mad Bro? -meme myös pari vuotta sitten). Ja kuten tossa jo sanottiin, pojat on poikia.

Minun silmissä se on täysin eri asia pilkata vastustajaa pelin tiimellyksessä ja välittömästi ottelun loppumisen jälkeen. Patsit osoittivat erittäin huonoa makua juhlinnallaan,siksi juuri siitä piti vetää herneet nenään. En voi käsittää, miksi edes yrität puolustaa tuollaista tapaa juhlia. Eikä tuo adrenaliiniryöppy-selitys tässä kohtaa kyllä toimi. Alkoholi ehkä, mutta känni ei ikinä ole puolustus-
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ihme mielensäpahoittajien kokoontumisajot taas saatu tänne kasaan. Eipä olleet mitkään jutut näistä pelaajien toilailusta millään tavalla pahoja tai törkeitä. Toki täytyy sanoa että se Edelmanin tinder-eukko on aika härski horo ...
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Varmasti ottelun aikana Belichick ei puutu Bradyn tekemiseen kovinkaan paljoa, mutta päävalmentajan merkitystä pelinrakentajan valmennukseen noin muuten ei pitäisi väheksyä.

Ei ole tarkoitus vähätellä ja totta kai heidän suhteella on iso merkitys, mutta silti Belichick tuskin koirjoittaa hyökkäyksen pelikirjaa, eikä kutsu pelejä jne, joten hänen merkityksensä hyökkäyksen pelaamiseen ei ole kovinkaan suuri, tai ainakin suurempi vaikutus on hyökkäyksen valmentajilla. Minä en ainakaan pysty mitenkään näkemään että Brady oli nimenomaisesti Belichickin luomus, tai että Bradyn pelaaminen olisi suurelta osin Belichickin kehittämään joten siinä mielessä minusta ei ole mitään syytä epäillä etteikö Brady pärjäisi jonkun toisen valmentajan alaisuudessa. Tietenkin voi olla(ehkä todennäköistäkin) että yhtä hyvää menetystä ei olisi tullut, mutta jossain toisessa joukkueessa jossa joukkuetta olisi ehkä rakennettu enemmän Bradyn ja hyökkäyksen ympärille tilastollisesti olisi voinut pelata kovemmankin uran.
 

Cube

Jäsen
Ei ole tarkoitus vähätellä ja totta kai heidän suhteella on iso merkitys, mutta silti Belichick tuskin koirjoittaa hyökkäyksen pelikirjaa, eikä kutsu pelejä jne, joten hänen merkityksensä hyökkäyksen pelaamiseen ei ole kovinkaan suuri, tai ainakin suurempi vaikutus on hyökkäyksen valmentajilla.
Pelisuunnitelmien valmisteluihin taatusti osallistuu erittäin aktiivisesti ja juuri tuon edun turvin Patriots todella usein pelejää voittaa.

Lopussa tosin Belichickille kävi käsittämätön mäihä, että Malcolm Butler teki satumaisen pelin, koska hän oli kovaa vauhtia valmentamassa joukkuettaan kohti tappiota valinnoillaan. Kaikki vähänkään uskottavammat analyysit tapahtumista tukevat tuota näkökulmaa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.17
  • 9.00
  • 13.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös