Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Suomi Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.08.2015 klo 10.29.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, KalPa, Bruins, Brad Marchand
  Lainaus:
  Ihmettelen suuresti jos Sallinen ja Lajunen ei ole jo mukana. Pääsevät MM-kisoihin, niin miksi ei vielä huonompaan turnaukseen? Immonen voisi olla yksi nimi sentteristöön, sekä ihmettelen suuresti jos Eero Kilpeläinen ja Karri Rämö ei ole edes spekulaatioissa mukana.
   
 2. Krug#47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins
  Lainaus:
  Sallinen ei ole vielä missään joukkueessa joten on vaikea sanoa miehen tilanteesta. Myös Savinainen oli MM-kisoissa ja pelasi hyvin mutta nyt kausi on alkanut heikosti.

  Immonen on hyvä vaihtoehto mutta en näe menevän tuon kolmikon edelle ja neloseen tarvitaan eri tyylin pelaajaa.

  Kuten aiemmassa viestissäkin sanoin "Edelleen kerkeää paljon tapahtua ja tilanteet muuttua"
  Spekulaatiohin voisi merkata paljon enemmänkin pelaajia mutta koitin laittaa tämän hetken vahvimmat ehdokkaat.
   
 3. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Mikä mahtaa olla Sean Bergenheimin tilanne? Ura näyttää jatkuvan Frölundassa, jossa viime kausi meni aika vaatimattomin pistein (32, 5+9=14). Näkeekö kukaan Bergenheimille tonttia maajoukkueessa ja onko miehellä itsellään edes kiinnostusta, edellinen maajoukkue-edustus kymmenen vuotta sitten.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eihän turnauksen tasolla sinänsä ole mitään tekemistä asian kanssa, vaan joukkueen tason. Suomi on näillä näkymin saamassa Olympialaisiin jalkeille kovemman jengin kuin esim. tämän kevään MM-kisoihin, joten toki myös Sallisen ja Lajusen oljenkorsi pelipaikan saamisen suhteen on nyt ohuempi.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2017 klo 18.04
 5. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, monta Liigasta ja pari änäristä
  Edellä mainittu Bergenheim olisi mielenkiintoista nähdä EHT:llä tällä kaudella.

  Jokereista jos miettii hyökkääjiä, niin Tolvanen, Pihlström, Anttila ja myös Joensuu lienee vahvoilla. Pakistosta Lepistö varma, jos vaan terveenä. Kivistö parantanut otteitaan, joten EHT-näytöt ratkaisee. Rämöllä ollut aika paljon vaivoja, joten aika suuri kysymysmerkki kisojen suhteen.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Sveitsin liiga jää helposti vähän pimentoon Suomessa, koska niitä pelejä ei näytetä missään ja juttujakin saa suomalaismedioista lukea varsin niukasti. Kuitenkin sielläkin pelaa kasa laadukkaita pelimiehiä ja myös muutama suomalainen, joilla voi olla saumaa Korean koneeseen.

  Kun NLA:n pistepörssiä katsoo, niin top 5:ssa on peräti kolme suomalaista. Antti Erkinjuntti, Toni Rajala ja Eero Elo ovat kaikki tehneet yli pinnan per peli ja Erkinjuntti lähes 2 per peli. Lisäksi Tapparasta Sveitsiin siirtynyt Jani Lajunen löytyy kärkikymmeniköstä. Ja pakko mainita myös jo konkari-iässä olevan Ville Koistisen hieno alkukausi. Koistisen tapaan useamman kauden tuolla viihtyneet Perttu Lindgren ja Harri Pesonen niin ikään aloittaneet totutun vahvasti kautensa. Unohtamatta tietenkään Mika Pyörälää, joka on noista varmaan vahvimmin kiinni kisapaikassa sekä Tomi Sallista, joka on viime vuosina ollut tuttu näky MM-kisoissa. Siinä siis ainakin yhdeksän enemmän tai vähemmän realistista nimeä mukaan spekulaatioon.

  Ruotsin liigakausi pyörähti vasta viikonloppuna käyntiin, joten sen osalta on syytä odottaa jokunen kierros ennen kuin nostaa uusia nimiä ehdolle. Ylemmässä viestissä nostettu Bergenheim toki mielenkiintoinen nimi siinä missä edellä mainitutkin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2017 klo 20.04
 7. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Täällä hetkellä Jokereiden ykköskenttä (nimellinen nelonen) Pihlström-Niemi-Anttila on sellaisessa lennossa että jos pysyvät ehjinä niin tuollaisenaan kisakoneeseen. Laadukkaan 5vs5 pelin lisäksi Niemi-Anttila hoitaa alivoimat ja Pihlström-Anttila 4vs4 tilanteet. Yksi Euroopan parhaita yhdistelmiä tällä hetkellä, uskokaa tai älkää.
   
 8. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Heh, näinhän se on :) hienosti pojat painaa aina pelin vastustajan päätyyn.

  Olisko aika bad ass kokoonpano? :D Olisko aika kokeilla mein isoja poikia isossa roolissa?

  Tolvanen-Kontiola-Osala
  Hartikainen-Koskiranta-Kuusela
  Joensuu-Kemppainen-Pyörälä/Erkinjuntti/JMA/Palola/Savinainen
  Anttila-Niemi-Pihlström
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2017 klo 00.51
 9. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Heitetäänpä omat veikkaukset kehiin.

  Osala - Kontiola - Hartikainen
  Tolvanen - Kemppainen - J.Pesonen
  Erkinjuntti - Immonen - Rajala
  Pyörälä - Lajunen - Pihlström

  Lepistö - Järvinen
  Ohtamaa - Hietanen
  Heikkinen - Kukkonen
  Koistinen - Mikkola

  Koskinen
  Ortio
  Engren

  Todennäköisesti nämä ehtii muuttua moneen kertaan vielä kauden aikana.
   
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Finland, KÄR&KAL, ManU, Wigan
  Lainaus:
  Boldaus oma.

  Koistinen? Siis Ville Koistinen? Eihän kaveri ole ollut maajoukkuekuvioissa edes EHT:llä melkein kymmeneen vuoteen, jos ei lasketa kolmea EHT-peliä muutaman vuoden takaa. Muuten mennään viime vuosikymmenelle.

  Kukkosenkin kohdalla on muuten aikalailla siinä ja siinä, alkukausi on kyllä ollut melko heikko suoraan sanottuna, mutta toisaalta ehkä Late ottaa vanhan sotaratsun vielä kerran pukukoppipelaajaksi. Olisihan se sinänsä ihan hienoa saada Lasse vielä leijonakapteeniksi olympialaisiin.

  Kärpistä uskoisin Miika Koiviston olevan aika vahvoilla, Marjamäki taisi itse nostaa Koiviston nimeä esille kun puhuttiin potentiaalisista liigapakeista olympiajoukkueessa.