Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Suomi Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.08.2015 klo 10.29.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Juu eihän tuo mikään voittajasuosikki paperilla olisi. Venäjän joukkue olisi kuin eri planeetalta ja uskoisin jopa Ruotsin ja Tshekin saavan Suomea ennakkoon kovemman joukkueen jalkeille. Toisaalta Pohjois-Amerikan jengit ovatkin sitten Ö-luokan jengejä niiden maiden tasoon nähden, mutta silti suunnilleen tasavahva Suomen kanssa.

  Suurta muutosta Suomen iskukykyyn tuskin tapahtuu, vaikka tuosta hahmotelmastani Miro Aaltonen karkaa Pohjois-Amerikkaan. Toisaalta sieltä esimerkiksi Korpikoski tai Pulkkinen, ehkä puolustukseen Jokipakka saattaisivat palata Eurooppaan.
   
 2. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, Pelicans, Nopsa ja FC Lahti
  SM-liigan parhaat ja muutama mies KHL:stä, veikkaan minä..
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Itse veikkaan, että KHL:stä tulee noin lähes kaksikymmentä pelaajaa ja SHL:stä, NLA:sta sekä Liigasta yhteensä pari, kolme tai neljä.
   
 4. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Savinainen-Kontiola (A)-Hartikainen
  Osala-Koskiranta-Palola
  Pihlström-Kemppainen-Pyörälä
  Huhtala-Sallinen-Pakarinen
  Lajunen, H.Pesonen

  Lepistö (A)-Hietanen
  Ohtamaa-Pokka
  Jaakola-Salmela
  Kukkonen (C)-Jokipakka

  Koskinen
  Metsola
  Ortio

  Tuossa sellainen realistiselta tuntuva hahmotelma ensi vuoden olympiajoukkueesta.
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kisat on peruttu. Ei muuta, jatkakaa.
   
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Nostaisin tuohon Pulkkisen ehkä mukaan. Toki riippuen siitä miten Euroopassa kulkee. Ei kyllä kovin kummoiselta näytä.
   
 7. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Suomi, Tsekki ja Ruotsi pelaavat parhailla EHT-joukkueillaan. Kanada ja Jenkit kokoavat Spengler-cup-niput (eihän jenkit toki tuossa turnauksessa pelaa). Venäjä saa jalkeille MM-tason joukkueen. Jippii. Hieno turnaus tulisi.

  Onneksi näin ei kuitenkaan käy, vaan viimeistään kesällä kerrotaan riemu-uutinen, jossa NHL-pomot antavat suurta autuuttaan periksi ja saadaan sittenkin olympiaturnaus änärimiehillä aikaan. Samassa kerrotaan, että jatkossa NHL ei enää näin huonoilla ehdoilla lähde mukaan, vaan Kiinassa pitää saada enemmän näkyvyyttä NHL-logolle.
   
 8. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Ihan kivasti roolitettu nippu. Vaikka kyllähän tämäkin hahmotelma aiheuttaa itsessä surunsekaista naureskelua.

  Riippuen toki paljon tulevan kauden nipusta, mutta Haapala, Erkinjuntti ja vqrsinkin Sopanen lienee varteenotettavia vaihtoehtoja. Samoin myös JMA, sillä kyllähän joukkueessa olisi hyvä olla myös yksinratkaisu kykyä, mutä Vilin ohella myös Juhis pystyy aikaajoin tuomaan.

  Ja leimahtaisko joku mein nuorista vielä liekkeihin ennen kisoja? Saarela, Hintz, Repo, Mäenalanen?? Taitaa kisat tulla ainakin muutamaa kuukautta liian aikasin.

  Mitenköhän AHL miesten osallistumisiin kisoihin suhtaudutaan? Varmaan vaihtelevan kielteisesti.
   
 9. Krug#47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins
  Aaltonen-Kontiola-Hartikainen
  Pyörälä-Koskiranta-Palola
  Savinainen-Kemppainen-Haapala
  Pihlström-Santala-Osala
  Lajunen,Sopanen

  Lepistö-Hietanen
  Ohtamaa-Salmela
  Jaakola-Lajunen
  Kukkonen-Kivistö

  Koskinen
  Metsola
  Rynnäs

  Paljon ehtii vielä tapahtua ennen näiden karkeloiden alkua mutta tällä hetkellä Euroopassa pelaavista kokoaisin tällaisen kokoonpanon.
   
 10. Hyman Roth Jäsen

  Ei jumalauta, menee kyllä maku näistä olympialaisista eikä edes kulta nykyisillä jaoilla paljon kiinnostaisi. Joukkue täynnä rybyjokereita, mestismöttösiä ja liigajäähdyttelijöitä.. EHT goes Korea.
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Manchester United, Janne Niinimaa
  Lainaus:
  Ehkä osittain näin, toisaalta itsellä en oikein muista aikaa ennen NHL-olympialaisia. Lillehammerin kisojen aikaan olin 4-vuotias ja Albertvillen kisojen aikaan 2-vuotias. Silti kun katselee olympiakisojen rostereita joissa on esim. Janne Ojasen nimi, niin onhan siinä oma viehätyksensä. Toki maailma on nykyään erilainen, esimerkiksi SM-Liigassa pelasi tuolloin huomattavasti enemmän laatupelaajia kuin nykyään, joten siinä mielessä tulevia "EHT-olympialaisia" ei voi oikein vertailla aiiempiin kisoihin.

  Toivotaan toki että NHL-pelaajat sitten lopulta kuitenkin nähdään kisoissa, itse uskon kyllä että ratkaisu asian suhteen saadaan vielä tehtyä vaikka nyt vähän huonolle näyttääkin.
   
 12. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Joku voisi lyödä kehiin hahmotelmaa Kanadan joukkueesta euro-pelaajilla.
   
 13. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Klinkhammer - Ellison - Kozun
  Wolski - Azevedo - Cheechoo
  Pare - Roy - Holloway
  Talbot - Scott - Chipchura
  Collins, Brule

  Lee - Gragnani
  Katic - Benoit
  Robinson - Barker
  Heshka

  Scrivens
  Taylor
  Irving

  Tuollaisia nimiä löytyi kun katsoi KHL:ssä, SHL:ssä, NLA:ssa, Liigassa ja Extraligassa tällä kaudella pelanneiden kanadalaisten listaa. Tiukkaa tulee Kanadalla tekemään edes mitalipeleihin pääseminen Koreassa.
   
 14. Gemondo Jäsen

  Päätin tehdä mielenkiinnosta samanmoisen hahmotelman myös Team USA:lle.

  Booth - Taffe - Moses
  Gerbe - Arcobello - Sexton
  O´Neill - Roe - Palushaj
  Stoa - Anderson- Rakhshani
  Rau, Lasch (Little)

  Gilroy - Gunderson
  Fairchild - Blum
  Sanguinetti - Finley
  Dehner

  Zapolski
  Leggio
  Maxwell

  Hyökkäys yllättäen ehkä jopa parempi kuin Kanadalla mutta puolustus ja maalivahtiosasto kalpenee selvästi naapurimaalle.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Kun vauhtiin päästiin niin hahmotellaan vielä Suomenkin kokoonpanoa.

  Osala - Kontiola - Hartikainen
  Joensuu - Koskiranta - Haapala
  Huhtala - Ramstedt - Palola
  Pyörälä - Santala - Pihlström
  Filppula, H. Pesonen

  Lepistö - Hietanen
  Jaakola - Järvinen
  Rissanen - Ohtamaa
  Salmela

  Koskinen
  Metsola
  Ortio

  Varsinkin sentteriosasto näyttää melko naurettavalta.
   
 16. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  On tää kyllä sen luokan vitsi ilman NHL:ää ettei noita kisoja kannattaisi edes pitää. Puhutaan tasoltaan vielä niitä heikoimpia MM-kisavuosiakin tasottomammasta turnauksesta. Kyllä lähtee olympiamitalit halvalla. Voi olla ekaa kertaa historiassa sellainen tilanne ettei matseja jaksa edes katsoa - ainakaan selvinpäin.
   
 17. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, Toronton nuoret
  Näillä pohjilla olympiamitaleista on ennenkin pelattu. Maistui silloin ja maistuu taas. NHL järjestelkööt näitä huumoriturnauksia.
   
 18. Jabbbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Minnesota Wild, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Näitä huumorirostereita kun katselee, niin ei voi välttyä ajatukselta, että vieläköhän Teemulla kiinnostas käydä dominoimassa yhdet olympialaiset.
   
 19. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Lainaus:
  Kyllä jaksaa, suuri yleisö löytää turnauksen mikäli Suomi pelaa hyvin. Jukka Jalosta tässä eniten kaivataan, hän saa irti eniten näistä tuppuraisista. Olympiakisoja pelattiin ilman NHL:ää vuoteen 1998, voin kokemuksesta sanoa, että turnaukset olivat sitäkin ennen todella mielenkiintoisia, varsinkin kun Suomi alkoi niissä menestymään.

  Ainoa negatiivinen seikka, täysin kotoperäinen toki, on että Suomen joukkueeseen ei näillä näkymin ole tulossa mitään peltosia ja koivuja. Pulju, Aho ja Laine, jos olisivat olleet hieman vähemmän lahjakkaita, tekisivät olympiakisoissa kurrit ja debytoisivat maajoukkuetasolla olympiakisoissa. Nyt ehkä vain Hintz - jos ei tee NHL-sopparia, voitaisiin nähdä nuoremmista pelaajista olympiakisoissa. Tämä valitusvirsi on toki koominen - miksi aina Suomessa pitää olla liian lahjakkaita pelaajia.
   
 20. Hiihtofani Jäsen

  Mites on änäripelaajien olympiavuosi nyt kun NHL ei ole mukana? Jos minä pelaisin NHL:ssä, minä tekisin mitä tahansa, vaikka irtisanoisin itseni, jotta pääsisin olympialaisiin. Tähtäisin kaiken energiani ja harjoittelun olympialaisiin. On kunnia edustaa leijonapaitaa. Sen sijaan NHL:ää pidän jonkin laisena pili..lomailuliigana, josta otetaan rah..joo.
   
 21. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Erikoisia kommentteja täällä omaan silmään. Miksihän ne mitalit nyt halvalla kenellekään tulisi? Ai siksikö, että ei ole niin paljon miljoonamiehiä kentällä? Entäpä Kanada, kuinka halvalla se mitali heille on tulossa ilman NHL pelaajia? Usasta puhumattakaan. En ole lääpällään änärin suuntaan, vaikka tykkään niitäkin pelejä katsella. Ovathan nämä olympialaiset paljon kiinnostavammat kuin Syksyn NHL:n järjestämä sekasikiö. Ei kiinnostanut pennin jeniä jonkun young starsin otteet saati Euroopan sikermän. Täyttä oksennusta kansainvälisen maajoukkuetoiminnan päälle.

  Tässä turnauksessa nähdään varmasti kaikkensa antavia ja paitaa ylpeästi kantavia pelaajia. Ei siihen tarvita Sidney Crosbyjä tai Erik Karlssoneja, että nähdään hieno turnaus. Olen vuosikausia toivonut, että MM-kisatkin pelattaisiin ilman NHL apuja, koska ne NHL arpajaiset pilaa tunnelmaa. Kuka saa ja mitä saa jne... Ne voisi sallia pienemmille maille, mutta rankingin top8 esimerkiksi ei saisi ottaa.

  Itse odotan ilolla näitä kisoja. Venäjä on toki suurin hyötyjä(suurin miinus tässä asiassa, koska on pahimmillaan ylivoimainen), mutta kenties Sveitsin, Latvijan jne mahdollisuudet kasvavat. Yllätyksiä olisi kiva nähdä.