Suomen mestari 2008?

  • 2 706
  • 26

Suomen mestari 2008?

  • Kärpät

    Ääniä: 88 39,3%
  • Blues

    Ääniä: 35 15,6%
  • Jokerit

    Ääniä: 27 12,1%
  • Tappara

    Ääniä: 16 7,1%
  • JYP

    Ääniä: 11 4,9%
  • Pelicans

    Ääniä: 9 4,0%
  • HIFK

    Ääniä: 19 8,5%
  • Ilves

    Ääniä: 5 2,2%
  • Lukko

    Ääniä: 6 2,7%
  • TPS

    Ääniä: 8 3,6%

  • Äänestäjiä
    224

trap

Jäsen
Eli lyhyesti ja ytimekkäästi: minkä joukkueen uskot voittavan jääkiekon Suomen mestaruuden vuosimallia 2008? Itse uskon espoolaiseen unelmaan, vaikkakin Kärpät on selvä ennakkosuosikki. Kärppien ja Jokereiden materiaalien ylivoimaisuudesta huolimatta kausi on ollut suhteellinen tasainen, ja uskoisin pudotuspeleissäkin nähtävän tasaisia sarjoja - miksei myös muutama yllätyskin.
 
Viimeksi muokattu:

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Omiin uskotaan, mutta Kärppien mestaruus olisi vähiten yllättävä.

Joku kolmikosta Kärpät, Jokerit, Blues.
 

proffa#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
JYP hockey team JYP hockey team! Taas laittaa kiekon maaliin.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kyllä Kärppiä veikkaisin, vaikken edes omistaisi värilasejakaan. Yhtään ei tosin hämmästyttäisi, vaikka Blues tai Jokeritkin sen veisi.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Kale Kummola tietää sen jo. Kabineteissa sovittiin tammikuun tienoilla, että tää kausi pedataan Raipen mestaruuskaudeksi. Finaalivastustajaksi Kale ilmoitti haluavansa Espoon, jotta makkaramies saisi suloisen koston yön pikkutuntien kärhämistä.

"Suuret" ja miksei muutkin joukkueet voivat lopettaa haaveilunsa kiekkokullasta vm. 08. Tää kausi on Raipen.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Yhtään ei tosin hämmästyttäisi, vaikka Blues tai Jokeritkin sen veisi.
Itse en Bluesista yllättyisi, Tapparallakin on mahdollisuutensa... Jokerit ei sitä tule voittamaan kuitenkaan, siitä olen varma.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Jos haluaa yrittää veikata oikein, ei ole vaihtoehtoja: se on Kärpät. Jos haluaa veikata oman toiveen mukaan, sanon Blues tai Tappara!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kärpät vie vanhasta muistista kultaa, Pelicans tai JYP yllättää, Jokerit tai Blues alittavat riman - tod. näk. Blues, HIFK on yllättävän kova ja Ilveskään ei taistelematta lopeta kauttaan.

Jos Kärpät ei kuitenkaan ole mestari, niin toivon Bluesille tai Pelsuille mestaruutta. Missään nimessä sitä ei saa voittaa kukaan SM-liigan Axis Of Evilistä, joka koostuu TPS:stä, Jokereista ja JYPistä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Joskus aiemmin veikkasin, että Pelicans, mutta nyt vaakakuppi kääntyy Bluesin kannalle. Ihan sama, kunhan "puolen suomen joukkue" ei voita. Tai jos voittaa niin sitten ne kai on ansainneet sen, mutta olisi ihan jees, ettei ihan samanlaista paraatimarssia ole tie sm-kultaan kuin viime vuonna. HIFK saisi yllättää.
 

Favor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Edmonton Oilers.
Hemmetti, jos mainospaidat vie taas mestaruuden. Ei sillä, hienosti ovat pelanneet ja rosterikin on Jokerien kanssa ihan omassa kastissaan SM-liigassa. Etenkin nyt, kun Chiodo on liittynyt vahvuuteen. Luonnollisesti Jokereiden mahdollisuudet voittaa mestaruus karisee tappioon Pelicansille.

Jos ei Pelicans mestaruutta vie, niin vieköön sen sitten vaihtelun vuoksi Blues.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Kärpät. Tappara saattaa yllättää? ja olla hyvinkin korkealla. Jos Mika Lehto onnistuu niin Tappararalla on mahdollisuus pelata finaaleissa.
 

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Valitettavasti en usko tippaakaan Tepsin mahdollisuuksiin, joten toivon, että mestaruus menisi Lahteen. Myös Jypille soisi mestaruuden.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Itse en usko tippaakaan HPK:n mahdollisuuksiin tänä keväänä, joten toivon että jompi kumpi joukkueista Pelicans, JYP yllättäisi ja veisi Pojan kotiin tällä kaudella. Mutta uskon, että suomenmestari vuosimallia 2008 on Oulun Kärpät. Espoon Blues on hyvä haastaja, mutta Kärpät vie mestaruuden ennen kaikkea laadukkaan hyökkäysmateriaalin ja maalivahtipelin vuoksi, tälläkin kaudella.

Tälläkin palstalla on myös käyty muuten samasta aiheesta keskustelua:

http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?p=2175070#post2175070
 

Jindebyne

Jäsen
HIFK tulee kävelemään ylimielisesti mestaruuteen.

Jos jostain syystä näin ei kävisikään, niin kyllä euroseni akselille Kärpät-Jokerit laittaisin.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Hah.. Hifkiä on äänestetty 13 kertaa :D Ei tosiaan tule Hifk voittamaan.

Itse äänestin Bluesia.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
HIFK. Varma tieto.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olisihan se mukava, jos 2003 saisi jatkoa, mutta jotenkin tuntuu, että HIFK saa sellaisen raivon päälle, että runnoo vastustajat toisensa jälkeen tieltään. Vielä kun puikoissa on entinen kovanaama, arvelen kikkapussista löytyvän jotakin sellaista, jolla tiukka ottelusarja saadaan tarvittaessa käännettyä itselle. Luulen, että pelikieltojakaan ei tulla välttämään näillä eväillä.

Toinen vahva ehdokas on Blues, mutta eivätkös nämä pääkaupunkilaiset sitten jo tosipelien alkaessa kohtaakin. Kuuma sarja tulossa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Toki toivon että se on HIFK. Jos nyt jostain ihmeellisestä syystä Bluesille tiputaan, saisivat espoolaiset siinä tapauksessa mennä loppuun saakka. Saataisiin täten moraalinen hopea. Kärpät lie kuitenkin vahvoilla taas.

Kunhan vain Pellet eivät voita.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Kärpät, Blues ja Jokerit menevät leikitellen välieriin 4-0 tai 4-1 jokainen. Tappara-Jyp on varmaan tiukka taisto, mutta pistetään siitä veikkauksena Jyväskylä semeihin Immosen ratkaisuilla. Kenties jopa 4-3?

Välierissä Kärpät niputtaa Jypin 4-2, kotietu pitää tuohon kuudenteen peliin saakka. Vastaavasti Jokerit voittaa kerran Espoossa ja pitää kotimatsinsa, näin Narrit finaaliin myös 4-2.

Finaaleissa Jokerit laittaa hanttiin, mutta Kärpät voittaa kuitenkin.

Esbo ottaa pronssin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lukko vie kannun puhtaalla pelillä.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tappara, Karpat, Blues ja Jokerit lienevat vahvimmilla. Tosi villi veikkaus valita ennakkosuosikeiksi runkosarjan top-4? Eniten noista yllattyisin jos Jokerit mestaruuden veisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös