Su 13.2.2022 Otteluseuranta (5. kisapäivä)

  • 78 871
  • 1 599

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Menee mutkikkaaksi, kuka maaliin jatkossa... Sätky ei sinällään vakuuta historia huomioon ottaen, mutta olisi Olkikuukkeli kaiketi jonkun noista ottaa, mene ja tiedä. Toisaalta ekassa erässä aikamoisia gamesavereita.

Taisi harmillisesti mennä meillä ihon alle, kun mikkihiiret vihelsi Suomelle jäähyn ruotsalaisen tuupatessa Aaltosen maalivahtinsa päälle, vaikkei ensimmäisessä erässä vielä näkynytkään, mutta nyt näkyy.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onhan Suomi ollut todella huono, mutta jos vähän koostetaan noita jäähyjä.

Eka jäähy kun Aaltonen taklataan poikkarilla maalivahdin syliin, olisi kuulunut tulla Suomen ylivoima.
Toka jäähyä, poikittainen maila, kun maila ruotsalaisen etupuolella, Mäenalainen yrittää kiskaista mailan vapaaksi ja ruotsalainen sukeltaa, poikittainen??
5+20 täysin aiheellinen, tätä seuranneella ylivoimalla maali, kun kiekotonta pelaajaa estetään, jolloin aukeaa paikka poikittaissyötölle ja tästä maali.

Tuon jälkeen sitten hermokontrolli pettikin suomalaisilla. Mutta olihan tuo pelin alun tuomarointi ihan huumoria.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Jalosen leijonien peli ollut niin sekasin kaikissa kolmessa pelissä että hyvä vaan ku tulee se ylimääränen peli ennen puolivälieriä….josko sais jotenkin kasaan tuota palettia ja jotain järkeä pelaamiseen
 

Just Us

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon seurat
Tekosyitä.

Ruotsi vie pelillisesti jokaisella osa-alueella 100-0 Suomea.
Juuri näin. Suomi ollut alusta asti perässä. Jäähyt vaan seurausta siitä, että ollaan tilanteissa koko ajan jäljessä. Voittavaan peliin ei kuulu syiden hakeminen muualta kuin peilistä.

Tällä pelillä ei mestaruutta voiteta. Parantaa pitää kaikessa. Suomella ei ole ollut käytännössä yhtään kunnon maalipaikkaa pelissä.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Onhan tuomarit vetäneet tämän pelin ihan vihkoon, mutta nyt suomalaiset keskittyvät ihan turhaan muuhun kuin ottelun pääasiaan eli kiekon pelaamiseen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Näin käy kun ei oo Ohtamaata. Av reikäjuustoa ja kuritonta paskaa. Selostajakin sanoi että pelataan kahdeksalla pakilla, no ei vittu pelata! Tietääkö joku miks Ohtamaa ei pelaa? #tulospiilossa niin ei uskalla alkaa hirveesti ettimään tietoa netistä.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kai ton kampin nyt olis voinu varmistaa videolta, jos vaikka löytyis paikka laittaa pihalle

Eikö ohjeistus ole katsoa ison jäähyn tilanteet videolta? Mitä tuomarit ovat tehneet väärin? Minusta oikeat tuomiot, Granlundin ulosajo oikein ja Hietaselle riitti 2+2 min. Eikö tuo ole hyvä, että katsotaan videolta ja saadaan isot tuomiot kohdilleen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös