Su 13.2.2022 Otteluseuranta (5. kisapäivä)

  • 79 592
  • 1 599

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos Vatanen. Nyt ois parasta tehdä se hattutemppu tai kansalaisuus pois.
No vähintään kyseenalainen se poikittaisjäähy, jonka aikana 1-0 maali syntyi, maila oli ruotsalaisen etupuolella, kun suomalainen oli takapuolella. Ja 2-0 maali syntyi, kun Suomen alivoimaneliön kärkipelaaja blokattiin estämisjäähyn arvoisesti pois, ja heti perään syöttö neliön läpi.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sanoisin, että Vatasen huitominen ei kyllä täyttänyt huitomisen tunnusmerkistöä. Sami työnsi lavalla ruotsalaisen jalkaa aiheuttaen tämän horjahtamisen. Tekona aivan mitätön, mutta liian näkyvä ja tyhmyydestä kakkonen aivan oikeutettu. Hieman toisella tapaa tulisi ne höyryt päästellä
 

XO-konu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hieman on sinivalkoisia-laseja liikenteessä.. :D
Suomi on täysin omalla tasollaan eli hidas ja kankea.
 

Rutinoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet.
Karmeeta katottavaa. Ruotsalaiset on päässy niin täysin suomalaisten ihon alle, että ihan hirvittää. Toki kyllä Suomi selkeesti kaikilla alueilla Ruotsia jäljessä. Voi voi.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Hyvä jäähy taas.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Lähtekää kotiin sieltä.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tekosyitä.

Ruotsi vie pelillisesti jokaisella osa-alueella 100-0 Suomea.

Niin ensimmäinen yv kääntyy 4vs4 kun olisi pitänyt olla 5vs3. Tämän jälkeen ihan huutopierujäähy mistä 1-0. Tämän jälkeen päivän selvä poikkari ja sekunti myöhemmin 2-0. Hyvin on tuomarit siis ottanut roolia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös