Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 178 651
  • 7 196

El Pibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Valencia CF, Orlando Magic
Olen parhaillaan matkalla Hki-Vantaalle päivystämään aamupäiväksi. Erityistarkkailuun olen valinnut Finnairin loundgen.

Matkalla bongattu Baxterin näköinen lihapää suuressa keltaisessa hyökkäysajoneuvossa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Täytyy sanoa, että nyt on ihailtavaa toimintaa teidän jengiltä! Oikein lehdetkin ovat noteeranneet ja ainakin puolivillaisesti ajateltuna teette samalla palveluksen jatkoaika.comille kun sitä oikein mainostetaan isosti teidän juttunne ohella. Jatkakaa!
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Täytyy sanoa, että nyt on ihailtavaa toimintaa teidän jengiltä! Oikein lehdetkin ovat noteeranneet ja ainakin puolivillaisesti ajateltuna teette samalla palveluksen jatkoaika.comille kun sitä oikein mainostetaan isosti teidän juttunne ohella. Jatkakaa!

Kiitos naapurille. Tsiigatkaa nyt tekin, ettei ne faxin piuhat ole poikki siinä ratapihalla. Kehä ykkösen aamuruuhkan tiedote on seuraavanlainen. Edessäni ajoi auto huomattavaa ylinopeutta takaikkunassa IFK : n tarra. Jospa se tiedote saapuu siinä.........
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Vantaalla taas herätty vartiovuoroon. Päivä on vapaata, joten päivystän herkeämättä mopoautojen varalta Vihdintietä.
 

timop

Jäsen
Suosikkijoukkue
jyp
Iltalehden juttu sai mut hekottelemaan sen verran että vierasjengin jäsenkin kävi kahden hippoksen kaljan verran lahjoittamassa kun rahat menee tarpeeseen.

Hieno veto kieltämättä!
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liikennetiedote:

ei ruuhkaa välillä Vaasa-Laihia välillä 05.00-05.30.

Säätiedote: ulkona on joulukuussa aamuyöstä pimeää

Potti 6664 €.
 

fakiiri

Jäsen
Vahti jatkuu Tallinnassa

Huomenta siskot ja veljet!

Täten ilmoitan lyhyiden unien jälkeen jatkavani tarkkailua Tallinnassa. Otan heti aamutuimaan kovat aseet käyttöön, menen nimittäin Viruhotellin yläkerrassa olevaan KGB:n entiseen vakoiluhuoneeseen. Sieltä käsin pystyn havainnoimaan koko Viron, myös Suomenlahti ja Suomen etelärannikko on tarkassa valvonnassa. Eikä unohdeta sitä tosiasiaa, että vakoiluhuoneesta on myös suora linja Moskovaan. The tiedote havaitaan taatusti!

Hyvää tarkkailupäivää teille kaikille, tämä on hieno projekti!
 

aceit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihailtavaa toimintaa naapurilta. Arvostus nousi sen verran, että päätin jättäytyä pois tulevasta narrihyökkäyksestä Nordikselle. Keep up the good work!
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Tarkkana ollaan

Työn puolesta vahditaan Vuosaaren matkustajaliikennettä.
Ei raportoitavaa.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
NYT tapahtuu! Ajelin tuossa hetki sitten lentokentän länsipuolta Katriinantietä ja komea aurausautojen letka aurasi kiitorataa. Niin nopeasti vilahti, mutta aika varma olen että oisko ollu Rokan Antero kun oli asettelemassa kiviä radan viereen. Nyt siellä jossain ilmavalvonta tarkkana.
 

scholl

Jäsen
Helsingin Sanomat on jo hyvä alku, mutta kunhan HBL julkaisee koko jutun Bismarckin palopuheineen niin rupeaa kassa kilisemään! Veikkaan 10.000€ jo ennen puolta päivää.

Filip Saxén voisi asiasta kirjoittaakin. Hän on ollut eturintamassa koko ajan Soppa-casessa. Katsokaa kuka on sijalla yksi: Fem orsaker till HIFK:s misär Powerplay | Filip Saxén väntar pÃ¥ nästa utvisning Tosin höblin internetsivut ovat ankeat, epäilen päivittäjäksi Amos Anderssonin isoisää tai jotain muuta dinoa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Huomenta, yövartion pimeimmät tunnit päivystäneille iso kiitos ja lahjoitusten saldo on jo muhkea 6828 euroa. Aika lisätä omaakin osuutta pienellä summalla aamupäivän aikana. Siirrytään taas yhteiseen valvontatilaan ja jatketaan valvontaa pienen rahankeruun merkeissä, kukin kykyjensä mukaan ja päivystetään porukalla The Tiedotetta HIFK:n officelta. On jo perjantai, että tekoja kiitos, hyvä HIFK:n toimiston porukka.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seinäjoki klo 9:00: Rauhallista, lämpötila -5, selkeää. Kantatiellä nro 67 välillä Ilmajoki-Seinäjoki ei havaintoja oudoista mopo-, aura- tahi muista autoista. Lentokoneista tai helikoptereita ei ole näkynyt ja Hornetit ovat pysyneet Kauhvan lentokentällä.
Tsekkasin eilen myös huolella kasan joulumainospostikrääsää, josko tiedote olisi vahingossa lipsahtanut ilmaisjakelupostin sekaan. Ei tärpännyt.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lähtölaskenta on sen verran venynyt jo, että tässä nousee ajatus siitä jos Soppa sittenkin jatkaa puikoissa vielä ensi vuoden puolelle.

Yksi asia on varma, Soppakaan ei varmaan missään tynnyrissä elä ja on kuullut ja todennäköisesti jopa nähnyt näitä lähtemiseensä liittyviä juttuja, eikä jumalauta tule olemaan helppo homma astua aitioon varsinkaan seuraavassa kotimatsissa. Yleisö mylvii, tiedotusvälineet rummuttaa kuinka fanit haluavat eroon jne. Vaikka ei Jatkoaikaa lue niin nyt on sana levinnyt jo laajemmin mm. tähän seurantaan liittyen, varmaan aika unelmatilanne ekaa päävalmentajasyksyään viettävälle IFK-koutsille.

Mutta kun on leikkiin lähtenyt niin toivottavasti sen myös kestää, siinäkin mielessä olisi aika jees jos mies nyt päästettäisi irti tästä ainakin ulkoisesti löysältä hirreltä tuntuvasta tilanteesta, esim. muihin hommiin seuran sisällä ja ei muuta kuin uutta miestä aitioon ottamaan tilanne haltuun.

Pikku vilustuminen iski yön kipinävuoron jälkeen, puntit täysin jäässä ja kengät täynnä lunta vielä kotiovellakin. Nastaa oli päivystää hallilla ja pari kertaa meinasin jo hätkähtää että nyt tapahtuu isoja asioita.
 

blues75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo United
Lisää pottiin

Ihailen eräiden nimimerkkien verbaalista lahjakkuutta.

Osallistun pottiin summalla 19,84€ ja haastan kaikki Blues-fanit (eli ne kaksi muuta) osallistumaan samalla summalla.

Jatkakaa.
 

scholl

Jäsen
Tarkistin horoskoopinkin Iltalehdestä, josko Tiedote olisi eksynyt sinne. Pitääpä kysyä Ronald Reaganin astrologilta, mitä tämä tarkemmin tarkoittaa. Näin lyhyen analyysin perusteella veikkaisin, ettei Soppa lähde nopeasti:
Kuljet erään kanssa pitkän matkan, se ei ole välttämättä mukava, mutta sen jälkeen olet paljon viisaampi. Juttu ei ole paha, olet aika erikoisessa tilanteessa.
lähde: Horoskooppi | Horoskooppi | Iltalehti.fi
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Olin aivan varma, että yön aika The Tiedote olisi tullut. Heti kun aamulla palasin vartiopaikalle luin raportista merkinnät viime yöltä, mutta aivan liian rauhallista näytti olleen. Huolestuttavaa oli tosin se, että joukot olivat menettäneet miehiä. Olen kuitenkin melko varma, että tänään on se suuri päivä. Kovasti minulle sähkötetään kirjainta R .-. , mutta viesti ei tunnu jatkuvan. Omiin sähkötyksiini ei vastata. Seuraavaksi kokeilen telexiä. Rami? Rocky? Rindell?

EDIT: Ja nyt joulupadassa jo 7014 euroa. Lupaan tehdä uuden lahjoituksen heti kun saadaan The Tiedote
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Siis Tiedote... mixei jengille riitä maajoukkue-valmentajan haastattelu kotisivuilla? Sitähän tässä eniten odotettiin! :)
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Tämä on LOISTAVA ketju!!! Erityismaininta veli Bismarckille!

18,97€ laitoin aamulla menemään minäkin. Valitettavasti työt estää minua osallistumasta eri väijyvuoroihin, mutta olen 101% hengessä mukana!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös