Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 180 833
  • 7 196
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Luovutan vartiovuoron Emil-nimimerkille ja toivotaan, että The Tiedote yön aikana tulee julkisuuteen eli faksi laulaa. Rahaa on kertynyt nyt 5870 euroa. Öitä, luovutan vahdin eteenpäin klo 0:15.

Ja vieraan vallan armeijan käynyt ottaa vuoron...

5870 eur laittaa jo "Positiivarit" (mikäv*ttuseon?!!!) kylmäksi kerralla...Otto vonille iso peukku ja hattu pois päästä!

IFK:n kaikkien aikojen tylsimmällä kaudella(?) saadaan tällainen tempastua tosta noin vaan...I-F-K! Kyllä sydän (onneksi) vielä sittenkin sykkii!

Edit: Siellähän olikin jo sovittu vuoroista...f*n.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Virve radiosta tiedotetta Pirkanmaalta.

Kummolaa muistuttava läski mies nähty ajavan Tampere-Helsinki moottoritietä mopoautolloa ja shotgunin paikalla istui erittäin paljon Sakari Pietilää muistuttava pieni mies/poika (tai Homeri faija), eli ottakaahan tämä parivaljakko kiinni jos pääsee ulommalle sululle. Yksi mopoautohan tuhottiin jo kessillä jonkun nohevan HIFK-sotilaan toimesta. Kyydissä oli kuulemma Jukka-Pekka Seppo ja Peter White.

Edit: Eli siis mopoauto tuhottiin siis Turussa, josta kaverit olivat yrittäneet luikahtaa laivalla Ruotsista kohti Nordista.

Linkki Turun-Sanomien uutiseen. Mopoauto paloi Turun keskustassa - Kotimaa - Turun Sanomat
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Tulisko uusi koutsi Oulun suunnasta?? saapuva kone Oulusta laskeutuu 45 minuuttia myöhässä. Tarkkailen tilannetta ja koitan samalla tehdä duunivuorossa yötöitä.
 

Notorious

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers, Wild, Kerho, Finns
Kiitokset edellisille vahdeille "Johannes" ja "Emil". Noheva sotilas MG ottaa vahtivuoron kunnialla vastaan.
 

Notorious

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers, Wild, Kerho, Finns
Hiljainen vuoro takana. Seuraavaksi tuplamiehitys frozen/obi-wan.

Potissa tällä hetkellä 5920€

Jatkakaa..
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Paikalla.

Hiljaista. Pelottavan hiljaista. Enteilee pahaa
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko kukaan miettinyt sitä tilannetta, että mitä kipinämiehen pitää tehdä, jos ja kun tiedote ilmoille keskellä yötä pamahtaa? Eihän se riitä, että se tänne saadaan viestinä laitettua, kun suurin osa on nukkumassa. Se viesti pitää kuitenkin saada perille välittömästi. Siksi ehdotankin seuraavaa: Radioasemille pitää saada tiedote, kuten liikennetiedotteet, eli pakottaa radio tietylle kanavalle. Lisäksi hälytyskokeilusummerit pitää saada päälle valtakunnallisesti vaikka keskellä yötä. Näin kaikki tietävät, että nyt pitää avata Jatkoaika.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Katsoin vielä varmuudeksi ATK:sta Tilannehuoneen. Ei sielläkään mitään
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Ilmalan leirin etäjoukot Etelä-Helsingistä ilmoittautuu hyvän asian puolesta palvelukseen.

Soppaa Pataan 2012-keräykseen on osallistuttu parin paikallisen tuopin hinnalla ja silmät ovat auki lähes joka suuntaan. Täällä Tallinnassa havaintoja todella riittää, sillä lähes joka toinen mies omaa Föönin kaltaisen frisyyrin. Myös koko yleinen habitus on erittäin lähellä Sir Penaa. Silti edelleenkin ollaan vailla todellista läpimurtoa ja hajua The Tiedotteesta. Etelärintamalla ei siis mitään uutta.

Kaikesta huolimatta aion ottaa härkää sarvista ja mennä Viru-hotellin legendaariseen yökerhoon Cafe Amigoon. Taktiikkana on iskeä joku hotellissa asuva suomalainen herkkupeppu ja koittaa päästä salaperäiseen kerrokseen 23. Olen kuullut, että siellä on edelleen täydessä käyttökunnossa KGBn salakuuntelu- ja vakoilulaitteita. Ilmeisesti faksilaite puuttuu, mutta radiolaitteita suoralla yhteydellä Kremliin pitäisi löytyä.

Mikäli kuulen tai näen mitään epäilyttävää, raportoin suoraan Jatkoajan kuumalle linjalle.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Faxihyökkäys officea kohti aloitettu. Ei tullut vielä kuitenkaan vahvistusta, että yksikään viesti olisi mennyt perille. Se on varmaan ollut jumissa jo muutaman vuoden niistä Reichelin sopimuspapereista. Ei ihme ettei mitään ole tapahtunut.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lähden nyt suksimaan kohti Nordista lumipuvussani. Reppuun olen pakannut kannettavan kokooontaitettavan akkukäyttöisen nmt-450-verkossa toimivan Sir Penasonic faksilaitteen ja faksipaperia. Mukana myös jenkkiä ja norttia. Otan yhteyttä seuraavan kerran vuoroni alkaessa 2:15 kun olen huomaamattomasti asettunut lumihankeen mistä näen officen. Over and out sistas and brothas.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Vaihdoin Teksti-tv:n avaussivuksi viranomaistiedotteen. Ihan varmuuden vuoksi
 

Sakkoliha

Jäsen
Valmiina väijyyn! Urakka on hieman eilistä kevyempi, kun seuraavassa kipinävuorossa on tuplamäärä miehiä, Sakkoliha ja LeBanner. Faksi on kunnossa, joten ei tarvitse olla kuin valmiina tiedotteeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös