Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  • 901 742
  • 5 385

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä nyt tilanne on se, että Bluesille ei kerta kaikkiaan ole varaa hävitä tiistaina, jos mielitään vielä kotiedusta taistella. Tiukkoja aikoja eletään. Kyllä SaiPa ja Blues tuntuvat tällä hetkellä erittäin vittumaiselta vastustajalta, jos playoffeissa heti kohdattaisiin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No ei ainakaan luulisi hyvänolontunteen nousevan hattuun tässä tilanteessa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eipä taaskaan tullut muilta joukkueilta apuja. Niin vain Blues, JYP, SaiPa ja HIFK nappasivat voiton, tosin Kuopion pelissä oli lähes sama kumpi voittaisi. Mutta omissa käsissä edelleen kaikki, kaksi pistettä väliä on 7. sijaan ja kolme pistettä 8. sijaan joten parikin perättäistä tappiota aiheuttaisi jo pahat seuraukset.
Vesilasi on puoliksi tyhjä tai puoliksi täysi, kliseinen vertaus jota voidaan käyttää myös Lukon tämän hetken sijoituksen suhteen, riippuen siitä haluaako nähdä asian optimistin vai pessimistin silmin. Kakkossija on siis kolmen pinnan päässä, ja saman verran on myös eroa alaspäin kasi-sijalle.

Erot ovat todella pienet ja sarja tasainen, mutta turha näistä muiden joukkueiden tuloksista on enempää itkeä, kun homma on tosiaankin Lukon omissa käsissä. Kuuden parhaan sakkiin tietysti kaikki halua ja tämän viikon kaltaisilla esityksillä Lukko tulee tavoitteeseen yltämään.
 
Viimeksi muokattu:

Peery

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Turha näistä muiden joukkueiden tuloksista on enempää itkeä, kun homma on tosiaankin Lukon omissa käsissä. Kuuden parhaan sakkiin tietysti kaikki halua ja tämän viikon kaltaisilla esityksillä Lukko tulee tavoitteeseen yltämään.
Juuri näin. Jos voitettiin kotona Kalpa ja Kärpätkin, niin kyllä Blueskin voi kaatua, vaikka kovassa vireessä onkin. Sen jälkeen pienessä sekasorrossa oleva HIFK, josta täysi mahdollisuus hakea pisteet pois. Lauantaina Hämeenlinnan päiväkerho, joka täytyy voittaa kotona. Maanantaina Kalpa Kuopiossa. Kolmas peli neljään päivään, niin voi olla vähän vaikeaa isossa kaukalossa. Viimeiseksi aina helppo Pelicans (hymiö). Positiivisesti kun ajattelee, niin kotiedulta haiskahtaa.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Eniten juuri nyt harmittaa se että runkosarjan tärkeimpiin peleihin joudutaan antamaan niin paljon tasoitusta, loukkaantumisten tai vammojen takia. Sentterit telakalla, Gagnon, Riska, Ahtola ja Komulainen. Nieminen "kevään mies" pelikyky arvoitus,

Meillä ei ole varaa jäädä sääleihin vaan pakko saada extra viikko vammoista toipumiseen jos oikeasti kannua havitellaan.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Eipä taaskaan tullut muilta joukkueilta apuja.
Tulihan. TPS otti pisteen HIFK:lta, ja JYP voitti KalPan. Molemmat olivat suotuisia tuloksia Lukon kannalta.

Mutta niin tasaista on, että jokainen piste on todella tärkeä.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En oikein ymmärrä, miksi oli erityisen hyvää että JYP voitti, mutta ei sillä väliä. Ja kuten yllä todettiin, kakkossijaan myös varsin vähän matkaa, mutta tähän ketjuun ei sellaiset positiivisuudet kuulu (hymiö).
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sen minä sanon että jos tuohon runkosarjan viimeiseen peliin Pelicansia vastaan jää pienikin panos tai vaara esim. jäämisestä kuuden sakista pois, niin silloin iskee oikein kunnon kakkahätä-77.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
En oikein ymmärrä, miksi oli erityisen hyvää että JYP voitti, mutta ei sillä väliä.
Johtuu siitä, että JYP oli ylempänä ja näin KalPan työ saavuttaa Lukko vaikeutui enemmän, kuin että KalPa olisi voitollaan mennyt Lukosta ohi ja tässä kohtaa puhuttaisiin JYPin tilanteesta Lukkoa vastaan.

Lisäksi siihen vaikuttaa se, että Lukko kohtaa vielä KalPan ja näin ihan omalla tekemisellään pystyy vaikuttamaan KalPan sijoitukseen. JYPiä Lukko ei kohtaa enää runkosarjassa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Sen minä sanon että jos tuohon runkosarjan viimeiseen peliin Pelicansia vastaan jää pienikin panos tai vaara esim. jäämisestä kuuden sakista pois, niin silloin iskee oikein kunnon kakkahätä-77.
Lukko-Ilves 0-1 joitakin vuosia sitten. Sekö on miehen mielessä?

Noh, oltiin samassa pelissä ja olin myös aivan varma ennen peliä, että homma on ok ja Lukko hoitaa sen. Mutta vitut ollutkaan.

Nyt on kuitenkin niitä mestareita kasapäin, joten luotetaan nyt heidän voimaansa, jos menee ihan yhden pisteen varaan pääsy kuuden nippuun.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuolloin keväällä 2009 panoksena oli joko play off tai play out, nyt ei sentään niin paha tilanne ole. Mutta vähän siihen suuntaan kumminkin, ja oman höysteensä soppaan tuo vielä se Lukon kohtalaisen surkea historia Pelicansia vastaan viime vuosilta.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Nyt on myös hyvä muistaa että enää ei ole Lukon omissa käsissä sijat 1-3. Käytännossä Lukko tarvitsee muiden apua saavuttaaksen Tapparan ja Jypin kun keskinäistä peliä ei ole. Mikäli tiistaina hävitään Bluesille ei ole enää sija neljäkään omissa käsissä ja jos samaan aikaan Hifk voittaa Sportin ja Kalpa - Ilveksen Saipa yllättää Kärpät niin tiistain jälkeen ollaan sijalla 8 ja keskinäisiä otteluita samoista sijoista kamppailevien kanssa jäljellä 2 Kalpa ja Hifk joka tarkoittaa että pahimmassa tapauksessa tiistai tappion jälkeen omissa käsissä on enää sija kuusi muihin parempiin tarvitaan muiden apua. Tokihan ottelut menee ristiin mutta pelejä on enää niin vähän että toisten varaan ei kannata mitään jättää,,,,
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä pystynyt Kärpät auttamaan Lukkoa tänään, tämä oli kyllä arvattavissa. Taisi sija kaksi mennä sitten siinä. Tappara oli aivan purjeessa mitä pidemmälle ottelu eteni, mutta Kärppien viimeistely ontui. Ja juuri kun Kärpät näytti pyyhältävän ohi, sai se vahinkojäähyn, josta ylläri ylläri, Palola rankaisi.

Kun ei jaksaisi taas Tappara-Lukko -välieräsarjaa.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Ratkaisevampaa oli Lukon tappio Tapparalle se peli kun oltais voitettu niin 2 sija olisi omissa käsissä.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Ei kiinnostanut tarpeeksi edes yrittää kakkossijaa, no ehkä parempi näin...
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Kenenkään yli ei kävellä playoffeissa, mutta silti KalPa parempi kuin HIFK. Sen mitä helsinkiläisten peliä tänään seurasin, niin vahvassa vedossa se jengi on. KalPa sopii Lukolle paremmin, mutta kuten sanottu, mikään ei ole varmaa.

Eli suuremmin ei kyllä kolmas sija ketuta.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Kummallista marinaa ottaen huomioon että vastus juuri se mitä varmaan joukkueessa toivottiin. Olisko pitäny olla saipa tai ifk?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Haiskahti kylla silta etta ei kiinnostanut kakkospaikka, ja onhan se ymmarrettavaa. Joukkue varmasti uskoo etta pystyy jyraamaan kalpan hiiret fyysisyydella ja maalinedustojen voittamisella.

Vasta 3 minuuttia ennen loppua alkoi jonkinlaista yritysta loytya ja sekin oli alivoimalla. Nayttivat vaan yleisolle sen etta kaasussa olisi ollut vaikka kuinka paljon varaa jos olisivat oikeasti halunneet sita kayttaa.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Edellinen Lukko-KalPa pudotuspelisarja oli todella tiukka ja fyysinen, helkkarin hyvää lätkää olikin. Toivottavasti tällä kertaa KalPa kaatuu hieman helpommin, että jää paukkuja vielä seuraaviin sarjoihin. Niin pitkälle on tosin turha vielä katsoa tai tulee noutaja, nyt kaikki paukut KalPan kaatoon. Pitkä runkosarja takana, ja parhaat pelit vasta edessä. Nam.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko ei olisi noussut kakkospaikalle edes kolmen pisteen voitolla, joten tämä peli oli lopulta täysin merkityksetön. Ei tarvitse siis jossitella siitä kakkospaikasta (toki voidaan jossitella KalPa-ottelun lopulla ja vaikka lukuisilla JA ja RL-tappioilla, mutta...). Itseasiassa lopputulos oli paras mahdollinen, koska voitin mukavasti rahaa Pelicansin voitolla.

Muutenkin KalPa sopii mielestäni Lukolle parhaiten vastustajaksi. Tässä toki täytyy pitää kevään 2010 perintö mielessä, ei saa antaa hyvänolon tunteen tulla puseroon.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Voi vitun vittu! Vahalahti, tämän päivän puolustaminen jne...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös