Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 7 005 193
  • 47 196

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Samaa mieltä kuin tutzba yllä. Toimii hyvin, vaikkei ole mikään extrasupermultihyperviritelmä, vaan ihan karvalakkiperttimalli.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pitäisi ostaa katkaisijalla varustettu jatkojohto, johon kytkisin kaikki tietokoneeseen liittyvät laitteet (itse kone, näyttö, printteri, ADSL jne.). Onko tuollaisissa merkitystä millaisen vehkeen ostaa, vai onko nuo Clas Ohlsonin / Verkkokaupan n. 10 euron 6-töpseliset ihan käypiä pelejä tuollaiseen?
Minulla on noita Verkkokaupan hopeisia systeemejä pari kappaletta ja erinomaisesti ovat toimineet. Juuri niitä, jotka ovat tarjouksessa niissä laareissa. Niissähän on myös joku suojasysteemi, joten pysyy laitteet paremmin turvassa niiden päässä. Clasun laitteita ei ole tullut kokeiltua, Bilteman laitteet taas oli ihan roskaa.

(huomaa asiantuntemukseni rikkaasta alan terminologiasta)
 

RaitisAna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitokset kaikille kommenteista!

Täytyy varmaan käydä katsomassa molemmat liikkeet ja valita sitten kotiin kummassa hinta/töpselien määrä passaa kotiin parhaiten. Taidankin ostaa suoraan kahdet; toisen olkkariin kirjahyllyn taakse ja toisen sitten tietokoneelle.

Mietin vielä noita ylijännitesuojalla varustettuja, mutta kun asun kerrostalossa niin taitaa olla aika pieni riski..? Lisäksi tapana on ottaa kaikki sähkövermeet kokonaan irti seinästä pidemmille reissuille lähtiessä Katkaisijat tulevat enemmän päivittäiseen käyttöön: eipä tarvitse joka ilta kiivetä lipaston taakse repimään ADSL:n ja WLANin muuntajia irti seinästä... :)
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos Nintendo Wiin pelin takakannessa on Remote-kuvake eli pelin pitäisi sillä toimia (ratin lisäksi), niin voiko tuohon luottaa? Maalaisjärjellä ajateltuna kyllä, mutta mistä näistä koskaan tietää. Kaveri ostamassa (tai ostanut) pojalleen Salama McQueen pelin.
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Jos Nintendo Wiin pelin takakannessa on Remote-kuvake eli pelin pitäisi sillä toimia (ratin lisäksi), niin voiko tuohon luottaa?

Kyllä se toimii. Wiin ratti ei ole kuin muovinpala, johon remoten saa kiinni.
Remotea pidetään sivuttain ja käännellään kuin rattia.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Milläs saa lyijykynän jäljet pois maalatusta kiviseinästä? Pyyhekumilla ei lähde ihan kaikki, joten jotain kemikaalia varmaan tarvittaisiin avuksi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Milläs saa lyijykynän jäljet pois maalatusta kiviseinästä? Pyyhekumilla ei lähde ihan kaikki, joten jotain kemikaalia varmaan tarvittaisiin avuksi.

Kokeile vaikkapa Swifferin "Magic Eraseria". Tai vastaavaa, siis eri merkkistä. Sellainen valkoinen vaahtomuovinen sieni, joka poistaa pelkkään veteen kostutettuna lähes tahran kuin tahran. Meilläkin lähti tussitöherrykset wc:n kaakeleista, vaikka mitkään myrkyt eivät tehonneet. Toisaalta, äsken yritin poistaa sillä kuulakärkikynällä tehtyä sotkua pöytätabletista, muttei lähtenyt. Johtuu tosin tabletin pinnasta, joka imi värin. Että ei se ihan kaikkeen pysty, mutta miljoonaan muuhun tahraan kylläkin, kokeiltu on.

Joten kannattaa kokeilla ensin tuota, ennen kuin tuhlaa omaisuuden myrkkyihin. Hinta on +-3€.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
En mistään löytänyt sivustoa, jolta pystyisi katsomaan noita eri kaupunginosien etäisyyksiä.

Pitäisi tietää kuinka pitkä matka tuolta Kampista on Kaivopuistoon. Tarkoitus olisi käydä hyppäämässä tuo benjihyppy.

Ja onko paljonkin porukkaa odotettavissa tuonne huomenna?
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Löytyykö netistä karttasivua/ohjelmaa, jolla pystyy laskemaan matkoja? Olen pyöräillyt yhtä reittiä ja haluaisin tietää, kuinka pitkä tuo reitti on.
Ja en ole hommaamassa mittari.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Löytyykö netistä karttasivua/ohjelmaa, jolla pystyy laskemaan matkoja? Olen pyöräillyt yhtä reittiä ja haluaisin tietää, kuinka pitkä tuo reitti on.
Ja en ole hommaamassa mittari.

Monien kaupunkien omilla sivuilla on kartta missä voi mitata vapaasti välimatkoja kartalla, Kuopio ja Joensuu nyt esimerkiksi ja taisipa olla Helsingilläkin jonkinlainen, kun äsken vilkaisin. Ei muuta kuin Googleen kaupungin nimi ja "kartta".
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Ilmestyikö eilen IS Veikkaaja? En nopeasti löytänyt Veikkaajan omilta sivuilta tietoa. Ainakaan omaan postilaatikkoon sellaista ei ollut ilmestynyt.

edi. kiitos tiedosta, nyt voi kysellä tarkemmin mistä johtuu lehden puuttuminen.
 
Viimeksi muokattu:

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksei tämä "Naapureina Madridissa" lyö läpi? Marcosin identtinen kaksoisolentokin siellä näyttää pomppivan. On siellä "Diegokin" jossain. Vaaleahiuksinen Lucia löytyy.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Miksei tämä "Naapureina Madridissa" lyö läpi? Marcosin identtinen kaksoisolentokin siellä näyttää pomppivan. On siellä "Diegokin" jossain.

Olen tuota seuranut oikeastaan koko kesän säännöllisen epäsäännöllisesti ja saahan tuota naureskella toisinaan. Kivan näköisiä neitosia ja vieläpä F1-kuski Alonsokin:D

Jossakin vaiheessa jengi muuttui melko nopeasti mutta parin jakson jälkeen on jälleen mukana juonessa. Aivotonta touhua mutta on mennyt hyvänä aamiaisviihteenä.
 

KumiAnkka

Jäsen
Löytyykö mistään tämän tyylisiä salipaitoja kohtuuhintaan? Itse en ole törmännyt kuin jossain "alan" liikkeissä noihin, ja hinta ollut tyyliin ~50€/kpl (kun on joku Gold´s gym jne. -teksti painettu rintaan).
Mielellään siis ihan Suomesta, tai jostain EU-alueen nettikaupasta?

Edit: Linkissä kuva paidan mallista
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Voi helvetin helvetti! Unohdin perua elokuun opintotuen ja nythän se oli tullut tilille ja koulu jatkuu vasta kuun vaihteessa. Periikö Kela tuon opintotuen takaisin myöhemmin, jollei elokuulta tule koulusuorituksia? Entä jos palautan yhden kurssin harjoitustyön ennen koulun alkua ja saan siitä opintopisteet elokuulle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös