San Jose Sharks 2011-2012

  • 182 095
  • 568

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Kiva voitto Detroitista eteenkin, kun onnistumisia tuli vihdoin myös kolmos- ja nelosketjuille. Negatiivisena asiana alivoimapeli oli normaaliin tapaa täyttä kuraa. Valmennustroikka voisi vihdoinkin tehdä asialle jotain pelkän asiasta valittamisen sijaan. Tärkein tekijä, miksi alivoimapeli on onnistunut tälläkin kaudella näin huonosti on pakkien pelaaminen alivoimalla. Viime kaudella vastustajille annettiin etumatkaa 1-1-2 muodostelmalla, joka toimi vain paperilla.

Nyt alivoimapelissä epäonnistutaan pääsääntöisesti siksi, että omaa maaliedustaa ei puolusteta ollenkaan. Pakit keskittyvät syöttö- ja laukaisulinjojen peittämiseen jättäen maalivahdin edustan vastustajan mukavuusvyöhykkeeksi. Puolustuksesta kyllä löytyisi etunenässä Murrayn, Burnsin, Whiten ja Vandermeerin muodossa reilusti kykyä oman maaliedustan muuttamiseen Dodge Cityn kaltaiseksi epämiellyttäväksi alueeksi.

Ennen, kuin filosofiassa tulee käännös ja omaa maalinedustaa aletaan puolustamaan, ei alivoimapeli parane nykyisestään. Puolustuksen yhtenä vahvuutena on koko, niin on vaikea ymmärtää, miksei alivoimapelissä ei käytetä omia vahvuuksia enemmän hyödyksi. Ymmärtäisin kyllä filosofian puolustuksen keskipainon ollessa jotain 80 kg, mutta sharksien tapauksessa en.

Vaikka peli on kulkenut ihan kohtuullisesti tuloksellisesti, on sharksien peli ollut tällä kaudella todella epäviihdyttävää. Kaksi ensimmäistä ketjua pystyy pelaamaan ihan ok kiekkoa, mutta luokattomien kolmos- ja nelosketjujen esitys ei paljoa tehoja tai viihdearvoa ole tuottanut. Tämän vuotinen joukkue taitaa olla pitkään aikaan tylsin sharks kokoonpano. Väriä tuovat taistelijat alemmissa ketjuissa on korvattu sysipaskoilla HMV-pelaajilla. Viime yönä nämä HMV-pelaajat pystyivät pelaamaan hyvän pelin, mutta muuten esitykset ovat olleet pääsääntöisesti täyttä kuraa.

Nyt kun on päästy vauhtiin, niin Colin Whiten voi myös haukkua. Jos Demersin jättää laskujen ulkopuolelle, johtaa Colin Whiten joukkueen miinusporssiä ennen Winchesteriä ja Desjardinsia. Plussia ja miinuksia enemmän Whiten pelissä tökkii pehmeys. Ei White missään nimessä mitenkään katastrofaalisen huono ole ollut, mutta siitä huolimatta näkisin mielummin Vandermeerin kokoonpanossa. Whiten pelejä sharksien paidassa seuranneena ymmärrän täysin, miksi herran sopimus ostettiin kesällä ulos.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tänä yönä vastassa vanha tuttu Dallas Stars, FTF ennakoi ottelua hyvin: Sharks Gameday: Hello Once Again Ol' Buddy Ol' Pal - Fear The Fin

Mitä tulee täällä ja muuallakin kauhisteltuun alivoiman umpisurkeuteen, en jaksaisi olla huolissaan. Melkoisia pomppuja ja täydellisiä suorituksia ovat vastustajat tarvinneet monien maalien tekoon. Jossain vaiheessa kautta ne pomput tasaantuvat. En nyt tietysti sano, että top5-alivoima jonka pomput ovat pilanneet, mutta on siinä paljon hyviäkin hetkiä nähty. Samalla tasolla jos jatkavat loppukauden, ovat todennäköisesti liigan puolivälissä alivoimatehokkuudessa. Pienillä parannuksilla nousevat kärjen tuntumaan. Erityisesti yksilötason suorittamisen pitää parantua, järjestelmällistä virhettä tai heikkoutta alivoimassa ei ainakaan minun silmään näy.

White on saanut vähän turhan paljon kritiikkiä mutta täytyy kyllä sanoa, että tuossa Detroit-pelissä kaveri oli varsin pihalla. Väläyttelee ajoittain muttei käytä voimaansa tarpeesti aggressiivisesti. Vandylle olisi hyvä antaa näytön paikka Dallasia vastaan, nyrkit kun saattavat heilua. Pitkästä aikaa Sharks-pelissä vielä.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Vielä alivoimapelin surkeuteen liittyen tarinointia. Ei liigan paskin alivoima selittyne pelkillä pompuilla ja vastustajan "magic bullet" suorituksilla. Myöskään yksilötason suoritusten perusteella en lähtisi antamaan alivoimapelin systeemille puhtaita papereita. Vähän alkaa usko jo loppumaan valmennuksen kykyihin saattaa alivoimapeli edes liigan toiseksi paskimmaksi.

Kauteen lähdettäessä yhtenä tärkeimpänä teemana oli alivoimapelin parantamien, mutta tähän mennessä tuloksena alivoimapeli on saatu rakennettua liigan huonoimmaksi. Hyvin vaikea uskoa, että pelkästään aika ja parantuvat yksilösuoritukset saisivat alivoimapelin parantumaan sarjan keskikastin yläpuolelle. Kuten jo aikaisemmin tuli kirjoiteltua mielestäni koko ongelma on pakkien pelaamisessa.

En tiedä pelaako sarjan toiseksi huonoin alivoimajoukkue Toronto alivoimaa samalla puolustajien pelifilosofialla, jossa maalinedustaa ei puolusteta ollenkaan ja pyrkimyksenä puolustajilla on syöttö- ja laukaisulinjojen peittäminen. Ainakin RW:n aikakaudella sharksien alivoimapeli muuttui sääntöuudistusten myötä tähän filosofiaan. Aluksihan menetelmä toimi ihan hyvin, mutta parina viime vuotena systeemi ei ole enää toiminut kovin hyvin.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Hyvä matsi Dallasia vastaan. Sitä aina välillä pääsee unohtamaan, mikä se todellinen RIVALRY Sharksille on kun näitä detroitteja ja duckseja pyöritellään, mutta kun jäälle astuvat ihmispaskat nimeltä Ott ja Ribeiro ja heidän rytmiorkesterinsa nähdään sitä oikeaa pahaa verta. Pitkästä aikaa nyrkkihippasiakin, mukava kolme mikä on jääkiekko-ottelulle ihan sopiva määrä, heh.

Vandy oli roolissaan varsin hyvä, perusvarmaa peliä eikä turhaa koohottamista. Pirteä matsi Barchin kanssa. Paras seiskapakki Sharksissa vuosiin, ellei läpi historian.

Tänä yönä vastassa sitten heti perään Colorado siellä vuorten kupeessa. Nähtäväksi jää onko tankki tyhjä Dallas-pelin jälkeen vai löytyykö kärkiketjuista virtaa. Toisaalta nelosketju sai varsin paljon peliaikaa viime ottelussa sen luonteen takia, mikä tarkoitti tasaisempia peliajan jakaumia.

Nelosketju on muuten ollut erinomainen roolissaan nämä viime pelit. Kolmikon sekoitus kokoa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita alkaa löytyä pikkuhiljaa mikä ei ole ollenkaan huono asia. Saa nähdä, jääkö Dallasia vastaan nähty pieni ketjumuutos jossa Mitchell ja Havlat vaihtoivat paikkoja 2. ja 3. ketjuissa pysyvämmäksi.
 

yonaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Vihdoin tunnukset, joten pääsen tuoreeltaan kommentoimaan alkukauden tunnelmia.

Mielestäni kauden alku on ollut ennen kaikkea tuloksellisesti vahva. Kaksi ylintä ketjua ovat pelanneet mainiosti yhteen ja vaikuttaakin siltä, että DW:n kesällä tekemät treidit ovat osuneet oikeille paikoille. Kun vielä Thorntonin ja Marleaun pistekoneet eivät näytä minkäänlaisia hyytymisen merkkejä vaan herrat pelaavat edelliskautta tehokkaammin, näyttää kaikki periaatteessa valoisalta ajatellen kevättä ja menestymishaaveita. Puolustus näyttää myös tiiviiltä ja Vlasicin löydettyä pelirohkeutensa, on meidän pakistolla kiekollista etumatkaa moneen muuhun vastustajaan nähden. Jarruketjujen tehot ovat myös löytyneet viime peleissä Winchesterin ja McGinnin piristymisten johdosta, mutta ehkä tuolle osastolle kaipaisi hieman lisää röyhkeyttä ja taitoa, jota kieltämättä Eagerin ja Wellwoodin muodossa viime kevänä saatiin ihailla. Viime peleissä TMac on ilmeisesti peluuttanutkin Havlatia kolmosessa hakien kentästä tehoja (joka toikin tulosta McGinnin tehdessä maalin), mutta todennäköisesti Havlat saisi itsestään parhaiten irti Couturen ruokkijana.

Yhtään vähättelemättä muita tyynenmeren divisioona ei ole ennakko-odotuksiin peilaten vaikeimmasta päästä. Dallas ja Phoenix tippuvat viimeistään keväällä kelkasta, jolloin päämielenkiinto tulee kohdistumaan akselille SJ - LA. Kinkut ovat antaneet alkukaudesta tasoitusta pelaamalla odotuksia huonommin, mutta uskon naapureiden kipuavan kamppailuun divisioonavoitosta. Anaheimin kujanjuoksunkaan en usko loputtomiin jatkuvan, mutta tuskin se tuolla tahdilla paikallisvastustajiaan kovin äkkiä hätyyttelee.

Eipä tämän kummempia tänään. Haitankki jytisee taas ke-to-yönä, kun HP Pavilioniin saapuu Chicago Blackhawks.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Tervetulloo vaan yonaz. Eikun antaa tekstiä tulla hyvään tahtiin.

Itsellä ei sen kummenpia näin välipäivänä, Dallas ja Colorado matsit meni hyvin ja Vlasicin Norris juna puksuttaa. Vlasic valittiin myös menneen viikon kakkostähdeksi liigassa. Luonnollisesti valinta miehelle oli uran ensimmäinen. Pakko kehua miestä kyllä. Loistava alkukausi ja varmasti kukaan ei olisi osannut odottaa, että parinkymmenen ottelun kohdalla Vlasic-Burns parista juurikin Vlasicilla on enemmän pisteitä. Muutoinkin tuo pari toimii loistavasti.

Clowe sai NHL:ltä sakot Dallas matsin huitomisesta joka kohdistui Robidakseen. 2500 dollaria oli summa. So What.

Seuraavana kolmen ottelun putki, jossa kohdataan 6 päivän sisään 3 kovaa jengiä ja tässä onkin hyvä mittari. Ensin kotona siis jo yonazin mainitsema Chigago, sitten huolataan hieman ja Tankkiin saapuu Vancouver ja sitten matkataankin naapuriin Los Angelesin vieraaksi. Näistä kolmesta täysi pistepotti varmasti voi olla tiukassa, mutta sitä tottakai jahdataan. Kuolemaa en tee vaikka sitä ei tulisi, mutta 4/6 on oltava minimi.

Vielä sen verran pientä eli HF on listannut jälleen organisaatioiden prospektit järjestykseen ja Sharks pospectpool majailee vähemmän yllättävästi sijalla 30. "Jännä" asia kun joka vuosi pohjalla ollaan, mutta silti joka vuosi sieltä vain putkahtelee uusia miehiä ylöspäin.
 

Tanechoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, AC Oulu, SJS, Tottenham
Jarruketjujen tehot ovat myös löytyneet viime peleissä Winchesterin ja McGinnin piristymisten johdosta, mutta ehkä tuolle osastolle kaipaisi hieman lisää röyhkeyttä ja taitoa, jota kieltämättä Eagerin ja Wellwoodin muodossa viime kevänä saatiin ihailla. Viime peleissä TMac on ilmeisesti peluuttanutkin Havlatia kolmosessa hakien kentästä tehoja (joka toikin tulosta McGinnin tehdessä maalin), mutta todennäköisesti Havlat saisi itsestään parhaiten irti Couturen ruokkijana.

Oli kyllä todella harmi ettei jatkoa Wellwoodille saatu, kun katsoo hänen pistemääräänsä tällä hetkellä (20 gp 15 pts). Ilmeisesti kuitenki Jetseissä peliaikaa heruu kakkoskentässä ja runsaasti ylivoimaa, mutta olihan kaveri todella pirteä jo keväällä.
Eikös tuo Havlat tiputettu kolmoseen lähinnä sen takia, kun pisteitä ei enää tullutkaan samalla tavalla kuin alussa kakkoskentässä? (Neljä peliä tehoin 0+0, jonka jälkeen tiputus kolmoseen).
Pääasia onkin nyt että kolmas ja neljäskin kenttä kykenee maalintekoon, ettei tämä ole vain kahden ylimmän kentän harteilla.
 

Sheriffi13

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Raffi Torres
Onko kellään hajua, mistä saisi katsottua pelin jälkeen kentälliset? Kiinnostaisi tietää, kun tuntuu ainakin toi Havlat hakevan vähän paikkaansa.

Tietysti ketju-lotto pyörii kesken pelinkin, mutta olisi mukava seurata ennen/jälkeen peliä, että millä on menty...

URL kiitos...

Ykkös YV taitaa olla Marleau - Thorton - Pavelski, mutta mites kakkos YV??
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Vielä sen verran pientä eli HF on listannut jälleen organisaatioiden prospektit järjestykseen ja Sharks pospectpool majailee vähemmän yllättävästi sijalla 30. "Jännä" asia kun joka vuosi pohjalla ollaan, mutta silti joka vuosi sieltä vain putkahtelee uusia miehiä ylöspäin.

Ihan ymmärrettävää tuo kuitenkin on, kun Sharks on kuulunut NHL:n huippuseuroihin useita vuosia ja varsinaiset huippuprospectit karkaavat muihin joukkueisiin. Voihan tietenkin noista Sharksin prospecteista useista kehittyä pelimiehiä, mutta useimmat ovat enemmän tai vähemmän epävarmoja prospecteja.

En ole joutanut Sharksin pelejä paljoa seuraamaan ja osallistumiseni tähän ketjuun on ollut aika passiivista. Ainakin ihan mukavasti on kausi lähtenyt käyntiin ja voittoja on tullut tasaisesti. Thornton ja Marleau ovat olleet viime peleissä mukavassa vireessä ja toivottavasti tehokkaat otteet jatkuvat. Pavelski myös näyttää laittavan ennätyksensä uuteen uskoon. Vlasic on ollut todella hyvä tällä kaudella, mutta Norrisiin asti tuskin pääsee :). Mites on Brent Burnsin kausi sujunut? Maalivahdeista Greiss on korvannut Niittymäen hyvin ja on ottanut mukavasti startteja.
 

Tanechoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, AC Oulu, SJS, Tottenham
Onko kellään hajua, mistä saisi katsottua pelin jälkeen kentälliset? Kiinnostaisi tietää, kun tuntuu ainakin toi Havlat hakevan vähän paikkaansa.

Tietysti ketju-lotto pyörii kesken pelinkin, mutta olisi mukava seurata ennen/jälkeen peliä, että millä on menty...

URL kiitos...

Ykkös YV taitaa olla Marleau - Thorton - Pavelski, mutta mites kakkos YV??

NHL Starting Goalies and more! | DailyFaceoff.com | Starting Goalies, Line Combinations, News, and Analysis Täältä itse olen yleensä selannu joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja ja taitavat pitää aika hyvin paikkaansa.
 

RaZzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Los Angeles Kings, KelA
Toivottavasti nämä ketjut pysyvät. Taito jaettu erittäin hyvin kun Marleu ja Couture ovat vaihtaneet paikkaa. Couturen kehityksen kannalta myös todella hyvä että on eliitti pelinrakentajan opastuksessa. Marleun siirtyminen Thorntonin viereltä kakkosen keskelle tekee kakkosketjusta paljon vaarallisemman ja tuo ennen kaikkea ykköskentän kokemusta. Kolmoskentässä Handzus / Havlat. Huh huh? Handzus oli Kingseissä suosikkejani ja olin ilahtunut kun kuulin että siirtyi Sharkseihin! Ja Havlat on sellainen nimi, että sen kuuleminen kolmoskentässä kertoo jo joukkueen taitotasosta jotain. Puolustus on kaikin puolin loistava. Paitsi että Murray on läski ja saisi aavistuksen lisää nopeutta hankkia. Mutta silti pidän hänestä.

Ensi keväälle on lentoja amerikkaan jo tullut katseltua, niin varmalta nuo Cup-juhlat tällä hetkellä näyttävät alkukauden kankeuden (no, kolmosveskari toimi ykkösveskarina, niin annettakoon anteeksi) jälkeen. Toivotaan vaan että Crosby loukkaantuu uudestaan ennen Pittsburgh - San Jose finaalia.
 

yonaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Toivotaan vaan että Crosby loukkaantuu uudestaan ennen Pittsburgh - San Jose finaalia.

Heh, ajatus tästä finaaliparista on käynyt mielessä pariinkin otteeseen. Valitettavasti pelkään, että mainitsemasi skenaario on ainoa, missä kannua nostelisi Jumbo Joe eikä jompi kumpi pingviinien varakapteeni. Crosbyn loukkaantumista en silti toivo vaan parhaiten kävisi helpompi finaalivastustaja. Sisäinen pessimistini sanoo tosin, että joku Nashville tai Phoenix kävelee taas meikäläisten ohi poffeissa, viimeistään kolmannella kierroksella, mutta näihin ristiriitaisiin odotuksiin on vaan totuttava tietäen historian.

Mahdollisuus vaihdella keskushyökkääjiä on kyllä Sharksin suuri vahvuus hyökkäyspelaamisessa, koska TMacilla on käytännössä aina mahdollisuus ravistella joukkoja huonon pelin jälkeen pienillä muutoksilla pelkäämättä, etteivät miehet tuntisi toistensa vahvuuksia tai istuisi toistensa viereen. Tämä siksi, että muut sentterit paitsi Thornton ovat enemmän cross-over pelaajia kuin selkeitä pelintekijöitä niin homma toimii kummassakin roolissa. Marleau on aavistuksen huonompi aloittaja kuin Couture, mutta ei mikään surkeakaan. Kertoo myös jotain joukkueen puolesta, että toimiva kenttäkin (Marleau-Thornton-Pavelski) voidaan hajottaa ilman, että pelien tulokset kärsivät.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ensi keväälle on lentoja amerikkaan jo tullut katseltua, niin varmalta nuo Cup-juhlat tällä hetkellä näyttävät alkukauden kankeuden (no, kolmosveskari toimi ykkösveskarina, niin annettakoon anteeksi) jälkeen. Toivotaan vaan että Crosby loukkaantuu uudestaan ennen Pittsburgh - San Jose finaalia.
Crosbyhän on ihan lapanen ollut aina Sharksia vastaan. Nolla maalia urallaan neljässä pelissä ja vain yksi syöttöpistekin. Tehotilasto pakkasella neljän verran, laukauksia vain kuusi.

Syy tähän on itsestään selvä. Crosby mainitsi yhden puolustajan nimeltä junioriajoiltaan, kuulemma häntä vastaan on erittäin vittumainen ja hankala pelata.

Tuo puolustaja on Marc-Edouard Norris.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Jaahas, minäkin voisin tehdä paluuta myös tähän ketjuun kun en ole mitään tänne kirjoittanut aikoihin.

Sharksin alkukausi on ollut varsin hyvä ja positiivisia yllätyksiä on itselle noussut taas tästä ryhmästä. Ensinnä mainittakoon Vlasic, Greiss ja Pavelski. Vlasicia on hehkutettu mutta aiheesta. Greiss on ollut hyvä kun on pelaamaan päässyt, ja kyllä, Pavelski on yllättänyt minut. Hurja pistetahti meneillään.

Tyytyväinen saa olla myös Marleaun ja Thorntonin pistesaaliisiin. Keep going.

Tämän kuun aikana ehditään kohdata sellaiset joukkueet kuin Blackhawks, Canucks sekä Kings. Helppoja pelejä nuo eivät missään tapauksessa ole mutta silti uskon Sharksin olevan vahvoilla.

Ennustan myös tähän väliin, että SJ Sharks nostelee keväällä kannua, vaikka onhan tämä melko aikainen väite. Mutta miksei, myös hyvin realistinen!
 
Mistä muuten seuraatte pelejä? Muutaman kerran olen tälläki kaudella herännyt katselemaan peliä, mutta jörkyttävän paskoja streameja aina ollut -.- Voi helvetti sentään. Viime vuonna myp2p oli monta vaihtoehtoa kerrallaan ja sieltä löytyi sopiva, mutta tällä kaudella hyvä kun löytyy ylipäätään joku streami. Ja se tosiaan sattuu olemaan melko usein ihan kuranen.

Vai kattooko kaikki aidot fanit telkkarista :D?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Mistä muuten seuraatte pelejä? Muutaman kerran olen tälläki kaudella herännyt katselemaan peliä, mutta jörkyttävän paskoja streameja aina ollut -.- Voi helvetti sentään. Viime vuonna myp2p oli monta vaihtoehtoa kerrallaan ja sieltä löytyi sopiva, mutta tällä kaudella hyvä kun löytyy ylipäätään joku streami. Ja se tosiaan sattuu olemaan melko usein ihan kuranen.

Vai kattooko kaikki aidot fanit telkkarista :D?
NHL Gamecenter Livestä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Mistä muuten seuraatte pelejä? Muutaman kerran olen tälläki kaudella herännyt katselemaan peliä, mutta jörkyttävän paskoja streameja aina ollut -.- Voi helvetti sentään. Viime vuonna myp2p oli monta vaihtoehtoa kerrallaan ja sieltä löytyi sopiva, mutta tällä kaudella hyvä kun löytyy ylipäätään joku streami. Ja se tosiaan sattuu olemaan melko usein ihan kuranen.

Vai kattooko kaikki aidot fanit telkkarista :D?

NHL + Icehockey
Korvasi myp2p foorumin. Tuolta ylimpänä aina stickynä päivän matsit.
 

yonaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
1-0 voitto Blackhawksista Demersin kauden ensimmäisellä maalilla ja Niemelle kauden ensimmäinen shutout. Maali syntyi kakkosylivoimalla Couturen aloitusvoiton jälkeen. Video ei kerro miten Clowe osallistui kiekon siirtelyyn, mutta näköjään hänkin on saanut syöttöpisteen.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Maali syntyi kakkosylivoimalla Couturen aloitusvoiton jälkeen. Video ei kerro miten Clowe osallistui kiekon siirtelyyn, mutta näköjään hänkin on saanut syöttöpisteen.
Clowella oli enemmän tekemistä maalin kanssa kuin ratkaisemattoman aloituksen ottaneella Couturella. Aloitus oli aikalailla tasapeli. Laituri Clowe oli kuitenkin valppaana ja pyyhkäisi kiekon viivalle, josta Demers antoi lämärin laulaa.
 

Jonzze

Jäsen
Suosikkijoukkue
PEPO, SaiPa
Hienoa, että Demers sai onnistumisen hyökkäyspäähän. Kellotti tosiaan pienimmän peliajan Sharks-pakeista, mutta eiköhän vastuuta tule lisää, jos vaan peli alkaa kulkemaan. Hienoa, että Niemi sai nollan ja vielä peräti 34 torjunnalla. Aika vakuuttava putki on muutenkin Niemellä päällä ja voittoja tulee upeilla prosenteilla!
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Erikoinen peli Sharksilta, muistutti paljon otteita noissa kauden alun kolmessa peräkkäisessä tappiossa kun syötöt eivät vain osuneet lapoihin ja ne harvatkin tilanteet tuntuivat pyörähtävän lavan yli.

Jotenkin tuntui kuitenkin jatkuvasti siltä, että Sharks tämän hoitaa jollain pompulla ylivoimasta, ja niinhän siinä kävi. Ottelun jatkuessa kenttäkin tasaantui ja Sharks pääsi pyörittämään varsin näyttävästi.

Vlasicille peliaikaa melkein 30 minuuttia. Boylen peliaika jäi jäähyjen myötä alle 20 minuuttiin.
 

Luige

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, San Jose Sharks
Sharksien YV oli todella surkeeta.

Sharksit sai neljässä ylivoimassa yhden vedon maalia kohti. Se riitti tällä kertaa :)
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vlasicille peliaikaa melkein 30 minuuttia. Boylen peliaika jäi jäähyjen myötä alle 20 minuuttiin.
Näin sen pitää ollakkin. Vlasic-Burns pimentää kaiken maailman Toewsit, Datsjukit ja Sedinien siskokset.

Liigan kärkipaikalle eroa 2 pistettä ja pelattuja otteluja vähiten kärkijoukkueista. Melkein voisi aloittaa Stanley Cup paraatin suunnittelun.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Sharksilta voisi melkein sanoa, että kauden surkein peli. Ainoa positiivinen asia ottelussa oli Niemen otteet, alivoiman toimiminen hyvin ja 2 pistettä.
Kuten vilpertti sanoi niin aloitukset ei osuneet millään lapoihin ja menetyksiä tuli aivan liikaa. YV totaalista kuraa, mutta 1 laukaus voi kaiken muuttaa ja niin kävi tällä kertaa.

Jokatapauksessa voitto ja pisteet kotiin. Se on hyvän joukkueen merkki, että voi voittaa otteluita myös huonolla pelillä. Chigago oli tänään parempi, mutta lukemat taululla ratkaisee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös