SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

  • 492 099
  • 2 371

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
@TheRimpula on mielestäni oikeilla jäljillä. Sen sijaan näihin herra Ihmeellisen "vitun pellet" -kommentteihin ymmärrystä ei riitä. Eikö se tosiaan ole ihmeellisen hienoa että täällä kiinnostusta ja spekulointia edelleen löytyy? Mä olisin enemmän huolissani silloin kun tämäkin hiekkalaatikko ammottaisi tyhjyyttään. Se on totta että täällä arvuutellaan Ekin taustoista ja kyseenalaistetaan hänen ammattitaitonsa ja vain muutama nimimerkki tuntuu tietävän sen absoluuttisen totuuden. Mutta jostain luistin puristaa vai onko se hyväksyttävää että tämä kausi nyt vain on tällainen? Onko se hyväksyttävää että firman tulos nyt vain on tällainen? Mä ehdotankin @Mr.Wonderful :lle itselleen sitä saunan takana nauramista, koska sinun ajatusmaailmasi tuntuu olevan "vain tällainen".
Eli susta on ookoo, että tänne tullaan naulitsemaan ihmisiä seinille asioista, mitkä ei luultavasti edes ole heidän syytään? Mikä sua vaivaa? Sairasta.

Ps. Mr. Wonderful tarkoittaa herra ihanaa/ihanuutta. Et oo tainnu englannintunneilla aikoinaan käydä?
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Mielestäni tämmöiset keskustelupalstat on tarkoitettu keskusteluun omasta joukkueesta, sen toiminnasta ja niin edelleen. Tähän kategoriaan kuuluu myös omien tuntemuksiensa julkituominen. Onhan täällä kommentteja, kärjistettynä "Vittu mitä paskaa", varsinkin minä tykkään noin aina todeta, kun asiat ei mene niinkuin minä haluan. Jos kuitenkin tulee tänne toteamaan, että SaiPan peli on paskaa ja heittää vaikka edes jonkun syyn, ihan sama mikä, osoittaa se kuitenkin sitä, että kyseinen henkilö seuraa edelleen SaiPan touhua. Asiat olisivat huonommin, jos täälläkään kukaan ei viitsisi enää sanoa mitään, kun ei kerta kaikkiaan kiinnosta. Se alkaisi olla lopun alkua koko hommalle.

Rooman valtakuntaakin rakennettiin useita satoja vuosia ja koko höskä romahti lopullisesti vaivaisessa vuosisadassa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Nythän käy keskustelu kuumana, ainakin viestejä pukkaa. Taidan muutaman sanasen heittää itsekin.

Kyllähän tää meno tosiaan heikolta näyttää. Ekiä en tunne, joten vaikea ottaa kantaa siihen, että osaako hommansa vai ei. SaiPa on kuitenkin hommannut Trotteria ja Nikkoa, joten ei voida sanoa, että mitenkään ei oltaisi reagoitu. Yksi pakki voisi kyllä vielä tehdä terää. Toisi vaihtoehtoja ja lisää kilpailua.

Se minkä itsekin olen kuitenkin pannut merkille, niin Ek ei hirveästi lehtien palstoilla näy ja kannatuskulttuurista valittaminen on turhaa. Ehkäpä Kallioniemellä oli hieman parempi tatsi hommaan ja kannattajiin. Mitään sen kummempia karnevaalitemppuja en itsekään hirveästi kaipaa, toki on ihan ok, jos välillä koitetaan jotain "uutta".

Kannattajia on turha syyttää siitä, etteivät mene hallille. Kahteen vai kolmeen matsiin on jäänyt omalta osaltanikin hallille meno. Muut pelit on katsonut telkusta. SaiPaa olen kannattanut aina ja tulen aina kannattamaan. Mutta jos en koe saavani rahoilleni juuri mitään vastinetta, niin ei silloin voi kukaan huudella jotain soopaa tyyliin "tosifani menee aina hallille!". Ei se niin mene. Tuote pitää olla kunnossa. En odota, että SaiPa voittaa kaikki pelit, tuskin kukaan muukaan sitä kuvittelee. Mutta kyllä sitä haluaa nähdä taistelua, kovaa yritystä, luistelua, taklauksia, vaikka sitten tulisikin kuokkaan. Nyt niitä on näkynyt aivan liian satunnaisesti. Hallin baareihinkaan ei viitsi lähteä aikaa kuluttamaan, hinnat on niin pirun suolaiset. Ja en toki nyt koskaan lähde hallille vain sen takia, että ryyppäämään menisin, muttta kohtuuhinnat voisivat houkutella välillä jokusen ottamaan, nyt ei juurikaan viitsi noita hintoja maksella.

Sitten vielä nää loukkaantumiset...voi perhana, että on taas huonoa tuuria. Kolme kärkiäijää saikulla...pelkästäänhän se taakse ei voi mennä, kuten moni onkin sanonut, mutta selväähän se on, että heikentäähän se jengin iskukykyä entisestään. Ylivoima varsinkin heikkeni välittömästi, joskaan ei se missään vaiheessa huippua ollutkaan.

Mitä tulee Koskirantaan, niin on parantanut alun jälkeen ja täyttää kyllä kakkossentterin tontin. Ykkössenaksi ei ihan eväät riitä.

Santaseen alkaa pikkuhiljaa luotto hiipua, koska kyllähän se väkisin kääntää katseet valmentajaan, kun homma ei toimi ja peli on sekavaa. Sitä punaista lankaa ei vain tunnu löytyvän. Noh, telkun ääreen nyt sitten taas, matsi alkaa...
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Autetaanpa vähän rakasta seuraa pois tästä kurimuksesta. Tässä omat tärpit toiminnan kehittämiseen:

Te kilpailette tv-lätkätuotetta vastaan. Miksi ihmiset tulisi katsomaan peliä paikan päälle kun sen näkee paremmin ja huomattavasti halvemmalla kotisohvalla? Yksi sana YHTEISÖLLISYYS! Kisapuistoon pitää olla mukava tulla, morjestamaan tuttuja ja turinoimaan lätkän katselun keskellä.

1. Tiputatte oluen hinnan 6 euroon per muovituoppi. Ennen peliä on häpiauer tai jos sillä nimellä ei saa markkinoida niin tuntia ennen pelin alkua bissen hinta on vitosen.
2. Tajuatte että meillä on Kisapuistossa yksi iso vahvuus verrattuna muihin halleihin. KAUKAAN PÄÄTY! Seisomakatsomo luo tunnelman ja Kisapuiston fiiliksen. Ensi kaudelle tuplaatte seisomakatsomon kausikorttien määrän ja seuraavalle kaudelle tavoite on, että puolet seisomakatsomosta eli tuhat sierainparia on kausikortin omistajia. Kysykää vaikka Ässiltä neuvoa hinnoittelusta. Kausarin omistajille annetaan myös muita etuja, vaikkapa Sputnik-shopissa.
3. Otatte nyt heti ja ihan vitun äkkiä yhteyden Saimaan keltamustiin ja Willimiehiin. Kysytte nöyrästi hattu kädessä, että mitä Liiga-SaiPa voisi tehdä katsomokulttuurin eteen ja asetatte yhdessä tavoitteen jonka mukaan Kisapuisto tulee olemaan Suomen parastunnelmasin paikka katsoa lätkää livenä ja johon jokainen Etelä-Karjalainen haluaa tulla kannustamaan SaiPaa
4. Ensi kaudelle mennään muna pystyssä neuvottelemaan ne ottelupäivät. Ei vittu voi olla mahdollista, että me ollaan yksi liigan häviäjistä lauantai kotiotteluiden kanssa. Ensi kaudella lauantai pelejä pitää olla se 15 ja tähän päälle itsenäisyyspäivä, loppiaisen sun muiden kissaristiäisten kanssa pitää pystyä neuvottelemaan hyvät diilit. Ei voi olla vaikeaa kun Rikun saunakin on muutamaan sadan metrin päässä Kisapuistosta.

Peukku. Tässä hyvä työpaikkahakemus Pehkosen seuraajaksi.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kun kaukalossa tai sen ulkopuolella joukkueella menee oikeasti huonosti ja moni antaa siitä suoraa tai rakentavaa palautetta fanina, löytyy aina vastavuoroisesti niitä jeesustelijoitakin, jotka ovat joko vain yltiöpositiivisia tai muuten eivät ymmärrä tätä muiden antamaa palautetta. Tämä kausi ei ole tehnyt poikkeusta SaiPan kannattajina.

Eilinen peli oli pitkästä aikaa hyvä peli liigassa, mutta johtuiko se SaiPan peli-idean löytymisestä vai Kerhon huonosta vireestä/perjantaipelistä, jää nähtäväksi. Ainakin Vainikainen ja Jääskeläinen toivat virtaa ja nopeutta pelaamiseen.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minulle on aivan sama mitä kukakin täällä kirjoittaa. Joku aina positiivinen, joku negatiivinen, joku ailahtelee. Kannattajia on ihmisenä niin paljon erilaisia ja jokainen reagoi tuntemuksiinsa SaiPa -asioissa eri tavalla. Kaikki tänne SaiPan osioon luulisi olevan kuitenkin SaiPan kannattajia jotka vain reagoivat tapahtumiin eri tavalla. Tärkeintä on se keskustelu jota täällä tapahtuu eri näkökannoilla.


SaiPalla on nyt ollut vaikea alkukausi, mutta myös valoa on näkyvissä ja eilinen peli oli hyvä taistelu. Hyvä 60 minuuttinen jossa joukkueena onnistuttiin pitämään HPK aisoissa. Tällaista menoa haluan nähdä lisää. Toivottavasti tuo sairastupa kuitenkin alkaisi tyhjenemään.
 

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- Suoran pudotuspelipaikan joukkue on päätynyt jumbokerhoon

Tuntuu, että se positiivinen kierre, mikä joukkueen ympärillä oli monta vuotta putkeen on kääntynyt. Ja samalla voi vähän syyttää kyllä monia kannattajiakin.
... Entä Järvinen sitten? Täällä todella monet fanit olivat kesällä jopa valmiita kenkimään Järvisen pois tai sitä mieltä, että hänen paikkansa ei olisi edes kakkosketjussa. Kuitenkin kyseessä on kookas ulottuva pelaaja, joka on SaiPassa pelatessaan joka kausi parantanut piste-ennätystään ja mennyt pelaajana eteenpäin. Nyt Järvisellä on koossa 16 ottelusta 16 pistettä. Olisikohan muutamalla kirjoittajalla aihetta vetää sanojaan takaisin?

Sijojen 6-13 ero on 5 pistettä, joten en itse puhuisi vielä päätymisestä jumbokerhoon. Tietty moni omaa napaa tuijottaakin, mutta mielestäni liigan tasoerot ovat edelleenkin tasoittuneet kokoajan, eikä tulisi enää puhua "mestisjengeistä" tai pisteautomaateista, kun selkeitä sellaisia ei ole. Tai ainakaan joukkueen ei tule peleihin valmistautuessa näin miettiä.

Tunnustan kyllä, että Lontoon Matin suhteen oli epäilyksiä. Nimenomaan tasaisen suorittamisen ja taisteluasenteen puolesta. Viime kaudella oli hyviä pelejä, mutta paljon mitäänsanomattomia pelejä, jossa mielestäni neppailtiin vaan selkä suorana. Tästä syystä itse kaavailin #8:n hierarkiassa edelle. Mutta lakki pois päästä ja loppukausi samaan malliin vaan.


Paskapuhetta, kukaan vähänkään fiksu viisikymppinen ei lähde vapaaehtoisesti hyväpalkkaisesta duunista, koska on siinä iässä kun tehdään ne eläkerahat.

En Ekistä hirveästi tiedä, mutta nämä ns. vapaaehtoiset lähtemiset saattavat olla kaikkea muuta kuin vapaaehtoista. Näyttää paremmalta kuin itse lähtee. Toivon vaan että herra pistäisi itsensä nyt 100% likoon eikä oleta tämän homman olevan millään tavalla helpompaa. +maksavien asiakkaiden / fanien edessä tulisi aina ollä nöyrä, ylimielisyydellä ei hommassa tule pärjäämään ja rikkoo vaan toimivan tiimin.

Tuen Vetyn postauksella pääsee jo paljon pidemmälle!

Autetaanpa vähän rakasta seuraa pois tästä kurimuksesta. Tässä omat tärpit toiminnan kehittämiseen:

Te kilpailette tv-lätkätuotetta vastaan. Miksi ihmiset tulisi katsomaan peliä paikan päälle kun sen näkee paremmin ja huomattavasti halvemmalla kotisohvalla? Yksi sana YHTEISÖLLISYYS! Kisapuistoon pitää olla mukava tulla, morjestamaan tuttuja ja turinoimaan lätkän katselun keskellä.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Tehdäänpä pieni katsaus.

Mutta ei, totesi vaan ettei Lappeenrannassa ole kannattajakulttuuria. Tähän ratkaisuna järjestetään sambakarnevaalit. Sinänsä hyvä, että edes jotain yritetään mutta kuten olen todennut, niin samballa ja jääkiekolla on yhtä paljon yhteistä kuin norsun kiveksillä ja haravalla. Kohta varmaan saadaan nauttia läpsyttimistä, koska Pehkonen oli suuri syy siihen miksi niitä ei tänne ole tullut..

SaiPa4Passionhan ei ole SaiPan järjestämä juttu, vaan neljän yrittäjänaisen aikaansaama kokonaisuus. Lähtöideana tukea SaiPaa ja tuoda kannatusmeininkiä hallille. Se miten paljon yrityksiä ovat lyhyessä ajassa saaneet homman taakse ja minkä pöhinän aikaiseksi ei voi olla kenenkään mielestä negatiivinen juttu. Mutta kai se niin menee, että täällä iloisessa Etelä-Karjalassa kaikki dumataan etukäteen.
 

Bacon

Jäsen
SaiPa4Passionhan ei ole SaiPan järjestämä juttu, vaan neljän yrittäjänaisen aikaansaama kokonaisuus. Lähtöideana tukea SaiPaa ja tuoda kannatusmeininkiä hallille. Se miten paljon yrityksiä ovat lyhyessä ajassa saaneet homman taakse ja minkä pöhinän aikaiseksi ei voi olla kenenkään mielestä negatiivinen juttu. Mutta kai se niin menee, että täällä iloisessa Etelä-Karjalassa kaikki dumataan etukäteen.
Kuten sanoin niin hienoa, että yritetään. Se on kanssa hienoa, että yritetään tuoda kannatusmeininkiä hallille. Mutta jos lyttäät Lappeenrannan kannattajakulttuurin ja tuot tilalle sambakarnevaalit, niin pitäisikö tämä ihan hiljaa hyväksyä?
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Milloin ja kenen toimesta on lytätty Lappeenrannan kannatuskulttuuri? Eikös tämä kausi ole aika hyvin osoittanut sen kuinka ohuilla kantimilla etelä-karjalainen kannatuskulttuuri on, kun yli 3000 katsojamäärätkin on ollut harvinaista herkkua. Hattua pitää nostaa että jotain edes yritetään katsojien saamiseksi halliin. En ymmärrä miksi täällä oltaisiin edes loukkaanuttu siitä, jos joku on todennut ettei kannattajakulttuuri ole Leprassa mitään kovin voimakasta. Tottahan se on. Willimiehet toki ovat hienosti olleet mukana, niin kuin aina, mutta satunnaiskatsojia ollut naurettavan vähän.
 

Bacon

Jäsen
Oikeastaan tärkeämpi kysymys tuon kannatuskulttuurin lyttäämisen sijasta on, että yritettiinkö niitä ihmisiä edes saada halliin ennen kauden alkua? Kaikki tiesi, että alkaa uusi projekti ja ukkoa vaihtui joka puolella. Totta kai se tässä paikkakunnassa herättää epäilyksiä ja pelkoa, että näinköhän pudotaan takaisin pohjalle. Täällä kun ei olla edes sen vuoren keskivaiheella oltu montaa vuotta. Silloin pitää yrittää luoda se positiivinen pöhinä, että sama hyvä meno jatkuu millä ollaan viime vuodet painettu. Ei yritetty. Mitään ei tehty sen eteen. Sitten kun kausi alkaa vielä mollivoittoisesti, niin toimitusjohtajan on helppo lehdissä huudella kannatuskulttuurin perään. Toivon totta kai, että lauantaina ja sen jälkeisissä peleissä SaiPa tekee hyvän tilin, mutta en helvetissä toivo, että tästä kaupungista tulee joku sambakarnevaalien kehto. Jyväskylässä nämä.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Toivon totta kai, että lauantaina ja sen jälkeisissä peleissä SaiPa tekee hyvän tilin, mutta en helvetissä toivo, että tästä kaupungista tulee joku sambakarnevaalien kehto. Jyväskylässä nämä.

Ok, eli pohjimmiltaan kyse on sinun mielestäsi väärinkannattamisessa?
 

Bacon

Jäsen
Ok, eli pohjimmiltaan kyse on sinun mielestäsi väärinkannattamisessa?
Vaikka sitten niin. En vain näe lein heilutteluilla ja sambatansseilla mitään tekemistä jääkiekon kanssa keskenään. On muuten aina helppo vetää joku väärinkannatuskortti esiin. Oli siis väärinkommentoitu tuota asiaa?
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Vaikka sitten niin. En vain näe lein heilutteluilla ja sambatansseilla mitään tekemistä jääkiekon kanssa keskenään. On muuten aina helppo vetää joku väärinkannatuskortti esiin. Oli siis väärinkommentoitu tuota asiaa?

En vaan pysty ymmärtämään miten voi pahoittaa mielen siitä, että joukkueen ulkopuolinen taho tahtoo järjestää lisää tunnelmaa halliin, oli se sitten vaikka "samba"karnevaalin merkeissä. Enihuu mielestäni hieno asia tuoda väriä ja ääntä halliin. Joukkueen sisällä pelaajistoa myöten tälläinen jeesi on otettu ilolla ja kiitollisena vastaan. Mut mököttäjät mököttää ja sambaajat sambaa jne.
 

Wolves

Jäsen
Mutta jos lyttäät Lappeenrannan kannattajakulttuurin ja tuot tilalle sambakarnevaalit, niin pitäisikö tämä ihan hiljaa hyväksyä?

Mitä kohtaa lauseesta "SaiPa4Passionhan ei ole SaiPan järjestämä juttu, vaan neljän yrittäjänaisen aikaansaama kokonaisuus." et ymmärtänyt?

Nyt on puurot, vellit ja pekonit pahasti sekaisin.
 

Bacon

Jäsen
Mitä kohtaa lauseesta "SaiPa4Passionhan ei ole SaiPan järjestämä juttu, vaan neljän yrittäjänaisen aikaansaama kokonaisuus." et ymmärtänyt?
Ymmärsin oikein mainiosti. Sanotaan nyt vaikka näin, että tässä koko keississä on omakin lehmä ojassa, mutta en jaksa enää vääntää tästä. Toivottavasti hallissa on porukkaa lauantaina ja tulevissakin matseissa.
 

Wolves

Jäsen
En vaan pysty ymmärtämään miten voi pahoittaa mielen siitä, että joukkueen ulkopuolinen taho tahtoo järjestää lisää tunnelmaa halliin

Ja ymmärtääkseni vielä maksaa siitä huvista lippujen ym. muodossa.

Mutta väärinkannatus...
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ai mitään ei ole tehty ennen kauden alkua ihmisten saamiseksi halille?

SaiPalla oli joukkueen julkistustilaisuus alkukesästä satamassa, Pop-up kauppa oli Iso-Kristiinassa, fanitapaamisia ja pöytälätkää samassa paikassa myöhemmin syksyllä, sekä pelaajat ovat olleet milloin minkäkin yrityksen omissa tapahtumissa tavattavissa ns, nimmarikeikoilla.

Lisäksi some ja muu nettitiedotus oli tähän päivään saakka ihan timanttia.

Ja muutakin touhua varmaan on ollut, mutta kaikkea ei jaksa muistaa, olikohan joku perhepäivä jo, vai vasta mahdollisesti suunnitteilla? En tiedä mitä olisi vielä pitänyt olla, ehkä vemppaukot olisi voinut vielä valjastaa kotikeikoille kantamaan kaljaa jääkaapista niille katsojille, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet sohville seuraamaan SaiPan otteita.

Pelaajia on ostettu loukkaantuneiden tilalle, ja lunta kolataan hallin katolta aina kun tarvetta ilmenee.

Mediakuutio ja Davis jäivät tältä kaudelta toteutumatta, mutta ne eivät johtuneet SaiPan omista toimista.Pelillisesti ei olla vielä missään supervauhdissa, mutta ihan kaikkea ei olla menetetty.

Pelicans peliin kerrankin ollaan ottamassa ohjia ns, omiin käsiin kun aiemmin Pelicans fanit ovat järjestäneet milloin mitäkin actionia niin hallilla kuin kaupungillakin.

Odotan vielä Sannin kohtalon sinetöimistä hallituksen ja toimarin puolelta tyyliin, "näillä mennään!"
 
En vaan pysty ymmärtämään miten voi pahoittaa mielen siitä, että joukkueen ulkopuolinen taho tahtoo järjestää lisää tunnelmaa halliin, oli se sitten vaikka "samba"karnevaalin merkeissä. Enihuu mielestäni hieno asia tuoda väriä ja ääntä halliin. Joukkueen sisällä pelaajistoa myöten tälläinen jeesi on otettu ilolla ja kiitollisena vastaan. Mut mököttäjät mököttää ja sambaajat sambaa jne.
Ilmeisesti on vaan "väärä" ulkopuolinen taho järjestämässä jotain ekstraa eikä ns. "paremmat" kannattajat... Ja mistä ihmeessä nämä "Pehkonen on korvaamaton..." ja "Nyt jää isot saappaat täytettäväksi..." -jutut ovat lähtöisin? Miehiä tulee ja menee... Uutta vaan tilalle ja eteenpäin. Ongelmat ovat kaukalossa ja sitä kautta heijastuu kaikkeen muuhun. Sitten voi tietenkin aina pohtia onko näihin ns. ongelmiin milläkin osuudella syyllinen Kallioniemi, Tuomenoksa, Santanen vai Ek? Jos kerran vaaditaan päitä vadille...
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ai mitään ei ole tehty ennen kauden alkua ihmisten saamiseksi halille?

SaiPalla oli joukkueen julkistustilaisuus alkukesästä satamassa, Pop-up kauppa oli Iso-Kristiinassa, fanitapaamisia ja pöytälätkää samassa paikassa myöhemmin syksyllä, sekä pelaajat ovat olleet milloin minkäkin yrityksen omissa tapahtumissa tavattavissa ns, nimmarikeikoilla.

Lisäksi some ja muu nettitiedotus oli tähän päivään saakka ihan timanttia.

Ja muutakin touhua varmaan on ollut, mutta kaikkea ei jaksa muistaa, olikohan joku perhepäivä jo, vai vasta mahdollisesti suunnitteilla? En tiedä mitä olisi vielä pitänyt olla, ehkä vemppaukot olisi voinut vielä valjastaa kotikeikoille kantamaan kaljaa jääkaapista niille katsojille, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet sohville seuraamaan SaiPan otteita.
Nämä listaamasi seikat eivät tuo mitään lisäarvoa sille, miten viihdyttävää peleissä on käydä. Peliesitykset ovat tietysti pääasiallinen kävijämääriin vaikuttava tekijä, mutta ottelutapahtuma on ollut käytännössä muuttumaton niin pitkään kuin muistan. Ja minä muistan aika pitkälle taaksepäin.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Mitäköhän elementtejä sinne varsinaiseen ottelutapahtumaan pitäisi lisätä?

Jääshow? Osmos Cosmo's houseband? Arvi Lindin erätaukostudio? Street food katu ja nyhtövety kioski? Taukojunppa, Kisscam, kenen autossa on jääneet valot päälle/siireettävä välittömästi open mic räp contest? Lapsille kalenat ja kukkopillien maalausta minihiekkalinnassa?

Vai erätauko arvonta: kuka arvaa lähimmäksi IKEAn rakentamisen aloituskohdan?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ja mistä ihmeessä nämä "Pehkonen on korvaamaton..." ja "Nyt jää isot saappaat täytettäväksi..." -jutut ovat lähtöisin? Miehiä tulee ja menee... Uutta vaan tilalle ja eteenpäin.
No tämä on kyllä SaiPan ydinosaamisalue, kun joka kausi lähtee kaksi kentällistä ukkoja muualle. Kukaanhan ei ole korvaamaton, en edes minä, mutta ihan vakavissasikos nyt kysyt tuota? Siis siinä mielessä, etteikö Pehkosen työpanoksen menettämistä nyt hieman saisi harmitella, vaikka siihen uusi ihminen löytyisikin tilalle?
 
Viimeksi muokattu:

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mitäköhän elementtejä sinne varsinaiseen ottelutapahtumaan pitäisi lisätä?

Jääshow? Osmos Cosmo's houseband? Arvi Lindin erätaukostudio? Street food katu ja nyhtövety kioski? Taukojunppa, Kisscam, kenen autossa on jääneet valot päälle/siireettävä välittömästi open mic räp contest? Lapsille kalenat ja kukkopillien maalausta minihiekkalinnassa?

Vai erätauko arvonta: kuka arvaa lähimmäksi IKEAn rakentamisen aloituskohdan?

Tai tällä hetkellä hyvin suosittu Escape Room-peli. Pakene Kisapuistosta, jonka katto tipahtaa niskaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös