SaiPalaisuutta vaalimassa – joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

  • 492 385
  • 2 371

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hrachovina olisi hyvä haku. Rajaniemi menee mahdollisesti Jukureihin. T. Tarkki mahdollisesti Kärppiin ja Aittokalliolle mahdollisesti sorvataan jatkosopimus Kärpissä. Jos tuo R. Rinne menee Vaasaan ja Engstrand Hämeeseen niin ketäs sieltä vielä jää jäljelle.
-Hovinen
-Hrachovina
-Lassila
-Jukuri
-Ex-Saipa Myllyniemi?
Eli kovin on vaihtoehdot vähissä jos kotimaasta vielä meinataan veskari hankkia. Jos Markkanen aikoo laittaa hokkarit naulaan niin sitten pitäisi kyllä tehdä kaikki sen eteen, että Bäckström saataisiin SaiPaan tai joku toinen kokenut vahti. Sitten kakkosveskariksi voisi hankkia vaikka Samuel Jukurin Joensuusta. Jos Markkanen jatkaa niin kyllä kakkosveskarin pitäisi olla sellainen, että se pystyy pelaamaan kovia otteluita kun Markkanen ei esimerkiksi peräkkäisinä päivinä pelaa. Siinä mielessä Jukuri olisi kokematon liigatasolla ja mieluiten Markkasen aisaparina pitäisi olla sitten kokeneempi kaveri. Markkanen on kunnossa ollessaan ehdottomasti tämän liigan parhaita veskareita mutta jos paikat hajoaa kesken kauden pahassa paikassa kuten nyt kävi niin sitten pitäisi olla sellainen kakkosveskari joka pystyy ottamaan homman haltuun ja pää kestää. Toki kuka tahansa maalivahti voi loukkaantua yhtä pahassa paikassa kuten Jussi nyt mutta kun miehellä on jo sen verran ikää niin riski on ehdottomasti suurempi. Onko muuten pois suljettua että Nieminen jatkaisi vielä SaiPassa? Saipa ei käyttänyt hänen optiotaan niin jos ne tekevätkin hatulle uuden sopimustarjouksen pienemmällä palkalla? Riippuu tietysti siitäkin onko Niemiselle muita ottajia ulkomailla tai liigassa mutta voiko näin käydä? Itse liputtaisin näistä vaihtoehdoista kyllä Hrachovinan puolesta.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Tässä vaiheessa, jos ei mennä Suomen rajojen ulkopuolelle, Hovinen vaikuttaisi todennäköisimmältä vaihtoehdolta. Lassila nyt ajatuksena kuulostaa lähinnä vitsiltä. Niin todennäköisyyden kuin mahdollisen toteutumankin suhteen.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Älä nyt edes vahingossa laita tuota nimeä tähän ketjuun. Kiitos.

Torjuntatyyli täysin uniikki "kärsivä hyönteinen", selällään, raajat järjettömästi kouristellen. Ei viitsi edes sanoa "nevö foget", vaan tekisi mieli sanoa "houpfulli foget".
 

Bacon

Jäsen
Torjuntatyyli täysin uniikki "kärsivä hyönteinen", selällään, raajat järjettömästi kouristellen. Ei viitsi edes sanoa "nevö foget", vaan tekisi mieli sanoa "houpfulli foget".
Joo ja isukki pitää sosiaalisessa mediassa huolen, ettei Jereä kiusata. Mites ne HPK:n kannattajat viime kaudella oikein kommentoikaan Jeren torjuntoja? Muistaakseni tyyliin ''taas se on ihan paniikissa'' tai ''no tuon kiekon tieltä se ei kerennyt pois''. Siinä vaiheessa on Tuomenoksakin luovuttanut koko homman, jos tänne ruvetaan Myllyniemiä raahaamaan.
 

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
...Jos Markkanen aikoo laittaa hokkarit naulaan niin sitten pitäisi kyllä tehdä kaikki sen eteen, että Bäckström saataisiin SaiPaan tai joku toinen kokenut vahti...

...Onko muuten pois suljettua että Nieminen jatkaisi vielä SaiPassa? Saipa ei käyttänyt hänen optiotaan niin jos ne tekevätkin hatulle uuden sopimustarjouksen pienemmällä palkalla? Riippuu tietysti siitäkin onko Niemiselle muita ottajia ulkomailla tai liigassa mutta voiko näin käydä?...

Jotenkin vaikuttaa tuo Bäckströmista haaveilu aika utopistiselta, todennäköisemmin voittaa lotossa lauantaina ja herää sunnuntaina miss Suomen vierestä. Mutta olen luottavainen että Jussi jatkaa ensi kaudella ja vierelle löytyy voittava maalivahti jakamaan kuormaa.

Niemisen instagram päivityksen perusteella kyllä lähtö lienee totta:
https://www.instagram.com/p/BEDhshjOzLb/

Kaikkea hyvää Janille jatkossa.
 

Barney

Jäsen
Älä nyt edes vahingossa laita tuota nimeä tähän ketjuun. Kiitos.
Kyllä minun mielestäni pitäisi saada vähintään vuoden pelikielto, jos edes puolitosissaan ehdottaa Jere Myllyniemeä tai Marlo Koposta SaiPaan.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kotimaisten maalivahtien suhteen tarjonta on aika rajallista, kun pitäisi löytää kaveri, joka ensi kauden jälkeen olisi valmis ykkösvahdin saappaisiin. Rajaniemi olisi ollut hyvä haku, mutta muuallehan häntä on taidettu huhuilla. Ulkomailta muottiin voisi sopia Frans Tuohimaa. Lähtökohtaisesti en usko Niemistä nimekkäämmän vahdin tuloon.

Vaihtoehdot SaiPalaisuutta vaalien: Henri Kiviaho voisi tehdä paluun kotikonnuille, ilmeisesti otteet Ilveksessä paranivat kauden loppua kohden. Tai sitten Tarkin Iiro voisi tulla Saimaan rannoille hakemaan kipinän kiekon peluuseen uudelleen. Ja viimeistä vaihtoehtoa ei kaukaa tarvitse hakea, hän on jo täällä eli Hostikan Ville. Kaikkia vaihtoehtoja ei tarvi ottaa ihan tosissaan...
 

HUMPPAJUGEND

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uus-Lavolan Peli-Pojat
Elite tietää kertoa, että Kiviahon lappu ulottuu kevääseen 2017. Tiedä sitten mitä tämä käytännössä tarkoittaa, jatkaako esim. takaisin rapakon taakse syksyksi vai jääkö Suomeen. Tuo sopimus on nimittäin ymmärtääkseni Dallasin kanssa, sillä pelasi Ilveksessäkin lainasopimuksella. Jos jää Suomeen, saattaa olla yksi SaiPan vaihtoehdoista, mutta Niemisen korvaajaksi on ehkä vielä hieman kevyttä kamaa. Jos 32 runkosarja- ja 0 playoff-ottelun kokemuksella lähdetään kilpailemaan tasapäisesti Liigan ykkösveskarin paikasta, kannattaa suoran playoff-paikan suhteen kyllä jo luopua toivosta. Sorry to say, oma kasvattikin vielä, mutta ehkä jonkun toisen kerran. Tuohimaan kykyihin ei oma uskoni jaksa riittää. Itse toivoisin Rajaniemeä tai Rakoviinaa, mutta tämän toiveen realistisuus nähdään sitten joskus. Toivon mukaan mahdollisimman pian.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa uutinen piristi kummasti, vaikka kuumetta 39,2 sai hymyn naamalle. Jussi on edelleen huippu veskari nyt pitäisi löytää vaan se oikeanlainen pari vanhalle herralle.

Kiitos SaiPa kiitos Jussi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aiwan huippuhomma! Kunnossa pysyessään Markkanen on edelleen eliittiä. Kyllä nuo statsit tältä kaudeltakin kertoo omaa tarinaansa.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Markkasen jatko erittäin hyvä asia.
Ottaisin Henri Kiviahon kyllä toiseksi maalivahdiksi, nyt ei kuitenkaan ole Myllys esteenä, niin kuin oli Kiviahon SaiPasta lähtiessä. Silloin Myllys sanoi juniorille, että hänestä ei koskaan tule liigatason maalivahtia, Kiviaho suuttui ja lähti KalPaan ja niinhän se poistui takavasempaan sitten Myllyskin suuren egonsa kanssa.
Kiviaho olisi kokonsa vuoksi hyvä peittävä vahti ja yhdistämällä Valtosen ja Markkasen tietotaito varmasti kehittyisi kaikilla osa-alueilla.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No niin sieltähän se Markkasen jatkosoppari tuli! Huippujuttu! Kyllä kelpaa! Markkanen on edelleen yksi liigan parhaista veskareista. Toivottavasti mitään suurempia loukkaantumisia ei tule seuraavilla kausilla ja Markkanen pystyy torjumaan Saipalle sen mitalin.

Kiviaho kelpaisi kyllä toiseksi mutta mahtaako kuitenkin jatkaa ilveksessä tai mennä takaisin P-Amerikkaan. Edelleen liputtaisin sen puolesta, että Hrachovina SaiPaan!
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kiviaho olisi kokonsa vuoksi hyvä peittävä vahti ja yhdistämällä Valtosen ja Markkasen tietotaito varmasti kehittyisi kaikilla osa-alueilla.

Kiviahon tilanteesta en tiedä yhtään, mutta Ilveksessä on sen verran kova maalivahtivalmentaja Korhosen muodossa että tuskin ainakaan sen takia lähtee. Ja peliaikaa varmasti saa Tampereella myös ailahtelevan Toivosen rinnalla, kuten loppukaudesta nähtiin.

Hienoa, että Markkanen jatkaa. Harmittaa kun nämä oman lapsuuden ja nuoruuden tähdet lopettavat yksi kerrallaan. Markkasta siis saadaan ainakin pari kautta vielä seurata, hyvä näin!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool FC
Olisin Jussille veikannut 1+1-vuotista sopimusta, suora kahden vuoden jatkokin kyllä kelpaa! Kaveriksi tosiaan kelpaisi täälläkin huhuiltu nuorempi ja isokokoisempi maalivahti, josta saisi koulittua tulevaisuuden ykkösvahdin. Kunhan löytyisi sen tason maalivahti, joka voisi pelata Liigassa tulevalla kaudella yhteensä reilut parikymmentä peliä, Jussi pelannee lähemmäs neljäkymmentä. CHL:n kohdalla voisi toimia myös tuo "2/1"-peluutus, vastustajista tietysti riippuen.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Taitaa SaiPa päästä eroon Järveläisestä huhuloidaan Vaasaan.
Nyt kaikki peukut pystyyn ja pari rukoustakin päälle vaikka.

Vai jussi +2 vuotta. Kelpaa. Nyt tarvitaan sitten se kova kakkonen, joka toisella kaudella ottaa jo ykköspaikan. Helpommin sanottu kuin tehty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös