SaiPa 2012–2013 – uusi aikakausi

  • 726 148
  • 2 062
Pikku hiljaa odottaisi jo uusia sopimuksia. Varsinkin terävimpään kärkeen. Kausikorttia maksaessa nauratti tuo rosteri. Viime alkukauden pakistosta puuttuu vielä Lintner, Salcido ja Levokari... Tilalle tullut Bruun. Tällä hetkellä neljä liiga-pakkia. Bruun, Backman, Savilahti ja Pulli.

Hyökkäys näyttää vielä aika heikolta. Tarvittaisiin ykköskentällinen. Tämän hetkiseen pelaavaan kokoonpanoon mahtuisi jopa Luigi Liukkonen.
 

ahal

Jäsen
En tiedä, mistä Puurula-huhu lie peräisin, mutta oudolta tuntuu. Kaveri sai sputnikeissa mahdollisuuden muutama vuosi sitten, mutta ei onnistunut. Samoja seuraihmisiä on vastuuhommissa yhä, joten luulisi jonkun muistavan tapauksen. Jos nyt onnistuu parilla kaudella Mestiksessä, ei taivas välttämättä aukea edes veskarille. JP aukoi Ilves-sarjassa viime pelit luukkua Laitisen pelatessa, joten loppuun asti noste ei pitänyt.

Mieluummin minä melkein Hostikan takaisin kelpuuttaisin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Puurula huhu, Pum!! ammuttu alas. Ei pelaa ensi kaudella meillä.
Hyvä homma. Kiitos! Luotan tietomäärääsi, etkä sanoisi noin, ellet olisi varma.

Helpotus.

Kyllä nyt on SaiPaankin varaa vaatia kovempitasoista veskaa, ainakin noin lähtökohtaisesti. Jotenkin luulen, että ulkomaalainen vahti tulossa. Tämä ei sitten perustu oikein mihinkään, kunhan intuitiivisesti pohdin.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mihinkäs mahtaa suunnata Levokari? Joko on muuttokuorma lastattu?
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sallikaa sellainen korjaus omasta mielestäni virheelliseen väitteeseen, että ei Jokerit keväällä -08 Puurulaan kaatunut ja se riittää kun joutui tuollaiseen tilateeseen. Sellaisen pettymyksen (Bluesia vastaan johdettiin jo voitoin 3-1) jälkeen on vain hyvin helppo löytää syntipukki maalivahdista. Loppujen lopuksi maalivahtien taistossa välierissä tappio Brücklerille oli hyvin niukka. Pääsyyt tappioon olivat tuolloin jossain aivan muualla, asioissa joihin Puurulalla ei ollut osaa eikä arpaa.

En ota sen enempää kantaa SaiPan ensi kauden maalivahtitilanteeseen, mutta minulle Puurula olisi kelvannut täksi kaudeksi Jokereiden kakkosmaalivahdiksi, muistaakseni viime keväällä kirjoitin asiasta jonkin viestinkin Jokeriosioon. Tällä hetkellä en tosin haluaisi pitkälti tunnesyistä (Zoltan on niin symppis!) Puurulaa Jokereihin.
 

atsku

Jäsen
En tiedä, mistä Puurula-huhu lie peräisin, mutta oudolta tuntuu. Kaveri sai sputnikeissa mahdollisuuden muutama vuosi sitten, mutta ei onnistunut.

Sepä se. SaiPalla oli tuolloin kolme maalivahtia, joista kaksi meni pelijärjestyksessä ohitse Puurulan ja mies jäi kolmosveskaksi. Miksi ihmeessä tällaista edes kaavailtaisiin takaisin? Unohtakaa. Joku ulkkarimolari siihen ja sillä siisti.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Alkaa kyllä oikeasti sylettää, kun mitään kovempia nimiä ei näy missään eettereissä. Tosissaan kausikortit on myynnissä ja joukkue huutaa niitä myyviä nimiä.

Sitten jollakin HPK:lla on jo joukkueen kasaus helvetin hyvässä jamassa jo tässä vaiheessa. Ja millä ihmeellä ne keräävät hyvän joukkueen vuodesta toiseen vaikka firma kelluu juuri ja juuri pinnalla taloudellisesti?? Firmalla on varmasti yli miljoona pystyssä ja sinne vaan miehiä haalitaan..

Ottaa pattiin!
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös tää ole joka kevät/kesä sama juttu. Muut haalii vahvistuksia pitkin suvea, samalla mikkeliläiset vinkuu sen hetken rosterin perusteella SaiPan taas karsintoihin, ja sitten kun sarjan alkuun on kaksi viikkoa niin SaiPa tekee omat hankintansa ja vaikka sieltä ketä tulisi niin sama laulu sen kuin jatkuu ja sitten taas vaivutaan hiljaisuuteen kun sputnik ei löydykään jumbosijalta niin kuin TAAS kerran piti olla.

Joten katsellaan ja odotellaan vaan ihan rauhassa. Luotto toimistoon ja varsinkin Kallioniemeen on kova.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kieltämättä tämä hiukan ahdistaa kun muilla tulee niitä kärkijätkiä joukkueisiin ja SaiPalla on ykköskentän hyökkäyksessä vasta Mankinen ja sentteri ja laituri puuttuu+ toinen maalivahdeista. Nyt pitää kuitenkin muistaa, että mikäli SaiPan hankinnoilla on pelit vielä menossa niin eipä niitä silloin oikein voi julkaistakkaan. Luotto on kova ja uskonkin SaiPan julkistavan kaksi kovaa nimeä samanaikaisesti kun sen aika koittaa. Tuon Puurula huhun voisi seura ampua alas mikäli ei ole totta niin pääsisi suuri osa kannattajista ahdistuksesta. Heti kun mahdollista niin tiedoitustilaisuutta please!!!!
 

lappee

Jäsen
Olikohan jossain mainuttu, että SaiPa julkistaa lisää sopimuksia ennen Pääsiäistä? Samassa yhteydessä julkistetaan yhden SaiPaan paluun tekevän pelaajan sopimus. Kyseessä ilmeisimmin on sitten Ville Hämäläinen ja samaan hengenvetoon tulee ainakin yhden pelaajan kanssa tehty artistisopimus. Se että julkaistaanko nämä ennen Pääsiäistä niin ei voi mennä vannomaan.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Mikä hätä tässä on, sarjan alkuun on PUOLI VUOTTA, ja meiltä puuttuu 3-4 ukkoa. Kohta kun ilmoitellaan Salcidon jatko niin huutaa ykkösen hyökkääjiä ja maalivahtia. Kyllä puolessa vuodessa ehtii ne etsiä.
Eniten pelottaa se, että kun nykyinen jo olemassa oleva miehistö ei paljon maksa, niin lyödäänkö kaikki raha kiinni yhteen ukkoon? Mieluummin jaetaan potti useaan vähän laadukkaampaan kaveriin. Viime kaudella vahvuus oli nimenomaan tasainen, yhteen hiileen puhaltava porukka ilman tähtiä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Tuon Puurula huhun voisi seura ampua alas mikäli ei ole totta niin pääsisi suuri osa kannattajista ahdistuksesta. Heti kun mahdollista niin tiedoitustilaisuutta please!!!!

No eipä todellakaan ole seuran asia alkaa ampumaan kannattajien keskuudessa liikkuvia huhuja. Nyt jos Kallioniemi tiedottaisi että Puurula EI ole SaiPan mies ensi kaudella, niin sen jälkeen ei toimistolla tarvitsisi muuta tehdäkään kuin kommentoida huhuja.

Eikös se ole luonteva työnjako, että Toimistolla neuvotellaan ja tehdään oikeita sopimuksia, ja Jatkoajassa spekuloidaan enemmän tai (useimmiten) vähemmän todenperäisiä huhuja ja spekulaatioita. Syyskuussa sitten nähdään että millä miehityksellä Peksin valmentama SaiPa lähtee kaatamaan Kärppiä kauden avausottelussa, siihen asti vaan lähinnä odotellaan ja spekuloidaan!
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös se ole luonteva työnjako, että Toimistolla neuvotellaan ja tehdään oikeita sopimuksia, ja Jatkoajassa spekuloidaan enemmän tai (useimmiten) vähemmän todenperäisiä huhuja ja spekulaatioita.

Tai no oikeastaan se menee kai näin, että Jatkoajassa esitellään pelaaja joka haluttaisiin joukkueeseen ja Toimisto etsii pelaajan agentin ja tekee sopimuksen.

Ja mitä tulee noihin ykkössenoihin ja ykkösmaalivahteihin niin kyllähän ne löytyvät kuluneen kauden joukkueesta. Markkinat on aika tyhjät kun KHL vie liigan parhaat ja ''isot pahat seurat'' imuroi nousevat pelaajat pienistä joukkueista.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja mitä tulee noihin ykkössenoihin ja ykkösmaalivahteihin niin kyllähän ne löytyvät kuluneen kauden joukkueesta.

Meinaat että SaiPa lähtee kauteen ykkössentterinään Koho tai loukkaantumisherkkä Löfman? Vahvasti epäilen. Kyllä sieltä ykkössena SaiPaan vielä saapuu ennen runkosarjan alkua. Ja markkinat eivät ole todellakaan tyhjät, paitsi ehkä Ilveksen Hiitelälle. Vapaita pelaajia löytyy pilvin pimein. Pitää vaan etsiä ne oikeat yksilöt.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ja mitä tulee noihin ykkössenoihin ja ykkösmaalivahteihin niin kyllähän ne löytyvät kuluneen kauden joukkueesta. Markkinat on aika tyhjät kun KHL vie liigan parhaat ja ''isot pahat seurat'' imuroi nousevat pelaajat pienistä joukkueista.

Kyllä SaiPa etsii uutta ykkössentteriä, ja todennäköisesti siihen rooliin istuu pohjoisamerikkalainen pelaaja. Ei Kohoa tai Löfmania olla siihen rooliin nostamassa.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Eipä nyt turhaan hermoilla niiden kärkimiesten sopimuksista, kyllä ne sieltä varmasti aikanaan tulee. Minä arvelen, että elo- syyskuun vaihteen tienoilla on nimet tiedossa, silloin on säästynyt kolmen kuukauden palkka heidän osaltaan, varmaan ainakin 50 tonnia yhteensä, ehkä säästö on suurempikin.
Ja, varmasti markkinat ei ole elokuussa vielä tyhjät, pelipaikkaa etsiviä pelaajia on silloin vielä runsaasti markkinoilla.

Salcidon uskon kyllä tulevan, ilmeisesti artistisopimuksella, mutta pomputtelevaa Puurulaa ei tänne tarvita, jotain varmempaa on löydyttävä, mistä ja kuka, siinäpä kysymys?
 

Ralph

Jäsen
Sitten jollakin HPK:lla on jo joukkueen kasaus helvetin hyvässä jamassa jo tässä vaiheessa. Ja millä ihmeellä ne keräävät hyvän joukkueen vuodesta toiseen vaikka firma kelluu juuri ja juuri pinnalla taloudellisesti?? Firmalla on varmasti yli miljoona pystyssä ja sinne vaan miehiä haalitaan..

Ei nyt joka vuosi HPK:llakaan mikään niin kauhean kova jengi paperilla. Mutta HPK tunnetaan joukkueena jossa pelaajat pääsevät urallaan hyvin eteenpäin. Tuo asia lisää mielenkiintoa tulla HPK:hon kuten myös se että Hämeenlinna sijaitsee hyvin sopivan etäisyyden päässä niin Helsingistä, Turusta kuin Tampereesta.

Kyllähän SaiPalla on tapana napata jotain mielenkiintoisia nimiä ympäri maailmaa. Harmi vain että Elmeri Kaksonen lähtee. Kuitenkin Jesper Piitulainen on hyvä hankinta SaiPalta. Mutta kyllähän tuo päävalmentaja mietityttää.

Ja Joni Puurulahan on tosiaan siitä tunnettu, ettei pää kestä kovia pelejä. Voi hyvinkin tulla puskista ja auttaa SaiPaa kohti kympin sakkia. Sitten jos pääsisi aina puolivälieriin, tulisi Puurulalle tutusti vellit housuun. Mutta tosiaan, jos ei ole tulossa SaiPaan niin turha siitä on puhua.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Pitää myös muistaa noita soppareita hinkuessa, että johdon pitää ottaa huomioon myös sellainen asia kuin julkisuus mietittäessä kausarimyyntiä. Nyt jos 1-sentteri julkaistaisi, se hukkuu pleijareiden, NHL:n ja tulevien mm-kisojen massaan. NIIN mediaseksikäs SaiPa tunnetusti on. Silloin kun muualla hiljaista se "pommi" pitää iskeä, jotta max julkisuusarvo saataisiin myös yhteistyökumppaneiden näkökulmasta.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Ensi kauden joukkueeseen minulla ei ole mitään lisättävää tässä vaiheessa mutta pakko nostaa esille huomionarvoinen seikka. On totta, että puhun nyt SaiPan tapauksessa erityisestä kaudesta mutta loppukeväästä 2005 oli jatkoajassa jopa tätäkin pahempi maailmanlopun meininki päällä. Allekirjoittanut mukaan lukien uusia hankintoja (esim. Koskenkorva) ei juuri arvostettu ja pidettiin todennäköisenä SaiPan jumbosijaa.

Kausi meni sitten vähän paremmin siitäkin huolimatta, että ykkösvahdiksi kunniavelkaansa makselemaan tullut Duba karkasi elokuussa kuin rotta uppoavasta laivasta Ruotsin puolelle.

My point is.. Kärsivällisyyttä hyvät ystävät. Ei joukkueen pidä olla valmis, kun ei olla vielä edes mennyttä kautta saatu liigan osalta pakettiin.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Meinaat että SaiPa lähtee kauteen ykkössentterinään Koho tai loukkaantumisherkkä Löfman? Vahvasti epäilen. Kyllä sieltä ykkössena SaiPaan vielä saapuu ennen runkosarjan alkua.

Jos kahtotaan takavuosiin niin 05-06 kaudelta lähtien ykkössenat ovat olleet nämä: ViitaLuoma - Lundberg - Immonen - Immonen - Redenbach - Redenbach - Koskiranta.

Onnistujia näistä on olleet nämä suomalaiset jotka ovat kasvaneet vastuuseen. Lundberg ei häikäissyt 06-07 ja Rede oli sukka 10-11.

Vastaus on siis kyllä, Löfman on ykkössena, Koho kakkonen, Flinck kolmonen, Tirkkonen nelonen.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No eipä todellakaan ole seuran asia alkaa ampumaan kannattajien keskuudessa liikkuvia huhuja. Nyt jos Kallioniemi tiedottaisi että Puurula EI ole SaiPan mies ensi kaudella, niin sen jälkeen ei toimistolla tarvitsisi muuta tehdäkään kuin kommentoida huhuja.

No en nyt varmastikkaan tarkoittanutkaan kirjaimellisesti tuota tekstiä, että SaiPan pitäisi pitää joku tiedoitustilaisuus ja ilmoittaa, että Puurula ei ole SaiPan uusi maalivahti. Lähinnä vain ylipäätään tarkoitin, että voisi tulla ilmoitus uudesta maalivahdista sopimuksenjulkistamisen muodossa mahdollisimman pian niin päästäisiin tästä ikävästä huhusta eroon. Moni voisi pyyhkiä tuskan hikensä otsaltaan, mikäli nyt julkistaminen on ylipäätään edes mahdollista. Eihän SaiPalla välttämättä ole edes sopimusta vielä toisen molarin kanssa tai sitten herralla on vielä pelit menossa.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään laitteli eräs kaveri tekstiviestiä, että Jokinen olisi kuuleman mukaan varma nimi SaiPaan ensi kaudeksi, ja pari kanukkia olisi teille tulossa. Nimiä ei kuitenkaan kertonut noiden kanadalaisten kohdalla, että en sitten tiedä onko nuo ihan yhtä tyhjän kanssa, päätinpä vain kuitenkin tulla tänne siitä kirjoittamaan.

Sori.

Joo ei mitään kyllähän noista parista Can/Usan pelaajasta olen itsekkin kuullut jo tovi sitten, mutta en tiedä miten sopimusneuvottelut heidän kanssaan on menneet paitsi tuon toisen kanssa taisi olla sopimus jo tehtynäkin muutamia viikkoja takaperin. Jokisesta täällä oli jotain huhuilua aiemmin ja kyllähän tuo Jokinen kelpaisi varsin hyvin ja Pohjois-Amerikkalaiset istutetaan sitten varmaan ykköskenttään. Saisi vaan pikkuhiljaa tulla jotain uutisia noista sopimuksista kun rupiaa ahistamaan kun kärkijätkät puuttuvat vielä kokonaan.
 
Viimeksi muokattu:

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
Mielenkiinolla odotan että minkälaisia miehiä sieltä rapakon takaa raahataan..toivottavasti toinen olisi ainakin pienehkö ja nopea..ja toinen sitten vähän fyysisempi..pelintekijä ja snaipperi, ihan kumminpäin vaan..

Sitten tuosta Jokisesta.. mielenkiintosta että on SaiPaan tulossa, kuitenkin statsit on melko kovat liiga jäille...

SM-Liigassa 109 peliä 99 pistettä
AHL:ssä 9 peliä 9 pistettä
NHL:ssä 1041 peliä 683 pistettä..

http://eliteprospects.com/player.php?player=2679

Aijoo, voi perkule...se olikin Tommi...

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=10737

Nooh tervetuloa lyömään läpi liigajäille...paljon käyttökelposempi kuin koodinimi "Poukkula", mahdollisuushan on jopa 2 ketjuun, mistä sitä tietää..

Tuosta 2 ketjun viimisestä paikasta tuleekin kova kapina jos kaikki seuraavat potentiaaliset pelurit SaiPassa ensikaudella pelaavat...
Jekimovs, Piitulainen, Leivo ja Jokinen

Hyökkäysketjut:
Mustalla sopimuspelaajat, alleviivatut melko varmoja tapauksia, ja muut joille kuuluisi mielestäni sopimukset..

"Kanukki" - "Kanukki 2" - Mankinen
Löfman - Koho - Jokinen
Leivo - Flinck - Piitulainen/Jekimovs
Paalanen - Hämäläinen V - Vauhkonen/Koskinen
Koivisto - Kaijonmaa - Hämäläinen R
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös