Ryan VandenBussche Jokereihin

  • 184 830
  • 769

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Juoni kirjoitti:
Ja vielä jännittävämpää on saada ratkaisu siihen, mikä on kaverin lempinimi. Tässä ketjussa on varmaan toistakymmentä erilaista ehdotusta tyrkätty, kuka keksii vielä lisää?

VandenBussche-VandenBussi-Bussi-Dösä!
Metro meni jo, muttä Dösä tuli.

Vandy ei kyllä taivu suomalaisten suuhun. Edes nyrkillä.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Kokonaisvaltainen kehittyjä

Voi veljet, sellainen NHL-mittakaavassa semi-legendan tasoinen sisu-enforcer (nyt voi sanoa sisu!) saatiin sitten rosteriin! Pakko olikin ottaa wanha jengi kasaan ja buukata piljetit Vandyn ja Lostarin&seiskapasin kokoontumisajoihin. Ainoa pelko puserossa on vain se, ettei tuomareiden tekstiviestirinki ole jo kehittänyt kokonaisvaltaista pelikieltoa paikalliseen. Iisisti Vandy ennen paikallista, jooko.

Ei muuta kun veikkauksia onko Helsingin keskustan yöllinen valaistus Vandylle a) riittävän kirkas b) liian kirkas.

Masa sä koulututat meitä kaikkia!
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Panzerfaust kirjoitti:
Vandy = Vandi tai Vändi. Helpostihan tuo suomeksi vähän kääntämällä taipuu.

Vitsihän se oli. Kuten tuo Dösäkin. Puolet ihmisistä ei vain tajua, että vandy lausutaan vändi eikä vanty.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Panzerfaust kirjoitti:
Vandyn ketju on saanut Jatkoajassa reilu 12 tunnissa lähes 70 000 lukukertaa.
Näinpä kato. Brändi kiinnostaa - ja perinteet. Vandyn ketju on saanut vuorokaudessa saman verran osumia kuin naapurin Kuolaketju. Noh, jotkut jengit kerää taitopelaajia ja jotkut jotain muita.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Panzerfaust kirjoitti:
Vandyn ketju on saanut Jatkoajassa reilu 12 tunnissa lähes 70 000 lukukertaa.
Hyvä pointti. Vastaava ketju HIFK-taustaisesta Jokereiden ykkössentteristä ja pistepörssiä ylivoimaisesti johtavasta syksyn sensaatiosta Kim Hirschovitsista on neljän kuukauden aikana kerännyt hiukan enemmän lukukertoja. Mutta onneksi ei kiinnosta ketään, oikeesti. Otetaan korjaus tuohon edelliseen, H&M pankaa niitä T-paitoja painoon sellainen 7500kpl heti.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
iiron_troikka kirjoitti:
tässä näyte miten Vandenbussche pärjäsi aikanaan liigan nykyistä ykkösmies Heleniusta vastaan:

Tuo Helgen hieno näytös on yksi tunnetuimpia Samin voittoja. Vandy pääsi sitten myöhemmin tasoittamaan verisesti tilit Heleniuksen kanssa.


Tässä pätkässä Vandy tyrmää ja Nick Kypreokselle tulee nukkumatti:

http://www.youtube.com/watch?v=KodUjdydnD0
 
Viimeksi muokattu:

Zenith

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Arsenal,Philadelphia Flyers
Ja kannattaa käydä Hockeyfights.com:ista tsekkaamassa VandenBucche vs. P-J Stock matsi. Loistava hankinta naapureilta. Saa Patekin kunnon vastuksen ;)
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Mulle kans

Gags kirjoitti:
Täytyy vain toivoa että tuomarit ovat Suomessa yhtä tottelevaisia ja pysyvät poissa Vandyn keittiöstä. Tässä nyt taas ilmainen vinkki Jokereiden markkinointiosastolle:

Painattakaa nyt pikaisesti sellainen about 1000-1500 T-paitaa jossa edessä lukee yksinkertaisesti "Vandy" isolla college-sport fontilla ja selässä pienellä olkapäiden kohdalla "stay out of my kitchen". Jos saatte myyntiin jo Ässä-otteluun, pankaa yksi mulle sivuun, kokoa XL. Ei muuta

Ainahan saa haaveilla, ei taida kuitenkaan jäyhä markkinointikoneisto käynnistyä. Ei edes yskähdellen. Itse tilaisin hetimiten 5 kpl kokoa XL.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Gags kirjoitti:
Niin, Jokereillahan on tällä ns. goonipuolella ihan luonteva jatkumo Dave Moylanin, Gary Yaremchuckin, Sean Gagnonin, Sami Heleniuksen ja Brad Nortonin kautta Ryan VandenBusscheen, joten ihan brändin mukainen hankinta.

Ihan mielenkiintokysymys: montako peliä Jokeripaidassa kyseiseillä oldschooljokerigooneilla on plakkarissa yhteensä? Joku 120 kpl? Onneksi teillä on valmentaja joka osaa käyttää tätä työkalua, sillä Jokerihistoriassa kyseisiä valmentajia on aiemmin ollut 1 kpl eli Raimo Summanen. Jokereiden lievän identiteettikriisin huomaa tässä ketjussa, kun brändin faneilta tulee enemmän kiitosta kyseisen hemmon hankkimisesta liigaan kuin omilta. Me tiedetään missä me seistään. ;)
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
iiron_troikka kirjoitti:
Ketjussa vaatimattomat 16 sivua, enkä jaksa koko ketjua kahlata tämän asian takia läpi joten... tässä näyte miten Vandenbussche pärjäsi aikanaan liigan nykyistä ykkösmies Heleniusta vastaan:

http://www.youtube.com/watch?v=f1h7kY5W0Jk&mode=related&search=

Tällä logiikalla Helenius ja Vandy ovat siis jaetulla ykköstilalla liigan ykkösmies mittelöinnissä?

Kaksi kertaa ovat kohdanneet, linkittämässäsi clipissä Vande ottaa pataan ja toisessa mittelössä Vande vetäisee Helgeltä ns. hanat auki!
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Hieno

homma ! Tervetuloa! Otat turpaan tai et mutta jos taistelua saadaan niin hienoa. Kyllä sieltä vielä sentterikin saapuu (jossain vaiheessa).

Suurin kiitos tästä hankinnasta kuuluu eräälle loistavalle persoonalle joka jaksoi äijiä tarjota Jokereille! Upeaa!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Pressiboxi kirjoitti:
Busse näkyy olevan kummankin ip-lehden lööpissä poliisin tönimisestä:

http://www.iltalehti.fi/etusivu/
http://www.iltasanomat.fi/digilehti/maksu_default.asp?dlid=1240281

Mehevä hype ainakin syntymässä!

No tämän jälkeen ei ainakaan yksikään Jokeri-fani tule vaatimaan että Jere pitäisi sulkea pois liigasta kun omassa joukkueessa on poliisinhakkaaja.
Masa väittää vielä kirkkain silmin että hän ei tiennyt asiasta mitään vaikka se on ollut julkisuudessa jo iät ajat.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
mixu kirjoitti:
Jere pitäisi sulkea pois liigasta kun omassa joukkueessa on poliisinhakkaaja.
Nyt ei Jerekään enää hyppele silmille kun tietää, että isästäkään ei ole apua... ;-) (siis tosi iso hymiö)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Bismarck kirjoitti:
Onneksi teillä on valmentaja joka osaa käyttää tätä työkalua, sillä Jokerihistoriassa kyseisiä valmentajia on aiemmin ollut 1 kpl eli Raimo Summanen.
Tämä asiahan todettiin jo aiemmin tässä ketjussa, eikä käsittääkseni kukaan ole ollut ainakaan erimieltä asiasta?

Kun täällä nyt kovasti osa porukasta vääntää tuosta Vandyn tarpeellisuudesta ja hakee esimerkkejä aikaisemmilta kausilta, niin muistettakoon kuitenkin että viimeksi kun Jokereita valmensi joku, jolla oli edes aavistusta tällaisen pelotteen käyttämisestä, oli Summanen&Westerlund aikana, jolloin joukkueessa pelasi Sean Gagnon. En usko että täältä löytyy ainuttakaan kirjoittajaa, joka olisi sitä mieltä etteikö Gagnon hoitanut tonttiaan ja ns. ajanut asiaansa?

Jos ja kun halutaan mitata herrojen Helenius ja Norton käyttöarvoa Jortikan ja Lindströmin valmennuksessa, niin pitää huomioida myös valmentajien vaikutus asiaan. Ei se ole Heleniuksen ja Nortonin vika, että heidät hankittiin näiden herrojen valmennuksessa oleviin joukkueisiin, eikä heistä näin saatu kaikkea irti.

Eli nyt kun Vandy on hankittu Doug Sheddenin valmentamaan joukkueeseen, pitää Vandyn merkitystä joukkueelle peilata myös valmentajaan. Minä ainakin uskon ihan rehellisesti että Shedden löytää Vandylle käyttöä ja tämä hoitaa annetut hommat täysin ammattimaisesti ja menestyksellä. Onko joku ihan oikeasti erimieltä?
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Pressiboxi kirjoitti:
Busse näkyy olevan kummankin ip-lehden lööpissä poliisin tönimisestä:

Niin, oikeudessahan tätä kaveria ei ole vielä tuomittu. Tuon koppalakin vahingonkorvausvaateista ( 10 milj. taalaa ) päätellen oma arvaukseni on että kyseessä on taas tätä Pohjois- Amerikkalaista skeidaa jossa yritetään ammattilaisurheilijalta puristaa isot rahat pois. Kaveri tuskin on tuota summaa kuunapäivänä edes tienannut, ei lähellekkään.

Turhaa spekulaatiota mutta oma arvaukseni on että VDB saa sakot ja joutuu suorittamaan yhdyskuntapalvelua pitämällä urheilukoulua syrjäytyneille nuorille, tai taluttamaan sokeita mummoja tien yli kunhan kerkeää kiireiltään. Jos jotain oikein katastrofaalista olisi tehnyt niin ei todennäköisesti olisi maasta saanut poistua lainkaan.

IP-lehdet briljeeraa vaan tehden tikusta asiaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
RoopeS kirjoitti:
Onnea vaan naapurille. Nyt teillä on uuden jokeribrändinnäköinen jätkä jonka ympärille voi rakentaa kokonaan uudenlaisen joukkueen..:o)

Tämä hankinta on ihan Aimo Mäkisen traditioita noudattava.

Kyllä on juu. Näitä taitopelaajia meillä Jokereissa on aina kunnioitettu ja näistä taitureista aina haaveiltu. Hienoa että Janeckyn perintö saa vihdoin arvoistansa jatkoa meidän paidassa.

Ja nyt ei enää ole huolta Hirson maaliputkesta, meillä on tässä uusi taikuri. Meidän minnihiiri (Tomek, Kanki ja kumppanit) joukkue kasvoi kaksi metriä lisää pituutta.

Kiitos Hjallis. Masa on jumala.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
flintstone kirjoitti:
Kiitos Hjallis.

Paskaahan tuo Hjallis on taas teille käteen lyönyt. Liigaa dominoiva joukkue ja nyt vielä väriläiskä, joka sekä tuo muutaman uuden myllyistä pitävän katsojan jäähalliin että antaa niille pelaajille työrauhan, joista on enemmän hyötyä jäällä kuin suihkussa. Tämän lisäksi joukkueessa on vielä kaksi ulkomaalaispaikkaa käyttämättä ja odottamassa verorajan umpeutumista.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Neely kirjoitti:
Jos jotain oikein katastrofaalista olisi tehnyt niin ei todennäköisesti olisi maasta saanut poistua lainkaan.

Jos olisi vaarana esim vankeustuomio, niin en itsekään uskoisi, että olisi maasta saanut poistua, vaikka vain Känädä onkin. Vandy suojelee omia kavereitaan kaukalonkin ulkopuolella!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ohmi kirjoitti:
Paskaahan tuo Hjallis on taas teille käteen lyönyt. Liigaa dominoiva joukkue ja nyt vielä väriläiskä, joka sekä tuo muutaman uuden myllyistä pitävän katsojan jäähalliin että antaa niille pelaajille työrauhan, joista on enemmän hyötyä jäällä kuin suihkussa. Tämän lisäksi joukkueessa on vielä kaksi ulkomaalaispaikkaa käyttämättä ja odottamassa verorajan umpeutumista.

Ja taas hetken päästä saadaan katsella kun Andersson pelaa HPK:n paidassa, mutta ei se mitään kunhan tällaiset väriläiskät (ilmeisesti verenpunainen) saa tulla elvistelemään tänne. Milloinkohan me saadaan lukea kuinka Vandy kertoo ruuvaavansa jonkun vastustajan pään irti. On se vain hienoa.

Näistä kädettömistä duunareistahan meillä olikin ennestään niin pirullisen suuri pula. Ja liigassahan on perinteisesti tehnyt näillä tappelijoilla aivan käsittämättömän paljon. Ja mestaruus on aina mennyt sellaiselle joukkueelle jolla on liigan kovin tappelija. Mä en vain ymmärrä mitä aukkoa tällä hankinnalla paikattiin? Meillä taisi olla SM-liigan varsinainen minnihiiri joukkue ennen Vandy tuloa, mä en vain ollut huomannut sitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös