Roster Watch 2004-2005

  • 59 292
  • 334
Tila
Viestiketju on suljettu.

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No niin, saatiinhan sinne jo Virtanen ja Makkonenkin. Ainakin vielä hetki sitten rosteri näytti, että meillä pelaa ensi kaudella Ahon kaksoset, Matti ja Matti! Taitaa hiukan elää vielä tuo lista...

Ilahduttaa muuten nuo Bakken ja Kaken sopparit - vuoteen 2006.

Edit: toinen Ahon kaksosista on poistunut vahvuudesta. ;)
 
Viimeksi muokattu:

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Oma hahmotelmani 16.4. tilanteessa.

Maalivahdit
Teemu Lassila - Tuomo Karjalainen
Ari Reunanen

Puolustajat
Jiri Vykoukal - Antti Hulkkonen
David Schneider - Markus Seikola
Marko Kiprusoff - Simon Backmann
Marko Kauppinen - Markku Paukkunen

Hyökkääjät
Kai Nurminen - Antti Aalto - X.X.
Ville Vahalahti - X.X. - Mika Alatalo
Marco Tuokko - Jussi Makkonen - Arttu Virtanen
Matias Metsäranta - Markus Kankaanperä - Tomi Sykkö
Tuukka Pulliainen - Matti Aho
 

#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
hiphei ja hurraa!!!
PamPam jatkaa sitten ensi kaudella yleisön ihastuttamista(vieras) ja vihahduttamista(koti).Toi Kangenkin sopimus oli kyllä allekirjoittaneelle kanssa aika pommi.Joren sanoja lainatakseni voisin todeta,että:"Tulos tai ulos!"Eli ulos! Ilmeisesti työvoimatoimisto ja TPS tekee jonkin sortin yhteistyötä työttömyyden välttämiseksi.Toivottavasti saadaan edes jotain tukea hankkeeseen.Viime kauden joukkue oli hienoa työtä Jokelt&kumppaneilta,mutta ensi kaudeksi ilmeisesti palataan taisteluun The Pena Trophystä.

Ehkä on vielä turhan aikaista maalailla piruja seinille,mutta alku ei todellakaan lupaa hyvää.Vielä jos Koivu paikataan Niinimäellä niin ainakin meikäläisen verenpaine nousee huolestuttavalle asteelle.

Oisko Oloneuvoksella tai muilla asioista perillä olevilla tietoa Liedon ihmiskuulan tilanteesta?Kovasti toivoisin Nikon ensi kaudella Tepsissä näkeväni...
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Jonssonista lisää tuolla.

edit: toisaalta, ehtihän Aftonbladet kertoa esim. Tuulolan varmat siirrot Frölundaan ja Färjestadiinkin.
 
Viimeksi muokattu:

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: *Nyyh*

Viestin lähetti Oloneuvos
Täytyy sanoa, että en ymmärrä minäkään näitä mainittuja jatkosopimuksia. Tosin Kimmo Eronen kummittelee ilmeisesti vielä kulisseissa, joten katsotaan nyt. Aika vaikealta tuntuu kyllä noita Paukkusen ja Kankaanperän sopimuksia järjellä perustella. Löytyykö selitys sitten kytkyistä, mene ja tiedä.

Kytkyjä saisi tulla lisääkin, sillä tuo ei tällä hetkellä välttämättä ole mitalitason rosteri ensi kaudelle? Alaspäin ollaan tähänastisten lähtijöiden ja uusien rekrytointien balanssissa menossa ja esim. HIFK, HPK ja Jokerit todennäköisesti tulevat rinnalle ja ohi. Kunnon ykkös/kakkossentteriä, huippuluokan oikeaa laitaa ja puolustuksen todellista johtajaa tuo paketti vielä ainakin huutaa. Puhumattakaan tietenkään S. Koivusta, Bergistä, Salosta & Kipperistä. Mutta NHL-avut ovat vielä monen mutkan takana.


[vakavasti viihteen puolelle menevää visiointia]Mikä muuten mahtaa olla Hurmeen Jampan tilanne? Onko sairaus taltutettu & tunnistettu? 2004-05 voisi olla mainio tilaisuus kuntouttaa itsenä takaisin huipputikkiin Tepsin paidassa?[/vakavasti viihteen puolelle menevää visiointia]
 
Viimeksi muokattu:

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Viestin lähetti kosh
Jonssonista lisää tuolla.

"Because he is ultra-aggressive offensively, he gets caught out of position and has been known to blow assignments in his own end, leading to goals against."

Siis voi helvetti. Kuka meillä puolustaa ensi kaudella? Lisää vaan näitä vaahtosammuttimen kokoisia kynäilijöitä pakistoon. Ehkä saamme nähdä ensi kaudella kun molemmat puolustajat törmäävät vastustajan maalin takana toisiinsa ja vastustaja pääsee rankaisemaan kolmella nollaa vastaan.

Nyt sitä lihaosastoa maalinedustalle, näitä vitun neppailijoita alkaa olemaan jo liikaa!
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Re: Re: Re: *Nyyh*

Viestin lähetti Pressiboxi
Kytkyjä saisi tulla lisääkin, sillä tuo ei tällä hetkellä välttämättä ole mitalitason rosteri ensi kaudelle? Alaspäin ollaan tähänastisten lähtijöiden ja uusien rekrytointien balanssissa menossa ja esim. HIFK, HPK ja Jokerit todennäköisesti tulevat rinnalle ja ohi.

Täsmälleen näin. TPS menettää Elorannan ja Koivun. Saman tasoisia kavereita voikin olla vaikea löytää. Tänne kantautuneiden tietojen/huhujen mukaan sanotut seurat tosiaan vahvistavat joukkueitaan melkoisesti. Katsotaan nyt Liuksen, Rauteen ja Mikkolan lopullinen osoite. Näistä riippumatta tarvitaan vähintään yksi kova sentteri ja laitahyökkääjä. Jos kaikki lähtevät, tarvitaan enemmän.

Pakistosta en olisi erityisen huolissani. Hyökkäyksestä sitten senkin edestä. Tuolla eturivillä kun ei juhlita tulevassa sarjassa. Muistetaan nyt kuitenkin, ettei hulluille, eikä herroille sopisi näyttää keskeneräistä työtä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Re: Re: *Nyyh*

Viestin lähetti Oloneuvos
Muistetaan nyt kuitenkin, ettei hulluille, eikä herroille sopisi näyttää keskeneräistä työtä.

Seurakin kusee tässä hiukan omaan nilkkaansa. Asioista tiedottaminen on perin epäsuunnitelmallista, jälleen kerran.
 

GeneRation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lars Jonsson on kumminkin ihan mukavan kokoinen
187 cm, 94 kg

Joten edellytyksiä fyysisellä puolella pitäisi olla.

edit: paino
 
Viimeksi muokattu:

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Tätä oli pitkään pelätty

Miksi Palloseura tekee jatkosopimuksen Mikko Kankaanperän kanssa ? Pelilliset avut eivät oikeuta uutta diiliä, mutta ilmeisesti todellakin on niin, että määrätyt agentit tekevät useamman pelaajan pakettiratkaisuja tyyliin "jos haluatte X:n jatkavan olisi suotavaa kiinnittää myös Y."

Paukkusestakin olisi pitänyt jo viimein päästä eroon. Herra 45 tosin mielestäni kehittyi päättyneen kauden aikana, mutta on edelleenkin alakerran selvästi heikoin lenkki.

Ehdin jo elää siinä toivossa, että tänä keväänä nämä määrätyt "ikuiset lupaukset" viimein kipataan yli laidan ja tilalle ajettaisiin Tuomaaloita, Makkosia ym. junnuja, joilla on todellista potentiaalia. Pelaajista, jotka eivät ole kolmessa liigakaudessa kehittyneet juuri nimeksikään, pitää päästä eroon.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Viestin lähetti Iceberg


Siis voi helvetti. Kuka meillä puolustaa ensi kaudella?

Nyt sitä lihaosastoa maalinedustalle, näitä vitun neppailijoita alkaa olemaan jo liikaa!

Jonsson: 6'1 198
Tallinder: 6'3 194
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Viestin lähetti Rosoh
Jonsson: 6'1 198
Tallinder: 6'3 194

Jeps, 6'1 taitaa olla jotain 186 cm? Meni taas kerran tämä mittayksikkö vituralleen. Mutta pääpointti olikin siinä, että kiekollisia puolustajia alkaa olemaan jo yli tarpeiden. Tuskin Jonssonkaan on ratkaisu jo viime kaudella kiusanneeseen maalinedustapeliongelmaan.
 

Limppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Oloneuvos
Pakistosta en olisi erityisen huolissani. Hyökkäyksestä sitten senkin edestä. Tuolla eturivillä kun ei juhlita tulevassa sarjassa. Muistetaan nyt kuitenkin, ettei hulluille, eikä herroille sopisi näyttää keskeneräistä työtä.

Samaa mieltä!
Ihmetyttää muutenkin kun jatkuvasti kuuluu Palloseuran neuvottelevan uusien pakkien kanssa, vaikka jo nyt on sopimukset viiden täyden pakkiparin kanssa. Lisäksi neuvottelut Passon ja Jonssonin kanssa ovat mitä ilmeisemmin käynnissä ja kun vielä muistetaan, että rapakon takaa on MAHDOLLISESTI tulossa ainakin Iso-Aki. Tosin änärilakkoa ei sovi tuijottaa suunnitellessa ensi kauden joukkuetta.
Jos nyt voimassa olevien soppareiden lisäksi tulee edes 2 kokeneempaa pakkia lisää, on pohja pois J.Koivun "omat-junnut-liigaa-pelaamaan" -paasaamiselta. Vai ollaanko menossa Jursin aikaiseen (kalliiseen) systeemiin, jossa toinen joukkueellinen katsoo aina pelin katsomosta?
Mahdollinen selitys pakkien määrään löytyy, jos Ruissalon herroilla on jotain sellaista tietoa, jota me tavikset emme saa vielä tietää, koskien esim. yllättäviä lähtijöitä.

On helppoa jo nyt kuvitella, miten joulutauolla mestisjoukkueet ja liigan häntäpään jengit tilaavat Ruissalosta tekstiviestillä itselleen pakkiparin Palloseuran ns. ylijäämävarastosta.

Ihmetellen: Limppu
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Viestin lähetti Iceberg
Jeps, 6'1 taitaa olla jotain 186 cm? Jonssonkaan on ratkaisu jo viime kaudella kiusanneeseen maalinedustapeliongelmaan.

Ei kannata vielä tuomita, varsinkaan kun äijä ei ole edes vielä rosterissa.

Vertailun vuoksi:
Mäkiaho: 182 cm / 95 kg
Raju-Erkki: 187 cm / 94 kg.

Pienenmpikin kroppa lisättynä aimo-annoksella ilkeyttä tuo jo sen maalinedus-peloitteen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Onko kenelläkään tietoa Kimmo Rintasen tilanteesta? Kloten Flyers kuulemma antais Rintsin lähteä, koska Klotenhan on talousvaikeuksissa... Olis hyvä mies TePSiin..
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tämän päivän Veikkaaja osaa kertoa, että Mikko Rautee siirtyy Ruotsiin ja Leksandin joukkueeseen, eikä suinkaan Venäjälle niin kuin on spekuloitu pitkin kevättä. Jukka Koivu kertoo samaisessa aviisissa, että muutamien pelaajien kanssa väännetään tällä hetkellä sopimuksia ja ulkomaalaisten kanssa ei höntyillä. Jukan sanoin: "Silakkaa on maailmalla paljon, mutta lohta vain vähän" Tämä tietysti tarkoittaa, että mitään hasardiluokan ulkomaalaisia ei TPS:ään haluta.
 

Lätkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Re: Re: Re: *Nyyh*

Viestin lähetti Juippi
Pelaajat, joista halusin ehdottomasti eroon kauden loputtua olivat Paukkunen ja Kankaanperä. Nyt on molemmila sopimukset taskussa ja kyllä ottaa päähän. Saavat miehet osoittaa taitonsa jäällä ja voin perua puheitani. Pam Pamin taso on nähty. Kankaanperältä voisi odottaa jotain, mutta paljon pitäisi kehitystä tapahtua hänelläkin ja eipä se ole helppoa vaikean loukkaantumkisen jälkeen. Prkl! ... onhan meillä Kirpu.

Katotaan miten naama on ens keväänä ku huomataan Tps:n puolustuksen olevan liigan parhaimmistoa. Olisiko maalivahtiosasto kuitenkin se heikkolenkki? Kyllä tosta arsenaalista joku aina erottuu huonoudellaan, mutta en vieläkään näe perusteita Kuopion pojan pilkkaamiseen, meinaan sen verran poika paransi otteita kauden mittaan... Kipru on sitäpaitsi ISO kysymysmerkki, vaikka pelaakin varmasti playoffseissa kovia minuutteja rauhallisemman runkosarjan jälkeen... Mutta enemmän on pulaa senttereistä!!! Miten olis joku rauman ulkomaisista lähtijöistä vai löytyiskö ruotsin divareista. joku Brett "Herkinsin" tasoinen syöttökone Nuijan(Kaitsun) rinnalle?
 

DaffyDuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Juippi
Tämän päivän Veikkaaja osaa kertoa, että Mikko Rautee siirtyy Ruotsiin ja Leksandin joukkueeseen, eikä suinkaan Venäjälle niin kuin on spekuloitu pitkin kevättä.

Aika yllättävä siirto, ottaen huomion että Leksand pelaa ensi kaudella allsvenskanissa. Rautee --> Leksand, Jonsson ---> TPS??? Saattaa olla aika huono veto meidän kannalta...
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
1 +1 = jotain tai sitten ei

Puhelinsalaisuus on tietenkin olemassa, mutta kuulin eilen Jukka Koivun puhuvan puhelimessa jotain 150 000 eurosta ja että juttu ratkaa tänään. En todellakaan tiedä onko Jukka ostamassa kaksiota yliopiston kadulta vai onko siinä uuden lohen pyyntihinta?

Saattaa olla siis jotain aivan muuta kuin tähän ketjuun liittyvä asia, mutta toisaalta ehkä ei. Tiedotustilaisuutta odotellen...
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: 1 +1 = jotain tai sitten ei

Viestin lähetti Jii
Puhelinsalaisuus on tietenkin olemassa, mutta kuulin eilen Jukka Koivun puhuvan puhelimessa jotain 150 000 eurosta ja että juttu ratkaa tänään. En todellakaan tiedä onko Jukka ostamassa kaksiota yliopiston kadulta vai onko siinä uuden lohen pyyntihinta?

Myönnä pois, että olet Soneran leivissä...

Ei taida kyllä lohea nousta tuolla 150 k€:lla, kun on lueskellut Jokereihin tulevien huippupelaajien palkkoja -hinta 250 k€/kappale.

Koivu puhui kenties Paukkusen ensi kauden palkasta!?
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Itse toivoisin siirtojen tapahtuvan "päittäin":

Peltosen korvaa Lars Jonsson
Kauppisen, jos lähtee Kiprusoff
Kiviharjun Mäkiaho
M. Koivun Niinimäki
Elorannan Rintanen

Tällä tapaa joukkue ei ainakaan heikkenisi viime kaudesta, vaan olisi entistä enemmän sekoittuneena taitoa, kovuutta ja luovaa hulluutta.
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näyttää Rauteen siirto löytyvän Leksandin nettisivuiltakin. Rakun kannalta tosiaan ihan hyvä hakea uusia haasteita. Peliaikaa ja vastuuta varmasti tarjolla mukavasti. Itse olisin voinut Rauteen pitääkkin, mutta ei voi mitään.

Kenties saamme sitten Jonssonia tänne suuntaan. Mielestäni ihan katsomisen arvoinen kortti. Tepsihän oli jo viime kaudella kiinnostunut tästä kaverista.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Stounifani
Näyttää Rauteen siirto löytyvän Leksandin nettisivuiltakin. Rakun kannalta tosiaan ihan hyvä hakea uusia haasteita. Peliaikaa ja vastuuta varmasti tarjolla mukavasti. Itse olisin voinut Rauteen pitääkkin, mutta ei voi mitään.

Kova menetys Palloseuralle. Raku oli tälläkin kaudella IMO suoritusvarmin TPS:n senttereistä. Huonoimman ja parhaimman päivän ero oli pieni Koivuun, Aaltoon ja Liukseen verrattuna. Play offissa kaveri oli (jälleen kerran) kovastikin elementissään.

Rakun omaa uraa ajatellen tämä on toki hyvä siirto. TPS-kuvio on tältä erää nähty ja on aika etsiä uusia haasteita. Jos peliaikaa tulee normaalisti, on tässä potentiaalinen superyllättäjä Elitserieniin ensi kaudeksi. Jotenkin luulen, että sikäläinen pelityyli palvelee Rauteen ominaisuuksia SM-liigaa paremmin?
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Viestin lähetti Pressiboxi
Jos peliaikaa tulee normaalisti, on tässä potentiaalinen superyllättäjä Elitserieniin ensi kaudeksi.

Ei Elitserieniin, vaan Allsvenskaniin. Leksand putosi tämän kauden päätteeksi pykälää alemmas. Se tässä hieman ihmetyttääkin. Luulisi nimittäin, että tuon ikäisenä (24v) haluaisi pelata korkeimmalla sarjatasolla, mutta Rautee valitsi toisin. No, eiköhän äijä tiedä mitä tekee ja haluaa. Lycka till vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös