Roster watch 2003-2004

  • 421 447
  • 2 893

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Kempes
Pärde
Sähän voisit nyt hahmotella parit-kolmet variaatiot ketjuja keinäsillä sekä uusikartanoilla ryyditettyinä. Ehkä mä sitten tajuaisin sun ajatuksenjuoksun.

Voi kun voisin sanoa, että on aina yhtä mukavaa kun joku "tietävämpi" vittuuntuu nuorempiensa pokkuroimattomasta käytöksestä, mutta kun en voi. Ei kuulu luonteeseen. Jos nyt kuitenkin heität tämän minulle, tottakai vastaan hasteeseen:

Pärssinen-Uusikartano-Kuhta

Spanhel/Vopat-Harkins-Vihko

Vopat/Spanhel-Keinänen-Järvinen

Luttinen-Holma-Fagerstedt/Hirschovits

Sano toki, jos kaipaat lisäapua.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Play-Stop-Rewind-Stop-Play-Stop-Rewind....

Jos jonkun tarvitsisi potkaista levysoitinta, Pärde voisi. Alkaa maistumaan puulta tämä ketjun lukeminen. Toivon ehdottomasti Hifk:lle voittoa tietenkin lauantaina. Pitkästä aikaa on nuo valmentaja asetelmat toisinpäin tuolla länsirannikolla.

No sitten asiaan. Miksi niin varakkaan ja korkean profiilin seuran kuin Hifk pitäisi kakkostason miehiä hommata =
- Viimeisen kuukauden ajan on ollut tämä prosessi päällä. Vahvistuksien hakemiseen tilanne on tällä hetkellä erittäin hyvä. Pelaajia on tarjolla todella paljon, sillä NHL-seurat ovat tehneet paljon rookie-sopimuksia lakon pelossa. Paljon kokeneita miehiä on vailla töitä, selvitti Virmanen.
Siinä komentti Virmas Masalta. Turhaan mitään Uusikartanoita ja Keinäsiä pyöritellän kun voisi löytyä Harkinseja ynnä muita.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Play-Stop-Rewind-Stop-Play-Stop-Rewind....

Viestin lähetti kapa76
Jos jonkun tarvitsisi potkaista levysoitinta, Pärde voisi.

Olet aivan oikeassa, puulta alkaa maistua. Koko ajan (itse varsinkin) jauhaa samaa vanhaa sontaa.

edit: Kirjoitin pitkän valitusvirren johdon toimettomuudesta ja omasta turhautumisestani siihen, mutta poistin sen samantien turhana. Katsotaan pystynkö olemaan jauhamatta samaa vanhaa jargonia ja kuinka kauan.

Pena, tee työsi ja hommaa tänne oikeita pelimiehiä. S**tanan tunari.
 

Jindebyne

Jäsen
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Heh heh...kova ketju joo! Ei ole mitat täyttävän kakkosen tasoa. Kuka tekee tossa ketjussa maalit? Entä Yyveen pyöritys?!

Jos ei löydetä niitä laadukkaita korvaajia niin mennään näillä nykyisillä ja valitetaan. Ei niitä uusikartanoita ja keinäsiä tarvitse jengiin hankkia vain sen takia että pakko on joku uusi mies saada.

Laatua, laatua.

Ja kaikella kunnoituksella, voisitko heittää ilmaan pari MAHDOLLISTA korvaajaa esim. kakkosen sentteriksi?

Uusikartano sopisi siihen aivan hyvin, tuskin älyttömän hintainen eikä veisi edes ulkomaalaispaikkaa. Tuskimpa ainakaan huonontaisi jengiä.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti Kempes
Toistan taas itseäni, ei mitkään Keinäset ja Uusi-Kartanot ole ratkaisu sentteripulmiin. Korkeamman profiilin jätkiä IFK:hon tarvitaan, jos niitä ei löydy, sitten pelataan näillä. Turha kuitenkaan yllämainituista nimistä on euroakaan maksaa.
Olen prikulleen samaa mieltä. Uusikartanon muistan hyvin IFK- ajaltaan, hyvä joukkuepelaaja ja kova tsemppari, mutta ei meillä ole oikeastaan mitään tarvetta Akille. Keinänenkin kuulostaa todella turhalta hankkeelta. Pystyisikö muka hän avaamaan kakkosketjun peliä sille tasolle, että maaleja alkaisi syntymään huomattavasti enemmän kuin nyt?

Otettaisiinko mielummin esimerkkiä naapurista, jonne hankittiin aika kova NHL-nimi Todd Warriner ja ainakin toistaiseksi fiksuksi hankinnaksi osoittautunut veskari Kevin Hodson? Ainakin ensinmainitun olisin ottanut milloin tahansa meille. Veskariasia ei ole tärkein huolenaihe, mikäli halutaan priorisoida puutteemme.

Ja muuten, ei sitä Araa käy oikeastaan syyttäminen mielestäni näistä parista tappiosta. IFK pelasi koko lokakuun oikeastaan aivan potentiaalinsa ylärajoilla, sillä ei tuo materiaali oikeuta yhtään parempaankaan. Etenkään, kun siihen lisätään 2001- junnujen, esim. Vihkon, Viitaluoman, Grunnin ja Häppölän totaalinen epäonnistuminen (toistaiseksi). Aravirta on hoitanut hommansa IFK:n päävalmentajana tähän mennessä mielestäni taitavasti.

Toimintaa, Pena.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos joku nyt haluaa edes uneksia mestaruudesta tällä, tai millä muulla kaudella tahansa, niin kannattaa jo heti alkuunsa unohtaa nimet tyyliin Uusikartano ja Keinänen jos puhutaan kakkossentterin tontista. Ja samaan listaan lisäisin sen joka kautisen iki-huhun, eli Kake Kauppilan. Vaikka äijä näyttäisikin Lahdessa tekevän kohtuullisia tehoja taas, niin miksi kolmas käynti IFK:ssa olisi yhtään sen parempi kuin kaksi aiempaa?
Uusikartanokin täällä kävi kahden kauden ajan pyörimässä, tehden huikeat 8 maalia (ja 32 pistettä). Eli siinäkö mestaruutta tavoittelevan joukkueen kakkossentteri? Ei kai sentään, vaikka kuinka olisikin muka kehittynyt maaseutukierroksellaan.
 

Borsato

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, NYR
Viestin lähetti Thornton
Jos joku nyt haluaa edes uneksia mestaruudesta tällä, tai millä muulla kaudella tahansa, niin kannattaa jo heti alkuunsa unohtaa nimet tyyliin Uusikartano ja Keinänen jos puhutaan kakkossentterin tontista. Ja samaan listaan lisäisin sen joka kautisen iki-huhun, eli Kake Kauppilan. Vaikka äijä näyttäisikin Lahdessa tekevän kohtuullisia tehoja taas, niin miksi kolmas käynti IFK:ssa olisi yhtään sen parempi kuin kaksi aiempaa?
Uusikartanokin täällä kävi kahden kauden ajan pyörimässä, tehden huikeat 8 maalia (ja 32 pistettä). Eli siinäkö mestaruutta tavoittelevan joukkueen kakkossentteri? Ei kai sentään, vaikka kuinka olisikin muka kehittynyt maaseutukierroksellaan.

Kauppila on sentään kultamyssy omassa jengissään, kaikki sellaiset tänne vaan ja saatanan äkkiä. Meillä on nyt n.3 pelaajaa jotka tekee maaleja, sit olis edes 4 !!!
 

HIFK1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, muut narrienkaatajajoukkueet
MAALIVAHTI TÄNNE JA ÄKKIÄ!

Stathos samassa torjuntaprossassa kun Rämö, leinonen sun muut, kohta tippuu alle 90.
Pena tee jotain!
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Ei missään tapauksessa Kauppilaa enään Hifk:hon, kyllähän mies pelaa hyvin Lahdessa mutta täällä ei onnistu joten siinä ei ole ideaa. Nhl:ään ei mahtuvia pelaajia on tällä hetkellä todella paljon ja sieltä niitä todellisia vahvistuksia kannattaisi hakea.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Vaihtelusta

Onkohan jengi pelannu liikaa jotain manageripelejä. Ei sitä joukkuetta koota siten että koko ajan pistetään taas ulkomaalaisia vaihtoon. Voi sitä joukkuehenkeäkin miettiä. Totta, ei oo Vopi pelannu hyvin, mut jos vaikka se vaihdettaisiin Pateraan, niin kuka pistää niitä miehiä seinälle, kun huomataan että IFK on mikkihiiri joukkue... Järvinenkö?? Heh... On Vopat kuitenkin Tsekin maajoukkueessa, eli voi sitä muutakin katsoa kun tilastoja. Ja Vopatilla on vuoden sopimus ja jonku pitää sekin sit maksaa!!

Spanhel on ollu pettymys ja sen vois vaihtaa, mut siinäpä se. Taas maksetaan kahden miehen palkka. Ja muistakaa nyt että tehtiin jo kiitettävät tappiolukemat viimekaudelta. Ja millanen rumba siitäkin syntyy kun aletaan pistää Stathoksen 2 vuotista sopparia ulos ja Haetaan suomalaista veskaa tilalle, että voidaan vielä ostaa se se hinnakas kakkossenteri... Keinäset ja Uusikartanot kun ei kelpaa! Ei IFK:n johtaminen oo mitään PC peliä, tossakin vaihdoksessa ostetaan ulos Stathosin sopimus, hankitaan kallis kakkossentteri, hankitaan kallis veska. Rahat?? Miettikää nyt!

Yhdyn kuitenki siihen tosiasiaan, että kakkossentteri tarvittais. Ja samalla se herätys joukkueeseen, että ei pelipaikka oo kirkossa kuulutettu. Ainoan vaihdoksen jonka tekisin, olis just Spanhelin laitto ulos tai sitten kotimaisen hankkiminen lisäks... Mielummin jälkimmäinen vaihtoehto. Ehkä IFK:n budjetti nyt kuitenkin kestää Spanhelin sopimuksen ulososton ja uuden miehen tilalle hankkimisen. Kuka se sitten olisi... Barteco meni jo Prahaan. Ehkä Rapperswillestä irtoais joku Roest, Ward tai Mctavish... Niin tai sitten joku just NHL:stä... Sergei Berezin, Peter White...
Kotimaisen sentterin kun saisi jostain... Niitä kun ei vaan irroteta tosta noin... Ruotsissa hyökkääjistä, ainoastaan Hassinen on pelannu alle tasonsa ja Hassinen ei oo sentteri. Ei Krykov sieltä mihinkään lähde. Suomessa ei kukaan halua antaa hyvää sentteriään kilpailevalle seuralle. Ei taida olla kukaan tulossa änäristä takasin... No Pirjetä???

Eli ihan rahallisesti ja joukkuehenkeä aatellen, fiksuinta olis laittaa yks mies vaihtoon tai kosiskella Pirjetä tänne. Spanheli johonki...

Kaiken tän paskan on aiheuttanu Pena ja hankkinu täyden määrän ulkomaalaisia. Mut Penaa nyt ei saa mihinkään TJ:n paikalta.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Mä oon sitä mieltä et jos pelaajia hankitaan, ni niiden täytyy todella olla VAHVISTUKSIA... Liikaa ei jengiä kande mennä muuttamaan, siitä ei hyvää seuraa... Luottamus nykyisiin pelaajiin tuottaa kyl viel tulosta. Näin uskon/toivon... Kaipaisin kunnon sentteriä ja mahdollisesti yhtä ärhäkkää laituria. Mistä ne sitten hankitaankaan... Mutta EI rivimiehiä! Eli vahvistusten taso pitää olla hyvin tiedossa! La lukko-matsis nähdää missä tällä hetkel mennää... Tappio ei viel katastrofi, mut aihetta huoleen se antaa...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ajattelin eilen illalla, että pidän taukoa tästä ketjusta ennen kuin on uutta asiaa. Nyt on kuitenkin pakko laittaa tänne yksi mieleen jäänyt Aran kommentti otteluraportin lisäosasta:

"Totta kai olisi mukavaa että ratkaisijoita löytyisi laajemmalta rintamalta. Nyt sieltä löytyy aina hetkittäin, mutta sellaista jatkuvasti kantavaa siellä ei kieltämättä ole. Emme tosin ole ainoa joukkue, jolla on selkeä ykkösnyrkki joka iskee suuren osan pisteistä. Mutta kyllähän se meidän ongelma on, että pitäisi pystyä saamaan se ratkaisupotentiaali irti myös muusta joukkueesta. Potentiaalia on kyllä hurjasti, joten siitä ei asia ole kiinni. Nyt on yksi peli vielä ja näillä mennään mitä on, katsotaan tauon aikana sitten eteenpäin."

Eli voisiko tästä rivien välistä lukea, että joukkueeseen on kenties tulossa uusia (suomalaisia) pelaajia maajoukkuetauon aikana vai onko kyse vain toiveajattelusta? Potentiaalilla Ara tarkoittanee ainakin Vopia, Spanhelia ja Vihkoa.

Ja lakko jatkuu.
 

Wint

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aravirta viittasi Kahvara pelin jälkeisessä haastattelussa muutoksiin pelaajistossa. HIFK:n toimistolla on jo nähty hyökkäyspään pelaaja, joka liittynee joukkue muutoksiin. Vai onko toimistolla vierailtu vain sukulaisuus syistä.

Puolustus on HIFK:lla kunnossa eli keskitytään hyökkäys ketjuihin, joilla saattaisi keväälläkin olla menestysmahdollisuuksia. Aloitan alkeista eli joukkueessa tulee olla neljä pelaavaa ja hyvin roolitettua kentällistä tyyliin :

1. kenttä - maalintekijät
2. kenttä - peliä tekevät/maalin tekijät
3. kenttä - lupaukset/peliä tekevät
4. kenttä - likaisen työn tekijät

Laitetaan pelaajia paikoille ja analysoidaan puuttet.

1. kenttä - Kuhta-Harkins-Pärssinen
2. kenttä - Vopat-Holma-x
3. kenttä - Järvinen-Häppälä-Vihko
4. kenttä - Kaikkonen-x-Mäkiaho

Nostaisin A-junioreista voimaa erityisesti 4. ketjuun. Kahvara pelin tyyppiset parhaan puolustajan menetykset vältetään, kun pelaajistossa 2-3 puukättä, jotka ottavat vastustajan sikailijat pois tarvittaessa. Pelaaja x olisi kaavailuissani joko Pelikansseista tuleva vaihdokki (2. tai 4. ketju) tai NHL-sopimusta odottava kovemman luokan pelaaja (2. ketju).
 
Viimeksi muokattu:

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
"Vihjaako Wint, että McVävy olisi tulossa takaisin?"

Toivottavasti numero 43 painaa Pelicaani-paidassa vielä ainakin tämän kauden loppuu!

Ja sitä paitsi BIGmac tuli Lahteen juuri peliajan perässä, eli luulen, että häntä ei mikään 4.ketjun työmiehen rooli kiinnostaa enää. Vaikka kyseessä onkin HIFhKI, joka ei hallunnut pitää häntä pari kautta sitten, vaan päästi Tapparaan...
 
Täällä joku puhui Pirjetästä. Ainakin, kun olen viime aikoina katsellut aamulla NHL:n viime yön pelejä, niin Pirjetälle on tullut aika kohtalaisesti peliaikaa (n. 10-15 min/peli). Nyt voisi alkaa tapahtua jo joukkueessa, siitä olen nyt samaa mieltä!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Wint
Aravirta viittasi Kahvara pelin jälkeisessä haastattelussa muutoksiin pelaajistossa. HIFK:n toimistolla on jo nähty hyökkäyspään pelaaja, joka liittynee joukkue muutoksiin. Vai onko toimistolla vierailtu vain sukulaisuus syistä.


Q?
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Re: Vaihtelusta

Viestin lähetti Nickelbacl
Totta, ei oo Vopi pelannu hyvin, mut jos vaikka se vaihdettaisiin Pateraan,

Jos Patera tulisi (turha toivo sillä Penalla ei ole käyttöä tämän tason pelaajalle), niin taitaisin kusea hunajaa. Jos tämä vielä vaihdettaisiin Spanheliin, niin hunajaa tulisi tuplaten ja voisin mennä torille tai hallille myymään sitä. Viime kaudella Patera painoi tehot: 51 peliä, 14+32=46 ja jäähyili 68 min. Seurana Avangard Omsk. No turha näistä pelimiehistä kuten Patera ja Lepo-Lasse on haaveilla. Ei tunnu sopivan The Pentin sapluunaan.

Manailin BicMäcin alimpaan pelaajakastiin hänen viimeisellä kaudella IFK:ssa mutta nyt olisin todella tyytyväinen mikäli palaisi petopaitoihin. Kokemusta ja ryminää. Tilaa joukkueesta löytyy jopa kakkosketjusta.
 

MaV

Jäsen
Re: Re: Vaihtelusta

Viestin lähetti bambamcam
No turha näistä pelimiehistä kuten Patera ja Lepo-Lasse on haaveilla. Ei tunnu sopivan The Pentin sapluunaan.

En tiedä Pentin sapluunaan sopimusista, mutta suurin ongelma molempien miesten kohdalla olisi varmaankin, se että he nimenomaan sopivat nykyisten, huomattavasti IFK:ta maksukykyisempien joukkueidensa sapluunaan.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Olisi hauskaa tietää paljonko IFK maksaa liksaa viisikolle Häppölä, Vihko, Viitaluoma, Crünn ja Hirso. Veikkaan, että liian paljon heidän pelisuorituksiinsa nähden. Mutta ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan se, joka maksaa. Oma arvioni on 35-40 000 euroa per jannu vuodessa, tietysti suurin osa kulukorvauksina jne.. Pelisuoritusten perusteella 10000 euroa olisi kohtuullinen korvaus.

Eiköhän IFK:n pelaajabudjetin suuruus johdu siitä, että Fööni maksaa liikaa liksaa ns. tusinapelaajille eli omille pojille. Ne pidettiin jengissä hinnalla millä hyvänsä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tänään mielenkiintoinen kokeilu Raumalla; ykkösestä Pärä kakkoseen ja Vopi Pärän paikalle ykköseen. Toivokaamme, että tulivoiman levitys onnistuu. Tämä kertoo myös siitä, että HIFKin hyökkäyspää ei sinänsä ole kiveen hakattu. Siellä saattaisi olla tilaa ainakin yhdelle mahdolliselle tulijallekin.

Jokatapauksessa onnea tämän illan ketjukokeiluun!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ihan oikea ratkaisu, kolmen tappion pitää tehdä jotain joukkueelle ja valmentaja Aravirta teki ihan oikein yrittäessä leventää ratkaisijarintamaa. Tietysti JHagin esittämä Pärän peluuttaminen kahdessa ketjussa olisi ehkä tehokkain vaihtoehto. Mutta säästetään Pärää keväälle, sillä hän on aika kovassa otteluruuhkassa, kun pitää näissä tyhmissä Karjala-turnauksissa pelata.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Aivan totta Kempes, Pärää ei voi jatkuvasti kuormittaa. Itse ajattelin rintaman leventämistä nykyisin voimin, josta otetaan ensimmäinen askel tänään, väliaikaisena ratkaisuna. Toivon, että Ara peluuttaa tämän ketjumuutoksen lisäksi Pärää tänään kahdessa yv-miehityksessä; omassa vanhassa ketjussaan sekä nykyisessään. Tällaiset urakkahommat voidaan lopettaa, kun/jos saadaan täydennystä, jonka minunkin mielestäni täytyy olla ns. veretseisauttava pelaaja. Tunnetaan myös nimillä Varma Nakki sekä Oikea Vahvistus. Sen sijaan ketjujen leventäminen nykymatskulla voi vaikka toimiakin, sitähän ei koskaan tiedä, ennenkuin kokeilee.

Uusikartanoiden / Viitaluomien siirtely joukkueiden välillä on juuri sitä Aravirran haastattelussaan tarkoittamaa shakkipeliä; heitellään jengistä toiseen samantasoisia jätkiä ja toivotaan, että kyllä se toisessa joukkueessa syttyy. Ihan turhaa puuhaa. Joskus näitä kuitenkin sopimus- ynnä muista teknisistä syistä tapahtuu ja JOS HIFKiin tällainen kaveri tulee, voimme olla varmoja, että muut kuin valmennuksen ylimaalliset vaatimukset ovat olleet moottorina. Sellaistakin tapahtuu, että pelaaja ei viihdy tietyssä joukkueessa / kaupungissa. En minä ainakaan jaksaisi jossain Raumalla, Porissa tai Jyväskylässä asua :)

Tosin suurena poikkeuksena toimii perunavetoinen HPK, joka on saanut riivittyä kohtalaisesti irti mm. seuraavista dropouteista; Santala, Somervuori ynnä muutama muu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti LäJa
"Vihjaako Wint, että McVävy olisi tulossa takaisin?"
Toivottavasti numero 43 painaa Pelicaani-paidassa vielä ainakin tämän kauden loppuu!


Ton Mäkiaho-huhun on pakko olla vitsi. Elämme kuitenkin 2000-lukua ja Mäkiahon juna on mennyt ajat sitten.
Turha haaveilla koko äijästä!

Mun mielestä se kertoo enemmän Ifkin nykytilasta jos Mäkiahoa kaavaillaan kakkoskejuun.


Hommaa Pena laatua, ei paskaa!!!
 

Vopat#38

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk ja New Jersey
Kyllä olisi penalta tosi penamainen veto ottaa mäkkäri 2-ketjun laituriks!
Tonin pelilliset avut ovat ihan 4-ketju kamaa mutta kyllä Toni on aina tervetullut takaisin mutta ei nyt ihan kakkoseen ja tuskimpa mestaruus on Mäkiahosta kiinni....
Nhl:ästä joku kokenut ja vähälle peliajalle jäännyt huippusentteri olis kyllä ihan ookoo!
Jos tänään tulee Raumalla takkiin niin jotain pitäisi jo tapahtua meidänkin pelaajamarkkinoilla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös